Dodaj do ulubionych

Komu potrzebny ruski agent?

13.06.11, 23:57
Brawo! Nareszcie łyk zdrowego rozsądku. Polska zamiast krzyczeć, że gaz łupkowy to lek na całe zło powinna zaprosić niezależnych ekspertów z Francji i Niemiec, by w końcu było wiadomo jakie koszty środowiskowe wywoła kontrowersyjna metoda wydobywania gazu łupkowego - fracking. W innym przypadku możemy stać się eksporterem gazu ale importerem wody nadającej się do picia od życzliwych sąsiadów (stan Nowy Jork właśnie zakazał eksploatacji tysięcy odwiertów, by miastu Nowy Jork nie zabrakło wody pitnej).
Obserwuj wątek
    • m.godwin Re: Komu potrzebny ruski agent? 14.06.11, 00:39
      > powinna zaprosić niezależnych ekspertów z Francji i Niemiec

No tak, bo eksperci z tych akurat krajów będą najbardziej niezależni. Najlepiej jakby powołali do tego specjalną firmę konsultingowa z udziałem Gerharda Schrödera i francuskiego ministra ds. energii atomowej.

• rockawy Re: Komu potrzebny ruski agent? 14.06.11, 04:03
        czyzbys zakladal ,ze wszyscy to kaczysci ,i sa wredni i podli .Nie mowia prawdy,matacza i klamia???? Ja osobiscie zakladam ,ze sa oprocz pisdzielcow jeszcze normalni ludzie i tego naturalnie nalezy sie trzymac.
        • rodzaj_konta Re: Komu potrzebny ruski agent? 14.06.11, 16:10
          rockawy napisała:

> czyzbys zakladal ,ze wszyscy to kaczysci ,i sa wredni i podli .Nie mowia prawdy
          > ,matacza i klamia???? Ja osobiscie zakladam ,ze sa oprocz pisdzielcow jeszcze
          > normalni ludzie i tego naturalnie nalezy sie trzymac.

Następny leming zakochany bez pamięci w Kaczorach, który poza nimi świata nie widzi.

Ci normalni ludzie z Francji i Niemiec właśnie ułożyli niezakopaną rurę w Bałtyku i wciskają całej okolicy swoje elektrownie atomowe.
          Money rulez! A precyzyjniej money rulez normalnymi ludźmi.
    • prezydentpan Komu potrzebny ruski agent? 14.06.11, 06:24
      Jeszcze nie wziełem udziału w żadnej mszy dzisiaj więc nie wiem co mam o tym myśleć
    • gemelar Komu potrzebny ruski agent? 14.06.11, 08:03
      JAK TO KOMU ?
      BRUDASOM Z RUSKIEGO CHLEWA... I z PISUARU na Placu Trzech Krzyży (dla pedałów)
    • zaifi3 :) 14.06.11, 09:14
      Skoro już spożywamy opryski,jemy chemię,
      to całkiem normalne,że powinnyśmy to
      konsumacić w biedzie,byle było nam"zielono"...:)))
    • piekny_ksiaze_z_bajki Proponowałbym ekspertów radzieckich. 14.06.11, 12:07
      Tfu! Rosyjskich. Oni słyną z niezależności i rzetelności. Najbardziej niezależni są właśnie od rzetelności.
    • shadowthrone Jestem ekologiem! Dajcie mi tez troche kasy! 14.06.11, 12:27
      Szkoda że te tłumy ruskich agentów przekupujących nawet ekologów jakoś do mnie nie dotarły...
    • tykaczor Komu potrzebny ruski agent? 14.06.11, 12:46
      Ekologom radzę w sprawie gazu łupkowego siedzieć CICHO bo Polacy są cierpliwi do CZASU i mogą przepędzić tę hałastrę "batożkami po śniegu" tak jak Kmicic mieszczan z Upity ! Dzisiaj w polsce to byle gó... chce rządzić !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka