ytazz 29.01.11, 15:25 Jacek Szczerba nie przestaje zadziwiać konsekwentnym ujawnianiem istotnych twistów. Nie mogę, gdzie ten człowiek się tego nauczył?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
studiomoff Re: Królu wyluzuj 30.01.11, 16:33 Tak, naprawdę trzeba przyznać, że część faktów autor tekstu mógł sobie darować i wyszłaby recenzja nie tylko równie dobra, ale i bardziej przyjazna osobom, które filmu nie widziały. Za to z Turystą nie ma co się cackać, a ja i tak byłem łagodny ;) blog.studiomoff.pl/2011/01/turysta-depp-jolie-i-twist-w-15-minut-bardzo-nieobiektywna-recenzja-moffata/ Odpowiedz Link Zgłoś
aborygen1 Kings speech 30.01.11, 16:47 Autor artukulu widac nie zauwaza ze ten film jest z gatunku "personalnych" filmow a nie z dzialu "historia Polski". Kings speech jest wspanialym filmem opowiadajacym o czlowieku ktory MUSI zostac krolem i o jego walce z wlasnym soba. Tak naprawde WOJNA jest w tym filmie tylko tlem. Odpowiedz Link Zgłoś
fenek78 Królu wyluzuj 30.01.11, 16:48 Poziomem tej "recenzji" dorównuje Pan piątej klasie podstawówki... Jak i gazeta powoli... Odpowiedz Link Zgłoś
milennn Królu wyluzuj 30.01.11, 16:55 film świetny, zgadzam się w 100%, ale Oscara za drugoplanową nie zgranie Rush tylko Bale za "Fightera", to chyba jasne, porównując dwa filmy i patrząc na nagrody, jakie sa od kilkunastu dni rozdawane - Bale króluje. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-mi-la789 Re: Królu wyluzuj 30.01.11, 16:56 Ekspresja nie jest mocną stroną Firtha? Założe się, że pan autor nie widział go w "Valmoncie", gdzie grał tytułową rolę. Udupił go dopiero Darcy. Od czasu "Dumy i uprzedzenia" gra już tylko Darcy'ego żyjącego w różnych epokach. Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 ale za Darcyego 02.02.11, 15:16 został uwielbiony przez panienki, więc wytykanie mu, że nie jest jak Grant?! Jest rozkoszny! ;) A jeszcze tatunio w "Wojnie domowej"?! Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Zakompleksiony red. Szczerbo-,,cały świat"? 30.01.11, 17:00 Kilku ludków tak postanowiło. Wątpię czy miliony Chinczyków, Hindusów, czy Rosjan wogóle to zainteresuje... Odpowiedz Link Zgłoś
pscibisz Królu wyluzuj - bez przesady 30.01.11, 17:04 z tym padaniem świata na kolana - www.e-splot.pl/index.php?pid=articles&id=1039 Odpowiedz Link Zgłoś
zalobanarodowa Re: Królu wyluzuj 30.01.11, 17:18 Czy wszyscy angole muszą mieć tak irytujące mordy? Odpowiedz Link Zgłoś
0rhminus Fatalna jakość kopii w Multikinie 30.01.11, 17:42 Byłem w Multikinie i takiej nędznej kopii nie widziałem od czasów komuny. Obraz niskiej jakości cały czas dygotał jak zrobiony z ręcznej kamery z widowni innego kina, czasem również drgały napisy, które swoją drogą wyglądały jak z początków kinomatografii. I to mają być czasy multimediów cyfrowych i 3D???? Po prostu nędza. Film świetny ale mogłem trochę poczekać na HBO lub DVD, szkoda nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Fatalna jakość kopii w Multikinie 02.02.11, 15:25 dawno nie jestem panienka ale uwielbiam tego aktora---jest śliczny i taki zmysłowy---co za oczy---i jest wspaniałym aktorem a wy panowie siedzcie i płaczcie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś