boykotka 02.07.11, 07:02 Tadeusz Rydzyk miał rację. Wolska to jest totalitarny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nerwus0 Prezes karci PiS 02.07.11, 07:21 "Uważam, że "Gazeta Polska", choć nas popiera, to wyczerpała już swój potencjał, mnie odrzuca na sam jej widok." Mnie też. I na widok Gapy i Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Ten facet przypomina prezesa 02.07.11, 07:30 Zachowaniem i posturą prezesa PRL-owskiego GS-u chyba wszyscy jego podwładni /kadra/ z jego zarządzeń i powieści śmieją się po cichu w kułak. Odpowiedz Link Zgłoś
gostek_2 Re: Ten facet przypomina prezesa 02.07.11, 09:47 wszyscy to chyba nie, ale przynajmniej ci najbliżsi - tak, jak u KimIrSena czy KimDzongIla odstawiają farsę dla forsy i władzy ale to złudzenie, że tylko prezes jest irracjonalny, bez nich by nie istniał, a niech no tylko noga się prezesowi powinie, zobaczymy ich w prawdziwej akcji Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Ten facet przypomina prezesa 02.07.11, 16:03 > ale to złudzenie, że tylko prezes jest irracjonalny Na pewnio nie tylko prezes, wystarczy popatrzeć na Macierewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Prezes karci PiS 02.07.11, 07:53 Właśnie kilka dni temu GW przypomniała innego "prezesa" innej partii totalitarnej z Bliskiego Sąsiedztwa. TO dało naszemu prezesowi asumpt do rozprawienia się z wewnętrzną opozycją. Tak wygląda polskie wydanie *Nacht der langen Messer*. Odpowiedz Link Zgłoś
tykaczor Prezes karci PiS 02.07.11, 07:57 Chciałbym popatrzeć "od środka" na ten rajwach w PiS-ie. Tam dopiero jest ubaw, jak wszyscy latają, by przymilić się obłąkanemu kurduplowi i załapać na listę kandydatów do Parlamentu. Słyszy się głosy : oj co za mną będzie, a co ze mną.... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kaczor to mnie moze ...... 02.07.11, 16:15 1zorro-bis napisał: > w dupe pocalowac. Po co Ci to?! Odpowiedz Link Zgłoś
dublin24 Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 10:21 "Chciałbym popatrzeć "od środka" na ten rajwach w PiS-ie. Tam dopiero jest ubaw, jak wszyscy latają, by przymilić się obłąkanemu kurduplowi i załapać na listę kandydatów do Parlamentu." A myslisz ze w PO to jak to wyglada? Premier w swojej nieskonczonej madrosci wybiera "najlepszych, najbardziej oddanych ojczyznie" Buahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 16:05 Sam przyznajesz, ze rządzi nami POPIS? Odpowiedz Link Zgłoś
zapora10 Prezes karci PiS 02.07.11, 08:12 "Wszystkie telewizyjne i radiowe występy polityków PiS mają być konsultowane".. brawo Jarek, nikt nie ma prawa prześcignąć cię w kompromitowaniu PiS-u.. ty jesteś w tym najlepszy.. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 08:27 zapora10 napisał: > "Wszystkie telewizyjne i radiowe występy polityków PiS mają być konsultowane".. > brawo Jarek, nikt nie ma prawa prześcignąć cię w kompromitowaniu PiS-u.. ty j > esteś w tym najlepszy.. Tak trzymać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Prezes karci PiS 02.07.11, 08:25 ...juz czas na zmiany ,trzeba wymienic prezesa a zaraz wszyscy poczujemy czyste powietrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 08:28 Najlepiej rozpirzyć to całe towarzystwo wzajemnej adoracji. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 16:05 NAjlepiej wymienić go na Macierewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 16:17 kociewiak2 napisał: > ...juz czas na zmiany ,trzeba wymienic prezesa Boże, uchowaj! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 17:55 koloratura1 napisała: > kociewiak2 napisał: > > > ...juz czas na zmiany ,trzeba wymienic prezesa > > Boże, uchowaj! Fakt. Jeżeli ma być głupszy od obecnego. Uchowaj nas Panie! Koloraturka, coś nas łączy o czym już Ci pisałem. Chyba zapomniałaś. Też siedzę na tym. Różnica taka, że ja nie mieszkam w tym porąbanym kraju. Zyczę Ci wszystkiego dobrego. Jestem po wylewie. Bardzo bym chciał opuścić ten przedmiot. Ale jak to wytłumaczyć tym, którzy nie musieli. Zdrówka życzę i powstania. Myślę, że mnie rozumiesz. Powiniiśma się rozumieć. Ciao!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezes karci PiS 03.07.11, 08:38 nerwus0 napisał: > Fakt. (...) Oczywiście, że Cię rozumiem. Dziękuję i też pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jwasz1952 Re: Prezes karci PiS 03.07.11, 08:12 Uważam Rze twrzą PiS-u powinien zostać profesor mniemnologii stosowanej Pan Macierewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
askold Prezes karci PiS 02.07.11, 08:28 Sadziłem, że dziś zacznie się od PREZYDENCJI POLSKI W UE. Ale nie. Najważniejszy jest KACZYŃSKI. To jest jednak rodzaj obłędu. Odpowiedz Link Zgłoś
menuet1 Byle o PISie !!! 02.07.11, 09:06 Ten Kaczor to jednak dobry strateg ! 1. Umiał wywołac 'piekiełko' wokół SLD przy okazji Rywina ! 2. Potrafił osłabić 'raport Millera' . 3. Media nonstop zajmują się PISem , nawet wtedy ,gdy Społeczenstwo oczekuje wieści z Europy ! 4. Zamiary pozorne angażują wszystkich ...padają nazwiska pisowcow , mówi sie o Prezesie itd. 5. Tęsknota za 'rządami silnymi' znajduje swój upust w ...PISie ! Media promują PIS ! Oby im się to odbiło cenzurą !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dublin24 Re: Byle o PISie !!! 02.07.11, 10:08 "Media nonstop zajmują się PISem" Szkoda tylko ze zawsze pisza o nim negatywnie. Dzien bez kilku mniej lub bardziej anty-PiSowskich artykulow na GW bylby dniem straconym , a bedzie tego coraz wiecej bo zblizaja sie wybory i trzeba przestraszyc tubylcow opozycja. Neutralnych, niezaleznych mediow takich jak np BBC na wyspach niestety w polsce nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Byle o PISie !!! 02.07.11, 10:14 dublin24 napisał: > "Media nonstop zajmują się PISem" > > Szkoda tylko ze zawsze pisza o nim negatywnie. Dzien bez kilku mniej lub bardzi > ej anty-PiSowskich artykulow na GW bylby dniem straconym , a bedzie tego coraz > wiecej bo zblizaja sie wybory i trzeba przestraszyc tubylcow opozycja. > Neutralnych, niezaleznych mediow takich jak np BBC na wyspach niestety w polsce > nie ma. A powiedz mi, dlaczego oni sami strzelają takie głupoty, że aż w d.... szczypie. Kretyństwo polityczne? Powiedziałbym wręcz - pajacowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dublin24 Re: Byle o PISie !!! 02.07.11, 10:20 Nerwus ja dobrze wiem ze w takiej GW czy TVN siedza inteligetni, dobrze oplacani ludzie , to dla nich zaden problem z dziesiatek konferencji prasowych , wypowiedzi na korytarzach sejmu , wywiadow prasowych - wyszukac "odpowiednie" wypowiedzi , wyrwac je z kontekstu , opatrzyc odpowiednim komentarzem , nie dac pomawianemu mozliwosci obrony i "gotowe" , mamy kolejny artykul w prasie gdzie "PiS sie osmieszyl" , w taki sposob mozna z kazdego , chocby i najlepszego polityka zrobic idiote. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Byle o PISie !!! 02.07.11, 10:27 Dobrą szkołę masz. Czyżby Maciorowicz nie czynił czegoś podobnego? Vide: Bruksela. Naciąganie faktów, to domena Pisu. Generalna zasada Pisu: Kto nie z nami, ten przeciw nam. Tylko, skąd my to znamy? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Byle o PISie !!! 02.07.11, 10:29 Dodam jeszcze. Gdy nie wiadomo o co chodzi, chodzi zawsze o pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Byle o PISie !!! 02.07.11, 12:36 dublin24 napisał: > Nerwus ja dobrze wiem ze w takiej GW czy TVN siedza inteligetni, dobrze oplacan > i ludzie , to dla nich zaden problem z dziesiatek konferencji prasowych , wypow > iedzi na korytarzach sejmu , wywiadow prasowych - wyszukac "odpowiednie" wypowi > edzi , wyrwac je z kontekstu , opatrzyc odpowiednim komentarzem , nie dac pomaw > ianemu mozliwosci obrony i "gotowe" , mamy kolejny artykul w prasie gdzie "PiS > sie osmieszyl" , w taki sposob mozna z kazdego , chocby i najlepszego polityka > zrobic idiote. Wielbisz Kaczyńskiego? Twój wybór, do którego masz święte prawo, ale skoro piszesz bzdury to się nie dziw reakcjom piszących tutaj. Uważasz, ze w propisowskiej "Rzepie" siedzą źle opłacani durnie? Poza tym z polityków PiS nie trzeba robić idiotów, ponieważ robią to sami i to codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Byle o PISie !!! 02.07.11, 13:24 Czy masz mnie za idiotę. Please, nie mieszkam w tym ogłupionym kraju. Drobiu nie znoszę. Czytaj moje wypowiedzi. Poznasz. Kaczorów nie cierpię. Wystarczy? Czy moje posty są za pisuarami? Pomyśl! Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Byle o PISie !!! 02.07.11, 13:35 nerwus0 napisał: > Czy masz mnie za idiotę. > Please, nie mieszkam w tym ogłupionym kraju. > Drobiu nie znoszę. Czytaj moje wypowiedzi. Poznasz. > Kaczorów nie cierpię. Wystarczy? > Czy moje posty są za pisuarami? > Pomyśl! Absolutnie nie za idiotę, ale za mocno roztargnionego! Odpowiedziałem niejakiemu dublin24 cytując jego durną wypowiedź na Twój temat. Poczytaj uważnie zanim się znowu wściekniesz! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Byle o PISie !!! 02.07.11, 13:41 To wejdź mychą na właściwe pole. Inaczej, broisz, a chyba tego nie chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
makrama1 Re: Byle o PISie !!! 02.07.11, 22:04 nerwus0 napisał: > To wejdź mychą na właściwe pole. > Inaczej, broisz, a chyba tego nie chcesz. Nerwus wyluzuj, h-mol pisze pod dublinem a nie pod Tobą. Od dawna twierdzę, że tu powinny być pionowe linie, bo czasem ciężko się połapać kto komu odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Byle o PISie !!! 02.07.11, 22:32 Sorry, u mnie to inaczej wygląda. Może to WIN 7 tak robi. Nic do h-molla nie mam. H-moll wprawdzie tonacją majorową, powinien być ponurym. Tak wyszło. Zdarza się. Cały czas się uczymy. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Byle o PISie !!! 02.07.11, 14:37 h-mol napisał: > dublin24 napisał: > >Ble, ble, ble w taki sposob mozna z kazdego , chocby i najlepszego pol > ityka > > zrobic idiote. > > Wielbisz Kaczyńskiego? Twój wybór, do którego masz święte prawo, ale skoro pisz > esz bzdury to się nie dziw reakcjom piszących tutaj. Uważasz, ze w propisowskie > j "Rzepie" siedzą źle opłacani durnie? Poza tym z polityków PiS nie trzeba robi > ć idiotów, ponieważ robią to sami i to codziennie. Poza tym trudno nie robić z idioty idioty, media muszą być obiektywne. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 nerwus0 do h-moll. over... 02.07.11, 22:48 Jakoś tak wylazło, że inaczej zrozumiałem. Sorry, czasem tak się układa. Po prostu mój osoiłoek, prcaujący w Win 7 czasem fixuje w kontaktach z XP. HGW co to? Jakiś błąd w testowaniu? Najgorsze to to, że używam PC-ta do muzyki. Pracuję cały dzień nad układem muzyki, a ten wariat (PC) mówi na końcu ERROR. Sie można wściec. Zawsze mnie uczono zasady: Komputer się nie myli, mylą się ludzie. Jakoś nie potrafię tego zapamiętać. Pzdr. J. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Byle o PISie !!! 03.07.11, 10:45 dublin24 napisał: > w takiej GW czy TVN siedza inteligetni, dobrze oplacan > i ludzie , to dla nich zaden problem z dziesiatek konferencji prasowych , wypow > iedzi na korytarzach sejmu , wywiadow prasowych - wyszukac "odpowiednie" wypowi > edzi , wyrwac je z kontekstu , opatrzyc odpowiednim komentarzem , nie dac pomaw > ianemu mozliwosci obrony i "gotowe" , mamy kolejny artykul w prasie gdzie "PiS > sie osmieszyl" , w taki sposob mozna z kazdego , chocby i najlepszego polityka > zrobic idiote. Najskuteczniej to się jeden taki nieduży ośmiesza w wypowiedziach na żywo, a więc w takich, które są transmisją, bez skrótów, cięć, itp. możliwości manipulacji. A i reszta niewiele mu ustępuje... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Aż się prosi... 02.07.11, 16:35 dublin24 napisał: > "Media nonstop zajmują się PISem" > > Szkoda tylko ze zawsze pisza o nim negatywnie. Bardzo proszę - napisz coś pozytywnego... Potrafisz? > Dzien bez kilku mniej lub bardziej > anty-PiSowskich artykulow na GW bylby dniem straconym , Inaczej się nie da: to pisowskie towarzystwo takie, akurat, jest... W sumie - przekomiczne. > a bedzie tego coraz > wiecej bo zblizaja sie wybory Też tak uważam; głęboko wierzę w możliwości Prezesa i reszty w tym zakresie: na pewno tematów dostarczą i to - w nadmiarze. > i trzeba przestraszyc tubylcow opozycja. Już bardziej przestraszyć się nie da, niż robili to Prezes i S-ka przez dwa lata (2005 - 2007). Tego się nie da zapomnieć. > Neutralnych, niezaleznych mediow takich jak np BBC na wyspach niestety w polsce > nie ma. Nie jojcz, tylko weź się do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 11:35 askold napisał: > Sadziłem, że dziś zacznie się od PREZYDENCJI POLSKI W UE. Ale nie. Najważniejszy jest KACZYŃSKI. To jest jednak rodzaj obłędu. Wariat przyciąga uwagę bardziej niż NORMALNY, bo z natury człowiek oczekuje inności, zabija nudę, podnosi sobie poziom adrenaliny, obserwując zachowanie osobników paranormalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 16:20 askold napisał: > Sadziłem, że dziś zacznie się od PREZYDENCJI POLSKI W UE. Ale nie. > Najważniejszy jest KACZYŃSKI. To jest jednak rodzaj obłędu. To po co zacząłeś lekturę Gazety od tego, właśnie, artykułu? Odpowiedz Link Zgłoś
skuba2 Strach przed zmianą kursu "Rzepy"? 02.07.11, 08:31 Nie ma obawy! Po pierwsze zmiany w gazecie mogą się dokonać najwcześniej za dwa - trzy miesiące (kiedy przyjdzie zgoda UOKiK na zakup) po drugie Hajdarowicz to były człowiek KPN, cholernie prawicowy, ale którego GW to ponura komuna, a po trzecie zawsze prezio może mu dać wysokie miejsce na liście! Odpowiedz Link Zgłoś
falco2009 Prezesa chyba znowu coś bierze 02.07.11, 08:31 ".....intelektualiści, w tym dr Barbara Fedyszak-Radziejowska i prof. Zdzisław Krasnodębski " nowa definicja intelektualisty - miernota liżąca d..ę prezesa . Ale czego wymagać : i on i braciszek - ksywka "profesor" porobili doktoraty za komuny podlizując się Partii . I chociaż doktor powinien znać dwa języki obce, to Kaczyńscy żadnym nie władali. Do lizania tyłka władzy wystarczy jeden , własny, a nie obcy . Odpowiedz Link Zgłoś
dublin24 Re: Prezesa chyba znowu coś bierze 02.07.11, 10:11 "miernota liżąca d..ę prezesa" Czy ty zyjesz w swoim wlasnym swiecie ? Przeciez "intelektualisci" i celebryci na wyscigi liza tylek Platformie i obszczekiwali PiS, to dzieki temu moga "zaistniec" w TVN. Kilku mialo odwage sie wylamac z szeregu ,placa duza cene za bycie niezaleznymi ,chwala im za to. Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Prezesa chyba znowu coś bierze 02.07.11, 12:38 Bycie niezależnym od romu masz jak widzę na myśli! Kasa Misiu, kasa! Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Prezesa chyba znowu coś bierze 02.07.11, 12:39 h-mol napisał: > Bycie niezależnym od romu masz jak widzę na myśli! Kasa Misiu, kasa! Od rozumu miało być, zebyś się nie mógł przyczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Prezesa chyba znowu coś bierze 02.07.11, 13:30 h-mol napisał: > h-mol napisał: > > > Bycie niezależnym od romu masz jak widzę na myśli! Kasa Misiu, kasa! > > Od rozumu miało być, zebyś się nie mógł przyczepić. Ale... gdyby się przyczepić do "romu"? Swobodna odmiana: rom romu. Rzymu czyt.Watykanu. Roma - Rzym Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Prezesa chyba znowu coś bierze 02.07.11, 12:42 dublin24 napisał: > "miernota liżąca d..ę prezesa" > > Czy ty zyjesz w swoim wlasnym swiecie ? > Przeciez "intelektualisci" i celebryci na wyscigi liza tylek Platformie i obszc > zekiwali PiS, to dzieki temu moga "zaistniec" w TVN. Ile ci płacą kaczy lemingu, pisowski cynglu i szczekaczu? Idź na forum "Rzepy" kaczy kuper lizać! > Kilku mialo odwage sie wylamac z szeregu ,placa duza cene za bycie niezaleznymi > ,chwala im za to. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezesa chyba znowu coś bierze 02.07.11, 17:28 dublin24 napisał: > "miernota liżąca d..ę prezesa" > Przeciez "intelektualisci" i celebryci na wyscigi liza tylek Platformie > i obszczekiwali PiS, to dzieki temu moga "zaistniec" w TVN. > Kilku mialo odwage sie wylamac z szeregu ,(podkreśl. moje). Ależ jemu (i nie tylko - jemu), właśnie o tych (patrz podkreślone) chodziło, gdy pisał o miernocie liżącej d..ę prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 A prof. Bender gdzie? 02.07.11, 16:39 falco2009 napisał: > ".....intelektualiści, w tym dr Barbara Fedyszak-Radziejowska i prof. Zdzisław > Krasnodębski " > > nowa definicja intelektualisty - miernota liżąca d..ę prezesa . Odpowiedz Link Zgłoś
dzidziol9991 Prezes karci PiS 02.07.11, 08:35 wstyd mi, że pochodzę z Kalisza, z tego samego miasta co Hofman Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 08:38 Coś ty, Kalisz to piękne miasto. A hieny rodzą się wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Głowa do góry! 02.07.11, 16:46 nerwus0 napisał: > Coś ty, Kalisz to piękne miasto. A hieny rodzą się wszędzie. Mnie tam nie wstyd, że pochodzę z Wrocławia, niestety - miasta pisowskiego mordercy, Jackiewicza. W dodatku - widziałam go w akcji na własne oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Prezes karci PiS 02.07.11, 08:45 - W kampanii wszyscy mają się zabijać o mandat, a nie czekać, leżąc do góry brzuchem - mówi poseł PiS. Do dzieła, panowie. Zabijajcie sie. Prędzej będzie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Hofman przejal role Gosiewskiego 02.07.11, 08:52 Wyglada na to, ze Hofman przejal role Gosiewskiego-zarzadcy PiS i wiernego zausznika prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Traktuje ich jak szczury: 02.07.11, 08:55 Pewien góral opowiadał jak to z bacą szli pod reglami, a baca na plecach niósł worek pełny szczurów... Stawał co kilometr i potrząsał workiem...Młody, za którymś razem zapytał bacę - po co to robi? Ano widzisz, jak potrząsam NIMI to te szczury gryzą się między sobą, a jakbym tego nie robił gryzły by mnie w dupę. Ta stara góralska anegdota oddaje to co z Polakami robił i nadal robić będzie Jarosław Kaczyński. My jesteśmy dla niego i dla jego szczekaczy PiS jak te szczury w worku. To minęło kiedy przegrali władzę ale widzę, że znowu nieustannie sięgają po worek... Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Traktuje ich jak szczury: 02.07.11, 14:46 azeta7 napisał: > Pewien góral opowiadał jak to z bacą szli pod reglami, a baca na plecach niósł > worek pełny szczurów... Stawał co kilometr i potrząsał workiem...Młody, za któ > rymś razem zapytał bacę - po co to robi? Ano widzisz, jak potrząsam NIMI to te > szczury gryzą się między sobą, a jakbym tego nie robił gryzły by mnie w dupę. T > a stara góralska anegdota oddaje to co z Polakami robił i nadal robić będzie J > arosław Kaczyński. My jesteśmy dla niego i dla jego szczekaczy PiS jak te szcz > ury w worku. To minęło kiedy przegrali władzę ale widzę, że znowu nieustannie s > ięgają po worek... > Fantastyczny, bombowy dowcip - samo życie (dotyczy nie tylko PiSuaru). Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Prezes karci PiS 02.07.11, 08:56 - Jak nie skończy się ta nasza kakofonia, przegramy wybory.... Mistrzem, sorki, maestrem kakofonii jest sam prezio. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Optymista, WOW! 02.07.11, 16:52 Kaczyński: Jak nie skończy się ta nasza kakofonia, przegramy wybory.... A jak się skończy, to wygracie? Odpowiedz Link Zgłoś
kadykianus Psycholowi puszczają nerwy. 02.07.11, 09:07 Z tą Rzepą to naprawdę niezła sprawa. Mam nadzieje, że to będzie kiedyś dobra gazeta. A tyle naopisywali, kozy rysowali by gejów obrazić. Badziewiaki. Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Prezes karci PiS 02.07.11, 09:31 "Body you're old man, poor man. Pleadin with your ayes gonna make you some peace..." - dobrze ci Jarku "grały" młode PIS-iorki ! Zrozum wreszcie że to sam prezes jest "do wymiany" Odpowiedz Link Zgłoś
ciemny_lud Jarek niepotrzebnie sie irytuje 02.07.11, 09:44 Przegraną ma w kieszeni, więc po co łamać krzesła? Odpowiedz Link Zgłoś
dukat3 Prezes karci PiS 02.07.11, 09:45 Prezes ijego partia , są w agonii.Kłamsta, podstep, zawiść zeżarły ich świadomość doszczętnie.Wczorajszy dzień pokazał , że Polacy maja dość obłędu prezesa a kochają radość, normalność ,przyjażń, otwartość na nowoczesność, zangażowanie w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
markerek222 Prezes karci PiS 02.07.11, 09:50 Pozdrowienia dla wszystkich lemingów na tym forum W mowie potocznej mianem leminga określa się osobę bezkrytycznie przyjmującą podawane jej informacje - wikipedia Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 10:05 Coś mi się widzi, że łakniesz lemingów jak wody. W imieniu lemingów dziękuję za pozdrowienia. Pozdrawiamy trolle. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 11:47 markerek222 napisał: .... Pozdrowienia dla wszystkich lemingów na tym forum Pozdrawiasz najbliższych krewnych ? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 16:55 markerek222 napisał: > Pozdrowienia dla wszystkich lemingów na tym forum > > W mowie potocznej mianem leminga określa się osobę bezkrytycznie przyjmującą > podawane jej informacje - wikipedia Chyba to niezbyt mądre, pozdrawiać samego siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Prezes karci PiS 02.07.11, 10:03 No i moze ktos moglby mnie wytlumaczyc czym on sie rozni od typowego komunistycznego lub nazistowskiego apataczyka ? Sromotnik mial racje ze to zoliborski totalitaryzm. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 10:09 Koń jaki jest, każdy widzi. Nie wiem czy ta odpowiedź wystarczy? Pzdr. śmieszku. PS. Dziękuje za pomoc w walce z trollami. J. Odpowiedz Link Zgłoś
dublin24 Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 10:15 "Dziękuje za pomoc w walce z trollami" Mowisz o królujacym na tym forum towarzystwie wzajemnej adoracji lemingow PO i dyzurnych obszczekujacych kazdy "news" na temat PiSu ? Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 10:17 dublin24 napisał: > "Dziękuje za pomoc w walce z trollami" > Mowisz o królujacym na tym forum towarzystwie wzajemnej adoracji lemingow PO i > dyzurnych obszczekujacych kazdy "news" na temat PiSu ? Uderz w stol a nozyce sie odezwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 10:20 dublin24 napisał: > "Dziękuje za pomoc w walce z trollami" > > Mowisz o królujacym na tym forum towarzystwie wzajemnej adoracji lemingow PO i > dyzurnych obszczekujacych kazdy "news" na temat PiSu ? Czy ty zawsze musisz wchodzić między drzwi a zakąskę? Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 10:16 nerwus0 napisał: > Koń jaki jest, każdy widzi. > Nie wiem czy ta odpowiedź wystarczy? > Pzdr. śmieszku. > PS. Dziękuje za pomoc w walce z trollami. > J. Nie ma za co bo jesli sami sie teraz nie pozazynaja to bede im w tym wytrwale pomagal. Pzdr. nerwusik :)) ale spoko, damy im rade. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 10:33 Właściwie, powinienem mieć to wszystko w głębokim poszanowaniu (czyt. w d....) Ja tam nie mieszkam. Ale jestem Polakiem.I tu jest pies pogrzebany. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Ktoś jeszcze? 02.07.11, 17:06 6.smiech napisał: > jesli sami sie teraz nie pozazynaja to bede im w tym wytrwale pomagal. > ... damy im rade. Jakby co, to ja też chętnie wezmę udział w tym dożynaniu. PS.: Dla inteligentnych inaczej: mowa o dożynaniu internetowym. Odpowiedz Link Zgłoś
maxixxx Prezes karci PiS 02.07.11, 10:19 prezes Jarosław ma już tylu kumpli w PO, że jak mu się jego własna partia nie podoba to niech się w geście rozpaczy też do nich zapisze i nikt nie zauważy różnicy Odpowiedz Link Zgłoś
iwano19 Prezes karci PiS 02.07.11, 10:48 Niestety,mimo całej niechęci do prezesa,muszę przyznać mu rację.Wybory,listy wyborcze,kandydaci, to przy odrobinie sprytu i odwagi wspaniała okazja do zapewnienia sobie pozycji w życiu publicznym.Zwłaszcza w takiej partii jak PIS Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 17:14 iwano19 napisał: > Niestety,mimo całej niechęci do prezesa,muszę przyznać mu rację.Wybory,listy > wyborcze,kandydaci, to przy odrobinie sprytu i odwagi wspaniała okazja do zapewnienia > sobie pozycji w życiu publicznym. I niezłej, comiesięcznej kasy, na najbliższe cztery lata. Zwłaszcza gdy chodzi o ludzi, którzy tak naprawdę nic nie potrafią w życiu, oprócz reprezentowania. A dokładnie - naciskania guzików, zgodnie z komendą prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Prezes karci PiS 02.07.11, 10:58 Najbardziej czarny scenariusz. Yaro wygrywa wybory. Cóż potem? 1. Mennica - norma 500% 2. Każdemu kasy jak lodu. 3. Powrót Securitae. 4. Rośliny zeżarte, trawa też ( Alika nie wspomnę). 5. Pomniki na każdym wolnym miejscu. 6. W każdy 10.04 dalej obowiązkowy spęd na KP (Krakowskie Przedmieście). 7. Wybory - a po co? Kim Ir Kacz wodzem. 8. Kim Ir Kacz i Lesz Kir Kacz wiecznie żywi. 9. Wawel do Warszawy - bliżej do umiłowanego wodza Kim Ir Lesza. 10. Niepolacy spierd.... 11. Wypuszczamy wszystkie czołgi ( wszystkie trzy?) i 2 sprawne F-16 na braci Moskali. Daruję Wam resztę horroru. To tylko zwiastun. Szczęścia, zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
one.emeryt12 Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 11:46 nerwus0 napisał: > Najbardziej czarny scenariusz. > Yaro wygrywa wybory. > 1. Mennica - norma 500% > 2. Każdemu kasy jak lodu. > 3. Powrót Securitae. > 4. Rośliny zeżarte, trawa też ( Alika nie wspomnę). > 5. Pomniki na każdym wolnym miejscu. > 6. W każdy 10.04 dalej obowiązkowy spęd na KP (Krakowskie Przedmieście). > 7. Wybory - a po co? Kim Ir Kacz wodzem. > 8. Kim Ir Kacz i Lesz Kir Kacz wiecznie żywi. > 9. Wawel do Warszawy - bliżej do umiłowanego wodza Kim Ir Lesza. > 10. Niepolacy spierd.... > 11. Wypuszczamy wszystkie czołgi ( wszystkie trzy?) i 2 sprawne F-16 na braci M > oskali. > Daruję Wam resztę horroru. To tylko zwiastun. > Szczęścia, zdrowia! Dziekuje za calkiem mozliwa wersje polskiego horroru. Juz chyba lepiej sie pakowac i szukac innego "raju" niz ten wolsko czarnosukienkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 17:18 Nerwus0, wiesz co? Ale Alika ci nie daruję! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Prezes karci PiS 02.07.11, 18:12 Sorry, też lubię koty. Ale czego można się spodziewać po tych kreaturach pisowych? Raczej wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
grastep00 "Prezes na zagrodzie...." 02.07.11, 11:51 Z tego co napisano,wysnuwa się jeden realny wniosek: PREZES KACZYŃSKI WPROWADZIŁ W PARTII, KTÓREJ PRZEWODZI, Z A M O R D Y Z M. Gratulacje bezmyślnym przytakiwaczom! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: "Prezes na zagrodzie...." 02.07.11, 12:16 grastep00 napisała: > Z tego co napisano,wysnuwa się jeden realny wniosek: > PREZES KACZYŃSKI WPROWADZIŁ W PARTII, KTÓREJ PRZEWODZI, > Z A M O R D Y Z M. > Gratulacje bezmyślnym przytakiwaczom! Konkretnie proszę. Z tego właściwie nic nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Re: "Prezes na zagrodzie...." 02.07.11, 12:20 *Widmo pisdemii krąży po Polsce*. Czas najwyższy zacząć leczyć zarażonych. C. Dynger. Odpowiedz Link Zgłoś