Dodaj do ulubionych

Wojewódzki się przyznał

25.05.11, 08:11
W wyemitowanym wieczorem programie Kuba Wojewódzki przyznał się do swojej żydowskiej narodowości. Byłem tego pewny od dawna obserwując parszywca, ale inni mówili - skąd wiesz, czy masz na to dowód. Teraz mam, z pierwszej ręki.

Nie wiem, czy Wojewódzki zrobił to świadomie, czy pod wpływem sytuacji, w jakiej się znalazł. Zaprosiwszy do swojego programu Ewę Farnę i Czesława Mozila stwierdził, że siedzą tu Czeszka, Duńczyk i Polak. Goście gorąco zaprotestowali mówiąc, że są Polakami, na co Wojewódzki odpowiedział - a ja jestem Żydem.

I bardzo dobrze. Niech wszyscy wiedzą who is who.
Obserwuj wątek
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Wojewódzki się przyznał 25.05.11, 08:38
      Dlatego weź wreszcie przykład z Wojewódzkiego i też się przyznaj a nie udajesz cały czas Polaka.
      • mikka8 Re: Wojewódzki się przyznał 27.05.11, 15:27
        obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Dlatego weź wreszcie przykład z Wojewódzkiego i też się przyznaj a nie udajesz
        > cały czas Polaka.

Wlasnie ;)

Wojewodzki mowi wiele glupich rzeczy,czasem mozna wywnioskowac,ze to gej;) Zaznaczam,ze nie obchodzi mnie kto jest kto:P
        • elan13 Re: Wojewódzki się przyznał 27.05.11, 22:39
          mikka8 napisała:

>
          > Wojewodzki mowi wiele glupich rzeczy,czasem mozna wywnioskowac,ze to gej;) Zazn
          > aczam,ze nie obchodzi mnie kto jest kto:P

Uważasz, że przyznając się do żydowskiego pochodzenia palnął głupstwo? Fakt, że niektórzy rabini nauczali - głupi Żyd to Żyd zdekonspirowany!

Co do pedalstwa Wojewódzkiego, bardzo prawdopodobne. Normalny mężczyzna nie zachowuje się tak jak on, nie demonstruje na pokaz swego zainteresowania kobietami, nie stwarza pozorów swojej atrakcyjności. Choćby to zwracanie się do i traktowanie tych młodych zgrabnych laseczek, które pojawiają się na chwilę w jego programie. Przedstawiane są jako dziewczyny Kuby, podczas gdy po prostu odgrywają swoją rolę - przedefilować, dać się klepnąć w pupę i ładnie się uśmiechnąć, po czym odebrać wypłatę. Jestem przekonany, że żadna z nich nie byłaby zainteresowana awansami tej parszywej, obleśnej cioty marnie udającej macho.

Prawdziwy obiekt pożądania i zachwytów Kuby Wojewódzkiego, to lansowany przez niego Michał Szpak z X-Factora. To obrzydliwe w każdym geście indywiduum zostało przez parszywca dołączone do najświętszych, dla Polaka pojęć obecnych na splamionych polską krwią sztandarach już od stuleci. Gudłaj miał czelność zakpić sobie mówiąc: dotychczas był Bóg, Honor i Ojczyzna, teraz jest Bog, Honor, Ojczyzna i Szpak. Jak można tolerować w polskiej przestrzeni medialnej taką antypolską kreaturę?
          • mikka8 Re: Wojewódzki się przyznał 30.05.11, 13:43
            Elan 13,ty sie aby dobrze czujesz? Wyluzuj,chlopie:)
            • salci_rozencwajgowa Przyznać się to za mało: 31.05.11, 15:52
              trzeba jeszcze przeprosić!
              • salci_rozencwajgowa Przyznać się i przeprosic to za mało: 01.07.11, 23:52
                trzeba jeszcze zaplacic odszkodowanie.
            • elan13 Re: Wojewódzki się przyznał 10.06.11, 23:04
              A teraz Wojewódzki wraz z tym drugim przygłupasem Figurskim postanowili sobie podrwić z ciemnoskórych. Zastanawiam się skąd u niego to fałszywe przekonanie, że pejsaty to coś lepszego od czarnoskórego.
              • obraza.uczuc.religijnych Re: Wojewódzki się przyznał 14.06.11, 14:47
                No właśnie, przecież jesteś taki sam jak czarnoskóry.
              • landaverde Re: Wojewódzki się przyznał 22.06.11, 22:15
                Może stąd: Rabbi Explains it all...
    • jolka7-p Polska prezydencja 22.06.11, 20:02
      na czas polskiej prezydencji przygotowano mnóstwo interesujących wydarzeń kulturalnych, wszystko dostępne do zobaczenia na stronie culture.pl
    • mister1 Re: Wojewódzki się przyznał 24.06.11, 17:37
      no i co z tego? przyznal sie? to moze on jaki przestepca?
      • zomozadwa Re: Wojewódzki się przyznał 24.06.11, 20:57
        no, ten to napewno ;):
        youtu.be/MotIrrRRe4k
      • elan13 obywatelskie napomnienie 29.06.11, 00:12
        mister1 napisał:

> no i co z tego? przyznal sie? to moze on jaki przestepca?

Może i przestępca, ale na pewno kanalia rzadkiej maści. Otóż ów Wojewódzki pozwolił sobie w parszywości swojej zaproponować w prowadzonej przez siebie audycji radiowej, żeby w ramach wuefu praktykować:
        - podnoszenie Biblii
        - rzut Biblią
        - skok przez Biblię
        - sztafetę 3x Zdrowaś Mario z Biblią

Jak to się dzieje, że ten gudłaj drwi sobie publicznie z pojęć dla Polaka świętych i nic mu się nie dzieje. Ta bezkarność tylko go rozzuchwala i zachęca do dalszych parszywych wybryków.

Wcale nie namawiam, żeby tak jak islamiści mają w zwyczaju w przypadku drwienia z Koranu doprowadzić do nagłego zejścia parszywca w wyniku nadmiaru stali w organizmie, ale może jakieś obywatelskie napomnienie (takie, żeby na długo zapamiętał), że tu, na polskiej ziemi, kpiny z wartości dla Polaków świętych mogą być dotkliwie bolesne.

Swoją drogą, ciekawe czy długo popracowałby w Izraelu dziennikarz, który zaproponowałby włączenie do zajęć wychowania fizycznego rzutu Torą, skoku przez Torę i sztafetę z Torą zamiast pałeczki?
        • obraza.uczuc.religijnych Re: obywatelskie napomnienie 29.06.11, 08:22
          Oczywiście kłamiesz w typowym dla siebie żydowskim stylu, że Biblia jest dla nas, Polaków, czymś świętym.
        • wikrasy Re: obywatelskie napomnienie 02.07.11, 18:19
          elan13 napisał:

> Wcale nie namawiam, żeby tak jak islamiści mają w zwyczaju w przypadku drwienia
          > z Koranu doprowadzić do nagłego zejścia parszywca

Jesteś bardzo dobrym człowiekiem. Nie wiem czy Wojewódzki zdoła Ci się odwdzięczyć.
    • encanto1960 Re: Wojewódzki się przyznał 28.06.11, 15:57
      Niestety nie jest :-( Albo sie celowo pochwalil , albo skłamał. Żydzi mu tej zniewagi płazem, nie puszczą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka