vox_populi11 09.08.11, 11:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anasz Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dziel... 09.08.11, 11:22 nie pracuja, nie ucza sie, wiec chca sie zabawić , a przy okazji pozbyc sie obcych . Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:32 anasz napisała: > nie pracuja, To chyba dotyczy londyńskich policjantów. Do tego prowadzi demokracja, że banda lewicowców obezwładnia policję, która się boi spuścić łomot bandytom. Tam powinno zostać wysłane wojsko i wystrzelane kilka tysięcy bandziorów. Że tyle czasu policja nie daje sobie rady to kpiny, nieoczekiwany wybuch, więc można zrozumieć spóźnioną reakcję, ale powtórka w następnych dniach nie powinna być możliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Po co gazeta wyb. miesza w to Polakow????? 09.08.11, 12:59 nie kumam. zadne media, komentarze na internecie slowa o polakach nie napisaly w zwiazku z tym, gazeta jest pierwsza ktora kleji polakow z tymi zamieszkami.... dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd LOL wideo clip www.youtube.com/watch?v=QIZV4YYQ2P8 09.08.11, 13:45 www.youtube.com/watch?v=QIZV4YYQ2P8 Odpowiedz Link Zgłoś
mila-gro policja powinna strzelac 09.08.11, 14:29 Ni cholery nie rozumiem... Przeciez to jest atak na policjanta/ow, policja powinna uzyc broni. Tym sposobem te smierdzace lenie, pasozyty zyjace na cudzy koszt i teraz dodatkowo zagrazajace zyciu, o mieniu i zdrowiu innych nie wspominajac, czuja sie i sa kompletnie bezkarne... Odpowiedz Link Zgłoś
czymkowski Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 13:40 No właśnie, nie to co my Polacy, mamy nawet aplikacje gdzie można się przejść na wydarzenie kulturalne : www.youtube.com/watch?v=rgNJsnERqt4 Odpowiedz Link Zgłoś
thebutcher Z ostatniego filmiku wynika, że jeszcze zbyt ma... 09.08.11, 11:23 Z ostatniego filmiku wynika, że jeszcze zbyt mało policjantów dostało łomot i wylądowało w szpitalu... Odpowiedz Link Zgłoś
anasz Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dziel... 09.08.11, 11:25 to nie "dzikusy" wszczynaja bójki, tylko rodowici Londyńczycy, ulicznicy prosto z kart powieści Dickensa!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smrodek71 Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 11:28 ja tam widzę czarnych na zdjęciach................. Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 11:32 dokladnie sami czarni a potem sie dziwia ze ludzie sa rasistami jak tu nie byc? Odpowiedz Link Zgłoś
antrop Re: Kto inspiruje zamieszki w Londynie 09.08.11, 13:27 Zadziwiające i niezrozumiałe! U nas zamieszki zawsze robili przebrani za robotników członkowie SB, oni rozbijali sklepy i rozdawali porządnym robotnikom wódkę, oni prowokowali tłum. Wiadomo że polski robotnik (zwłaszcza z Solidarności, świadomy i pracowity niczym Lech W.) nigdy by czegoś takiego się nie dopuścił. Pojawia się jednak pytanie kto to robi w Londynie? Czyżby nasi bezrobotni SBecy pojechali tam z nudów? Może pora nieco odkłamać naszą historię? Odpowiedz Link Zgłoś
magnus47 Re: Kto inspiruje zamieszki w Londynie 11.08.11, 16:50 antrop napisał(a): > Zadziwiające i niezrozumiałe! U nas zamieszki zawsze robili przebrani za robotn > ików członkowie SB, oni rozbijali sklepy i rozdawali porządnym robotnikom wódkę > , oni prowokowali tłum. Wiadomo że polski robotnik (zwłaszcza z Solidarności, ś > wiadomy i pracowity niczym Lech W.) nigdy by czegoś takiego się nie dopuścił. > Pojawia się jednak pytanie kto to robi w Londynie? Czyżby nasi bezrobotni SBecy > pojechali tam z nudów? Może pora nieco odkłamać naszą historię? [b]Antrop, pisząc ten komentarz robisz z siebie durnia, Twój cytat "[u]Wiadomo że polski robotnik (zwłaszcza z Solidarności, świadomy i pracowity niczym Lech Wałęsa), "Lejba Kone" nie psuje do tego Tematu. Tego nakwiększego zdrajcę Polskiej Klasy Robotniczej który na plecach uczciwie pracujących robotników zrobił miliony nazywasz "świadomym i pracowitym" przykładem. Ty jesteś taki sam oszust jak ten żyd "Lejba Kone" Odpowiedz Link Zgłoś
smrodek71 Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dziel... 09.08.11, 11:27 mix kulturowy NIE zawsze smaczny i zdrowy hhahahahhahahahahaha wpuszczajcie więcej czarnych i ciapatych do Europy to na bank będzie zajefajnie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aa.6 Paryż 2007, Londyn 2011, Warszawa ???? 09.08.11, 11:28 Paryż 2007, Londyn 2011, Dzięki Wyborczej tolerancji Warszawa ???? Co Gazeta napisze o tolerancji gdy miłujący pokój emigranci podpalą jej redakcję? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson [...] 09.08.11, 11:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny.kan.gur Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 11:30 Trochę się zgadzam a trochę nie. Błąd polegał na tym że emigrantom zyło się za dobrze za darmową kasę. Łatwiej było im dawać zasiłki niż zmusić do asymilacji i uczciwej pracy. Myślę że już jest "po ptakach", albo ich wezmą brutalnie "za ryj" nie patyczkując się nawet gdy murzyn, albo pogrążą się w chaosie. Z tym że nawet po zaprowadzeniu porządku siłą potrzeba będzie dziesiątek lat aby dzikich emigrantów zasymilować. Zakręcić kurek z darmowym socjalem to pierwszy krok. Kto nie pracuje ten nie je - to najzdrowszy ustrój społeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekjack3 Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 21:58 Slusznie. Dosyc tych benefitow dla kazdego idioty szukajacego latwego zycia kosztem innych. Ciapaki, czarni....uhm, ale nie oni jedyni. Nie badzmy hipokrytami. Ciekawe z czego zyja matki-polki , ktore codziennie widze przechadzajace sie leniwie ze swoimi ogromnymi "double" czy "triple" wozkami? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson No tośmy się qrwa doczekalirewolucji!! 09.08.11, 11:34 Jeśli władza przegina, a jej sqrwysyństwa nie dają żadnych szans na ewolucyjne zmiany na lepsze, to do głosu dochodzi żywioł rewolucyjny. Tak samo jak w 1789 czy 1917 czeka nas kolejna wielka rewolucja z jej wszystkimi pozytywnymi i negatywnymi skutkami. Nad żywiołem rewolucji nic nie zapanuje, trafi się rzesza ludzi którzy zamęt rewolucyjny wykorzystają do rozbojów i grabieży (jak to bywało w przeszłości), ale tak jak po rewolucji francuskiej i październikowej świat się zapewne zmieni na lepsze. Szkoda ofiar jakie za sobą poniesie rewolucja, ale pełną odpowiedzialnością ponoszą za to neoliberalne pseudo-elity, które mam nadzieję bekną tak samo jak w 1789 czy 1917. W Polsce rewolucja musi uwzględnić też walkę z agenturą Watykanu. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny.kan.gur Re: No tośmy się qrwa doczekalirewolucji!! 09.08.11, 11:41 Po żadnej rewolucji świat się nie zmienił na lepsze. Trzon każdej rewolucji stanowią psychopaci i bandyci a kraje dotknięte rewolucjami odczuwają negatywne skutki przez dziesiątki lat. Jak nie wierzysz to przeprowadź się do Korei Płn. Tutaj zresztą mamy bandyckie zamieszki emigrantów po zastrzeleniu uzbrojonego czarnego dilera narkotykowego a nie rewolucję. Wjada czołgi i zamieszki się skończą. Przy okazji Anglia oczyszci się z co bardziej zdegenerowanych bandytów ulicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: No tośmy się qrwa doczekalirewolucji!! 09.08.11, 11:59 wolny.kan.gur napisał: > Po żadnej rewolucji świat się nie zmienił na lepsze. Dzięki rewolucji francuskiej obalono feudalizm, dzięki październikowej dziki kapitalizm. > Trzon każdej rewolucji stanowią psychopaci i bandyci Nie ma gorszych psychopatów i bandytów niż konserwa broniąca "starych porządków" (weźmy waszego Brevika). > a kraje dotknięte rewolucjami odczuwają negatywne skutki przez dziesiątki lat. Jak na przykład Francja która podbiła pół Europy, czy ZSRR który stał się supermocarstwem? > Jak nie wierzysz to przepr > owadź się do Korei Płn. A jaką ty miałeś rewolucję w Korei Północnej, ośle? > Tutaj zresztą mamy bandyckie zamieszki emigrantów po zastrzeleniu uzbrojonego c > zarnego dilera narkotykowego a nie rewolucję. To była tylko kropla która przepełniła czarę. Te zamieszki mają tło socjalne, przyczyną jest wyzysk, brak perspektyw, nierówności społeczne. > Wjada czołgi i zamieszki się skoń > czą. Przy okazji Anglia oczyszci się z co bardziej zdegenerowanych bandytów uli > cznych. W twoich snach faszystowski śmieciu. Do Bukaresztu w 1989 też wjechały czołgi i jak to się skończyło dla tego co je wprowadził? Cameron raczej nie będzie chciał tak skończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: No tośmy się qrwa doczekalirewolucji!! 09.08.11, 12:03 co ty z tymi rewolucjami wyskakujesz osle jaki to ma zwiazek z banda bezmozgow niszczaczymi i rabiacymi wszystko co sie da Odpowiedz Link Zgłoś
janeks-dwa Re: No tośmy się qrwa doczekalirewolucji!! 09.08.11, 12:05 tornson skoncz twoje pianie o rewolucji. to sa zlodzieje i podpalacze, czyli twoi koledzy, czy ty masz cos w glowie poza woda? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekjack3 Re: No tośmy się qrwa doczekalirewolucji!! 09.08.11, 22:07 wolny.kan.gur napisał: > Trzon każdej rewolucji stanowią psychopaci i bandyci ... Psychopaci i bandyci rzadza obecnie swiatem, nie wykluczajac UK. Dlatego swiat jest w takim oplakanym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: No tośmy się qrwa doczekalirewolucji!! 09.08.11, 11:45 piep..ysz chlopie jak opetany o jakichs rewolucjach to sa zwykle bezmozgi, gangi szukajace zabawy i latwej zdobyczy bo przeciez prosciej kogos okrasc niz samemu zarobic Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: No tośmy się qrwa doczekalirewolucji!! 09.08.11, 12:03 ff6 napisała: > piep..ysz chlopie jak opetany o jakichs rewolucjach > > to sa zwykle bezmozgi, gangi szukajace zabawy i latwej zdobyczy bo przeciez pro > sciej kogos okrasc niz samemu zarobic Gangi nie zrobiłyby zamieszek na taką skalę. Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: No tośmy się qrwa doczekalirewolucji!! 09.08.11, 12:41 a kto swiety mikolaj? to nie jest duza skala bo kilkuset bandytow biegajacych z kanistrami wystarczy zeby spowodowac chaos Odpowiedz Link Zgłoś
mila-gro Re: No tośmy się qrwa doczekalirewolucji!! 09.08.11, 14:48 A skad taki wniosek? Niby dlaczego by nie zrobily? Czy tez to "prawda objawiona"? Odpowiedz Link Zgłoś
gregsmile Re: No tośmy się qrwa doczekalirewolucji!! 09.08.11, 11:53 no żebyś nie wykrakał! odpukać kurcze. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Czy ja wiem. Oczywiście że ewolucyjne zmiany 09.08.11, 12:08 byłyby lepsze, ale niestety nic na to nie rokuje. Wszystko w tym poyebanym świecie idzie ku gorszemu, banksterzy i macherzy finansowi się bogacą, a ludziom z roku na rok coraz bardziej przykręca się śrubę. Z dwojga złego lepsza już rewolucja niż dalsze brnięcie w to gó... które mamy teraz (pogłębiające się nierówności społeczne, wszechwładza banków i pasożytniczych firm od szwindli finansowych, brak perspektyw na przyszłość dla 95% społeczeństwa, praca do śmierci, cofanie się w rozwoju do XIX wiecznego kapitalizmu). Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Czy ja wiem. Oczywiście że ewolucyjne zmiany 09.08.11, 13:23 to ze tobie tak zle bo jestes za pewne nie wyksztalcony i biedny to nie znaczy ze wszyscy tak maja wiekszosci ludziom zyje sie jednak calkiem dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
mila-gro Re: Czy ja wiem. Oczywiście że ewolucyjne zmiany 09.08.11, 14:57 To, ze Tobie sie w zyiu nie powodzi, nie znaczy, ze tak ma 95% spoleczenstwa. Sa jeszcze tacy, co pamietaja np. Zwiazek Radziecki. I ja z taka pamiecia zdecydowanie wybieram obecna Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Czy ja wiem. Oczywiście że ewolucyjne zmiany 09.08.11, 15:14 mila-gro napisała: > To, ze Tobie sie w zyiu nie powodzi, A skąt ty to możesz wiedzieć żałosny ludku? :> > nie znaczy, ze tak ma 95% spoleczenstwa. Mniej więcej tylu ludzi albo żyje w biedzie, albo drży o to by pracy nie stracić i nie pozostać za chwilę bez środków do życia. > Sa jeszcze tacy, co pamietaja np. Zwiazek Radziecki. I ja z taka pamiecia zdecyd > owanie wybieram obecna Polske. Boś ogłupiony współczesną propagandą debil, albo beneficjent obecnego chorego systemu, albo jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
mila-gro Re: Czy ja wiem. Oczywiście że ewolucyjne zmiany 09.08.11, 15:18 Wspolczesna propaganda? Nie, mowie o tym, co pamietam, wyobraz sobie. A okreslenia typu "debil" zachowaj dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Czy ja wiem. Oczywiście że ewolucyjne zmiany 09.08.11, 15:27 mila-gro napisała: > Wspolczesna propaganda? Nie, mowie o tym, co pamietam, wyobraz sobie. Tak się składa że mimo młodego wieku obejrzałem wiele kronik filmowych z minionego okresu, oglądam też archiwalne Dzienniki Telewizyjne na TVP Historia. Tak zakłamana i tak jednostronna propagandy jak dziś to była chyba tylko w czasach stalinowskich. No ale wtedy toczyła się wojna domowa, odbudowywano kraj ze zniszczeń, więc była diametralnie inna sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
mila-gro Re: Czy ja wiem. Oczywiście że ewolucyjne zmiany 09.08.11, 15:31 Mam dziwne wrazenie, ze nie wiesz, o czym mowisz nie tylkow kwestii tych czarnoskorych bandytow. Mozna wiedziec, skad znasz realia lat powiedzmy 60tych, 70tych, 80tych w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Czy ja wiem. Oczywiście że ewolucyjne zmiany 09.08.11, 15:50 mila-gro napisała: > Mam dziwne wrazenie, ze nie wiesz, o czym mowisz nie tylkow kwestii tych czarn > oskorych bandytow. Za to wiele wiem w kwestii białych bandytów, czy to pospolitych białych band plądrujących stadiony i miasta w dniu meczu, czy zorganizowanych przez zbójeckie państwa białych bandytów mordujących w Iraku czy Afganistanie. > Mozna wiedziec, skad znasz realia lat powiedzmy 60tych, 70ty > ch, 80tych w Polsce? Na pewno znam je lepiej niż każdy jeden zwierzęcy antykomunista. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekjack3 Re: Czy ja wiem. Oczywiście że ewolucyjne zmiany 09.08.11, 22:22 Dokladnie tak jest. Najnizsza klasa zostala zupelnie zepchnieta na boczny tor, nikt ich nie slucha, nikogo nie obchodzi ich los. Co ci ludzie maja do stracenia? A ze wsrod rioterow zawsze znajdzie sie garstka wyzyskiwaczy i cwaniaczkow pladrujacych sklepy , to zupelnie inna sprawa. To sa zwykle zlodziejaszki...ale co to jest w porownaniu z "niezwyklymi" zlodziejaszkami w ekstrawaganckich garniturach i krawatch przechadzajacymi sie codziennie do swoich bankow i smiejacymi sie ludziom w nos. Nie musze chyba tlumaczyc o kim mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
werato11 Re: No tośmy się qrwa doczekalirewolucji!! 09.08.11, 12:06 Agentura Watykanu ?? ;o;o Kolo ty przestań zaopatrywać się w narkotyki z nie pewnego źródła bo ci to twój mózg do reszty zlasuje ^^ taka rada Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: No tośmy się qrwa doczekalirewolucji!! 09.08.11, 12:28 werato11 napisał: > Agentura Watykanu ?? ;o;o Kolo ty przestań zaopatrywać się w narkotyki z nie pe > wnego źródła bo ci to twój mózg do reszty zlasuje ^^ taka rada Napisał koleś który wierzy w aniołki, diabełki, niepokalane poczęcie i zmartwychwstania.... Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwiec.sieciownik Re: No tośmy się qrwa doczekalirewolucji!! 09.08.11, 13:38 A ty w co wierzysz? Że wszyscy są/mają być równi? No to się pilnuj, bo może swoim wzrostem i długością przyrodzenia komuś urągasz i w ramach walki o wszechwładną równość i sprawiedliwość skróci ci tu i ówdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd tornson... ty pajacu. 09.08.11, 17:39 Wiedzialem ze jestes idiota, ale zeby jeszcze w dodatku kutasem? Choc w sumie obydwie cechy czesto ida w parze, jak juz twoi komunistyczni idole nie raz udowodnili... Odpowiedz Link Zgłoś
saarkastyczny Re: No tośmy się qrwa doczekalirewolucji!! 09.08.11, 13:23 Rewolucja??? To, co ja widzę na tych filmach to swołocz, która nie umie korzystać z danej jej wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd blue eyes distibution 09.08.11, 11:35 westernparadigm.files.wordpress.com/2008/02/blue_eyes_map2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd blond hair distro 09.08.11, 11:36 en.wikipedia.org/wiki/File:Hair-color-map_by_Peter_Frost.PNG Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd R1a , R1b haplogroup distro 09.08.11, 11:38 en.wikipedia.org/wiki/File:R1a1a_distribution.png en.wikipedia.org/wiki/File:R1bmap.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
rekin.finansjery Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 11:39 Mam nadzieję > , że poddani Jej Królewskiej Mości w końcu zrozumieją, że jeśli chcą ocalić swó > j jakże piękny kraj, powinni pozbyć się tej dziczy. Czas poprawności polityczne > j należy zakończyć. Glupis jak but. To wlasnie poddani Jej Krolewskiej Mosci wszczynaja te zamieszki, Brytyjczycy od pokolen. Jesli zas chodzi o dzic, terminem takim czesto opisuje sie Polakow powodu wyjadania ryb z rzek, braku podstawowych dobrych manier, i nieznajomosci angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 11:41 taaa jasne jakos dziwnie sami czarni Odpowiedz Link Zgłoś
rekin.finansjery Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 11:45 A to czarny nawet Brytyjczykiem nie moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 11:47 pewnie ze moze byc ale wiekszosc z nich w ogole nie identyfikuje sie z krajem a nawet swoja spolecznoscia oni niszcza swoje wlasne podworko to na pewno nie sa brytyjczycy Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:16 ff6 napisała: > pewnie ze moze byc ale wiekszosc z nich w ogole nie identyfikuje sie z krajem a > nawet swoja spolecznoscia > oni niszcza swoje wlasne podworko to na pewno nie sa brytyjczycy Nikt tak nie niszczy Wielkiej Brytania jak ciągłe roszczenia tamtejszych banków i instytucji finansowych. Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:39 a co to ma do rzeczy? pleciesz bzdury o bankach nagle co to ma wspolnego z lokalnymi sklepami i uslugami? gubisz sie cos w swoich marnych przemysleniach Odpowiedz Link Zgłoś
wolny.kan.gur Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 11:43 Lepiej byc Polakiem wyjadającym ryby z rzek (ty byc może jesz ryby z rafinerii ropy, ja wolę z rzeki) niż zdegenerowanym bandytą podpalającym miasto. Jeżeli chciałes przekonać o wyższości tych drugich to do mnie nie trafiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
rekin.finansjery Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 11:47 Zgadzam sie. Chcialem tylko zdefiniowac kilka pojec (poddani, dzicz), a nie wartosciowac kto lepszy, kto gorszy. Nie napuszaj sie, to typowo polskie wynikajace z kompleksow - tez wolalbym wylawiac ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:21 wolny.kan.gur napisał: > Lepiej byc Polakiem wyjadającym ryby z rzek (ty byc może jesz ryby z rafinerii > ropy, ja wolę z rzeki) niż zdegenerowanym bandytą podpalającym miasto. Zamieszki w Poznaniu w 1956, na wybrzeżu w 1970, w Radomiu 1976, w Słupsku 1998... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 14:16 Wszystkie wystąpienia oprócz zamieszek w Słupsku miały charakter polityczny. Była to walka przeciwko okupacyjnemu reżimowi, narzuconemu przez sowiecką Rosję. To komunistyczne państwo było tutaj terrorystą ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 14:58 johnny-kalesony napisał: > Wszystkie wystąpienia oprócz zamieszek w Słupsku miały charakter polityczny. By > ła to walka przeciwko okupacyjnemu reżimowi, narzuconemu przez sowiecką Rosję. > To komunistyczne państwo było tutaj terrorystą ... Sam widzisz zakłamany hipokryto że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. W UK niektórzy uznają rząd złożony z lokajów wielkiego biznesu za okupacyjny reżim, a państwo takie za państwo-terrorystę. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 19:23 Nikt im nie każe żyć wedle reguł kapitalizmu. Mogą sobie założyć komunę. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
ratpoles_tamer Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:26 wolny.kan.gur napisał: > Lepiej byc Polakiem wyjadającym ryby z rzek.... Słusznie, nie każdy lubi ryby morskie. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpoles_tamer Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:25 rekin.finansjery napisał: > Jesli zas chodzi o dzic, terminem takim czesto opisuje sie Polakow powodu wyjadania ryb z rzek, braku podstawowych dobrych manier, i nieznajomosci angielskiego. Niech no tylko który Angol odważy się jeszcze przyjechać do Polski bez znajomości języka polskiego i zacznie wpyerdalać na ulicy frytki oraz pokazywać swoje podstawowe albiońskie maniery sikając do kufla i chodząc z gołą doopą. Zaraz wypyerdolimy taką dzicz. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpoles_tamer Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:28 rekin.finansjery napisał: > Jesli zas chodzi o dzic, terminem takim czesto opisuje sie Polakow powodu... braku podstawowych dobrych manier Fakt, takich manier jakie teraz pokazują w telewizorze BBC i SKy News to rzeczywiście w Polsce ze świecą szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
mila-gro Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 15:01 A mozna wiedziec, skad wiesz, ze wiekszosc z tych bandytow jest "Brytyjczykami od pokolen"? Liczba mnoga oznacza, ze co najmniej od dwoch... Skad ta wiedza? Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 11:43 najpierw się kolonizowało a teraz wielkie zdziwienie, że ludność niewolona się buntuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 11:46 co ty chrzanisz czlowieku jaka ludnosc niewolona? ci czarni maja wolnosc i takie same prawa jak biali ale sa zbyt leniwi zeby ciezko pracowac Odpowiedz Link Zgłoś
tornson [...] 09.08.11, 11:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 11:53 o widze ze z wyzwiskami sie zaczyna idz i pomoz swoim czarnym braciom w okradaniu innych Odpowiedz Link Zgłoś
janeks-dwa Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:00 tornson Odpowiedz Link Zgłoś
cehaem Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:45 > tornson Odpowiedz Link Zgłoś
jeruzalem51 [...] 09.08.11, 12:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mila-gro [...] 09.08.11, 15:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 15:33 mila-gro napisała: > Zawsze sie siega po argumenty typu "zalosna szmato", jak sie juz nie ma innych... Argumenty wobec czego? Wobec rasistowskiego bełkotu? Nie żartuj sobie, lepiej sobie przypomnij że jeszcze parę dekad temu twoi rodacy byli przez niektórych uważani za leni, bandytów i podludzi... pl.wikipedia.org/wiki/Okupacja_niemiecka_w_Polsce_1939-1945 Rasistów, faszystów, narodowych szowinistów, trzeba tępić, zawsze i wszędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:10 ok. obejrzałem filmiki i widać na nich wyraznie, że udział w zamieszkach biorą przedstawiciele różnych kolorów skóry. widać np. jak przed chuliganami uciekają tez afrykańczycy. wiec to nie jest wojna czarni vs biali. Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:14 w uk mieszka 2% czarnych mimo to widac 90% czarnych wszedzie kiedys tony blair mial czelnosc przedstawic statystyki za ktore zostal oskarzony o rasizm a on tylko przedstawil fakty ze 2% czarnych popelnia 30% przestepstw w tym wypadku 90% to czarni Odpowiedz Link Zgłoś
mila-gro Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 15:12 Alez oczywiscie. Sa tam przedstawiciele roznych ras i bywa, ze czarny nie bierze udzialu w zamieszkach i ucieka. Ale moze zauwazyles kolor skory wiekszosci? Nikt tu nie mowi o WSZYSTKICH czarncyh w UK, ale o wiekszosci bioracych udzial w zamieszkach. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny.kan.gur Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 11:47 Skoro im tak źle to po co tutaj przyjeżdżają? Nikt ich nie zmusza. Przyjechać, wyciągnąć łapę po nieswoje i nic nie robić. Jakby się Lenina naczytali. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 11:52 wolny.kan.gur napisał: > Skoro im tak źle to po co tutaj przyjeżdżają? > Nikt ich nie zmusza. > Przyjechać, wyciągnąć łapę po nieswoje i nic nie robić. Jakby się Lenina naczytali. A po cholerę polactwo się pcha na Wyspy czy do Holandii, tam też ich nikt nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 11:56 w przeciwienstwie do czarnych polacy nie wyciagaja lapy po benefity tylko chca pracowac Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:11 ff6 napisała: > w przeciwienstwie do czarnych polacy nie wyciagaja lapy po benefity tylko chca > pracowac Po benefity się każdy, Polak, Anglik, Szkot, Hindus, Arab, Czarny. Państwo nie dyskryminuje w dostępie do nich nikogo. Problem jest w dyskryminacji do miejsc pracy w prywatnych firmach i korporacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:29 gadasz bzdury kazdy pracodawca ma prawo zatrudnic kogo uwaza wiekszosc za pewne wybierze kogos doswiadczonego z edukacja a tego zazwyczaj brakuje czarnym bo przeciez uczyc im sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
gmithc Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 13:21 Przecież i Ty i inni kolorowi mogą założyć prywatne firmy i korporacje i zatrudniać do woli kolorowych i lewaków to nie jest nigdzie zabronione. Odpowiedz Link Zgłoś
sugga Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:18 bo polska śmierdzi.ja nie chce zeby moje dziecko tu mieszkało. Odpowiedz Link Zgłoś
angharad Jeden Polak został aresztowany za grabież mienia. 09.08.11, 11:48 ... zapewne czarny. Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Jeden Polak został aresztowany za grabież mie 09.08.11, 11:51 polacy do swietych nie naleza ale raczej nie zorganizowaliby takich napadow aczkolwiek wielu polakow wykorzysta sytuacje jesli zobaczy ze cala reszta okrada sklep i sam sie dolaczy Odpowiedz Link Zgłoś
janeks-dwa Re: Jeden Polak został aresztowany za grabież mie 09.08.11, 11:58 nir pierwszy i nie ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
ratpoles_tamer Re: Jeden Polak został aresztowany za grabież mie 09.08.11, 12:17 janeks-dwa napisał: > nir pierwszy i nie ostatni A który był pierwszy ? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 11:50 ff6 napisała: > jak im sie nie podoba w kraju w ktorym czuja sie dyskryminowani niech wracaja d > o afryki > > zatrudnij takiego czarnego co kradnie i niszczy wszystko powodzenia hehehe tak samo gdzie niegdzie mówi się o takich jak ty polaczkach, rasistowski młocie Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 [...] 09.08.11, 11:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson [...] 09.08.11, 12:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:33 no wlasnie jedz tam porozmawiaj z tymi biednymi czarnymi moze jak dostaniesz kosa w plecy za twoj kolor skory to moze wreszcie cos zrozumiesz latwo czytac artykuliki poprawnie politycznie ze swojego M na blokowisku samych bialych w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
1sstefan Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:37 ff6 napisała: > no wlasnie jedz tam porozmawiaj z tymi biednymi czarnymi > moze jak dostaniesz kosa w plecy za twoj kolor skory to moze wreszcie cos zrozu > miesz > latwo czytac artykuliki poprawnie politycznie ze swojego M na blokowisku samych > bialych w polsce Święte słowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Przecież mówię że nie muszę tam jechać, 09.08.11, 12:48 bo dobrze wiem że biali rasiści w USA i RPA sprowadzili czarne społeczności na dno drabiny społecznej i na margines społeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Przecież mówię że nie muszę tam jechać, 09.08.11, 12:53 tak jasne bo zanim biali pojawili sie w afryce to wszyscy zyli w dobrobycie hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Przecież mówię że nie muszę tam jechać, 09.08.11, 12:57 ff6 napisała: > tak jasne bo zanim biali pojawili sie w afryce to wszyscy zyli w dobrobycie Kolonializm zahamował na ponad 100 lat rozwój Afryki. W Japonii na początku XIX wieku niewiele lepiej było niż w Afryce, oni jednak byli wyspą i oparli się białym kolonialistom, dzięki czemu mogli się rozwijać. Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd ten jaki swir 09.08.11, 13:02 murzyni rabuja sklepy murzynow, kurdowie bronia swoje sklepy i sasiadow przed malolatami, bo psiarnia ang. to pipy a ten tu na temat korzeni etc.... byles kiedys zagr. chlopcze? Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd [...] 09.08.11, 17:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
libero72 Re: Przecież mówię że nie muszę tam jechać, 09.08.11, 13:12 tornson napisał: > ff6 napisała: > Kolonializm zahamował na ponad 100 lat rozwój Afryki. W Japonii na początku XIX > wieku niewiele lepiej było niż w Afryce, oni jednak byli wyspą i oparli się bi > ałym kolonialistom, dzięki czemu mogli się rozwijać. Taaaa...ale znaleźli się tacy geniusze jak Robet Mugabe i udało im się po wyzwoleniu spod okrutnego reżimu białego człowieka popchnąć swój ukochany czarny kraj prawie w XXII wiek...to dopiero osiagnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
zacna-zachlanna Re: Przecież mówię że nie muszę tam jechać, 11.08.11, 13:09 CO ZNACZY POLSKA DZIELNICA? To tak samo i Japonska dzielnica... Wszystkie kielki dzisiejszych Londynskich rozrob sa w ksiazce Rosjanki Svetlany Savrasovej MASZ TYLKO DZIADKA, LENINA i BOGA, wydanej w czerwcu WAZA-RYTM w nakladzie tysiac sztuk. Empik podobno odmowil spojzec na te ksiazke! Dostrzegl ja tylko Pan Leszek Bugajski w Newsweeku. Polonia na Wyspie zas rospisuje wszedzie - Nowy Czas, Kurier, Dziennik, Ekspres, Opinia. www.wydawnictworytm.pl/index.php?s=karta&id=500&k=&idd_1=133 Polecam kazdemu kto zbiera walizki lub poprostu chce zrozumiec o co chodzi w tej calej zadymie emigrantskiej. www.opinia.co.uk/index.php?option=com_content&view=article&id=612:masz-tylko-dziadka-lenina-i-boga-ksiazka-svetlany-savrasovej&catid=15:literatura&Itemid=158 Odpowiedz Link Zgłoś
jeruzalem51 [...] 09.08.11, 12:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 15:06 jeruzalem51 napisała: > zalosna cioto; w Somali, Sierra Leone, Nigerii, Kongo itd. morduja sie bo Europ > ejczycy probowali ich cywilizowac? Europejczycy w czasach kolonialnych nikogo nie cywilizowali, rasistowska szmato niegodna miana człowieka. Masz śmieciu, na którego brzydziłbym się nawet splunąć, jak wyglądało cywilizowanie po europejsku: pl.wikipedia.org/wiki/Wolne_Pa%C5%84stwo_Kongo Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekbe Polak aresztowany za kradzież 09.08.11, 11:53 Polak aresztowany za kradzież Tak to jest jak do cywilizowanego kraju zjeżdza się polactwo! Odpowiedz Link Zgłoś
rekin.finansjery Polak aresztowany za kradzież - wyrzucic ta dzicz! 09.08.11, 11:58 Odpowiedz Link Zgłoś
poznanczyk.drugi Re: Polak aresztowany za kradzież 09.08.11, 12:01 Zapomniałeś co ci "cywilizowani" wyrabiają w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
cheffin Re: Polak aresztowany za kradzież 09.08.11, 13:52 piotrekbe - napisales do jakiego kraju - cywilizowanego - wlasnie od 3 dni cywilizacja urzeduje na ulicach Londynu. Nie pisz polactwo bo obraza to Polakow, a w kazdym stadzie znajdzie sie czarna owca. Kazdemu wolno pojechac gdzie ma ochote i tam mieszkac tylko ze nie kazdy potrafi sie zachowac, mam nadzieje ze odpowiednio zrozumiales co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Anglia powinna wprowadzić stan wyjątkowy 09.08.11, 12:00 I wyprowadzić wojsko na ulice!!Gdyby to samo miałoby się zdarzyc w Polsce to się napewno przygotujemy,kupią broń i będe strzelał do rabującego motłochu bez ostrzeżenia!A strzelam dobrze!Andrzej Gelicz. Odpowiedz Link Zgłoś
chasingrabbit Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:01 o czym ty piszesz? w tym kraju prawo surowo karze wszelka dyskryminacje i promuje wielokulturowosc. i wlasnie mamy konsekwencje uglaskiwania dzikich - patrz zalaczone obrazki, polecam zwlaszcza ten z usmiechnietym czarnym chlopcem. proponuje pozabierac ostatecznie zasilki na poczatek i skonczyc z glaskaniem po glowce. moze wezma sie w koncu do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:14 chasingrabbit napisał: > o czym ty piszesz? w tym kraju prawo surowo karze wszelka dyskryminacje i promu > je wielokulturowosc. Może i tak, ale neoliberalny rynkowy fundamentalizm stoi tam ponad wszystkim, także ponad polityką wielokulturowości. Dlatego w UK nikt nie zabrania prywatnym firmom dyskryminowania pracowników ze względu na rasę. Czarni stanowią, przez rasistowską politykę prywatnych przedsiębiorców, niziny społeczne, a ostatnimi laty właśnie im się najbardziej dociska śrubę by wspierać coraz bardziej roszczeniowe banki i instytucje finansowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:31 tak jasne ci biedni czarni tak biedni ze musza krasc gry komputerowe i dresiki tak bardzo przeciez potrzebne do szukania uczciwej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
porarelaksu Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 13:16 Trzeba być naprawdę ograniczonym (albo po prostu rasistą) żeby wiązać kolor skóry z kradzieżami "gier komputerowych i dresików". Kiedy chłopaki u nas jadą na wyjazdowy mecz i przy okazji plądrują stację benzynową, to czy wtedy mamy do czynienia z leniwymi białasami? Nie. Nikt nawet się nie zająknie. Kiedy ktoś pobije kanara, czy podnosi lament nad zdziczeniem białej rasy? Też nie. Ale kiedy jeden koleś z Nigerii pogryzł kanara a w Londynie zaczęły się zamieszki, każdy tępy rasista czuje się w obowiązku poświęcić kilka słów na forum rzekomemu skrzywieniu czarnych. Rzygać się chce. Historia niczego was nie nauczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 13:21 bzdurne przemyslenia przelewasz 90% rabujacych obecnie w londynie to czarni gdyby zostali w afryce do niczego takiego by nie doszlo Odpowiedz Link Zgłoś
porarelaksu Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 13:27 100 % dokonujących rozbojów w Polsce to biali. I co? I nic. Odpowiedz Link Zgłoś
gmithc Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 13:37 a w afryce 100% dokonujących rozboje to czarni teraz w londynie 90% dokonujących rozboje to czarni nic nie kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
porarelaksu Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 14:26 Twoja logika przypomina tę posłanki PiSu, Anny Sobeckiej. Kiedyś stwierdziła, że skoro 80 % pedofilów to homoseksualiści, oznacza to, że 80 % homoseksualistów jest pedofilami. Równie dobrze można stwierdzić: "skoro 80 % polskich więźniów stanowią mężczyźni, to znaczy, że 80 % mężczyzn to przestępcy". Czy ja kumam? A ty czy kumasz? Czy wiesz jaki jest odsetek czarnych rozwalających samochody i sklepowe witryny w stosunku do wszystkich Afrykanów zamieszkujących Londyn? Ja nie wiem, ale założę się, że to jakiś odprysk, podobnie jak kibole w Polsce stanowią nieznaczny odsetek populacji. Gratuluję myślenia na poziomie chłopa pańszczyźnianego. Odpowiedz Link Zgłoś
mila-gro Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 14:39 A moze wyjasnisz w takim razie logicznie, dlaczego proporcja czarnych wsrod tych bandytow w Londynie jest znacznie wieksza niz proporcja czarnych zamieszkujacych Londyn? Odpowiedz Link Zgłoś
porarelaksu Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 14:46 Większa przestępczość pośród imigrantów z Afryki nie jest żadną tajemnicą, podobnie jak większy alkoholizm na post PGR-owskich wsiach, ale to nie powód żeby wygłaszać uwagi na temat czarnych w ogóle, albo twierdzić, że mieszkańcy wspomnianych wiosek to pijaki i alkoholicy. Co tu jest niezrozumiałe? Odpowiedz Link Zgłoś
mila-gro Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 14:54 Alez nikt tu nie wyglasza uwag na temat 100% czarnych, ale o wiekszosci, w tym wypadku czarnoskorych mieszkancow Londynu. Mialam okazje ich troche poznac. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 15:40 mila-gro napisała: > Alez nikt tu nie wyglasza uwag na temat 100% czarnych, ale o wiekszosci, w tym > wypadku czarnoskorych mieszkancow Londynu. Mialam okazje ich troche poznac. A Ty? Ale to czemu wśród ludzi wyrzuconych na niziny społeczne w UK tak duży odsetek stanowią czarni to już twojej blond-główki nie zafrasowało? Odpowiedz Link Zgłoś
lambeth Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 14:55 widać żeś miał mało doczynienia z czarnymi... ja po 5 latach w Londynie mimowolnie stałem się rasistą. czarni są asocjalni, chamscy, mają jakąś skrzywioną logikę i jak tylko im na cokolwiek zwrócisz uwagę to zamiast się skupić na rzeczy, robią aferę że jesteś dla nich niegrzeczny. a jakakolwiek wspólna własność społeczeństwa nie istnieje. więc nie broń ich bo bzdury gadasz. 9 na 10 ludzi z wszelkich zdjęć czy filmików z zamieszek to czarnuch i nie zmienisz tego. i nie wiń białych za chorą mentalność czarnych. takie wymówki już dawno są nie na miejscu. teraz to my jesteśmy mniejszością. a czarni jacy są tacy byli i będą. Odpowiedz Link Zgłoś
porarelaksu Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 15:04 To wracaj do Polski, a szybko przekonasz się, że mamy tutaj białych, urodzonych w Polsce kretynów, dla których wspólna własność nie istnieje, i to w liczbie przewyższającej czarnoskórych na wyspach. Głupota, frustracja, ignorancja nie mają koloru skóry, co widać po tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lambeth Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 15:16 Już wróciłem. Między innymi z powodu przemęczenia tą wspaniałą "wielokulturowością". I wiesz co? Już mi lepiej. Nikt tutaj nie twierdzi że wśród białych, nieważne czy w Polsce czy w UK czy gdziekolwiek, nie ma kretynów i debili którzy by się podobnie zachowywali. Są jak w każdym społeczeństwie. Tylko że ich odsetek wśród ogółu białych jest, co wiem z obserwacji i z życia, kilkanaście jeśli nie kilkadziesiąt razy mniejszy, niż czarnych kretynów wśród czarnych. Idąc Londyńską ulicą w nocy, na 10 grupek białych ludzi może z jedna czy dwie jest niebezpieczna. Na 10 czarnych, z 8 czeka żeby Cię okraść lub krzywdę zrobić. I to nie w czasach zamieszek... Odpowiedz Link Zgłoś
porarelaksu Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 15:50 " Idąc Londyńską ulicą w nocy, na 10 grupek białych ludzi może z jedna czy dwie jest niebezpieczna. Na 10 czarnych, z 8 czeka żeby Cię okraść lub krzywdę zrobić. I to nie w czasach zamieszek..." Zapraszam do Krakowa w piątek i sobotę wieczór na spotkanie z grupkami białych :) Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 16:11 porarelaksu napisał: > Zapraszam do Krakowa w piątek i sobotę wieczór na spotkanie z grupkami białych > :) Dokładnie! A ja na Orunię czy do Nowego Portu w Gdańsku! :> Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 10.08.11, 20:41 porarelaksu napisał: > Twoja logika przypomina tę posłanki PiSu, Anny Sobeckiej. Kiedyś stwierdziła, ż > e skoro 80 % pedofilów to homoseksualiści, oznacza to, że 80 % homoseksualistów > jest pedofilami. Równie dobrze można stwierdzić: "skoro 80 % polskich więźniów > stanowią mężczyźni, to znaczy, że 80 % mężczyzn to przestępcy". > > Czy ja kumam? A ty czy kumasz? Czy wiesz jaki jest odsetek czarnych rozwalający > ch samochody i sklepowe witryny w stosunku do wszystkich Afrykanów zamieszkując > ych Londyn? Ja nie wiem, ale założę się, że to jakiś odprysk, podobnie jak kibo > le w Polsce stanowią nieznaczny odsetek populacji. Gratuluję myślenia na poziom > ie chłopa pańszczyźnianego. To wlasnie przez takich "rozmywaczy tematu" jak ty najprostrza prawda staje sie rasizmem. Multi-kulti to niewypal i zadne twoje wymadrzanie na tym forum tego nie zmieni. Jak mozna ciagle odpierac zarzut,ze czarni sa "be"tym,ze rodzimi kibole nie sa lepsi,a przeciez sa biali...tak ,racja.Ale jest to nasz europejski problem,z ktorym musimy sobie radzic i z tym zyc...Czy to zbyt malo? musimy jeszcze "adoptowac" czarnych bandziorow z Afryki i innych miejsc? Oni dokladaja nam tylko problemow,w wiekszosci sa leniwi i niebezpieczni.Kazdy kto musi zyc wsrod nich najlepiej wie. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 15:37 gmithc napisał: > a w afryce 100% dokonujących rozboje to czarni Byś się nie zdziwił! W wojnach sponsorowanych przez USA i inne kraje łase na "krwawe diamenty" bierze udział wielu białych najemników. Odpowiedz Link Zgłoś
chasingrabbit Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 13:09 ja wierze, ze kazdy jest kowalem swojego losu i jesli ci na czyms zalezy mozesz dojsc do tego ciezka praca nawet jesli masz duzo przeciwko sobie. nieprawda, ze w UK nikt nie ma nic przeciwko dysryminacji czarnych w pracy - zobacz sobie wysokosci odszkodowan jakie sa wyplacane z powodu dyskryminacji po wyrokach sadow pracy (ET). Czarni sa leniwi i jak ktos napisal wyzej i nizej nadaja sie do wojenek plemiennych i rabowania. Sa wyjatki, ale ty tez wrzucasz ich do jednego worka twierdzac, ze sa przesladowani jako rasa/spolecznosc itp. dobry rasista to rozsadny rasista. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 15:22 chasingrabbit napisał: > ja wierze, ze kazdy jest kowalem swojego losu Wierzyć sobie możesz we wszystko, w jakieś wyższe byty czy też w tzw. rynek, czy w to że każdy jest tzw. samotną wyspą i sam niezależnie od wszelkich zewnętrznych "impulsów" decyduje o swoim losie. Tyle że żadna wiara nie ma prawa wpływać na kształt państwa. O tym mają decydować fakty a nie jakieś wierzenia, a fakty są takie że na byt każdego człowieka wpływa cała masa sytuacji od niego niezależnych. Dlatego państwo poprostu musi to uwzględniać w swoim ustroju społeczno-gospodarczym > i jesli ci na czyms zalezy mozesz > dojsc do tego ciezka praca nawet jesli masz duzo przeciwko sobie. > nieprawda, z > e w UK nikt nie ma nic przeciwko dysryminacji czarnych w pracy - zobacz sobie w > ysokosci odszkodowan jakie sa wyplacane z powodu dyskryminacji po wyrokach sado > w pracy (ET). No ale jednak statystyki są nieubłagane, tzw. "kolorowi" mają dużo niższy standard życia niż biali. > Czarni sa leniwi i jak ktos napisal wyzej i nizej nadaja sie do wojenek plemien > nych i rabowania. Rasistowskie brednie, które powinny karalne! > Sa wyjatki, ale ty tez wrzucasz ich do jednego worka twierdza > c, ze sa przesladowani jako rasa/spolecznosc itp. Statystyki nie kłamią. > dobry rasista to rozsadny rasista. pozdrawiam Rasizm nie ma prawa bytu, NIGDY I NIGDZIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
mila-gro Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 14:36 No normalnie sami rasisici ci przedsiebiorcy... Czarni sa pracowici, wykwalifikowani i uczciwi, i calymi dniami szukaja roboty, a pracodawcy zlosliwie zatrudniaja leniwych, byle bialych... Jak juz wczesniej wspomnialam: zeby sie wypowiadac, warto cos wiedziec na dany temat. Najlepiej nie przefiltrowane przez taka czy inna propagande. Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:16 oni sie do roboty nie wezma wystarczy spojrzec na afryke ktora gloduje i poluje na statki tam gdzie pojawili sie biali jako tako jest a poza tym to syf i bida oczywiscie nie wszyscy czarni tacy sa ale niestety wiekszosc to lenie i bezmozgi Odpowiedz Link Zgłoś
tirinti To powstanie kierowców 09.08.11, 12:08 Anglicy mają już dość reżimu stawiającego foto-radary! Odpowiedz Link Zgłoś
vbn53 Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dziel... 09.08.11, 12:08 W Londynie była kamienica w której mieszkały 3 rodziny - biała brytyjska, polska i murzyńska. Spaliła się ta kamienica i pytanie kto przeżył? Biała brytyjska bo dzieci były w szkole a rodzice w pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:29 vbn53 napisał: > W Londynie była kamienica w której mieszkały 3 rodziny - biała brytyjska, polsk > a i murzyńska. Spaliła się ta kamienica i pytanie kto przeżył? > > Biała brytyjska bo dzieci były w szkole a rodzice w pracy! Otóż to, dyskryminacja na rynku pracy, praca tylko dla Brytyjczyków, tak to właśnie tam wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:46 przestan piep.yc o dyskryminacji chlopie bo najpierw musialbys byc pracodawca zeby zrozumiec co to znaczy w ogole zatrdudnianie kogokolwiek kolejny raz piszesz o czyms o czym nie masz zielonego pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:55 ff6 napisała: > przestan piep.yc o dyskryminacji chlopie bo najpierw musialbys byc pracodawca z > eby zrozumiec co to znaczy w ogole zatrdudnianie kogokolwiek Ale nie jestem nim i gó... mnie obchodzą ich problemy, tak samo innych nic nie obchodzą problemy z jakimi się borykam w moim zawodzie, co jest jak najbardziej normalne. Mają tworzyć miejsca pracy bez dyskryminacji, płacić ludziom godnie za pracę i uczciwie płacić podatki. Co to wogóle za mania z tym pieprzeniem "spróbuj sam być pracodawcą". Czy jak mechanik, informatyk czy przedstawiciel innego zawodu coś spieprzy to też będzie certolił że "jak się nie podoba to sam spróbuj". Nie ma bardziej roszczeniowej i rozszczekanej kasty niż ci tzw, "pracodawcy". Człowieku jak ci tak źle, jak pie...sz że taki ciężki los przedsiębiorcy to zmień zawód, a prowadzenie firm zostaw tym którzy się na tym znają i robią to uczciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 13:19 glupi jestes jak but i nic nie pojmujesz mylisz pojecia pracodawce to mozesz porownac do pracownika co najwyzej a nie konkretnych przedstawicieli zawodu bo to nie ma sensu, wtedy mozesz powiedziec jak ci sie robota nie podoba dla konkretnego pracodawcy to sobie ja zmien jak jakis przedstawiciel cos spie'rzy to odpowie za to przed sadem jesli naruszyl prawo > Ale nie jestem nim i gó... mnie obchodzą ich problemy, tak samo innych nic nie > obchodzą problemy z jakimi się borykam w moim zawodzie, co jest jak najbardziej > normalne. I wszystko jasne :) Nawet nie ma sensu komentowac tych gowniarskich tekstow Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 15:10 ff6 napisała: > glupi jestes jak but i nic nie pojmujesz > mylisz pojecia > > pracodawce to mozesz porownac do pracownika co najwyzej a nie konkretnych przed > stawicieli zawodu bo to nie ma sensu, wtedy mozesz powiedziec jak ci sie robota > nie podoba dla konkretnego pracodawcy to sobie ja zmien Zarządzanie firmą i zasobami ludzkimi to też w pewnym sensie zawód, jeśli ktoś tego nie potrafi a na wszelką krytykę odpowiada płaczem "nie podoba się to sam spróbuj", to niech zmieni zawód bo zarządzania się widać nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd glos wkó...onych anglikow 09.08.11, 12:10 www.youtube.com/watch?v=7AgNHQ3zV0Y Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Anglicy jednak to Pizdy! 09.08.11, 12:11 Psiarnia nie ma nawet wodnych dzialek, zero gazu lzawiacego, gdzie sa gumowe kule, palki, poco ci debile placa podatki - na wojne w iraku i domy darmowe dla tych zlodzieji? Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Anglicy jednak to Pizdy! 09.08.11, 13:27 tak niestety sie dzieje gdy panstwo probuje dac wszystkim szanse na godne zycie i szacunek niektorym szczegolnie czarnym to ciagle przeszkadza i chca wiecej np. wprowadzenia dziczy panujacej w afryce Odpowiedz Link Zgłoś
sugga Re: Zamieszki w Londynie dotarły do "polskiej dzi 09.08.11, 12:16 kto ich dyskryminuje?sami sie dyskryminuja,nie chca sie uczyc,pracowac,mieszkaja w stadach.jeszcze takiej tolerancji jak w uk nie spotkalam. Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Dobry rasista to martwy rasista. 09.08.11, 12:17 moze bys sie tak nauczyl odpowiadac z szacunkiem bez wyzwisk? bo to tylko swiadczy o twoim poziomie raczej bardzo niskim Odpowiedz Link Zgłoś
zebmckaneeasy Re: Dobry rasista to martwy rasista. 09.08.11, 12:42 Autor: ff6 09.08.11, 12:17 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz moze bys sie tak nauczyl odpowiadac z szacunkiem bez wyzwisk? bo to tylko swiadczy o twoim poziomie raczej bardzo niskim Ja bym napisał że napewno niskim, niegadajcie z nim bo zapewne jest mulatem i niewie jeszcze po której stronie stanąć, a jeśli chodzi o czarnych to 95 % to lenie i złodzieje. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
gmithc Re: Dobry rasista to martwy rasista. 09.08.11, 13:42 widać właśnie co mają w głowie wszyscy chętni do zasiedlenia Europy kolorowymi... poziom 0 Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Dobry rasista to martwy rasista. 09.08.11, 15:28 gmithc napisał: > widać właśnie co mają w głowie wszyscy chętni do zasiedlenia Europy kolorowymi. > .. poziom 0 Wolę "kolorowych" niż tępe rasistowskie polactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Dobry rasista to martwy rasista. 09.08.11, 15:28 tornson napisał: > gmithc napisał: > > > widać właśnie co mają w głowie wszyscy chętni do zasiedlenia Europy kolor > owymi. > > .. poziom 0 > Wolę "kolorowych" niż tępe rasistowskie polactwo. rasistowskie kato-polactwo!! To już jest nawet nie dno, ale pukanie od spodu... Odpowiedz Link Zgłoś