Dodaj do ulubionych

Ślub na 85. urodziny Fidela Castro

16.08.11, 17:50
Pamiętam, w jednym z wywiadów, Fidel Castro powiedział, że jeśli czegoś żałuje ze swego życia rewolucjonisty-dyktatora to na pewno tego, że jego ludzie prześladowali kubańskich gejów. Powiedział, że tego nie da się niczym usprawiedliwić a prześladowania te uderzają w rewolucję i jej nie służą. Byłem zaskoczony tym wyznaniem starego człowieka i pełen podziwu dla niego.
Obserwuj wątek
    • m1r4640 Ślub na 85. urodziny Fidela Castro 16.08.11, 18:13
      Kuba idealne miejsce dla dewiantow!
      • ateo66 Re: Ślub na 85. urodziny Fidela Castro 16.08.11, 20:06
        m1r4640 napisał:

> Kuba idealne miejsce dla dewiantow!
        napisal wierzacy w nadprzyrodzone bzdury katolicki dewiant
        • m1r4640 Re: Ślub na 85. urodziny Fidela Castro 16.08.11, 20:48
          rusz lbem i przyjmij do wiadomosci, ze mam swiatopoglad liberalny!
    • sakral Ślub na 85. urodziny Fidela Castro 16.08.11, 18:37
      "zamykano ich w obozach pracy i więzieniach"

a to marzenie dziczy w naszym kraju,jedynych moralnych i sprawiedliwych,
      oni wszystko wiedzą,i nawet prezerwatywy Terlikowskiemu przeszkadzają.
    • aaron_agorenstein Proszę tylko o poważne wyjaśnienia 16.08.11, 19:09
      co to za gej, którego kręci kobieta. "Przerobiona" z faceta, ale jednak kobieta.
      • sakral Re: Proszę tylko o poważne wyjaśnienia 16.08.11, 19:14
        on tak widocznie lubi.
        • aaron_agorenstein To może ja też jestem gejem, który lubi kobiety? 16.08.11, 19:47
          Czy w ogóle poza gejami o -jak widać - najrozmaitszych upodobaniach - są jeszcze jacyś nie-geje i po czym ich poznać?
          • sakral Re: To może ja też jestem gejem, który lubi kobie 16.08.11, 20:04
            aaron_agorenstein napisał:

> Czy w ogóle poza gejami o -jak widać - najrozmaitszych upodobaniach - są jeszcz
            > e jacyś nie-geje i po czym ich poznać?

---------------------------------------------------------------/m.podkreślenia/

Tekst linka-Azrael -warto czytać,dobre-

i to ludzie czytają,
            geje,nie geje,bi,hetero i okoliczni mieszkańcy miast i wsi.

• cigol Re: Proszę tylko o poważne wyjaśnienia 16.08.11, 19:16
        > co to za gej, którego kręci kobieta. "Przerobiona" z faceta, ale jednak kobieta.

Też mnie to zastanowiło. Nie brzydził się? Może władze Kuby są tak sprytne i przebiegłe, że zgadzając się na ten ślub chciały skompromitować geja dysydenta?

• ksiadz_gazeta Ślub na 85. urodziny Fidela Castro 16.08.11, 19:15
      zawodowa pedałka biedrona poleciała na ślub, czy wysłała życzenia? :)))
      • ateo66 Re: Ślub na 85. urodziny Fidela Castro 16.08.11, 20:03
        zahukany katoliku, po co obrazasz?
        • ksiadz_gazeta Re: Ślub na 85. urodziny Fidela Castro 16.08.11, 22:19
          pedał obraża - cacy, katol obraża - be :)))
    • mazur_krzysztof Jakby zaczęli od rozwodu, bardziej by było postępo 16.08.11, 19:53
      wo.
    • sedaluk Ślub na 85. urodziny Fidela Castro 16.08.11, 20:34
      To sie ma na Kubie ku koncowi, te wszystkie hasla Sosjalismo albo Muerte sa tylko smieszne.
      I konczy sie jak zwykle po tak dlugim okresie-groteskowo. Fiedel powinien jeszcze na koniec wyglosic takie oswiadczenie jak siejacy 40 lat strach szef bezpieki Erich Mielke w NRD-" Ja kocham was wszystkich...kocham wszystkich ludzie i to dla nich sie zawsze angazuje..."
    • ubiquitousghost88 The hidden message dla narodu: "Dysydenci... 16.08.11, 20:51
      ...to geje, seksualni dewianci i zboczeńcy".
    • kakanek81 Ślub na 85. urodziny Fidela Castro 16.08.11, 20:57
      Podpisuję się pod postem rozpoczynajacym wątek "kadykianus".Co do F.Castro, to powiem tylko "lepiej późno niż wcale".Byłem na Kubie i przy panującym tam i w całej Am.Płd, Am.Śr oraz Meksyku kulcie machismo,jest to wielka odwaga.

To się stało, w tym okropnym reżimie, w tej okropnej DYKTATURZE, w tym okropnym komunistycznym totalitaryźmie.

Już widzę podobne wydarzenie w naszej demokratycznej, tolerancyjnej, pełnej chrześcijańskiego miłosierdzia ojczyźnie.Jak to mówią......"KAKTUS MI WYROŚNIE"!!!!!!!!!!!

I zaraz jakiś "małorolny spod Morąga" będzie kombinował, że to tylko taka komunistyczna sztuczka starego sklerotyka F.Castro.U nas w Polsce na szczęście jest po ludzku, jest normalnie.
    • royal_pl Re: Ślub na 85. urodziny Fidela Castro 16.08.11, 21:12
      kadykianus napisał:

> Pamiętam, w jednym z wywiadów, Fidel Castro powiedział, że jeśli czegoś żałuje
      > ze swego życia rewolucjonisty-dyktatora to na pewno tego, że jego ludzie prześl
      > adowali kubańskich gejów. Powiedział, że tego nie da się niczym usprawiedliwić
      > a prześladowania te uderzają w rewolucję i jej nie służą. Byłem zaskoczony tym
      > wyznaniem starego człowieka i pełen podziwu dla niego.

Jasne. Co z tego, że Fidel jest krwawym tyranem, mającym na rękach krew tysięcy ludzi!?Ważne, że żałuje prześladowań gejów i już jest "godzien podziwu". Ot, typowy przykład uwiądu mózgu lewaka. Tfu, gardzę Castro, tobą i wam podobnymi...
      • kadykianus Re: Ślub na 85. urodziny Fidela Castro 17.08.11, 12:22
        Powiedziałem, że byłem pełen podziwu dla człowieka, który żegnając się z życiem potrafi przyznać, że coś robił w swym życiu źle. Masz jakiś problem z tym?
    • ksiadz_gazeta kadyciotka nawet tyranowi przyklaśnie 16.08.11, 22:21
      byleby pedała promował
    • tomx-pxp niezastapiony ojcze wprowadzajacy, ave! 16.08.11, 23:38
      po czy przed kakaem wieczorowa pora?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka