Dodaj do ulubionych

Kaczyński przyprawia mnie o ciarki

10.04.11, 22:40
Jak zaczal przemawiac poczulam dreszcze na caly ciele.
Jaroslaw nie daruje ci tej nocy.
Obserwuj wątek
    • ostra_siostra Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 10.04.11, 22:41
      Dlaczego Jarosław Kaczyński nie pojawił się przy grobie brata i bratowej na Wawelu? Nie starczyło czasu przy takim obłożeniu przemówieniami i wiecami politycznymi w Warszawie?
      • pn-ski ...zezwolenie na przeniesienie... 10.04.11, 23:38
        > Dlaczego Jarosław Kaczyński nie pojawił się przy grobie brata i bratowej na Wawelu? Nie starczyło czasu przy takim obłożeniu przemówieniami i wiecami politycznymi w Warszawie?<

Myślę, ze jeśli Jarosław złoży podanie z wnioskiem do władz Warszawy o zezwolenie na przeniesienie zwłok brata i bratowej na Powązki, to pani Waltz się zgodzi, już taka nie jest , żeby mu odmówiła. Martusia się ucieszy, bo tak stryjek ja gorzej od kota traktuje. Do Krakowa jej rodziców wywiózl. I pan Małysz przestanie mu docinać. I może ktoś go w końcu polubi...
        • makoshika Zdaje się, że dla niektórych to prawie orgazm. 11.04.11, 13:27
          Co trzeba mieć w głowie, żeby przemówienie w języku przypominającym polski dawało takie efekty?
          • gen_wieniawa Sieg Heil!!! 12.04.11, 10:01
            Hitler nie dał Niemcom ani szczęścia ani prosperity. Dał śmierć, zniszczenie i głód. Podobną wizję Polski ma Jarosław Kaczyński.
        • luzka13 Re: ...zezwolenie na przeniesienie... 12.04.11, 06:39
          > Myślę, ze jeśli Jarosław złoży podanie z wnioskiem do władz Warszawy o zezwolen
          > ie na przeniesienie zwłok brata i bratowej na Powązki, to pani Waltz się zgodzi
          > , już taka nie jest , żeby mu odmówiła.

On nie poprosi o przeniesienie Brata, on ZAŻĄDA przeniesienia Wawelu do Warszawy!!!!
    • ajakzupa Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 10.04.11, 22:43
      A jak zaczął przemawiać, miałam dreszcze rozkoszy na całym ciele.

• buzz11 Re: A kiedy orgazm wystąpił ? Jak u Szczypińskiej. 10.04.11, 23:12
        A kiedy orgazm wystąpił ? Jak u Szczypińskiej...
        • ajakzupa Re: A kiedy orgazm wystąpił ? Jak u Szczypińskiej 10.04.11, 23:28
          Orgazm wystąpił przed, w trakcie i po. I nadal twa.
        • oghana7 Re: A kiedy orgazm wystąpił ? Jak u Szczypińskiej 12.04.11, 17:03
          jaki orgazm ?patrzac na wscieklego geja bezjajowca ?
    • buzz11 Pis-jugend... 10.04.11, 23:11
      Pis-jugend... Kiedyś ich poprzednicy byli wysyłani przez fuehrera z granatami na rosyjskie czołgi. Najłatwiej ogłupić młodych i starych.
    • trajkotek oj tam, oj tam ... 10.04.11, 23:11

zaraz o ciarki - powinna Pani napisac: taka piękna katastrofa - też by było szczerze i prawdziwie ... i jaki głębokie ekonomiczne uzasadnienie by to miało
      Ale tekst - mimo tytułu, daje się zaliczyć do kategorii NEKROSATYRA
    • lamerka Re: Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 10.04.11, 23:13
      Kazdy mierzy innych swoja miara. Skoro Gazeta Polska wymysla bzdety w rodzaju: "ranny borowiec dzwonil do zony po katastrofie!", to Gazeta Wyborcza tez musi zmyslac, co?:)

Co do wyborow, to milo jest czasem pofantazjowac, nie?:)
    • lamerka I po co smiecisz tymi linkami? 10.04.11, 23:14
      Kto rozsadny czyta psychiatryk24?:)
    • 0ffka Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 10.04.11, 23:15
      no cóż... różne bywają zboczenia :D
    • brus1968 Re: Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 10.04.11, 23:24
      latamito napisał:

> Spada wam sprzedaż WYBIÓRCZO, bo coraz mniej ludzi wierzy w wasze kłamstwa.

Nie, spada, bo coraz mniej ludzi czyta w ogóle. A Gazeta Wyborcza pozostaje najrzetelniejszym, najbardziej w świecie cenionym polskim dziennikiem, niezależnie od tego, ile piany utoczysz.

> W Polsce odradza się konserwatyzm
      Niestety. Nie tylko w Polsce zresztą - pomyleńców nigdzie nie brak.

> i na nic wasze wysiłki - PIS na jesieni dojdzie do władzy, a wy będziecie obgryzać paznokcie z nerwów.:)

Mam nadzieję, że się mylisz. A jeżeli mylę się się ja - pożałujesz, prędzej czy później, tak jak ja. No, chyba, że planujesz być funkcjonariuszem tego reżimu.

pozdrawiam.
      • rozsadek.ltd To ty taki pokroju Mira, Zbycha i Blidy? 11.04.11, 01:33
        Nie boisz się obecnie, bo kryminał się obecnej władzy nie boi.
    • erte2 Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 10.04.11, 23:29
      Gorąco polecam film "Kabaret". A szczególnie scenę kiedy cherubinkowate chłopię w mundurze* intonuje pieśń patriotyczną którą podchwytuje zebrany tłum. Ci którzy pamiętają ten film wiedzą o czym mówię.

*Tych którzy filmu nie widzieli informuję: chłopię było w mundurze Hitlerjugend.
      • buck_turgidson Re: Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 11.04.11, 00:01
        > Gorąco polecam film "Kabaret". A szczególnie scenę kiedy cherubinkowate chłopię
        > w mundurze* intonuje pieśń patriotyczną którą podchwytuje zebrany tłum.

Chodzi o "Tomorrow belongs to me". Goraco polecam!

www.youtube.com/watch?v=ZMVql9RLP34
        • altavitae Re: Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 11.04.11, 07:00
          buck_turgidson napisał:

> > Gorąco polecam film "Kabaret". A szczególnie scenę kiedy cherubinkowate c
          > hłopię
          > > w mundurze* intonuje pieśń patriotyczną którą podchwytuje zebrany tłum.
          >
          > Chodzi o "Tomorrow belongs to me". Goraco polecam!
          >
          > www.youtube.com/watch?v=ZMVql9RLP34

www.youtube.com/watch?v=ZMVql9RLP34
          • ar.co Re: Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 11.04.11, 09:25
            Na szczęście w całym PiSie nie znalazłby się ani jeden taki śliczny chłopczyk - a i ze śpiewem u nich nie najlepiej. Ale uważać trzeba. W końcu Hitler zaczął od wygranej w demokratycznych wyborach.
            • minstrel515 Re: Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 11.04.11, 11:23
              ar.co napisała:

> Na szczęście w całym PiSie nie znalazłby się ani jeden taki śliczny chłopczyk -
              > a i ze śpiewem u nich nie najlepiej. Ale uważać trzeba. W końcu Hitler zaczął
              > od wygranej w demokratycznych wyborach.

A Brudziński, to nie śliczny chłopczyk? A Kempa, to nie śliczna dziewczynka?
          • pn-ski Re: Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 11.04.11, 15:19
            a ten nie przyprawia?
      • anna_s Re: Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 11.04.11, 00:18
        @erte2

Może na szczęście to, co wyczynia Jarek ma się tak do działań Hitlera, jak jakość zawodzenia naszych pisowskich dziadów proszalnych do śpiewu tego chłopaczka...Oni byli jednak profesjonalistami, Jarek - to nędzna, karykaturalna popłuczyna. W dodatku Hitler zdecydowanie szedł po władzę DLA SIEBIE, Jarek zaś nigdy oficjalnej władzy nie weźmie - a długo i namiętnie będzie szukał jelenia takiego, jak jego zmarły brat, który zamelduje wykonanie zadania i pozwoli mu pozostać szarą eminencją. Dlatego Jarek nigdy nie będzie tak skuteczny, jak Adolf. Na szczęście.
        • minstrel515 Re: Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 11.04.11, 11:45
          To prawda, Kaczyński odetchnął z ulgą po przegranych wyborach prezydenckich.
        • pn-ski spoko 11.04.11, 15:24
          <Może na szczęście to, co wyczynia Jarek ma się tak do działań Hitlera, jak jakość zawodzenia naszych pisowskich dziadów proszalnych do śpiewu tego chłopaczka..>

spoko, my tez mamy chłopaczków co ładnie zaśpiewają wszystko, co prezes lubi...
        • sl-28 Re: Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 12.04.11, 16:35
          Nie bądźmy tacy pewni co do braku możliwości ew. wygranej przez PiS. Niestety głupota ludzka, a szczególnie polska nie ma granic. Jak już machina pójdzie w ruch to tak jak za Hitlera będzie miażdżyć wszystkich, aż doprowadzi do strasznej katastrofy. Dlatego nie lekceważmy musimy się zjednoczyć i dać odpór, póki nie jest jeszcze za późno!
      • altavitae @erte2.."Kabaret" 11.04.11, 06:57
        erte2 napisał:

> Gorąco polecam film "Kabaret". A szczególnie scenę kiedy cherubinkowate chłopię
        > w mundurze* intonuje pieśń patriotyczną którą podchwytuje zebrany tłum. Ci któ
        > rzy pamiętają ten film wiedzą o czym mówię.
        >
        > *Tych którzy filmu nie widzieli informuję: chłopię było w mundurze Hitlerjugend
        _________________________________________________________________________---
        Pamietam te scene..za kazdyn razem..przeszywa mnie dreszcz.....tyle , ze niezdrowego podniecenia ..ALE ZGROZY !!!!!!
        Kazdy kto sie delektuje wystapieniami konusa i dostaje paraseksualnych rozkoszy..MUSI zobaczyc i przeanalizowac te scene .
        Analogia jest powalajaca !
        > .
    • alikpalik Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 10.04.11, 23:35
      - Najpiękniejszy moment był wtedy, gdy wszyscy wzywali ducha Lecha Kaczyńskiego, aby pomógł Polsce, aby znów była wolna. A potem jak przyszedł Jarosław Kaczyński, poczułam dreszcze na plecach. A jak zaczął przemawiać, miałam dreszcze na całym ciele.

PILNIE POTRZEBNY EGZORCYSTA! Albo psychiatra.
      • pn-ski Jak miał siaty z Biedronki, to był Leszek... 10.04.11, 23:46
        I przyszedł Lech? Z gabinetem cieni? Szkoda, ze tego nie widziałem. Było we wiadomościach?
        Jak miał siaty z Biedronki, to był Jarek...
        • swiat_jest_plaski Re: Jak miał siaty z Biedronki, to był Leszek... 11.04.11, 00:49
          pn-ski napisał:

> I przyszedł Lech? Z gabinetem cieni? Szkoda, ze tego nie widziałem. Było we wia
          > domościach?
          > Jak miał siaty z Biedronki, to był Jarek...

Z gabinetu... figur woskowych
      • acc4 Lechu, niech zstąpi duch twój na ziemię, tę ziemię 11.04.11, 13:59
        Tak Jaruś powiedział. Wyraźnie.
        • pn-ski Re: Lechu, niech zstąpi duch twój na ziemię, tę z 11.04.11, 15:28
          No nie mów. Niemożliwe...I nie założyli mu kaftana?
        • oghana7 Re: Lechu, niech zstąpi duch twój na ziemię, tę z 12.04.11, 16:55
          to pewnie z piekla nie wyjdzie za 95 osob z samolotu przez pyche -najwiekszy grzech w chrzescijanstwie .
    • spesz Re: Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 10.04.11, 23:40
      Przeszły mnie dreszcze i proszę o jeszcze......
    • pn-ski Poluzowała się? 10.04.11, 23:41
      latamito - wiem co ci lata: klepka.
    • nex_us Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 10.04.11, 23:43
      A niby skąd te wszystkie babcie moherowe tak tłumnie kibicują JarKaczowi? Bo przyprawia je o dreszcze...
    • amen-666 Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 11.04.11, 00:12
      "A potem jak przyszedł Jarosław Kaczyński, poczułam dreszcze na plecach. A jak zaczął przemawiać, miałam dreszcze na całym ciele".

No, no.... Yaro dorobił się groupies na stare lata. Nawet Napieralski takich nie ma.
    • wasylzly Kaczyński przyprawia mnie o ciarki ..a mnie nie 11.04.11, 00:37
      a mnie juze nie. Bardziej smieszy. Dzsiaj wlasnie widzailem to "przebudzenie narodu", ta Prawde , ktorej najbardziej pragna kluby nacjonalistycznych szmatlacow, burdy motlochu ulicznegow wywolywanych przez tz.dziennikarzy i poslow przeskakujacych przez barierki.

Zamiast straszno, zrobilo sie smiesznie - zamiast tlumow z calej Polski - pod palacem zebralo sie zaledwie 5000 staruszukow -emerytow i majacych duzo czasu dewotek. To tyle tego zrywu narodowego, zmian, zagrozenia.
      Dziadki sa juz zmeczone i wiek robi swoje, czy za rok kluby Gazety Polskiej zmobilizuja chocby 1000 wsiokow ? moze - a te jest szerokie i glebokie.
      Jutro znowu szary, normalny dzien, nastepny rok bez Jakrkacza, jako Wodza ktory ma prowadzic, ale nietety od porazki do porazki. Obysmy sie spotkali w tym samy skladzie za rok na kolejnej smieszno-groznej manifestacji, tych ktorzy juz nigdy nie wroca do wladzy:-))))))
    • szampans Re: Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 11.04.11, 00:45
      Zalóżmy, że Jarek wygrywa wybory. Z tego, co widać, gdyby tak się stało, to miałby najwyżej przewagę paru procent. W tej sytuacji musiałby znaleźć koalicjantów, a to po prostu byłoby prawie niemożliwe po zniszczeniu przez PiS Samoobrony i LPR - kto byłby takim idiotą, aby mu zaufać?. Gdyby jednak jakaś partia zgodziła się z nim współpracować, to za cenę zagarnięcia 90% władzy. Jarek o tym wie, zatem prze swych żołnierzy do wojny domowej. Załóżmy, że Jarek tę wojnę wygrywa. Wtedy kosy na sztorc i na Moskwę !!!
      • trzy.14 Re: Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 11.04.11, 09:39
        Koalicjant jest i to bardzo chętny!
        "Mamy dwa wyraźne zakazy, które dziś obowiązują w samorządach, a będą też obowiązywać w nowym parlamencie – SLD i Samoobrona. " (wypowiedź z 22 marca 2004).
        Czyli - SLD!
      • pn-ski Raczej cepy. 11.04.11, 14:59
        <Załóżmy, że Jarek tę wojnę wygrywa. Wtedy kosy na sztorc i na Moskwę !!>

Raczej nie nalezy im dawac nic, poza cepami, do reki. Jeszcze hełm powinni mieć na łbie, żeby sobie samemu guza nie nabić.
        Że Amerykanie zrezygnowali z montowana w Polsce tarczy antyrakietowej jest całkowicie zrozumiale. Rozbicie na terytorium potencjalnie wrogiego państwa samolotu z całym dowództwem wojskowym w czasie pokoju dyskwalifikuje nas jako mocne ogniwo NATO. Jeżeli polityczne oszołomy potrafią spowodować wypadek z takim skutkiem w czasie politycznej przepychanki, to do czego byliby zdolni w czasie wojny? Gdyby mieli te hamerykańskie rakiety, to po zamianie kurtykowej tablicy w Smoleńsku przez Rosjan gotowi zbombardowac Kreml i wywołać trzecią wojnę światową.
    • sam16 Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 11.04.11, 01:27
      Nawet Napieralski tak nie ma czytamy w jedny z postow.
      Mysle ze w tej sytuacji Napieralski powinien zamowic artykul w jakims tablidzie zeby dziewczyny sikaly w majtki bo inaczej spali sie ze wstydu.
    • minipolak Kaczyński jest jak maly furer 11.04.11, 01:36
      ta polityczna gnida wprowadza Polske w wojne domowa.
      Tych lotrow trzeba rozgonic bo to sie zle skonczy dla normalych ludzi.
      PiSowskie warcholstwo trzeba anihilowac.

• demetria11 Re: Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 11.04.11, 03:39
      Byłeś na przemówieniu Naszego Najukochańszego Prezesa, oby żył wiecznie i ciary nie chodziły ci po plecach?! Oj, nieładnie! Nasza jedynie słuszna partia, Prawo i Sprawiedliwość, nigdy ci tego nie daruje! Nawet jeśli jesienią odniesiemy kolejne, szóste już z kolei, druzgocące zwycięstwo przez porażkę! :)
    • zew_atlantyku To po co tam lazlas niewiasto? 11.04.11, 04:39
      Cytata:
      "I mnie przyprawiał i swoje zwolenniczki, choć z różnych powodów. Poszłam dziś "pod krzyż". I trochę się śmiałam, ale bardziej bałam"

To jest wojna, dziewczyno.
      I bialoglowy pozostaja w domu. Zapamietaj to sobie na przyszlosc.

A jezeli smiejesz sie, to wiesz, ze smiejesz sie z siebie. Ze swojej glupoty i kompletnego braku empatii. Jako chcrzescijanin, zal mi cie. Jako uczestnik wojny, bede cie zwalczal.
      • altavitae Re: To po co tam lazlas niewiasto? 11.04.11, 07:05
        zew_atlantyku napisał:

> Cytata:
        > "I mnie przyprawiał i swoje zwolenniczki, choć z różnych powodów. Poszłam dziś
        > "pod krzyż". I trochę się śmiałam, ale bardziej bałam"
        >
        > To jest wojna, dziewczyno.
        > I bialoglowy pozostaja w domu. Zapamietaj to sobie na przyszlosc.
        >
        > A jezeli smiejesz sie, to wiesz, ze smiejesz sie z siebie. Ze swojej glupoty i
        > kompletnego braku empatii. Jako chcrzescijanin, zal mi cie. Jako uczestnik wojn
        > y, bede cie zwalczal.
        ___________________________________________________________________________A z ktorych to " chrzescijan(sic! ..hahahahaha)" jestes jesli wolno zapytac?

W pale sie nie miesci jak niektorym brak nie tylko inteligencji ale podstawoweJ EDUKACJI.
        Nie wiem ile klas skonczyles ..ale mysle , ze tylko 2..i to u kapciowego w parafii.
      • jwasz1952 Re: To po co tam lazlas niewiasto? 11.04.11, 07:16
        zew_atlantyku napisał:
        >jako chrześcijanin żal mi ciebie.Jako uczestnik wojny będę cie zwalczał.
        -w imię ojca i syna i duch świętego,amen.
        "Laduj dziadu we mgle,po trupach do celu"
      • thegreatmongo Re: To po co tam lazlas niewiasto? 11.04.11, 07:25
        Zew antlantyku pokazuje tu typowa postawe chrzescijanina:

"Jako uczestnik wojny, bede cie zwalczal. "

Brawo. Jezus bylby dumny, ze ma takiego ucznia!!!

Mam nadzieje, ze Jaro dostanie wpierdul na jesieni i sie skonczy gadanie o powrocie do wladzy dla pisu...
      • erte2 Re: To po co tam lazlas niewiasto? 11.04.11, 13:03
        ....."Przywdziej jedną ze swych zbrój
        I ty nasze ptaszę lasze
        Pędź na bój ! Pędź na bój !
        A gdy umrzesz (bo tak tuszę)
        Nocą przyjdę na twój grób
        Tam wywołam twoją duszę
        By śmiertelny wziąć z nią ślub..."

Tak pisał niezapomniany Kornel Makuszyński w "Pannie z mokrą głową". To o tobie ?
    • aekielski Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 11.04.11, 07:11
      Zawziętość Jarosława Kaczyńskiego i jego zwolenników jest tak ogromna,że prędzej czy później doczeka sprzyjających warunków i przejmie władzę. Dzisiejsza ordynacja wyborcza do sejmu powoduje,,że Jarek jak zapowiedział do 2049 roku będzie bruździł. Czy naprawdę nie ma takiej siły w Polsce by wprowadzić wybory z okręgów jednomandatowych? Czy jeżeli w sejmie takiej siły nie ma, nie można spytać narodu co on na to? Jak można drzeć mordy,że obaliliśmy komunę pozostawiając jej system wyborczy. Czy ja mieszkaniec głębokiej prowincji nie zasługuję na to by wystawić kandydata z terenu który zamieszkuję? Dlaczego temat okręgów jednomandatowych jest tematem tabu? Komu odpowiada dyktatura praktycznie 4 przywódców partyjnych, którzy decydują o Polsce i o głosach pozostałych 456 posłach?
      • thegreatmongo Re: Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 11.04.11, 11:46
        aekielski

Okregi jednomandatowe sa do Senatu. To jest jakis postep.

Widzisz same okregi jednomandatowe tez maja wady. NP. zbyt koncentruja sie na sprawach lokalnych bo nic nie ma znaczenia, tylko to, zeby wygrac w swoim okregu.

Moze nam sie to nie podobac, ale Jaro ma poparcie 20% spoleczenstwa.
        Jasne! Czesci glupszej, biedniejszej i bardziej religijnej, ale to tez obywatele!

Wolalbym, zeby Jaro byl cieciem w IPN niz politykiem, ale niestety ma do tego prawo.

Zadna metoda wyborcza nie obroni nas przed idiotyzmem.
        Dlatego warto chodzic na wybory i glosowac na normalne partie!
        • erte2 Re: Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 11.04.11, 13:06
          thegreatmongo napisał:

.........Moze nam sie to nie podobac, ale Jaro ma poparcie 20% spoleczenstwa.
          Jasne! Czesci glupszej, biedniejszej i bardziej religijnej, ale to tez obywatele!
          ........................................................
          Zadna metoda wyborcza nie obroni nas przed idiotyzmem.
          Dlatego warto chodzic na wybory i glosowac na normalne partie!

To jest oczywista oczywistość !
    • lehoo Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 11.04.11, 07:30
      W dniu wczorajszym Kaczyński obchodził pierwszą rocznicę bezpowrotnej utraty władzy.
    • costa3500 Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 11.04.11, 07:41

Duchu duchu ukazujsja nie ma ducha udusiłsia,a półgłówki z PiS-u swoje.
    • wels5 Kaczyński przyprawia mnie o ciarki 11.04.11, 07:52
      Tak tworzył się w Niemczech faszyzm.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka