Dodaj do ulubionych

Królu wyluzuj

29.01.11, 15:25
Jacek Szczerba nie przestaje zadziwiać konsekwentnym ujawnianiem istotnych twistów. Nie mogę, gdzie ten człowiek się tego nauczył??
Obserwuj wątek
    • studiomoff Re: Królu wyluzuj 30.01.11, 16:33
      Tak, naprawdę trzeba przyznać, że część faktów autor tekstu mógł sobie darować i wyszłaby recenzja nie tylko równie dobra, ale i bardziej przyjazna osobom, które filmu nie widziały. Za to z Turystą nie ma co się cackać, a ja i tak byłem łagodny ;) blog.studiomoff.pl/2011/01/turysta-depp-jolie-i-twist-w-15-minut-bardzo-nieobiektywna-recenzja-moffata/
    • aborygen1 Kings speech 30.01.11, 16:47
      Autor artukulu widac nie zauwaza ze ten film jest z gatunku "personalnych" filmow a nie z dzialu "historia Polski". Kings speech jest wspanialym filmem opowiadajacym o czlowieku ktory MUSI zostac krolem i o jego walce z wlasnym soba. Tak naprawde WOJNA jest w tym filmie tylko tlem.
    • fenek78 Królu wyluzuj 30.01.11, 16:48
      Poziomem tej "recenzji" dorównuje Pan piątej klasie podstawówki...
      Jak i gazeta powoli...
    • milennn Królu wyluzuj 30.01.11, 16:55
      film świetny, zgadzam się w 100%, ale Oscara za drugoplanową nie zgranie Rush tylko Bale za "Fightera", to chyba jasne, porównując dwa filmy i patrząc na nagrody, jakie sa od kilkunastu dni rozdawane - Bale króluje.
    • ka-mi-la789 Re: Królu wyluzuj 30.01.11, 16:56
      Ekspresja nie jest mocną stroną Firtha? Założe się, że pan autor nie widział go w "Valmoncie", gdzie grał tytułową rolę. Udupił go dopiero Darcy. Od czasu "Dumy i uprzedzenia" gra już tylko Darcy'ego żyjącego w różnych epokach.
      • kserkses1 ale za Darcyego 02.02.11, 15:16
        został uwielbiony przez panienki, więc wytykanie mu, że nie jest jak Grant?!
        Jest rozkoszny! ;)
        A jeszcze tatunio w "Wojnie domowej"?!
    • slavik222 Zakompleksiony red. Szczerbo-,,cały świat"? 30.01.11, 17:00
      Kilku ludków tak postanowiło.
      Wątpię czy miliony Chinczyków, Hindusów, czy Rosjan wogóle to zainteresuje...
    • pscibisz Królu wyluzuj - bez przesady 30.01.11, 17:04
      z tym padaniem świata na kolana - www.e-splot.pl/index.php?pid=articles&id=1039
    • golfstrom Jak zaspoilowac film... 30.01.11, 17:08
      n/t
    • zalobanarodowa Re: Królu wyluzuj 30.01.11, 17:18
      Czy wszyscy angole muszą mieć tak irytujące mordy?
    • 0rhminus Fatalna jakość kopii w Multikinie 30.01.11, 17:42
      Byłem w Multikinie i takiej nędznej kopii nie widziałem od czasów komuny. Obraz niskiej jakości cały czas dygotał jak zrobiony z ręcznej kamery z widowni innego kina, czasem również drgały napisy, które swoją drogą wyglądały jak z początków kinomatografii. I to mają być czasy multimediów cyfrowych i 3D???? Po prostu nędza. Film świetny ale mogłem trochę poczekać na HBO lub DVD, szkoda nerwów.
      • voxave Re: Fatalna jakość kopii w Multikinie 02.02.11, 15:25
        dawno nie jestem panienka ale uwielbiam tego aktora---jest śliczny i taki zmysłowy---co za oczy---i jest wspaniałym aktorem
        a wy panowie siedzcie i płaczcie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka