kazimirz Tolerancja, Demokracja i Postep - po pomroczansku! 28.09.11, 15:24 jeden Wodz, Jedna Partia, jedna Pomroczna, jedna Rozglosna, jedna Gazeta. Niech sie swieci Slonce Peru, a woda splywa do Baltyku! Chwala Generalom i ich potomstwu ! Odpowiedz Link Zgłoś
3ras Michał Karnowski zwolniony z "Trójki" 28.09.11, 15:27 Jak jest najlepszy to niech idzie pracować do najlepszego radia,radia o.Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
asasello59 obce ciało w trójce 28.09.11, 15:30 To bardzo dobra wiadomość. Karnowski był od początku "obcym ciałem" w Trójce; odstawał poziomem w dół, o jego "bezstronności" i "obiektywizmie" można mówić tylko w cudzysłowiu. Tak jak kiedyś Dariusz Michalski wśród prezenterów muzycznych, ewidentne niegdyś obce ciało... Odpowiedz Link Zgłoś
skuba2 Napiszcie: Wylany na zbity pysk! 28.09.11, 15:30 Każdy radiowiec wie, że bezpieczeństwo anteny to sprawa podstawowa! Pracowałem 8 lat w radio i nie zdarzyło mi się ani razu zawalić terminu studia! Owszem, jeden raz nie połączyłem się telefonicznie z hali sportowej z relacją z meczu (to były czasy przedkomórkowe) bo organizatorzy nie załatwili mi wejścia do pomieszczenia gdzie był telefon. Facet, który nie przychodzi na umówiony wywiad, powinien natychmiast wylecieć! Odpowiedz Link Zgłoś
jozef.moneta Co to jest sprzęt budzący ? 28.09.11, 15:32 A może Karnowski pije ? Odpowiedz Link Zgłoś
ludpracujacy Re: Michał Karnowski zwolniony z "Trójki" 28.09.11, 15:33 nareszcie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anecik28 Re: Michał Karnowski zwolniony z "Trójki" 28.09.11, 15:36 Hura, hura. Nareszcie! Znów będzie mozna słuchac "Salonu"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yesname Zawsze był gó...arzem 28.09.11, 16:01 To telewizja zrobiła z niego "dziennikarza". A tak naprawdę nigdy nic ciekawego nie miał do powiedzenia, a już napewno do napisania. Odpowiedz Link Zgłoś
momy A może Wielki Dziennikarz IV RP myślał, że jest 28.09.11, 16:18 A może Wielki Dziennikarz IV RP myślał, że jest bezkarny: że może się spóźniać, zawalać program, wciskać byle chłam dziennikarski,i prowokować, bo gdy ktoś go przywoła do porządku, wtedy podniesie larum: Gore Panowie! Biją naszych! Wolność słowa umiera! Tak się tępi niepokornych. Nie, Panie Karnowski, tak się po0 prostu tępi miernoty. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_prawdziwy została jeszcze prostaczka wpółprowadząca ten.... 28.09.11, 16:19 program, które ze względu na jej chamstwo i prymitywizm jeszcze bardziej nie da się słuchać niż Karnowskiego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
royal_pl Re: Tonące PO brzydko się chwyta... 28.09.11, 16:22 Po prostu PO wie, że przerżnie te wybory z kretesem wybory, więc za nim straci władze musi pousuwać z merdiów publicznych resztki "wrażych ideologicznie" dziennikarzy, zastepując swoimi klakierami... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Tonące PO brzydko się chwyta... 28.09.11, 16:34 Uzysjkuje to przez dosypywanie proszków nasennych? Czy przez psucie budzików? Odpowiedz Link Zgłoś
royal_pl Re: Tonące PO brzydko się chwyta... 28.09.11, 16:41 Metody ani preteksty nie mają znaczenia. Jak się chce kogoś uderzyć to kij się zawsze znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Tonące PO brzydko się chwyta... 28.09.11, 17:40 ROTFL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czyli cokolwiek by Karnowski nie robił powinno się mu darować bo to by był "znaleziony kij"? Nie zawsze się nie znajdzie. Czasem trzeba go po UBecku produkować, jak to robił Kaczyński z Ziobro na Leppera. No a czasem ten kij jest podawany przez tego, który ma być "uderzony" na "złotej tacy" - jak to zrobił Karnowski lekceważąc obowiązki pracownicze i to wielokroć. Jak chce się bronić, niech udowodni, że innym osobom zajmującym równorzędne stanowiska coś takiego uchodzi płazem. Będzie to co prawda "przedszkolna" obrona - "pse Pani a on tez się bije" ale zawsze jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
ajatuse Michał Karnowski to prawdziwy monotematyczny 28.09.11, 16:23 polak, a więc jak robota to tylko w GP lub RM Odpowiedz Link Zgłoś
tykaczor Michał Karnowski zwolniony z "Trójki" 28.09.11, 16:31 "Michałek" nie zgłosił się do pracy, bo dostał , razem z Ziemkiewiczem, od wodza Jarusia zadanie szkalowanie Pana Premiera Tuska i PO. To było ważniejsze od obowiązków pracowniczych. SZMATA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
czareku Michał Karnowski zwolniony z "Trójki" 28.09.11, 16:31 SZKODA, ŻE TAK PÓŹNO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Michał Karnowski zwolniony z "Trójki" 28.09.11, 16:37 Co za ulga! Nie chodzi o jego poglądy polityczne - chociaż mógłby się wysilić i chociaż udawać odrobinę obiektywizmu. Ale to po prostu beznadziejny radiowiec i bezwartościowy dziennikarz. Odpowiedz Link Zgłoś
masofrev Michał Karnowski zwolniony z "Trójki" 28.09.11, 17:22 Przez 16 lat pracy w mojej firmie spóźniłem się tylko raz do pracy (o 10 minut) z powodu kradzieży kół w samochodzie. Tłumaczenia p. Karnowskiego są bardziej żenujące niż uczniów w szkole... Jak ktoś chce, to może się nie spóźniać - wszystko zależy od podejścia. Które w przypadku p. Karnowskiego uważam za 100% lewackie olewactwo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Michał Karnowski zwolniony z "Trójki" 28.09.11, 17:35 To nigdy nie byl dziennikarz. To jest d.....k . Zwykly d....k. Dziennikarzem byl Kapuscinski , Radgowski , Fikus. Dziennikarzem jest Wolek , czy Passent. Ci dwaj bracia , to tacy nomen , omen Kaczynski polskiej prasy . I jeszcze na dodatek gosc nie potrafi przyjsc na czas do pracy. Dziwie sie , ze i tak tyle z palantem wytrzymali . Lepszym dla niego etatem bylby stolek propagandysty w KW PZPR . Choc i tak robi to samo w PIS -ie Odpowiedz Link Zgłoś
maevre Michał Karnowski zwolniony z "Trójki" 28.09.11, 18:15 hell Yea! wreszcie! nie bedzie pan Karnowski swoich tendencyjnych pytań zadawał i forsował w rozmowach swojej własnej pokurczliwej opcji politycznej, niechŻe się udziela w uważamRze jak lubi, a od Trójeczki wara! bo Trójeczka jest normalna! ciesze się niezmiernie bo z odejściem tego pana wreszcie wszystko wróciło do normy - był jedynym zgrzytem(jak dźwięk pazura po tablicy) jaki został po masakrze co to ją urządziły Mojemu Ukochanemu Radiu pisiory!!!! hiphip huraaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Michał Karnowski zwolniony z "Trójki" 28.09.11, 18:21 Cos te poranne spoznienia do pracy i to w mediach swiadczyc moga o jednym - uzaleznieniach tego czlowieka. A co do roznorodnosci pogladow - takich jak Karnowskiego sobie nie zyczymy, sa wsteczne, wstydliwe i ublizaja naszej inteligencji. To totalesku choc mlody. Czas komuny by mu lepiej pasowal niz demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
dabelo Michał Karnowski zwolniony z "Trójki" 28.09.11, 18:23 jaki biedny ten pan,jakby nie wiedział,że nieusprawiedliwione nieobecności w pracy to ciężkie naruszenie obowiązków,ale cóż polską prawicę dosięgły juz wszystkie możliwe plagi ,nawet budziki nie chcą jej słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
jqu Re: Jedna gnida mniej... 28.09.11, 19:04 Święte słowa. Jestem spokojnym człowiekiem i nie lubię wymyślać bliźnim, ale ten osobnik to gnida jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowany-olowek-jest-moj Płakać po nim nie będę. 28.09.11, 19:08 Był kiepski i jednostronny. Żadnego obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Kolo nie przychodzi do pracy, zwalniaja go, a on 28.09.11, 19:10 na to ze to spisek i politycznie ukartowane. W glowach sie przewraca tym darmozjadom. Moze powinien w jakiejs fabryce popracowac zeby sie nauczyc odpowiedzialnosci i przyzwoitosci. Odpowiedz Link Zgłoś
totyczyja Michał Karnowski zwolniony z "Trójki" 28.09.11, 19:18 NARESZCZIE!!!!! Gorszego dziennikarza nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
prababka44 Michał Karnowski zwolniony z "Trójki" 28.09.11, 19:21 Trojka to było wspaniałe radio ...upadło wraz z PRL niestety. Odpowiedz Link Zgłoś