Dodaj do ulubionych

Lady Gaga zaśpiewa z Queen?

06.10.11, 22:40
Garry Mullen - tylko ten człowiek dorównuje wokalem Freddy'emu. Ale oczywiście z Queen nigdy nie zaśpiewa. Szkoda.
Obserwuj wątek
    • tehuana Re: Lady Gaga zaśpiewa z Queen? 06.10.11, 23:26
      Roger i Brian moglby juz dac spokoj i przesc na emeryture-jak to zrobil juz dawno John Deacon. Tylko on okazal sie przyzwoitym facetem, ktory potrafi spokojnie zyc, bez robienia rozglosu wokol siebie. Queen bez Freddiego, to juz tylko legenda. Nikt Freddiemu nie dorowna i tak powinno pozostac. Jak May i Taylor chca grac-to niech zaloza nowy zespol i wtedy zobaczymy.
    • tehuana Re: Lady Gaga zaśpiewa z Queen? 06.10.11, 23:28
      Mercury mial ma imie Freddie. Irytuja mnie ludzie, ktorzy wypowiadaja sie o jego tworczosci, a nie wiedza jak nalezy pisac jego imie.
    • lipek771 Lady Gaga zaśpiewa z Queen? 07.10.11, 09:17
      ta lafirynda wszędzie sie wpieprzy na krzywy ryj,gdyby Fredi żył nawet by mu było szkoda śliny zeby ją opluć bo jest taka paskudna.ja bym z chęcią ją obrzygał.
      • konopczak Re: Lady Gaga zaśpiewa z Queen? 07.10.11, 13:55
        A co pan taki agresywny??? Ona jest jakaś, a pan? Może jednak pójdzie się pan wypróżnić w inne, stosowne miejsce?
    • poziom1908 What???? Freddy się w grobie przewraca.... 07.10.11, 09:32
      ...Queen z tą pseudoartystką..ehhh
      • kmieniec Re: What???? Freddy się w grobie przewraca.... 07.10.11, 23:47
        Tez bym tak do niedawna pomyslal, ale ostatnio uslyszalem ja wykonujaca standardy , no i okazuje sie, ze ma calkiem do rzeczy glos

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka