Dodaj do ulubionych

Lis nie pasuje Kaczyńskiemu

03.09.11, 21:34
Jednak warunkiem jego debaty z szefem rządu, jest - jak powiedział - "zwinięcie przez Tuska białej flagi".

A ponieważ kompletnie nie wiadomo po czym poznać rozwiniętą białą flagę, więc Jarosław będzie się upierał, że ona cały czas jest rozwinięta.

Obserwuj wątek
    • cwiercinteligentzpis Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 03.09.11, 21:37
      powinna się zgodzić na warunki Kaczyńskiego dotyczące miejsca debaty,
      a sama postawic tylko 2 małe waruneczki:

1. Debata odbędzie się na stojąco tylko przed kamerami
      2. PiSowcy będą bez spodni - w samych kalesonach, kobiety PiSowskie będą miały dodatkowy handicap, wybór - albo bez spodni albo bez spódnicy.
      • and-j1 Mały pistolecik jest ciągle na prochach 03.09.11, 23:19
        cwiercinteligentzpis napisał:

> powinna się zgodzić na warunki Kaczyńskiego dotyczące miejsca debaty,
        > a sama postawic tylko 2 małe waruneczki:
        >
        > 1. Debata odbędzie się na stojąco tylko przed kamerami
        > 2. PiSowcy będą bez spodni - w samych kalesonach, kobiety PiSowskie będą miały
        > dodatkowy handicap, wybór - albo bez spodni albo bez spódnicy.
      • gregroyx Re: Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 04.09.11, 04:33
        No, przeprzszam, ten drugi warunek jest nie do przyjecia. Ja chce miec spokojny wieczor a nie wisiec nad klozetem i wymiotowac.
    • franekwolusz U tego dziwkarza nienawidzącego PISu? 03.09.11, 21:46
      Jeśli to PO zaproponowała to znaczy że rzeczywiście nie chce debaty.
    • tersup Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 03.09.11, 21:50
      U Lisa debatowac moga stare komuchy i tee jego splesniale komentarze ...no wprost wiedzmin
      • gregroyx Re: Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 04.09.11, 04:34
        Aha, to masz nadzieje, ze ciebie zaprosi Lis do debaty?
        • tersup Re: Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 04.09.11, 14:17
          Lis nie PO to zostal POstawiony w tego typu programie by zapraszal ludzi,ktorzy zyja uczciwie z pracy rak i ...nie funkcjonuja w saloonie po pzpr
    • a_l_e_x Wcale mnie to nie dziwi 03.09.11, 21:54
      Ja tez bym nie chciał u tego fałszywego lewaka debatować! Lis to se moze z paradowską i wołkiem debatować, są siebie warci
      • erte2 Re: Wcale mnie to nie dziwi 03.09.11, 22:08
        a_l_e_x napisał:

.... Ja tez bym nie chciał u tego fałszywego lewaka debatować!

A pomyślałeś może czy KTOKOLWIEK GDZIEKOLWIEK chciałby debatować z tobą ? I czy w ogóle rozumiesz co to słowo oznacza ?
      • ludwik.filip Re: Wcale mnie to nie dziwi 04.09.11, 07:43
        a-l-e-x !!!!!
        ty jestes KAPUCYNEM BOSYM ....lub MOHEREM !!!!!
      • pietuszki Re: Wcale mnie to nie dziwi 04.09.11, 11:45
        Lis głosował na PIS (sam się przyznał w swoim programie)
    • josif47 Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 03.09.11, 21:56
      LIS TO TAKI CICHOCIEMNY CWANIACZEK....KARIEROWICZ. OMIJAM JEGO PRGRAMY, SA DO D...Y
      • 0721x Re: Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 04.09.11, 06:46
        i słusznie josif omijaj Lis nie dla idiotów
    • aa1000 Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 03.09.11, 22:24
      Kiedy wreszcie pojawi się komunikat :

"Pan Kaczyński nie przyszedł na debatę - olewa społeczeństwo."
      Nie rozumiem braku odwagi pana Kaczyńskiego, przecież platforma to tchórzliwa formacja , przynajmniej w sejmie. Boi się zagłosować za in vitro, podpisać wniosek do trybunału, oddzielić państwo i kasę od kościoła, powiedzieć o długu publicznym .....

A TVP sama jest sobie winna, organizując wywiad kilka dni temu. Czy TVP zorganizuje podobne spotkania z innymi szefami partii i zarejestrowanych komitetów-wątpię, ale widzom się należy całe spektrum. Co na to KRRiTV?
    • k.janno Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 03.09.11, 22:47
      Tusk też nie znosi Lisa, zdecydowanie woli Jankę.
    • minstrel515 Kaczyńskiemu nic nie pasuje. 03.09.11, 23:15
      Czy będzie udawał lisa, czy baranka, zawsze się ośmieszy, z tym swoim małym pistolecikiem.
    • pedro1984 Re: Wcale mnie to nie dziwi 03.09.11, 23:31
      za to banda sakiewicza i koncern medialny muchomora wprost tryskają obiektywizmem.
    • rf-a Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 04.09.11, 00:15
      Nie widze najmniejszego powodu, aby sie certolic z pisem i z Kaczynskim
    • andok777 PR dla naiwnych 04.09.11, 00:27
      Hahaha. Równie dobrze moderatorem mógłby być Sławek Nowak. tylko nieco bardziej tępy od Lisa. To może Tusk pójdzie do Gazety Polskiej. PR dla naiwnych. Oj, ale się uśmiałem.
    • ljkoziol2 Debata 04.09.11, 01:29
      Uważam,że kaczyńskiemu chodzi o zwinięcie czarnej flagi(jako,że białe nie jest białe),i nikt go o tym nie przekona.Wracając do tematu.On cały czas unika konfrotacji z Premiem Tuskiem,bo wie jakie będą tego konsekwencje.To pokazała już debata parę lat temu.Ten człowiek nie ma żadnego pomysłu,jak rządzić tym krajem.Burak,i tyle.
    • zyd_suss Debaty sraty 04.09.11, 01:49
      na wybór ludzi debaty nie maja wpływu. Dać do Lisa red. Urbana i Sierakowskiego!!! Niech zjadą SLD, może ludzie są obudzą i przestaną głosować na pseudo lewicową partię. Albo Palikot albo bojkot wyborów. Osobiście wybieram bojkot.
    • joanekjoanek Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 04.09.11, 03:23
      "Chyba dwa tygodnie minęło zanim PiS znalazł jakiś fachowców, których nie wstydzi się i jest gotów wystawić"

JAKICHŚ fachowców.
      Czy do pisania niusów naprawdę trzeba zatrudniać ludzi, którzy nie umieją pisać?
    • gregroyx Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 04.09.11, 04:31
      Donald! Po co dyskutowac z przyglupem?
    • lechu733 GW nie da rady przed wyborami tego opublikować: 04.09.11, 07:58
      " Podczas prezentacji Palikot czytał na głos fragmenty książki. Jeden z nich brzmiał: "Ilekroć myślę o Tusku, widzę przede wszystkim jedną scenę. To był bodaj maj 2010 roku. Wchodzę do sekretariatu jego gabinetu w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów i słyszę jakieś dziwne hałasy, taki łomot. Pytam sekretarkę, co się dzieje. W odpowiedzi słyszę tylko: <Niech pan wchodzi>. Otwieram pierwsze drzwi i znów ten sam łomot. Wchodzę i widzę Donalda w jednym z tych jego świetnych ciemnoniebieskich garniturów, w dobrych skórzanych butach - wyglądały na Hermenegildo Zegnę. Nogę miał opartą o piłkę nożną. Wyglądał naprawdę dobrze. Spojrzał na mnie i zachęcił: <Wejdź, wejdź>. Po czym mówi: <Widzisz tę roślinę w rogu? Gdy się tu wprowadziłem, odwiedził mnie Leszek Miller. Powiedział wtedy, że dała mu ją jego żona, i prosił, żebym o nią dbał i żebym ją podlewał>. Po tych słowach z całej siły kopnął piłkę w kierunku tej rośliny. Piłka odbiła się od niej, a następnie od biurka i telewizora. Po czym poszła kolejna ścięta piłka w tę roślinę. Uderzał w coś, co należało do Millera, którym był autentycznie zafascynowany". "
      za "Dziennik"
      • lechu733 Re: GW nie da rady przed wyborami tego opublikowa 04.09.11, 08:01
        I jeszcze dodał
        "Były poseł kontynuował: "Miałem jednoznaczne skojarzenie. Było w nim ewidentnie coś z bohaterów jego ulubionych lektur o małych tyranach greckich z czasów Sokratesa, Platona czy Herodota, którzy mieli w zwyczaju na przykład mordować wszystkich swoich synów zaraz po urodzeniu. Każdy z tych bohaterów pławił się w okrucieństwie, a pamięć o nich to pamięć o tym jednym ich strasznym czynie".
        "Dziennik"
        • erte2 Re: GW nie da rady przed wyborami tego opublikowa 04.09.11, 15:30
          lechu733
          A dalej było tak: "....po czym przegryzł świeżo upieczonym udkiem niemowlęcia i popił koktailem z krwi niewinnych dziewic, wódki "Stolicznaja" i likieru "Gold wasser". Co, że tego w książce Palikota nie było ? A powinno być....
    • wels5 Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 04.09.11, 08:13
      Nie tylko Lis nie pasuje Kaczyńskiemu. Tak naprawdę, to może tylko TV Trwam była by dla prezesa wystarczająco obiektywną, ale i to nie jest pewne. Pan Kaczyński kombinuje jak może, by do takiej debaty nie doszło.
    • jacek-1111 Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 04.09.11, 09:22
      Lis zadaje pytania i jeśli pytany nie odpowiada zgodnie z przekonaniem Lisa ten przerywa włącza wrzaski i odpowiada sam, pytam co to ma wspólnego z wywiadem.Oczywiście nie dotyczy to PO.
    • kresowiak22 Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 04.09.11, 09:55
      Konieczna jest debata na temat sportu, w szerokim zakresie - od przedszkola ...
      Sport to fajna sprawa, to poprawa jakosci życia.
      Powinniśmy zaapelować:POLITYCY, WIĘCEJ SPORTU, PRZESTAŃCIE NAS SMĘCIĆ ,IRYTOWAĆ.
      A w ogóle, to przed wyborami powinny odbyć się zawody-wielobój sportowy "m. głównymi siłami politycznymi" z udziałem ich szefów, czy sprawdzian sportowy w konkurencji kobiet i męższczyzn "w uzgodnionych przez sztaby wborcze dyscyplinach".
      Dowiedzielibyśmy się kto nami ma chęć rządzić - sprawni czy niedorajdy.
    • darekkolczyk Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 04.09.11, 10:04
      I pomyśleć, że ten chory, kłótliwy i jadowity człowiek ma wciąż 30 % poparcia społecznego. Niebywałe, zdumiewające!
      • 6.smiech Re: Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 04.09.11, 10:09
        darekkolczyk napisał:

> I pomyśleć, że ten chory, kłótliwy i jadowity człowiek ma wciąż 30 % poparcia s
        > połecznego. Niebywałe, zdumiewające!

Dodalbym do tego ze przerazajace i smutne.
    • helguera trudno sie3 dziwic kaczorowi 04.09.11, 10:11
      że nie chce wystapic w programie najbardziej stronniczego dziennikarza ktoremu placi Telewizja publiczna.Wydawałało sie że ryży Kwiatkowski[Tygodnik polityczny jedynki]jest nie do pobicia a jednak lis tego dokonal.Jego pełzanie na brzuchu przed kwasniewskimi cz Michnikiem lub urbanem w zestawieniu z stalym rugowaniem politykow prawicy jest tak oczywiste ze trudno tu o jakiejkolwiek bezstronnosci mówic.Część programow poswiecona tylkotemu jak polske uchronic przed pisiorami to takze jest przyczyna dla ktorej Kaczynski ma prawo u lisa sie nie pojawiac.Pewno że Lis PO kocha w ''zastepstwie''',bo gdyby to czerwoni mogli wygrac z pisiorami to lis stalby u ich boku .Podobnie postepuje gazeta.Tusk doskonale o tym wie i szczerze nie lubi lisa[gazety pewno tez nie lubi]ale ''....jak juz ktos go popiera chocby z musu no to trzeba to wykorzystac a czasami obdarowac medalami tak jak redaktorow z gazety.
    • 6.smiech Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 04.09.11, 10:16
      JAreczku masz racje, nie daj sie wrobic w zadna dyskusje bo to ciebie zbytnio zdenerwuje
      i nie bedziesz pozniej mogl zasnac bez dodatkowych proszkow i zmoczysz lozeczko.
      Rozmawiaj tylko z grzecznymi jak Splaszczak, Hofmann lub z madrymi jak Klempa, Sztaniskis
      lub Fohtyga.
    • jacekreta Re: Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 04.09.11, 10:56
      Biedny, przerażony Kaczyński. Zal sie robi człowieka więc mam Apel - zostawcie już go w spokoju, niech dogorywa w spokoju, bez starchu w oczach, manii przesladowczych i demonów w nosie. Niech się boi w samotności i spokoju
      • profesorek45 Re: Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 04.09.11, 11:17
        Niestety Kaczyński raczej na przerażonego i biednego nie wygląda. I to dzięki Wam drodzy Polacy, obojętnie, czy popieracie go (góra 15%) czy nienawidzicie (jakieś 85%).
        Mówicie o nim cały czas, dajecie się wodzić za nos. Debilne w gruncie rzeczy hasło, "Jarek nie chce deabt" koncentruje uwagę wszystkich. Nie jest ważne już nic, tylko, czy JK weżmie udział w jakiejś tam sracie-debacie. MIejcież ludzie trochę rozumu!!!
        • 6.smiech Re: Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 04.09.11, 11:46
          profesorek45 napisał:

> Niestety Kaczyński raczej na przerażonego i biednego nie wygląda. I to dzięki W
          > am drodzy Polacy, obojętnie, czy popieracie go (góra 15%) czy nienawidzicie (ja
          > kieś 85%).
          > Mówicie o nim cały czas, dajecie się wodzić za nos. Debilne w gruncie rzeczy ha
          > sło, "Jarek nie chce deabt" koncentruje uwagę wszystkich. Nie jest ważne już ni
          > c, tylko, czy JK weżmie udział w jakiejś tam sracie-debacie. MIejcież ludzie trochę rozumu!!!

W tym co napisales masz swieta racje !
    • maxixxx Lis nie pasuje Kaczyńskiemu 04.09.11, 11:15
      znowu zaczeła się POPiSowa debata o debatach

nawet nie potrafię tego skomentować bo do poziomu tej dyskusji polityków tych dwóch partii nie uda mi się zniżyć pomimo szczerych chęci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka