Dodaj do ulubionych

Co dalej z szefem ABW?

28.06.11, 09:50
Jak to co dalej??

Facet kupił auto po zaniżonej fakturowej cenie dzięki czemu mógł zapłacić mniejszą opłatę skarbową więc co może być dalej??

Jak ja przedstawiłem faktruę to pani urzędnik wyciągneła książeczkę i dosoliła mi opłatę od katalogowej wartości samochodu za którą bym go nie kupił no ale ja to ja a nie jakiś Bondaryk

Tusk wystąpi na konferencji i powie, że co prawda coś śmierdzi ale znając wkład Bondaryka w ABW nie zwolni takiego fachowca i już

Już to przerabialiśmy w przypadku Grabarczyka który choć jako minister infrastruktury zawalił rozwój internetu, kolej, budownictwo mieszkaniowe, lotnictwo cywilne ale za to drogi budował, że hoho i dalej jest na stanowisku choć obecnie to nie tylko hoho ale i dróg nie widać

By żyło się lepiej - swoim
Obserwuj wątek
    • bolibok bidulek 28.06.11, 11:31
      ani korporacyjna dyrektorska pensja ani wielotysięczna odprawa nie starczyła na autko...

ale za to rozwinął tajna łączność - niezłe farmazony dla zaciemnienia sprawy.
    • ksylamit "To wprawdzie sukinsyn, ale to nasz sukinsyn"... 28.06.11, 12:17
      -
    • ajakzupa ryk bonda 28.06.11, 12:53
      Krzychu, nie pietraj, upiecze ci się, a jeśli kto beknie, to podatnik. Trzymający za ciebie kciuki, Miro.

Ps. Krzychu, nie panikuj! Twój James. James Bond.
    • czywolno Co dalej z szefem ABW? 28.06.11, 20:01

Dominika Wielowieyska w Tok FM pytała Włodzimierza Karpińskiego, czy Bondaryk nie powinien odejść ze służby publicznej, skoro już drugi raz pojawiają się wobec niego zarzuty związane z jego praca w Erze (poprzednio zataił b. wysoka odprawę, która dostał odchodząc z Ery do ABW). - Nie przeceniałbym tych zarzutów - odpowiedział Karpiński!

^^^^^^^

Ja bym też ich nie przeceniał - tylko bym je precyzyjnie WYCENIŁ i porównał z tabelami Kodeksu Karnego i sprawdził w dwu rzetelnie przeprowadzonych śledztwach, ile się za każdy przekręt należy! No i żadnego odsuwania prokuratorów od śledztwa ani przenoszenia śledztwa do Prokuratury Apelacyjnej w Katowicach i przydzielania prokuratora nadzorującego śledztwo z Lublina!
      Żadnych małżeństw w składzie sędziowskim i sędziowie powinni być świeżo po urlopach, żeby nie byli nadmiernie znużeni!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka