Dodaj do ulubionych

Karnowski kontra Karnowski

19.07.11, 14:02
Wziąłem własnie witaminę C O.2 g, czym pogwałciłem Boskie Prawo. Panie wybacz.
Obserwuj wątek
    • bezspokoju Karnowski kontra Karnowski 19.07.11, 14:29
      Karnowski jak młody Kamiński, plecie , byle coś powiedzieć. Wydaje im się, że radykalizm w poglądach i słowach jest sposobem, by ktoś chciał ich słuchać. Panowie, należy mieć coś do powiedzenia - istotnego, przemyślanego, mądrego.
    • goral67 Karnowski kontra Karnowski 19.07.11, 14:46
      Domyślam się ,że te niezłomne kobiety to Panie: Fotyga,Kempa,Wróbel,Sobecka,Szczypińska uf! jak najdalej od tych Pań. Ciekawy jestem co mama J.Karnowskiego myśli o podziwianych przez syna Paniach ? oraz co bardziej Jacka urzeka - ich intelekt, poczucie humoru czy uroda ?
    • skandy5 Re: Karnowski kontra Karnowski 19.07.11, 14:53
      Zajrzałem do komentarzy pod zalinkowanym artykułem Karnowskiego - myślałem, że może znajdę tam klucz do tekstu - ale tam w większości zachwyty, bez komentarzy wskazujących o co autorowi właściwie chodzi, chyba ci zachwyceni też nie bardzo wiedzą.
    • ikery.pl Karnowski kontra Karnowski 19.07.11, 14:56
      dziekuję za cytaty, dostarczyly mi wielu wrażeń: konsternacja, niedowierzanie, niesmak i na koniec śmiech, śmiech, śmiech - to nie może być na poważnie, nie wierzę
    • podatnik_polski jacek czy michal? 19.07.11, 15:26
    • h-mol Karnowski kontra Karnowski 19.07.11, 18:53
      PiSmózgowe brednie!
    • pis_busters Ciekawa rywalizacja: kto jest większym osłem... 19.07.11, 20:20
      Ciekawa rywalizacja: kto jest większym osłem...A tytuł i tak zostanie w rodzinie!
    • helguera szacki śmieszny innaczej 19.07.11, 20:22

ciekawe czemu Szackiego śmiesza tewksty redaktorow tylko mediow bedacych w opozycji do wybiorczej.Po co gość bierze szmatławce do reki.Niech zerknie obok,teksty Wisniewskiej,Pacewicza,Czuchnowskiego,Czewcha,czy Kublikow ,są tak śmieszne[i glupie zarazem] że nie ma szans by ktos je pobil.A i sam Szacki pokazuje że na karnowskich powinien patrzec z szacunkiem bo do piet im nie dorasta.
      • stefaniszyn Re: szacki śmieszny innaczej 19.07.11, 21:09
        Oj helguera, helguera...
        Z logiką jesteś na bakier. Jeśli pytasz, "czemu Szackiego śmiesza tewksty redaktorow tylko mediow bedacych w opozycji do wybiorczej", to przyjrzyj się, co sama piszesz: "teksty Wisniewskiej,Pacewicza,Czuchnowskiego,Czewcha,czy Kublikow ,są tak śmieszne".
        Po prostu śmieszy Was zupełnie coś innego.
        Szackiego bawią zupełnie inne teksty niż te drukowane w Wyborczej, bo są to diametralnie różne teksty i różne jest poczucie humoru. Moje jest podobne jak Szackiego, helguery - jak Karnowskich.
        I pytasz jeszcze "Po co gość bierze szmatławce do reki".
        Bierze je zawodowo, tak jak helguera. Bo jeśli helguera nie czyta wyborczej.pl zawodowo, to tym bardziej głupie pytanie z jej strony skoro czyta (a nawet zaszczyca forum) GW, którą zapewne uważa za szmatławca.
        • kirdan1 Re: szacki śmieszny innaczej 19.07.11, 22:17
          Tak czy inaczej - tekst Szackiego wygląda na straszliwie wymęczony. Cóż, sezon ogórkowy w pełni... o czym tu pisać panie, o czym tu pisać...
          • pis_busters Re: Masz rację. Na Karnowskich szkoda klawiatury.. 20.07.11, 08:24
            Masz rację. Na Karnowskich szkoda klawiatury...
    • medrek_forumowy ale masz refleks 19.07.11, 21:44
      Szacki ten tekst był obśmiewany jakiś tydzień temu. Już nie masz o czym pisać?
    • sir_fred Karnowski kontra Karnowski 19.07.11, 23:38
      Karnowscy to rzadkie okazy. Ciekawe gdzie cymbał widział te "kopane staruszki"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka