eggerger 24.08.11, 17:29 Mam swoje zdanie na temat "podboju" kosmosu, ale... ... szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saint_just Władimir Władimirowicz Putin 24.08.11, 17:51 będzie zmuszony pradopodobnie udać się w miejsce upadku statku ,przed kamerami osobiście go zmontować i niebywałym wysilkiem woli oraz mięśni wysłać na orbitę. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Władimir Władimirowicz Putin 24.08.11, 18:10 A co, ten statek to napotkal tez na swojej drodze jakas miedzygwiezdna brzoze? No tak , to wina Tuska i Putina,czy raczej Putina i Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 just_stupid 24.08.11, 18:10 saint_just napisał: > będzie zmuszony pradopodobnie udać się w miejsce upadku statku ,przed kamerami > osobiście go zmontować i niebywałym wysilkiem woli oraz mięśni wysłać na orbi > tę. Odpowiedz Link Zgłoś
nazikomunista_back Rosyjski statek kosmiczny Progress spadł na ziemię 24.08.11, 18:16 A to się narobiło. Od momentu ogłoszenia końca Space Shuttle cierpliwie czekałem na taki news, nie sądziłem tylko, że walnie aż tak natychmiastowo po ostatnim lądowaniu wahadłowca - efekt rodem z czarnej komedii. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadzpe_do_fil Rosyjski statek kosmiczny Progress spadł na ziemię 24.08.11, 20:08 Nic tylko sie cieszyc, ze nasze statki kosmiczne nie spadaja. Brawo!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gazo-ropo-mozgi To jest bardziej smieszne od Misia z "Misia" !!! 25.08.11, 03:47 Prez. Ochodzki do rezysera Hoffandera: Nie kochany, my za wszystko zaplacimy zaplacimy ,a potem co, no co? Protokol zniszczenia.... Odpowiedz Link Zgłoś