sakral 07.06.11, 09:20 Zbigniew Ziobro uprawiał seks z panią Patrycją Kotecką ? i to przed świętym sakramentem małżeńskim. no tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariajoanna.dwa.2 Drugi kawaler PiS wziął ślub 07.06.11, 09:26 Jakoś dziwnie w to nie wierzę ! o ślubie pisano już nieraz , zawsze w brukowcach i zawsze przed wyborami . Nie uwierzę póki nie zobaczę aktu ślubu - a dziecko to już w ogóle jest mało prawdopodobne ... choć oczywiście nigdy nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
sakral Re: Drugi kawaler PiS wziął ślub 07.06.11, 09:58 metody in-vitro nie można wykluczyć. ale najważniejsze jest dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
padafas Re: Drugi kawaler PiS wziął ślub 07.06.11, 10:21 Teraz rodziców chrzestnych w śród pisowców trzeba wytypowac Odpowiedz Link Zgłoś
flat-ower Re: Drugi kawaler PiS wziął ślub 07.06.11, 10:27 No nie, in vitro odpada. Ale jakaś partyjna podmianka? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki A to nie jest właśnie układ i korupcja? 07.06.11, 10:00 To nie układ i korupcja? Narzeczona posła i ministra uzyskuje intratną posadkę w mediach publicznych? Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Małżeństwo żmij z wężem, tyle w nich nienawiści do 07.06.11, 14:21 wszystkiego i wszystkich.. Brrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Drugi kawaler PiS wziął ślub 07.06.11, 09:27 sakral napisał: > Zbigniew Ziobro uprawiał seks z panią Patrycją Kotecką ? > i to przed świętym sakramentem małżeńskim. > > no tak. To przeciez typowy zwyczaj w piss i ich rodzinach. Przypomnij sobie chocby cichodajke. Odpowiedz Link Zgłoś
one.emeryt12 Drugi kawaler PiS wziął ślub 07.06.11, 09:33 Cos mnie sie widzi ze to moze byc chwyt wyborczy aby oslonic sie przed pomuwieniami o to ze jest dewiantem. Tak juz niejeden taki zrobil zeby wygladalo na to ze calkiem normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 [...] 07.06.11, 09:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Drugi kawaler PiS wziął ślub 07.06.11, 09:56 Fatalna wiadomość - będą się rozmnażać ! Odpowiedz Link Zgłoś
archie100 Re: Drugi kawaler PiS wziął ślub 07.06.11, 10:15 Zawsze w drodze do Brukseli mogą iść na kiełki fasoli do knajpy w Lubece... I niech jedzą wszystko co jest w speisekarcie! Odpowiedz Link Zgłoś
perseveratio Drugi kawaler PiS wziął ślub 07.06.11, 09:57 Zbigniewu Ziobru dali ślub? Może po przeczyszczeniu rur znormalnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
cezaryk Piękna Zbysia wyszła za mąż?? 07.06.11, 10:19 Piękna Zbysia wyszła za mąż?? Moje serce oficjalnie krwawi. Odpowiedz Link Zgłoś
maxixxx Drugi kawaler PiS wziął ślub 07.06.11, 10:22 choć go lubię jak swoją dawną teściową to niech wie, że nawet mnie stać na gest wobec niego i życzę mu takiej samej teściowej jaką sam miałem - zaręczam Was, że wszystkie kawały jakie są o teściowej nie opisałyby przeżyć jakie z nią miałem ale, żebyście nie pomyśleli, że wszystkie teściowe traktuję jednakowo to chcę dodać, że moja obecna teściowa jest najukochańsza na świecie bo przez 6 lat tylko raz mnie i moją partnerkę odwiedziła Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Drugi kawaler PiS wziął ślub 07.06.11, 10:29 Szczęść Boże młodej parze! Że tak będzie, to chyba pewne - jedno drugiego warte. Przemądrzały dupek, uzywający każdego chwytu w walce o utrzymanie się przy żlobie i panienka wysługująca się za publiczne pieniądze "cudownemu" dziecku z PiSuaru! Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 Które z tej pary, to mężczyzna ? 07.06.11, 10:35 Dwie baby wzięły ślub za granica, bo w Polsce jest to zabronione... Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Które z tej pary, to mężczyzna ? 07.06.11, 10:45 olewus.1 napisał: > Dwie baby wzięły ślub za granica, bo w Polsce jest to zabronione... Teraz to lepiej rozumiem ale i tak slub nie mogl byc katolicki. Co na to rydzyk i natanek ? Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos zdrada 07.06.11, 11:31 wszyscy zdradzają Jarka ! och Jarku , Jarku co z tobą będzie teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: zdrada 07.06.11, 12:03 jacmenos napisał: > wszyscy zdradzają Jarka ! > och Jarku , Jarku co z tobą będzie teraz ? Scypińsko mu zostanie. I kot. Odpowiedz Link Zgłoś
alikpalik Re: Które z tej pary, to mężczyzna ? 07.06.11, 11:19 Zazwyczaj to, które nie jest w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Które z tej pary, to mężczyzna ? 07.06.11, 12:23 alikpalik napisała: > Zazwyczaj to, które nie jest w ciąży. No ale jesli dobrze rozumiem to wlasnie nie wiadomo ktore jest w ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Powyzsze posty swiadcza i o Gazecie i o jej czytel 07.06.11, 10:45 Chamstwo i buraki z wielkich miast po uniwersytetach w koziej Wolce. Odpowiedz Link Zgłoś
emilly_davisson zz to szkodnik! 07.06.11, 11:40 "Chamstwo i buraki z wielkich miast po uniwersytetach w koziej Wolce." Tak, brakowało mi właśnie takich prawdziwych słów na określenie zz-mniej niż zero, który przyczynił się dla partykularnych i krótkookresowych korzyści politycznych swojej partii do niemalże likwidacji najbardziej dochodowego szpitala w Polsce oraz spowodował zastój w polskiej transplantologii i pozbawił szereg ciężko chorych na serce pacjentów dostępu do wysokospecjalistycznych operacji. Słowa Pana pasują także na określenie Pani, która dostała dobrze płatną posadę w publicznej spółce dzięki udawaniu, że sypia z panem znanym z upodobań do innej płci, który swoich skłonności nieco się krępuje w życiu publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: zz to szkodnik! 07.06.11, 12:25 emilly_davisson BRAWO ! To ci sie udalo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Transplantologii to najbardziej zaszkodzili 07.06.11, 14:14 transplantolodzy trudniacy sie przeszczepianiem narzadow zakupionych na czarnym rynku i od Chinczykow, ktorzy wykonuja wyroki kary smierci, w zaleznosci od aktualnych potrzeb transplantologicznych.A Garlicki wreszcie odpowie za spowodowanie smierci pacjenta, bo uczciwi kardiolodzy obalili "ekspertyze" niemieckiego staruszka.jesli zas chodzi o tzw najbardziej dochodowy szpital, to ja bym go zdolowal do parteru i pojezdzil po tym spychaczem.To zywy relikt komunistycznego MSW. Odpowiedz Link Zgłoś
archie100 Re: Powyzsze posty swiadcza i o Gazecie i o jej c 07.06.11, 11:54 A ty czytasz GW dla masochistycznej przyjemności, czy ci Jarek Zawsze Dziewica za to płaci??? Spadaj ""czytelniku"" do rydzyka, naszego dziennika i innej makulatury. Tam będziesz u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
hate-war Re: Powyzsze posty swiadcza i o Gazecie i o jej c 07.06.11, 12:31 grisza14 napisał: > Chamstwo i buraki z wielkich miast po uniwersytetach w koziej Wolce. lepszy uniwerek muchomora gdzie informatykę wykłada się na podstawie biblii :lol: Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Nawet nie masz pojecia jak bez Biblii nie byloby 07.06.11, 14:18 informatyki. Ale o tym to rowniez nie wiedzial twoj wykladowca we wszechnicy w Koziej Wolce.W wymietych portkach i wylazacej z nich przepoconej koszuli, krazacy samochodem na "wyklady" miedzy Pcimiem, Kozia Wolka a Pacanowem. Gratuluje wyzszego "wyksztalcenia". Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Nawet nie masz pojecia jak bez Biblii nie byl 07.06.11, 14:24 griszka, bredzisz bos glupi, czy ci za to placa ? Odpowiedz Link Zgłoś
now52 Re: Powyzsze posty swiadcza i o Gazecie i o jej c 09.06.11, 16:58 grisza14 napisał: > Chamstwo i buraki z wielkich miast po uniwersytetach w koziej Wolce. Od kiedy to uniwersytety są w Koziej Wólce? Nawiasem mówiąc niech Inteligent-światowy pisze poprawnie. Jeśli jednak inteligent ma na myśli, mówiąc o Koziej Wólce", Polska, to się zgadzam. Za merytoryczne wypowiedzi "cham i burak", proponuję przyznanie Prawdziwemu Inteligentowi odznaki "III Kartofla IV RP" Odpowiedz Link Zgłoś
bredzislawkomuchruski Odpieprzcie się od pana Ziobry i jego małżonki 07.06.11, 10:47 To znakomity polityk w PO nikt mu nie dorasta do pięt Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Odpieprzcie się od pana Ziobry i jego małżonk 07.06.11, 12:05 bredzislawkomuchruski napisał: > To znakomity polityk w PO nikt mu nie dorasta do pięt Nikt normalny do takich pięt dorosnąć by nie chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: Odpieprzcie się od pana Ziobry i jego małżonk 07.06.11, 12:24 bredzislawkomuchruski napisał: > To znakomity polityk w PO nikt mu nie dorasta do pięt< Panie Bredzisławie! Zdaje mi się, że transferu Pana ZZ do PO nie było, z przyczyn oczywistych. A w pięty mu nie zaglądajmy... Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_wszechswiatow A czy kościelny ??? No to przypilnujcie kiedy się 07.06.11, 10:51 rozwiodą !!! Hasła katolskie to oni mają tylko dla pospólstwa a sami to tylko .... ech, szkoda słów !!! Wzięli ślub i już się spodziewają dziecka ??? I co na to ten katabas co udzielił im w zastępstwie boga tego sakramenta ??? Odpowiedz Link Zgłoś
gggiaco Pizdek z PiS wziął ślub 07.06.11, 11:13 Jaka kobieta może się oddać takiemu zeru ? Patrycja: nie było lepszych partnerów ? Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Drugi kawaler PiS wziął ślub 07.06.11, 12:01 sakral napisał: > Zbigniew Ziobro uprawiał seks z panią Patrycją Kotecką ? > i to przed świętym sakramentem małżeńskim. Słusznie. I cóż na to Ociec Muchomorek??? Na stos z wszetecznicą, a jego rózgami wysiec i do kamieniołomu. Odpowiedz Link Zgłoś
tykaczor Drugi kawaler PiS wziął ślub 07.06.11, 12:46 Myślę, że Jaruś nigdy zdrady nie wybaczy "zbyniowi" ! Odpowiedz Link Zgłoś
tykaczor Re: Drugi kawaler PiS wziął ślub 07.06.11, 12:48 sakral napisał: > Zbigniew Ziobro uprawiał seks z panią Patrycją Kotecką ? > i to przed świętym sakramentem małżeńskim. > > no tak. Ciekawe co na to powie Ojdyr Rydzyk ! Czy jeszcze zaprosi GRZESZNIKA DO RADIA MARYJA ? Odpowiedz Link Zgłoś
achilles2010easy Sensacja 07.06.11, 13:24 TEŻ MI SENSACJA... Zostali parą, potem ślub, dziecko... Normalna kolej rzeczy. Za 20 lat będą dziadkiem i babcią. Czy to też się będzie nadawało do mediów ? Odpowiedz Link Zgłoś
willie1950 Sensacja jednak 07.06.11, 13:53 A jednak sensacja Achillesie, bowiem w świetle głoszonych przez PiSuary "wartości" kolej rzeczy nie całkiem normalna, choć w normalnym świecie bardzo powszechna: zostali parą - OK, zrobili dziecko - oj, nieładnie w świetle "wartości". Teraz ślub. W normalnym świecie takie śluby są zazwyczaj wymuszone sytuacją: żeby dziecko miało ślubnych rodziców. Ciekawe czy tu też tak jest? A poza tym przypominają mi się zapewnienia PiSuarów, że Pati-Koti dostała fuchę w tivi ze względu na swoje wysokie kompetencje a nie za sypianie z Mniej-Niż-Zero. Teraz jakby wyszkło zero... Ziobro... sorry: szydło z worka... :-))) I nawet pani Partycji nie współczuję. Choć chyba powinienem... Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos dlaczego ? 07.06.11, 14:42 przyznam się ,że takie informacje jak ta o ślubie supermena - pana Z - dziwnym trafem wywołują uczucie niesmaku . Po ujawnieniu "tajemnic" rodzinnych świętojebliwej Martusi -można tylko spodziewać się podobnych rewelacji w środowisku bogobojnych PISsowców . Hipokryzja godna IV RP !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cmazui Re: Drugi kawaler PiS wziął ślub 07.06.11, 15:57 Oj Patrycja, jego maly , mieki pistolecik nie wiele zdziala. No ale madra kobieta poradzi sobie na boku z prawdziwym chlopem. Ten, gogus nie nadaje sie do tych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
emilly_davisson ziobro przed Trybunał Stanu ! 07.06.11, 18:37 A tak na marginesie: nowa fryzurka tego pana bardzo mi przypomina fryzurkę innego pana: druga-wojna.site.vot.pl/366/obersalzberg-gora-hitlera-exploring-hitlers-mountain/ Nie wiem, czy ja niedowidzę, czy naprawdę istnieje tu pewne podobieństwo fryzur, także jeśli chodzi o fakturę i kolor włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 wybiórcza zeszła do poziomu Faktu 07.06.11, 18:42 ...a ja z litości nie wspomnę czyją żoną była Janina Paradowska albo z kim spotykała się Jolanta Pieńkowska w czasach pracy w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: wybiórcza zeszła do poziomu Faktu 07.06.11, 18:52 Janina Paradowska była żoną Jerzego Zimowskiego. Niby czemu chcesz o nim milczeć z litości ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: wybiórcza zeszła do poziomu Faktu 07.06.11, 19:11 lehoo napisała: > Janina Paradowska była żoną Jerzego Zimowskiego. Czynnego polityka, warto nadmienić. Wiceministra spraw wewnętrznych we wszystkich rządach między 1990 a 1996 rokiem (z wyłączeniem rządu Olszewskiego). Zastępcy Krzysztofa Kozłowskiego, Henryka Majewskiego, Andrzeja Milczanowskiego i Zbigniewa Siemiątkowskiego. Pytanie czy osoba o takich powiązaniach rodzinnych mogła rzetelnie przedstawiać stanowisko nt. MSW (a dużo się w tym resorcie działo). Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: wybiórcza zeszła do poziomu Faktu 12.06.11, 18:19 > No i ? Jeśli powiązania rodzinne czy małżeńskie dziennikarzy i polityków są przeszkodą to ta zasada powinna dotyczyć wszystkich. A jeśli nie to nie ma sensu czepiać się Ziobry i Koteckiej. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Przestraszył się ustawy o związkach partnerskich 07.06.11, 19:35 i zawczasu wolał zawrzeć sakramentalne małżeństwo katolickie. (Bo potem już nie będzie wolno.) :-)))) Niech Jarosław też się pospieszy. Odpowiedz Link Zgłoś