Dodaj do ulubionych

Azjatycka służąca non grata

01.07.11, 10:41
Kraje wymienione w artykule jako te gdzie źle traktuje się pracownice to kraje muzułmańskie. Dlaczego mnie to nie dziwi? Mam tylko nadzieję, że zasoby ropy w tych krajach niedługo się wyczerpią i Saudyjczycy czy Kuwjtczycy będą prosili Europejczyków o miseczkę ryży tak jak teraz robią inne kraje muzułmańskie jak Somalia, Mauretania czy Niger. Jak będą prosili to powinniśmy pamiętać jak oni traktowali np. Filipińczyków.
Obserwuj wątek
    • nazikomunista_back Azjatycka służąca non grata 01.07.11, 14:31
      To trochę niepokojące: Indonezja i Filipiny martwią się, że ich obywatelki nie będą chętnie przyjmowane w krajach, gdzie się je tak strasznie traktuje. Nie wiem, jak innym posiadaczom mózgu czasem go używającym, ale mnie to się jakoś nie składa w całość.
      • curvaturadiculo Re: Azjatycka służąca non grata 02.07.11, 05:59
        Ty chyba rzeczywiście mózgu używasz tylko czasem.
        Dlatego tak ciężko chodzi i skrzypi.
    • curvaturadiculo Re: Azjatycka służąca non grata 02.07.11, 05:57
      "Jej pracodawczyni przypalała służącą żelazkiem, dźgała nożyczkami, a nawet, według niektórych doniesień, obcięła jej usta. Sąd skazał Saudyjkę na trzy lata więzienia, ale w wyższej instancji została uniewinniona."

Pier...lone odpady genetyczne. Powinno się takim strzelać prosto w łeb.
      Indonezyjka miała rację, że wzięła toporek.
    • adset Azjatycka służąca non grata 02.07.11, 12:13
      Indonezyjczycy powinni potraktować to jako dobrą lekcję. Ich kraj to największe na świecie skupisko muzułmanów zaś Arabia Saudyjska jest kolebką islamu. W ramach restrykcji powinni odrzucić ten opętańczy kult, zrobić wyłom w wybrzeżach tego "islamskiego morza wewnętrznego", którym jest Ocean Indyjski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka