emeryt0_1 07.04.11, 16:20 Kogoś kto jest cały upaplany w błocie nie można obrzucić błotem człowieku bez krzty honoru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackjacenty Re: Zbigniew Chlebowski: łatwo było obrzucać błot 07.04.11, 16:34 hahaha co za debil Odpowiedz Link Zgłoś
rozsadek.ltd Chlebek z PO 07.04.11, 21:04 Czyżby skrót od "Przestępcza Organizacja"? Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Zbigniew Chlebowski: łatwo było obrzucać błotem 07.04.11, 21:13 Panie Chlebowski umorzenie, nie znaczy uniewinninie. Nie mam pełnej wiedzy na ten temat, ale i tak cuchnie z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora odpowiedź dla "maura4" 07.04.11, 21:18 "maura4" a ty złodzieju, gwałcicielu, kapusiu dlaczego zabierasz głos skoro sam jesteś przestępcą? Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: odpowiedź dla "maura4" 07.04.11, 21:59 Panie Henryk, rozum pan postradałeś ? Czy to ja utrzymywalam kontakty z człowiekiem skazanym za korupcję i coś tam obiecywałam załatwić ? To, że prokuratura umorzyła postępowanie znaczy tylko, że nie znalazła dowodów przestępstwa. Ja nie życzę sobie, aby tacy politycy nas reprezentowali. Odpowiedz Link Zgłoś
ethebor Re: Zbigniew Chlebowski: łatwo było obrzucać błot 08.04.11, 00:17 W pewnym sensie znaczy bo obowiązuje zasada domniemania niewinności. maura4 napisała: > Panie Chlebowski umorzenie, nie znaczy uniewinninie. Odpowiedz Link Zgłoś
bodzio151 Zbigniew Chlebowski: łatwo było obrzucać błotem 07.04.11, 21:43 ale facet ma tupet Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek-gdansk Panie Chlebowski, nie jest tak dobrze jak Pn sądzi 07.04.11, 23:18 Panie Chlebowski, może nie jest aż tak źle jak przypuszczaliśmy, ale na pewno nie jest tak dobrze jakby się Panu wydawało. Złoty Róg już Pan miał. Odpowiedz Link Zgłoś