Gość: fanka TH... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:44 ojaaaa nie no przesadzil ktos;/ debil to pisal!!!!! tyle powiem.. TH jest bardzo fajnym zespołem... przynajmniej doszli do czegoś w młodym wieku.... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: Tokio Hotel IP: *.broker.com.pl 12.01.06, 15:47 A ja myślę, że nie powinniście objeżdżać ich. Mają swój styl i tyle. Skąd wiadomo, że ich muzyka zaginie, że są sezonową gwiazdą? A pewnego dnai zdziwicie się, zakładając tak wszystko z góry. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: Tokio Hotel 05.02.06, 01:38 > Mają swój styl i tyle tak tak to jest na pewno ich styl.hehe się uśmiałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxana Re: Tokio Hotel IP: *.gorzow.mm.pl 25.02.06, 15:31 nom masz racje tokio hotel rzadzi :) a tak wogole BILL KOCHAM CIE :p i dla tych co ich nie lubia wielki minus !! x( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierny Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 16:05 Mają swój styl... zapożycznany tymczasowo od Korn'a i Linkin Park'u... Może by byli lepsi, gdyby nie pedalski głos wokalisty... Muzyka fajna, grają naprawdę przyzwoitego rocka, niemieckie teksty ujdą (uczę się niemieckiego i przyznam, że są nawet nawet), ale to chyba jakiś kastrat śpiewa. Pozatym ten kastrat maluje się jak pedał, ma pedalski fryz i brak talentu. Gdyby zmienić wokalistę i wyjąć kolczyk z wargi Toma (kolejne nawiązanie do Linkin Park'u, chcociarz Chester miał kolczyk idealnie na środku... Tom chciał tak samo, ale był nawalony i ne trafił ze swoim kolczykiem tam, gdzie chciał:). Dobra, sorry za tego Toma, fajnie brzdękoli, ale jak Bill biadoli to ja chcę do mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale bzdury Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 12:28 wypchaj sie nie czepiaj sie billa bill jest fajny i slicznie apiewa a jesli cos masz do niego to zapraszam na gg powiem ci dlaczego go podziwiam nara 8965447 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwa94 Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:30 Popieram Cię i twierdzę, że masz rację Tokio Hotel nie musi być sezonową gwiazdą!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ci co tak myślą są w wielkim błędzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:47 Tokio Hotel jak ma być zespołem na jesen sezon to muszą mieć 'fanów' którzy słuchają ich tylko ze względu na ich wygląd. Ale są też tacy fani co słuchają ich ze względu na muzyke jaką tworzą. Ja nie rozumiem ludzi którzy ich krytykują. Mają swój styl i to jest ich osobista sprawa a wam g... do tego! Czemu wy patrzycie tylko na wygląd?! Liczy się to co jest w środku a nie na zewnątrz! Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: Tokio Hotel 06.06.06, 10:33 doda elektroda mówi tak samo o sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 18:36 Przeczytałam pierwszą stronę komentarzy i nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać. Wyzwiska, teksty o zazdrości, po kilka błędów w jednym zdaniu, ale najbardziej rozbawił mnie pewien fragment: "bo jak jeszcze raz tak napiszesz to wasza gazetka straci MILIONY czytelników". Dzieci, czy wy uważacie, że jakikolwiek czytelnik GW wie co to jest Tokio Hotel? I mam takie zasadnicze pytanie, kto przestanie czytać tę gazetę jeśli ktoś "jeszcze raz tak napisze"? Bo w to, że miliony 13 letnich małolat kupuje ją codziennie wydaje się podejrzane, a 40 letni adwokat przeczyta coś o jakimś mu nieznanym zespole i przejdzie do kolejnego artykułu. Teksty o "marnej gazetce" itp. są również dość nie na miejscu, bo ta gazetka ma największy nakład wśród dzienników o ile się orientuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EJ !! Re: Tokio Hotel IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 12.01.06, 15:48 przepraszam bardzo !! ale kazdy ma swoj gust i kazdy MA PRAWO lubic cos innego !! nie macie prawa takie cos pisac bo to jest TYLKO wasze zdanie !! wiadomo jest wielu antyfanow tego zespolu ale tez sa fani !! i nie pozwolą oni na takie wypisywanie takich klamstw !! jesli chodzi o moije zdanie to th są utalentowani i mają STYL !! którego wielu osobą brakuje !! mam nadzieje ze jednak ten artukul zostanie wykasowany < jesli jest taka mozliwosc > pozdrawiam i mam nadzieje ze takie zajscie sie juz nigdy nie powturzy ! zegnam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igorek Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 17:16 Moim zdaniem Tokio hotel to najlepszy zespół od czasów ASpice Girls. kocham TH a zwłaszcza toma, ale ludzie...nie widzicie że zrobili z nich takie europejsckie lalki Barbie????? Ale to i tak nie zmienia faktu że nie możecie ich obrażać. Tokio Hotel jest cooooooooooooooooooooooool!!!! Jeśli wam się nie podoba zachowajcie to dla siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synia Re: Tokio Hotel IP: *.dark.side.of.the.moon / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 14:21 tokio hotel? to najlepsiejszy zaspol na swiecie!!!!! kocham ich! ich plytki moge sluchac non toper! bill i tom to najpiekniejsi chlopacy na calym world.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Tokio Hotel IP: *.smgr.pl 20.03.06, 19:36 Prawo masz ale 0-zero gustu.Wystarczy ich posłuchać.To brzmi jagby ktoś ich podduszał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:50 Jestem zażenowana cała tą wypowiedzią. Jak można osadzać innych ludzi nie mając podstaw żeby osądzać? Tak, może się maluja, z Green Day'a sie maluje też i co? Wiśniewski też ma kolczyki i co? Wlasnie nic... Oni tworzą muzyke! Jakby się ktoś wczytał głębiej w ich teksty, które pisze wokalista to by dostrzegł wiele cech jakich nie posiadają wszyscy nastolatcy! Ich teksty są o życiiu, o wszystkim. Dlaczego jak jest coś nowego, to wszyscy musza najeżdzać? Bo co, bo się wybili? I to nie chodzi o to czy jestem fanja czy nie. Poprostu ludzie zazdroszcza innym sukcesu! Jaki sobie sami potrafia życie ułożyć. Kiedy przeczytałam ten tekst w gazecie to poprostu oniemiałam, przecież to straszne, najeżdzać na ludzi którzy tak naprawde dopiero zaczynają kariere, ale już są popularni! To tak samo jakbyscie mi porownali TH do Mandaryny ;/ Przeciez az sie serce kraja na głupotę ludzką! I nieoceniajcie czegos po pozorach! No to co ze jest ich duzo w telewizji i internecie? Bo sie ludzia podoba! To chyba normalne - tak mi sie zdaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka ;) Re: Tokio Hotel IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.06, 20:39 Tokio Hotel rlz. trzymajcie sie fani :D Oni są boSScy i ja to wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczona Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:52 Drogi panie co to napisac...Nie zgadzam sie apsolutnie...Polskie media krytykuja TH za ich oryginalna...Pisza ze na nienaturali i wykreowani przez menadzerow stylistow i takiech tam!!! TO NIE PRAWDA!!! poza tym ich muzyka jest fajna a piszac takie rzeczy obraza pan fanow...:/ Dziekuje i pozdrawiam PS Znielubilam METRO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ********** Re: Tokio Hotel IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 12.01.06, 15:56 Co to za głupek pisał ;/ pewnie jakiś zazdrośnik !! napewno ;] i żadna z fanek nie upodabnia sie do nich < z polski > chociaż możę po prostu zazdrościsz im !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co za szajz?! Re: Tokio Hotel IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 12.01.06, 15:57 ludzie !! co wy tu qźwa piszecie ?! nie tylko wy an tym swiecie !! sa tez fani tego zespolu i nie pozwolimy na takie najeżdżanie na Th !! co z tego qrde ze sie malują czy mają kolczyki ?! to jest oznaka ze mają styl i ze sie znają na tym ci teraz TeenDy jest !! a wy to co?! zgraja palantów 50 letnich ?!?! ludziee... irytujący ?! buahaha dajcie jednen przykład !! ;/ wogole to fanow jest duuuzzzooo wiec spadówa ok? mam nadzieje ze zastanowicie sie co zescie tutaj napisali :/ zegnam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelcia 16 Re: powaleni anyfani IP: 83.17.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:44 wiecie co wy jesteście po prostu pojeb*ani naprawdę!!!! wy nawet ich nie znacie!!!! co z tego ze bill maluje paznokcie??? ludzie a co ty jesteś np. skate i co palant z ciebie bo co luBISZ SZEROKIE ZPODNIE WY SIĘ zastanówcie nad soba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jacy wy jesteście nietolerancyjni!!!! przesada ja wam powiem tylko że nie można nikogo osądzać po wyglądzie bo to jest poje..e ok rozpisałam się dam tu jeszcze kilka komentarzy nara pedały anty fani brońcie tokio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądra fanka Re: anty śmiecie IP: 83.17.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:48 pojebało was ku.. nie piszcie nawet takich rzeczy to male dziecko wie że trzeba szanowac innych!!!!!!! Ci anty to chyba jakieś wieśnioki które uznaja tyko disco-polo!!!!!! ilka debilów z mądrymi radami ze na sezon nidy na sezon to mandaryna a nie tokio ok kończe bo do zwierząt i tak nie przemówi pa wsióry tak krowy doić!!!!!!!!!!!!! fani łaczcie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: any palanty IP: 83.17.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:52 cześć smiecie!!!! piszę po was ten list ( sory wy nie wiecie co to list) ok to inaczej piszę do grupki idiotów co owalają tokio nie przepadam za nimi ale jeżdżenie po nich i wyzywanie to wielka przesada tkos np lubi eminema a ja nie to na pisać że pedał idiota gey i tp???? fajnie by wam było nie lubie ich ale nie nawalam pomylcie czasami nad sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty th Re: any słuchać IP: 83.17.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:55 robimy za duża afere na tokio bo my dodajemy im rozgłosu to pisząc bo te poje..e fanki jak np.kinga i ma racje z lekka sami ich rozsławiamy troche trzeba to uciszyć np. ktos pyta co sądzisz o tokio hotel?????? a ty a co to jest więc nie będzie taki popularny czaicie łacze się zwamia ale trzeba mysleć rozwaznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza re: ja i moja [przestrzeń IP: 83.17.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:56 normalnie na was rzygac mi się chce!!!!!!!!!!!!!!!! bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: re: ja i moja [przestrzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 05:42 nie ma to jak pogadać z samym sobą Odpowiedz Link Zgłoś
black.and.white Re: anty śmiecie 24.05.06, 22:23 > male dziecko wie że > trzeba szanowac innych!!!!!!! (...) > ok kończe bo do zwierząt i tak nie przemówi pa wsióry tak krowy > doić!!!!!!!!!!!!! Tak jest. Nie ma to jak szacunek, nie? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juicy Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:01 Powiem tak .. ten artykul jest nie na miejscu. Okey , kazdy moze wydac swoja opinie , ale nie toleruje tego , ze ktos bezpodstawnie najezdza na drugiego czlowieka. Jeszcze to porownanie do B27 . przy okazji obrazacie dziewczyny z tego zespolu . Bo skoror sadzicie , ze TH jest do bani to takze to samo sadzicie o tym zespole. Radzilabym wiec sie zastanowic , czy wogole ma to sens. Jezeli wogole nic wam sie niepodoba to chyba ejstescie zadufani w sobie. A to , ze TH moga byc gwiazda jednego sezonu to mozna bedzie powiedziec dopiero po pewnym czasie. Zegnam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alizze Re: Tokio Hotel IP: *.szczecin.mm.pl 26.01.06, 11:09 ty stara krowo jak śmiesz obrarzać ten zespół cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooo???????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:05 SzoK!! Jak tak mozna jestem zaszokowana tym artykułem !!! Oni do tej kariery doszli sami wiec gratulacje dla nich sa mlodzi i spelniaja swoje marzenia to chyba dobrze co nie? Jak im sie udalo to wogole mozna tylko pozazdroscic lubia to robic i robia to swietnie !!! Wydali dopiero 1 plyte i jest swietna wiec mysle ze bedzie tak dalej i niejednym nas jeszcze zaskocza i mysle ze ich kariera nie skonczy sie tak szybko!!! nie wiem po co wogole sa takie artykuly z zazdrosci ze ktos robi to co naprawde lubi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alizze\ Re: Tokio Hotel IP: *.szczecin.mm.pl 26.01.06, 11:13 monia masz racje a to co wczesniej napisalam to do JUICY ona po prostu zazdrości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alizze\ Re: Tokio Hotel IP: *.szczecin.mm.pl 26.01.06, 11:13 monia masz racje a to co wczesniej napisalam to do JUICY ona po prostu zazdrości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja_15 Tokio Hotel IP: *.telkab.pl / 217.153.99.* 12.01.06, 16:18 Ha ha ha!!!! Gdybym spotkała tego kto to napisał, to zabiłabym go śmiechem :P Jeżeli już się coś pisze, to trzeba posiadać jaką kolwiek wiedzę na dany temat :P Po pierwsze chłopcy z TH już przed rozpoczęciem kariery mieli oryginalny i własny styl. Tom zrobił dredy 4,5 roku temu! Bill ma kolczyk w brwi od 12 roku życia, w języku - od 13. Więc NIE SĄ wystylizowani. W czym przeszkadza makijaż? Wygląda jak chce, nikt mu tego nie zabroni, a czy pomalowane na czarno oczy przeszkadzają w śpiewaniu? Nie sądzę. Porównanie do LO27 czy innych zespołów jest poprostu śmieszne. Zawiść ludzka nie zna granic. Skąd niby wiadomo czy znikną? Dopiero zaczynają, ich kariera trwa raptem od sierpnia, więc... Pzdr dla wszystkich Fanów :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka i Paulina Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 14:06 jak możecie tak po kimś jeździć?? przecież to nie sprawiedliwe!!! nasz kolega jeżdził po koleżance i wcale dobrze nie skończył!!!!!!! to z zazdrości i my to wiemy ale może zostawcie to dla siebie???!!! czasem lepiej skłamać albo nie wygłaszać swojej opini!!! powiniście sie już zapaść pod ziemie po tylu opiniach jakie do was doszły!!!!!! nasz kolega ma kolczyka w nosie i w wardze i jakoś nikt po nim nie jeżdzi!!!!!!!! wypier... to co napisaliście bo ktoś was w końcu powiesi a my im pomożemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczurka Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:45 nie zgadzam się ze stwierdzeniem apropos new kid on the block. to nie był tylko sezonowy fenomen, a dzisiejsze boysbandy nie umywają się do nkotb! oni tworzyli przynajmniej dobrą muzykę, mieli swój oryginalny styl, niebanalne fryzury, stroje i taniec synchroniczny. i ich kariera nie trwała tylko jeden sezon, a kilka dobrych lat. to, że dzisiejsze młodzieżowe gwiazdki robią tylko chwilową karierę, nie znaczy, że można wrzucać wszystkich do jednego worka! bo mamy teraz rok 2006, a nkotb było dobre kilkanaście lat temu, kiedy możliwość były inne, i kiedy trzeba było zrobić coś niezłego, żeby się wybić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chips HAHAHA :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:52 Uwielbiam czytac komentarze wszystkich fanek Tokio Hotel, czy jakos tam inaczej - rownie nedznie ;p! Zanim zaczniecie pisac takie rzeczy powtorzcie tabliczke mnozenia. Juz Blog 27 jest lepszy :D A teraz tak na powaznie - nikogo nie obrazajac: co wy macie do tego tekstu!? Ja absolutnie sie z nim zgadzam. Jest idealny. Jak najbardziej obiektywny. Nie probojcie temu zaprzeczac. Co wam sie nie podoba w FAKCIE, ze swiat nawiedzaja rozne dziwne mody, ktore zaraz znikaja? Za rok bedziecie porownywac TH do Ich Troje. Nie wmawiajcie, ze tak nie bedzie... Pozdro dla wszystkich fanow i antyfanow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Th Re: Tokio Hotel IP: *.iim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:12 co za debil to pisał. Musiał byc mocno popie..ny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roach Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 00:18 Heh tokio hotel... zygac mi sie chce jak ich slysze. 4 pedaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzesiek Re: Tokio Hotel IP: *.e-wro.net.pl 16.01.06, 23:15 mam jednak nadzieję że nie będą po latach próbować wrócić na rynek niczym PAPADANCE... bo to już jest zupełnie nie do zniesienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pudel Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 11:29 Taka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA! Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 12:38 No nieposraj sie ;| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @llee Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 15:53 Ej no sorry, ale kto to napisał...???? Jakiś down chyba, bo to gó.. jest!!! Moim zdaniem Tokio Hotel to najlepszy zespół jaki zaistniał dotychczas! I nie są sztuczni@! Chłopaki im poprostu zazdroszczą ich powodzenia u lasek i tyle! To fajnie, że na świecie istnieje ktoś idealny zdaniem wielu nastolatek europy! Mamy przynajmniej do kogo powzdychać...:))) Pozdro i buziaczki dla fanek TH! I niech ten co to napisał porzadnie to przemyśli! Piszcie na: madlen71@wp.pl! To mój adress! Pa pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 17:57 Horrorem nie są chłopcy z th tylko to kto ta napisał(chyba jakiś psychol) Bo dłuższym namyśleniu stwirdzam że niektórzy są po prostu o nich zazdrośni. są extra bo wiedzą na czym stoją i co bedzie dalej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Tokio Hotel IP: *.chello.pl 01.02.06, 20:32 Długo myślałaś nad tą zazdrością? Kabelki ci się w główce nie poprzepalały? Bo ten tekst o zazdrości jest tak strasznie oklepany, że aż się przykro robi...Wymyślcie coś oryginalnego, bo niby czego mam im zazdrościć? Jedynie kasy. Talentu, umiejętności ani urody-nie, tego zwyczjnie nie mają! I zastanówcie się fantyczki (bo tylko takie są na tym forum), piszecie, że się gość czepia. A co wy robiecie? Przecież on wyraża tylko swoje zdanie! Polska to wolny kraj- tak mi się dotąd wydawało (dopóki nie zauważyłam Cenzury Fantyczek), więc proszę was bardzo uszanujcie cudze zdanie i nie ośmieszajcie się tak bardzo, jak do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yennyfer Re: Tokio Hotel IP: 195.205.243.* 24.01.06, 18:52 Przepiękny artykuł, oddajacy całą "ideę" istnienia zespołu. *0* Jestem pod wrażeniem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziulka Re: Tokio Hotel IP: *.attu.pl 24.01.06, 19:09 Jestem fanką Th i protestuje temu że oni znikną za parę miesięcy bo już są na listach od pół roku dobrze wiem że za parę lat o nich zapomnę ale nie tak odrazu Przesadzocie Tokio Hotel jest fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co??? Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 19:42 Wiem że każdy ma swoje zdanie ale moje jest całkiem inne. Ten ktoś ktoto pisał owiedziałby się może czegoś o Tokio Hotel a nie orazu ich przekreśla. Oni swoją karierę zaczęli już jako małe dzieci tylko oczywiście według ciebi wtedy byli święci bo nie podbijali list przebojów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dianee Tokio hotel - malowane lale IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 25.01.06, 13:56 debil to Ty jestes, skoro nie umiesz sie wypowiedziec nie obrazając autora! ja sie tam w stu procentach zgadzam z Tą opinią. Pemiata ktos just 5, albo chociazby britney. Kiedys kazdy ich słuchał tez kazdy kto ich słucha jest uwazany za debila, tak bedzie i z Tokio hotel . Przyznajcie szczerze ze nie obchodzi was to ze spiewaja o jakis głupotach, ze nie obchodzi was to jak spiewaja , obchodzą was tylko te ich pieknie wypudrowane i wymalowane twarze. Są sztuczni jak choinki na boże narodzenie . Pewnie zaraz ktos zaczenie jechac, gdyz ludzie którzy wyrazaja swoja opinie zawsze są jechani, ale co tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polli Re: Tokio Hotel IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.01.06, 14:30 ten tekst pisał jakiś debil który im zazdrości i tyle! Szkoda słów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka_TH Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 00:00 #$*! Ci w oko pa.lancie co to pisales ! Nie znasz sie na muzyce to po co sie wypowiadash ?! Artykul jest beznadziejny . Żal mi Ciebie ! Zawiodlam sie na tym poratalu . Jak śmiesz obrazac TH ?! Kretyn ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwirq Re: Tokio Hotel IP: 81.15.149.* 26.01.06, 00:18 TH to bardzo fajna kapela!!!..jak macie takie idiotyzmy wypisywac to lepiej nie piszcie nic!!!!!!!!!! oni przynajmniej cos osiągneli...:) Odpowiedz Link Zgłoś