kierann 29.04.11, 11:22 Nie od dziś wiadomo, że PiS to faszyści, więc skąd to zdziwienie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedrus.4 Re: PiS przekracza Rubikon. Do piekła idzie... 29.04.11, 12:04 Hehehe... www.youtube.com/watch?v=kWhQIfp9iwM Odpowiedz Link Zgłoś
gregroyx Re: PiS przekracza Rubikon. Do piekła idzie... 29.04.11, 18:38 Wysluchalem tego Pietrzaka. No coz... Facetowi na starosc zdecydowanie sie we lbie popie...lo. Szkoda! Nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Re: PiS przekracza Rubikon. Do piekła idzie... 29.04.11, 21:18 <Wysluchalem tego Pietrzaka. No coz... Facetowi na starosc zdecydowanie sie we lbie popie...lo. Szkoda!> Żałosna zgredzina. Zupełnie mu się poluzowało, ale on zdaje się tego nie widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
ad.re Re: PiS przekracza Rubikon. Do piekła idzie... 29.04.11, 22:44 kibole to ci na czerskiej co mają sraczkę i lecą do kibla? tylko dlaczego wrocławscy kibole, chyba autor miał niestrawność i mu się pomieszało :) Odpowiedz Link Zgłoś
ad.re kibole z wrocławia czy pismaczki z czerskiej? 29.04.11, 22:47 pismaki chyba nie lubia jak portret adasie widnieje na stadionowych trybunach i GW prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
ttr32 PiS przekracza Rubikon. Budzi demony 29.04.11, 11:47 A mnie bardziej bulwersują rodzice Szechtera,Łuczywo etc w KPP czy KP Zach. Ukr. Odpowiedz Link Zgłoś
depepoz Re: PiS przekracza Rubikon. Budzi demony 29.04.11, 15:15 A mnie jeszcze bardziej bulwersuje zachowanie twojego pradziadka, który zgwałcił staruszkę, bo był tak napie...ny, że pomyliła mu się z młódką. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Re: PiS przekracza Rubikon. Budzi demony 29.04.11, 22:46 Co oczywiście jest dobrze udokmentowane i właśnie podasz nam do tych danych linka. Chyba nie jesteś lemingowym kłamczuszkiem, co? Odpowiedz Link Zgłoś
competent Polska Partia Faszystowska 29.04.11, 11:47 Z kaczorem,jako fuhrerem.I z faszystowskimi marszami z pochodniami w miesiaczke Zimnego Lecha. A obozy koncentracyjne dla przeciwnikow politycznych tez beda,panie JarKacz? Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Polska Partia Faszystowska 29.04.11, 11:55 competent napisał: > Z kaczorem,jako fuhrerem.I z faszystowskimi marszami z pochodniami w miesiaczke > Zimnego Lecha. > A obozy koncentracyjne dla przeciwnikow politycznych tez beda,panie JarKacz? Oj beda, beda jesli jemu tylko uda sie dorwac do wladzy. Ten maly faszysta to koniec dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 [...] 29.04.11, 12:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 [...] 29.04.11, 12:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gregroyx Re: Polska Partia Faszystowska 29.04.11, 18:40 Ile ci tym razem jedrus4 zaplacili za to pie...nie na Forum? Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku PIS, NOP, jedna nacjonalistyczna banda 29.04.11, 12:01 więc nie dziwi, że "NOP i PiS maszerują razem" Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 [...] 29.04.11, 12:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku to co piszesz jest pomówieniem 29.04.11, 13:45 i nawet podpada pod sprawę sądową na miejscu peowców ścigałbym takich jak Ty - tak dla sportu ale niech się tym PO martwi, nie moja sprawa "nacjonalista" - mogę powiedzieć, niejednokrotnie to udowodniono, pisano w prasie "złodzieje" itp to już inna kategoria i myślę, że świadcząca - gdy ktoś jej używa - do BARDZO niskiej kultury "dyskusji" Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: PiS przekracza Rubikon. Budzi demony 29.04.11, 12:02 Co za bzdury! PO moze wspierac separatystow probujacych doprowadzic do oderwania Slaska od Polski, a PiS nie moze wspolpracowac z tymi, ktorzy chca miec Polske cala? Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech re: jedrus 29.04.11, 12:30 Ja wiem ze ci jest ciezko bo demony ciagle szepcza ci cos w pustej glowinie. Przestrzegaj por brania lekarstw ktore dali ci w Tworkach na wychodne to bedzie ci lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
depepoz Re: PiS przekracza Rubikon. Budzi demony 29.04.11, 15:20 Jędruś, uważaj na konie, potrafią mocno kopnąć w głowę! Odrywa ktoś Śąsk od Polski? Jędruś, głowę ci oderwało1 Odpowiedz Link Zgłoś
wlalos A co PO? 29.04.11, 12:18 A jak zwolennicy PO uczczą święto 3 Maja? Będą grillować? Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Re: A co PO? 29.04.11, 12:46 A ty chociaż wiesz, co się świętuje 3-go maja? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: A co PO? 29.04.11, 13:54 Zależy KTO świętuje. Osobiście strasznie mnie bawi jak PiS próbuje się podczepiać pod Konstytucje 3 Maja podczas gdy była ona dziełem "masonów" i przegłsowano ją tylko dzięki spiskowi/wybiegowi wybierając dzień w którym ówczesne "mohery" rozjechały się do domó na święto maryjne. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: A co PO? 01.05.11, 10:33 a mnie śmieszy, jak prezydent umniejsza jej rangę, mówiąc, że była drugą konstytucją w Europie. Kolejny bull Bronisława Bul - Komorowskiego ! Odpowiedz Link Zgłoś
kontogrzesia Re:Ej jendrus.4 29.04.11, 12:21 to nie ta gazeta..., tu nie spalisz kukłu Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re:Ej jendrus.4 29.04.11, 13:00 Ja nie chaczu spalit kuklu Putina! Putin mozet pacalowat mnie w zopu! Ja chaczu narmalnoj Polszy, palskoj Polszy! Nie russkoj! Eto wsio! Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski PiS przekracza Rubikon. Budzi demony 29.04.11, 12:44 <...U naszych sąsiadów cywilizowana prawica nie współpracuje z antysystemowymi ekstremistami.> Porównanie bez sensu, PiS od dawna nie jest cywilizowaną prawicą, a antysystemowym elementem. To organizacja o zapędach totalitarnych. Jej celem jest zburzenie demokratycznego systemu, stojącego na drodze do jej zdobycie władzy. Nie mając szans na legalne jej zdobycie zaczyna organizować bojówki wzorem NSDAP, najpierw stowarzyszając się z ugrupowaniami ekstremistycznymi, aby je następnie wchłonąć. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: PiS przekracza Rubikon. Budzi demony 29.04.11, 13:01 Dlaczego cytujesz SMS-a? Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Jędrusiu, nie musisz odpowiadać na każdy post 29.04.11, 14:55 Trzy zasady net-etykiety dla początkujących. 1. Nie musisz odpowiadać na każdy post, więcej za to nie dają. 2. Staraj się odpowiedzieć tylko na te, które zrozumiałeś. 3. W sprawie trudnych wyrazów możesz poradzić się sołtysa. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Jędrusiu, nie musisz odpowiadać na każdy post 29.04.11, 20:56 pn-ski napisał: > Trzy zasady net-etykiety dla początkujących. > 1. Nie musisz odpowiadać na każdy post, więcej za to nie dają. > 2. Staraj się odpowiedzieć tylko na te, które zrozumiałeś. > 3. W sprawie trudnych wyrazów możesz poradzić się sołtysa. Super dobre ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy PiS przekracza Rubikon. Budzi demony 29.04.11, 12:52 Tonacy brzytwy sie chwyta . Do czego doszlo ,ze spoleczenstwo finansuje pis ,te partie faszystow.Ja sie nie dziwie jezeli w partii jest ktos taki ,jak lysol,karteka Dawid Jackowski ,ktory w majestacie prawa zabija faceta tylko za to ,ze podpity smial zaczepic jego zone i sobie pojechac autobusem do domu. Dogonil wiec autobus ,wyciagnal czlowieka z niego i zabil a wlos mu z glowy za ten napad nie spadl.Ba, teraz reprezentuje wlasnie PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC jako wzor kibola ,bandyty i NOP.Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: PiS przekracza Rubikon. Budzi demony 29.04.11, 13:02 Co za idiotyczny tekst... Niewarty innego komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
padafas Re: PiS przekracza Rubikon. Budzi demony 29.04.11, 12:55 Brak tylko opasek na ramieniu i gestu przywitania Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: PiS przekracza Rubikon. Budzi demony 29.04.11, 13:03 www.youtube.com/watch?v=4y551onDohU Odpowiedz Link Zgłoś
stankra PiS przekracza Rubikon. Budzi demony 29.04.11, 13:07 Ja tam się tym nie martwię, niech Polacy, ci normalni, co patriotyzm mają w sercu a nie w rozwścieczonej mordzie, zobaczą jeszcze raz bojówki pisowskie w akcji Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: PiS przekracza Rubikon. Budzi demony 29.04.11, 13:12 Pograsz w gale? www.youtube.com/watch?v=4y551onDohU Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk_wj PiS przekracza Rubikon. Budzi demony 29.04.11, 13:08 To żadna nowość. PiS był już w koalicji z partią, której członkowie zamawiali zawsze pięć piw, zdecydowanym gestem. Odpowiedz Link Zgłoś
demolikon PiS przekracza Rubikon. Budzi demony 29.04.11, 13:24 kibole, PiS i NOP?? Nie sądziłem, że kiedykolwiek to powiem, ale w tym zestawieniu kibole zdają mi się całkiem sensowną i obiecująca grupą młodych i wartościowych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: PiS przekracza Rubikon. Budzi demony 29.04.11, 13:31 www.youtube.com/watch?v=kjLrlKVMfzk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
maczimo PiS przekracza Rubikon. Budzi demony 29.04.11, 13:58 Dyżurne "autorytety" zawsze gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
rabin-pedofil GWprawda znów szczuje .... 29.04.11, 15:08 Zasady ideowe nacjonalizmu - www.nop.org.pl/ - STRASZNA RASISTOWSKA ORGANIZACJA ;) Prawy porządek chrześcijańskiego miłosierdzia nie zabrania prawowitej miłości Ojczyzny, ani nacjonalizmu; przeciwnie, kontroluje on go, uświęca i ożywia. Pius XI – „Caritate Christi Compulsi” My, nacjonaliści polscy, skupieni w szeregach Narodowego Odrodzenia Polski, pragniemy swą pracą przyczynić się do rozwoju wspólnoty narodowej Polaków. Nasze działania opierać będziemy na wynikających z nauki Kościoła katolickiego zasadach, które niniejszym przedstawiamy: 1. Świadome życie każdego człowieka winno być podporządkowane realizacji celów, ułożonych według ich wartości, w systemie wzajemnych powiązań i zależności, z uświadomionym sobie celem absolutnym. 2. Celem absolutnym – tak w wymiarze indywidualnym, jak i społecznym – może być tylko BÓG. Jest On bowiem wartością trwałą, niezależną od biegu dziejów. Jest źródłem norm i praw kształtujących życie jednostki i wspólnoty. 3. CZŁOWIEK, stworzony na podobieństwo Boga, wyposażony został przez Niego w nienaruszalne – równe dla wszystkich – prawo naturalne. Z prawa naturalnego wynikają cztery podstawowe prawa człowieka: a/ prawo do życia – pojętego jako życie biologiczne oraz jako realizacja praw pozostałych; b/ prawo do wolności – czyli do czynienia tego, co nie jest sprzeczne z prawem naturalnym; c/ prawo do założenia rodziny – która jest dla osiągnięcia pełni życia koniecznością; d/ prawo do własności – czyli do posiadania całkowitej własności i rozporządzania środkami produkcji; prawo to może być ograniczone jedynie dobrowolnym zrzeczeniem się prawa indywidualnego. 4. Człowiek jest istotą społeczną, to znaczy, iż niemożliwym jest jego rozwój poza wspólnotą ludzi. 5. Wspólnota nie jest sumą jednostek, lecz całością, w której człowiek realizując swój cel absolutny korzysta i wzbogaca swe życie o osiągnięcia innych ludzi. 6. Żyjąc we wspólnocie człowiek ma obowiązek przestrzegania praw innych ludzi. 7. Wspólnota istnieje więc zarówno dla wzbogacania życia jednostek, jak i dla ochrony jej praw i egzekwowania jej obowiązków. 8. Wspólnotą najwyższego typu – wspólnotą naturalną – jest NARÓD. 9. Naród jest dobrowolnym, opartym na więzi psychicznej i moralnej związkiem ludzi posiadających – wynikające ze wspólnych przodków i historycznej tradycji – poczucie odrębności kulturowej i chęć jej zachowania oraz rozwoju. 10. Naród – jako wspólnota naturalna – posiada określone prawa: a/ prawo zachowania własnego języka i kultury; b/ prawo kontroli wychowania narodu – dla zachowania i rozwijania wartości naród określających; c/ prawo do przynależnego z tradycji i historii terytorium narodowego; d/ prawo do powoływania struktur mu podległych. 11. Wśród struktur powołanych wolą narodu, strukturą wyższego rzędu, jest PAŃSTWO. 12. W kompetencjach państwa leży zapewnienie realizacji praw człowieka i narodu, wynikających z prawa naturalnego. 13. Narzędziem działania państwa jest prawo, które nie może być sprzeczne z prawem naturalnym. 14. Naród kontroluje działalność państwa poprzez powołane przez siebie ZGROMADZENIE NARODOWE. 15. Zgromadzenie Narodowe winno gwarantować reprezentację polityczną narodu przez dwuizbowy system reprezentacji: a/ izbę polityczną; b/ izbę korporacyjną – ogólnopolskie przedstawicielstwo samorządów terytorialnych i gospodarczych. 16. Rolę koordynatora Zgromadzenia Narodowego winna sprawować, wybrana przez Naród, Głowa Państwa. FASZYŚCI? RASIŚCI? GWprawdo przestań szczuć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
coondelboory NOP wzywa do przelewu krwi! 29.04.11, 17:55 Jak to się uchowało bez odpowiedniej reakcji na łamach GW?! NOP wprost wzywa do przelewania krwi w ramach walki z nudą: www.nop.org.pl/2011/03/21/narodowa-akcja-krwiodawstwa-%e2%80%93-nacjonalizm-to-poswiecenie.html Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski wolny, bezwyznaniowy kościół... 29.04.11, 18:08 Ciekawe, gdzie te brednie wynalazłeś... BLOOM: Zalecam społeczeństwu reformę obyczajów i zwykłych dziesięć przykazań. Zjednoczenie wszystkich: żydów, muzułmanów i pogan. Trzy akry ziemi i krowa dla każdego dziecka natury. Motorowe luksusowe karawany(...) Ogólna amnestia, cotygodniowy karnawał ze swawola w maskach... Pieniądze dla wszystkich, wolna miłość i wolny, bezwyznaniowy kościół w wolnym bezwyznaniowym państwie. James Joyce "Ulisses" Odpowiedz Link Zgłoś
depepoz PiS przekracza Rubikon. Budzi demony 29.04.11, 15:30 A ja uważam, że PiS roztrwania drogocenne siły. Historia przekazała sprawdzone wzorce i wystarczy skorzystać: NSDAP. Chociaż chłopcy kierunek już macie dobry: nocne paradenmarsche, pochodnie, jedynie słuszny patriotyzm. Z zainteresowaniem obejrzałem też flagi waszych sojuszników i podpowiem wam: zaprezentowane tam znaki nietrudno będzie przekształcić w swastyki. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek19.21 Kolejna dęta afera 29.04.11, 16:19 Gazeta Polska i PiS organizują marsz. Na swojej stronie NOP zapowiada, że się pojawi. I co? Organizatorzy mają odwołać marsz, bo zgłosiła się jakaś skrajna, marginalna organizacja. W ten sposób można rozbijać każdą manifestację. Jeżeli PiS oficjalnie organizowałby ten marsz razem z NOP, to co innego, ale NOP nie ma wśród organizatorów, sami zdecydowali, że się dołączają, przecież nie można im zabronić. Odpowiedz Link Zgłoś
ddeb123 PiS przekracza Rubikon. Budzi demony 29.04.11, 16:33 banda pisowskich trepów, debili i warchołów Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnymocher marsz SLD-owskich kacyków z dewiantami w 29.04.11, 17:39 jakiejs paradzie to był krzyk rozpaczy .panie Frasyniuk.A te bzdety o znikaniu Pis-iorów to juz sa smieszne .Im wiecej bzdetów i straszenia w gazecie ,u Lisa czy Żakowskiego tym poparcie dla pisiorów się umacnia,a nawet troche rosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Do roboty niech się faszystowska zgraja weźmie... 29.04.11, 17:48 zamiast się obijać i urządzać kiczowate i jałowe pochody, a potem narzekać, że im źle. Zresztą źle im być nie może, skoro ich stać na op.....anie się i ciągłe manifestacje... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 o ile wiem NOP działa w RP legalnie 29.04.11, 17:58 ...a to właściwie zamyka sprawę. Przynajmniej z formalnego punktu widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Odra, Odra modra rzeka 29.04.11, 18:46 We Wrocławiu to chyba Odrę się przekraca, co? Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 To juz strasznie niemodne 29.04.11, 19:06 We Francji partia uważana za najbardziej nacjonalistyczną, wręcz faszystowską, czyli Front Narodowy, pogoniła wszystkich tego skinów( typu NOP, Młodzież Wszechpolska) ze swoich oficjalnych szeregów. I zabroniła im uczestniczenia w majowych manifestacjach przez siebie organizowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku.kuku OK, może być to ryzykowna taktyka... 29.04.11, 20:10 ... ale ja bym właśnie zachęcał do zbliżenia PiS z faszystami. Im bliżej im będzie do ekstremizmu, tym dalej od centrum opinii publicznej, a centrum opinii publicznej zwykle nie lubi radykałów (no chyba, że przyjdzie potężny kryzys ekonomiczny, >20% bezrobocia itp.). W Stanach np. Republikanie ulegli Tea Party i efekt jest taki, że mają iluzoryczne tylko szanse na wygraną w najbliższych wyborach prezydenckich. A większość analityków się zgadza, że gdyby wrócili w pobliże centrum i wystawili np. Bloomberga, szanse mieliby spore. PiS jest w istocie tradycyjną partią społecznie nacjonalistyczną i szowinistyczną, a ekonomicznie głęboko pogubioną. Jest partią ludzi, którzy niewiele wiedzą świecie, co gorsza nawet nie chcą się ze światem konfrontować. Niech maszerują w godnym siebie gronie. Odpowiedz Link Zgłoś
tapry PiS przekracza Rubikon. Budzi demony 29.04.11, 21:22 W artykule przytaczane są różne opinie.Nie ma opinii przedstawiciela PiS-u.Dlaczego?Z PIS-u robi się partię faszystów, chociaż PIS nie ma żadnego związku z organizowanym marszem.Na tym polega "niezależność" wyborczej gazety.Sądzę, że moja opinia będzie na pierwszym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś