Dodaj do ulubionych

Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chcia...

19.10.11, 08:33
Chciał Pan, żeby prezes pokazał swoją prawdziwą twarz, tymczasem pan obnażył swoją. Przykro było patrzeć, jak brnie pan w tę pseudotaktykę. Wydawało mi się, że dziennikarstwo to rzetelność, profesjonalizm, obiektywizm, a także informowanie ludzi o meritum, a nie o pierdołach, z których nic nie wynika. Spalił się pan, panie Lis...
Obserwuj wątek
    • sprzeciw21 Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chcia... 19.10.11, 08:38
      Farbowany Lis przyznaje że działał w interesie PO. Nihil novi. Ale jest rzecz ważniejsza - wybory były nieuczciwe (nie dopuszczono wielu list i kandydatów do wyborów). Zatem
      Wyrzućmy Sejm z Palikotami, podatkiem katastralnym, podwyżkami podatków za burtę. Złóż protest w ramach Akcji Protest Wyborczy (serwis21.blogspot.com). Im więcej nas będzie, tym trudniej będzie odrzucić protesty przeciw tym nieuczciwym wyborom.
      • refleksyjny Poległ w pyskówce a teraz usprawiedliwia się 19.10.11, 09:00
        Farbowaniec
      • erte2 Re: Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chc 19.10.11, 09:11
        sprzeciw21
        Kliknąłem w twój link - i oto co mi się pokazało:
        Adres serwis21.blogspot.com). zawiera znaki, które nie powinny występować w miejscu, w którym je znaleziono.
        Może to być spowodowane nieprawidłowym wpisaniem adresu. Ten adres może też być próbą oszustwa polegającego na przekierowaniu na witrynę WWW, którą możesz błędnie uznać witrynę, której ufasz.

Szczególnie zastanawiające jest ostatnie zdanie...
        • rodzaj_konta Re: Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chc 19.10.11, 10:09
          > Szczególnie zastanawiające jest ostatnie zdanie...

Co ty taki enigmatyczny, jak Prezes o Merkel.

A komunikatem (bodaj z Opery) się nie ekscytuj. Wklep adres bez nawiasu na końcu czyli
          serwis21.blogspot.com/
          • pn-ski nie masz najwyższego wyobrażenia o twarzy prezesa? 19.10.11, 11:38
            >Farbowany Lis przyznaje że działał w interesie PO.<

Lis powiedział: "Chciałem, by prezes pokazał swoja twarz.."
            jeżeli uważasz to za działanie na rzecz PO, to nie masz najwyższego wyobrażenia o twarzy prezesa... tej prawdziwej, której nie wolno pokazywac.
      • pelikan1969 Re: sprzeciw21 19.10.11, 11:53
        o jakich nieuczciwych wyborach mówisz skoro nawet PiS czyli wielcy przegrani twierdzą że były uczciwe ?
        A komu miał kibicować Lis , PiS rzekomo miał program gospodarczy lepszy od PO a tak twierdził prof Rybiński Kaczyński sie jednak ani w programie Lisa ani w kampanii wyborczej na ten temat nie zająknął to jak on chciał te wybory wygrać ? Św Mikołaj miał mu zrobić prezent ?
      • koniepobetonie Lis działał w imieniu narodu ! 19.10.11, 15:22
        I mu się udało !!! Zobaczyliśmy prawdziwą twarz Kaczyńskiego. Prawdziwą, od początku kampanii wyborczej skrzętnie ukrywaną.

Panie Tomku - brawa !!! i bardzo dziękuję !
      • prezes_na_dopalaczach Re: Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chc 19.10.11, 22:05
        sprzeciw21 napisał:

> Farbowany Lis przyznaje że działał w interesie PO. Nihil novi. Ale jest rzecz w
        > ażniejsza - wybory były nieuczciwe (nie dopuszczono wielu list i kandydatów do
        > wyborów). Zatem
        > Wyrzućmy Sejm z Palikotami, podatkiem katastralnym, podwyżkami podatków za burtę. Złóż protest w ramach Akcji Protest Wyborczy (serwis21.blogspot.com). Im więcej nas będzie, tym trudniej będzie odrzucić protesty przeciw tym nieuczciwym wyborom.
        &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
        Co Ty czlowieku klepiesz ............nieuczciwe wybory?????? Zastanow sie nad soba. PiS z Kaczynskim, a wlasciwie dzieki psychicznemu niedorajdzie, Kaczynskiemu, przerznal wybory o okolo 10%, co jest bardzo duza roznica i nie w zadnych nieuczciwych, a najbardziej demokratycznych wyborach. Przerznal wybory juz po raz 6-ty, slownie szosty, z rzedu. Czy to do Twoich szarych komorek nie moze dotrzec? Prawdopodobnie nie, bo najpierw trzeba je miec.
        Natomiast, Tomasz Lis takiego Kaczynskiego moglby zjesc w 100%, w kazdej dyskusji czy debacie. Kaczynski nie jest przeciwnikiem w dyskusji z Lisem, poniewaz Kaczynski Lisowi nie dorasta do piet (nie mowie o wzroscie, bo to wiadomo, ale o inteligencji).
        Dzialaj dalej w "Akcji Protest Wyborczy" oblakana osobko. Jest mi Ciebie zal.
    • r1111111 Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chcia... 19.10.11, 08:42
      "Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chciałem, by prezes pokazał swą twarz"
      Panie Lis, dostałeś Pan jak dziecko po pupie i tyle
      a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/300356_10150342728831602_751201601_8135506_830707948_n.jpg
      Zrób Pan w takim samym stylu wywiad z Donaldem Tuskiem, a salon Pana wyklnie.
      Jedno pewne, z Donaldem Tuskiem to nie odważy się Pan.
      • pelikan1969 Re: r1111111 19.10.11, 12:23
        "Panie Lis, dostałeś Pan jak dziecko po pupie i tyle "
        Nie wydaje mi sie .... to raczej Prezes znowu dał plame a swoją drogą to ciekawe co on sobie myślał przyjmując zaproszenie Lisa że o dziewczynkach beda gadali czy może o jego kocie ?

"Zrób Pan w takim samym stylu wywiad z Donaldem Tuskiem, a salon Pana wyklnie.
        > Jedno pewne, z Donaldem Tuskiem to nie odważy się Pan."
        A po co ma robić ? czym takim Tusk chce Nas zaskoczyć że powinniśmy o tym wiedzieć?

• cezaratko Re: Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chc 19.10.11, 15:53
        Swietne zdjecie obok lisa powinien byc Michnik
    • pal666 Wszyscy widzieli, jak było: 19.10.11, 09:24
      Kaczka popędziła Lisowi kota. A GW, takim artykułem usiłuje dowieść, że czarne jest białe a biale jest czarne.
      To nie dziennikarstwo to propaganda.
      • pelikan1969 Re: Wszyscy widzieli, jak było: 19.10.11, 12:27
        pal666 napisał:

> Kaczka popędziła Lisowi kota.
        Nie piłem tego dnia ...ta Kaczka nie potrafiła sprowadzić rozmowy na korzystny na niego (PiS) temat . Taka sierota miała znowu być Premierem ? Wole Tuska !!!!
        • cezaratko Re: Wszyscy widzieli, jak było: 20.10.11, 07:10
          pelikan1969 napisał:

> pal666 napisał:
          >
          > > Kaczka popędziła Lisowi kota.
          > Nie piłem tego dnia ...ta Kaczka nie potrafiła sprowadzić rozmowy na korzystny
          > na niego (PiS) temat . Taka sierota miała znowu być Premierem ? Wole Tuska !!!!

Widocznie trzymalo Cie od wczoraj masz slaba glowe i na oczy tez wali.
      • eggerger Re: Wszyscy widzieli, jak było: 19.10.11, 12:32
        666=ant
        Oczywiście, oczywista oczywistość,
        że "nikt nas nie przekona,
        że czarne jest ..."

Rozsądniej byłoby
        pewnych skojarzeń
        nie prowokować.
    • 0-jerzy7 Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chcia... 19.10.11, 09:27
      Oczywiście twarze rządzących nikogo nie interesują, więc wywiady z nimi przeprowadzam na kolanach. T.L.
      • erte2 Re: Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chc 19.10.11, 10:53
        0-jerzy7
        Donald Tusk nieustannie proponował debatę kaczyńskiemu - w TVN 24, w Polsacie, u Lisa, w dowolnej formule i konfiguracji. Ale pamiętając zapewne cięgi jakie zebrał cztery lata wcześniej kaczyński stchórzył wymawiając się jakimiś "oparami absurdu" - więc zebrał u Lisa to co mu się słusznie należało. Ot i wszystko.
    • sphinxpinastri 77 19.10.11, 09:36
      Dobrze, jasne, niech odsłania twarz Kaczyńskiego, jego pupę, łydki. Jednak zarazem Tuska zasłania, chroni. I dlatego to nie jest żaden dobry dziennikarz, a marna dziennikarzyna. Natomiast bardzo dobry propagandzista, za to to drugie trzeba mu płacić jak najwięcej. Za to pierwsze... lepiej nie napiszę, bo musiałbym bluzgać.
    • perseveratio Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chcia... 19.10.11, 09:37
      Kaczyński u Lisa w studio przegrał wybory. I nie jest to wina Lisa, tylko właśnie stratega Kaczyńskiego. Znowu nie dał rady "potężnemu frontowi".
    • bodzio151 Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chcia... 19.10.11, 10:30
      facet jestes zalosny,
    • antropoid Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chcia... 19.10.11, 11:00
      >>Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chciałem, by prezes pokazał swą twarz"<<
      -----------

Mało to razy ją pokazał? Od 20 lat pęta się to-to w świecie polskiej polityki i walki o władzę. Jaki ktoś nie jest ślepy, głuchy i potrafi samodzielnie myśleć/wyciągać wnioski, to już dawno wie, z kim mamy do czynienia.

A kto do tej pory nie załapał, to już nie załapie...

• pelikan1969 Re: Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chc 19.10.11, 12:32
        antropoid napisał:

Od 20 lat pęta się to-to w świecie polskiej polityki
        > i walki o władzę. Jaki ktoś nie jest ślepy, głuchy i potrafi samodzielnie myśle
        > ć/wyciągać wnioski, to już dawno wie, z kim mamy do czynienia.
        >
        > A kto do tej pory nie załapał, to już nie załapie...
        Nieprawda ....w okresie około roku 2005 Kaczyński wydaje sie być bardziej "otwarty" w momencie kiedy koalicja POPIS nie dochodzi do skutku jego otwartość sie kończy ... i tak ...co kolejne wybory innymi słowy 10-15 min na dobe jest "trybiący" najcześciej gdy nażreć sie trzeba
        • antropoid Re: Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chc 19.10.11, 12:39
          pelikan1969 napisał:

> ...w okresie około roku 2005 Kaczyński wydaje sie być bardziej "otwarty"...
          ---------
          O, bardzo dobrze to ująłeś - "wydaje się być". Masz prawo tak sądzić, jeżeli polityka interesuje Cię od tego czasu. Proponuję jednak prześledzić jego wcześniejszą karierę i dokonania...

Cała rzecz w tym, że on właśnie przed każdymi wyborami "wydaje się być"...
          • pelikan1969 Re: Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chc 19.10.11, 13:23

> O, bardzo dobrze to ująłeś - "wydaje się być". Masz prawo tak sądzić, jeżeli p
            > olityka interesuje Cię od tego czasu. Proponuję jednak prześledzić jego wcześni
            > ejszą karierę i dokonania...
            Masz racje polityka interesuje mnie od czasu do czasu(cześciej wole iść na piwo ) akurat w tym wymienionym czasie troche go podziwiałem wygrał wybory parlamentarne prezydencie bo chyba nie bedziesz twierdził że on nie był "architektem" tego zwyciestwa i w pewnym momencie stwierdził "po co mam sie dzielić władzą z PO skoro to ja wybory wygrałem " Bedąc na jego miejscu podobnie bym postąpił podobnie też i Ty , to od tego momentu mniej czy bardziej zaczął zjeżdżać w dół pozostawiając po sobie grono idiotów twierdzących że PO jest be , którzy nie wiedzą że w 2005 miała koalicja POPIS powstać , Kaczyńskiego jeszcze troche podziwiałbym w 2007 kiedy zdecydował sie na przedterminowe wybory zamiast zwrócić państwu pobrane przez PiS pieniądze o czym też niektórzy idioci nie wiedzą a jakby było mało to niewiele mu zabrakło do odniesienia zwyciestwa w wyborach w 2007 to z kim zawarłby koalicje (a może kto chciałby zawierać ją z Nim) to już inna sprawa , podsumowując nie wszystko co robi Kaczka jest złe dziś go tak oceniamy bo ma za sobą szereg wpadek (niektórzy powiedzą kompromitujących) ale ostatnie wybory znowu mógł wygrać ... a wyszło znów jak zwykle.
            • antropoid Re: Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chc 19.10.11, 16:50
              Ja wiem, czy on był architektem zwycięstwa? Niech będzie, że był, choć ja zawsze będę twierdził, że to kombinator poszukujący wolnej niszy i gdyby nie zwarł sztamy z KK, który od tej pory zaczął mu głośno torować drogę do władzy, to nic by z tego nie wyszło. No ale przyjmijmy, że był tym architektem, co dla mnie i tak pozostanie zagadką wyborców, bo raz - to postać wyjątkowo odpychająca, a dwa - straszliwa miernota i dyletant jeśli chodzi o talent i kompetencje do rządzenia państwem.
              • nerwus0 Re: Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chc 19.10.11, 17:49
                Kaczor to wyjątkowy cienias.
    • kazimierz2309 Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chcia... 19.10.11, 12:41
      Ten pan już doszedł do ściany. Jego kabotyńscy doradcy wmówili mu, że jest geniuszem. On teraz w to szczerze wierzy. Czekam na chwilę, kiedy ogłosi, jak Król Słońce, "Państwo to Ja!". Popieranie Kiboli (przecież to są często żołnierze mafii, wystarczy zapytać ich o źródła dochodów i zobaczyć jak mieszkają i jakie mają wozy) jest dla mnie przypomnieniem działania Hitlera. A niedouki popierające Prezesa może by tak poczytały trochę historii. Ale i tak nie wierzę, aby ich to interesowało. Jego marzeniem jest wzięcie narodu za mordę. Jego pretorianie będą wtedy bezkarnie " robić porządek" z nieprawomyślnymi obywatelami.
      • wwww.2 Re: Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chc 19.10.11, 20:18
        Oczywiscie,że bedą robili porządek z nieprwomyślnmi, bo jeden z tzw. akolitów prezes powiedział przed wyborami jest nas 25%prawdziwych Polaków a resztę Wy...lić,.,P.Kurtykowa z kolei twierdzi,że rząd PO wybrało społeczeństwo a PiS Naród i oni są tym Narodem(nie chce mi się przez lenistwo ale należy jej się jakiś mały procesik z obrażania mnie jako członka Narodu Poskiego), oczywiści jest to zgodne z poglądem Kaczyńskiego ,iż wielu wydaje się że są Polakami bo mówią po polsku ale Polakami nie są inalaży ich przekonać by stali się prawdziwymi Polakami.To jest od lat powtarzany refren tej samej pieśni.
    • drmuras Rocznica mordu politycznego na działaczu PIS 19.10.11, 12:52
      Mija dokładnie dziś. A tu cisza , a kto by tam potępiał, w końcu był z PISu ...
      • pelikan1969 Re: drmuras 19.10.11, 13:10
        a o szarym zwykłym Polaku ktoś by pamietał? Co to za argument " w końcu bił z PiSu" nikt nie powiedział że jest jesienią na nich sezon do odstrzału.
      • herbapol Re: Rocznica mordu politycznego na działaczu PIS 19.10.11, 13:19
        A co ma piernik do wiatraka?
      • zdybka Re: Rocznica mordu politycznego na działaczu PIS 19.10.11, 15:26
        drmuras napisał:

> Mija dokładnie dziś. A tu cisza , a kto by tam potępiał, w końcu był z PISu ..

A Jarus tez zapomnial ?
    • 6.smiech Re: Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chc 19.10.11, 14:34
      beka77 napisała:

> Chciał Pan, żeby prezes pokazał swoją prawdziwą twarz, tymczasem pan obnażył sw
      > oją. Przykro było patrzeć, jak brnie pan w tę pseudotaktykę. Wydawało mi się, ż
      > e dziennikarstwo to rzetelność, profesjonalizm, obiektywizm, a także informowan
      > ie ludzi o meritum, a nie o pierdołach, z których nic nie wynika. Spalił się pa
      > n, panie Lis...

Wspolczuje, ale nie widze czego innego mozna sie dowiedziec od klamczynskiego jak nie
      wylacznie klamstwa i pierdoly z ktorych nic nie wynika.
    • helguera Co to znaczy -ponad polow NASzYCH internautow 19.10.11, 14:55
      uznala że Lis pokonał Kaczynskiego?.To znaczy że Lis poniósl druzgocaca porazkę,z Kaczorem tylko przegral ale jako dziennikarz sam sie znokautowal.pokazal kolejny raz ze Pospieszalski w porownaniu z nim to prawdziwy gigant bezstronnego dziennikarstwa.Nasi internauci to są Ci ktorzy w innym sondażu, Wojewódzkiego wskazali jako jednego z tych ktory jeswt dla nich najwiekszym autorytetem moralnym.To śą Ci ktorzy partie ktorą popiera co trzeci wyborca,nazywaja faszystowska i dazą ją najmniejszym zaufaniem z posrod innych partii.Pogratulowac takiego sondazu.Następny moze byc taki kto jest wiekszym autorytetem Nergal czy Papiez ,wsród internautow GW wygra Nergal.Rozmowa Lisa z Wojewódzkim to byla rozmowa dwoch godnych siebie ludzi,z tym samym poziomem homofobi i samouwielbienia.
      • mol_chemiczny Pomylił Ci się dziennikarz z telegrafistą 19.10.11, 16:48
        > uznala że Lis pokonał Kaczynskiego?.To znaczy że Lis poniósl druzgocaca porazkę
        > ,z Kaczorem tylko przegral ale jako dziennikarz sam sie znokautowal.pokazal kol
        > ejny raz ze Pospieszalski w porownaniu z nim to prawdziwy gigant bezstronnego
        > dziennikarstwa.

Pomylił Ci się dziennikarz z telegrafistą. Jeśli Lis uważał, że Kaczyński założył maskę, to jego psim obowiązkiem było starać się to pokazać, oczywiście zgodnie z pewnymi standardami, czyli przykładowo nie powinien manipulować faktami w nadziei, że rozmówca nie zna jakichś szczegółów. A że Jarka osoby wykształcone, obyte w świecie zasadniczo nie lubią - a przecież większość dziennikarzy raczej sama myśli, a nie słucha, co z ambony powiedzą - to już jego problem, skoro opiera się na elektoracie, który - zacytuję jego świtę - "wszystko kupi".
    • helguera za co gazeta kocha lisa i Wojewódzkiego 19.10.11, 15:00
      Ten drugi stale kopie krzyz ikosciól,ten drugi sam tego nie robi ale daje''plac''tym co to robia i ich do kopania dopinguje.Najlepszym przykladem tego jego ostatni program w Tv ż ludzmi chorymi na kosciół jak Środa czy biedroń.
    • franekwolusz Z powodu Lisa, Nergala,Dąbrowy wyrejestrowałem rtv 19.10.11, 17:30
      Nie płacę już abonamentu. Posłuchałem, pierwszy raz, pana premiera Tuska.
      • 6burakow Re: Z powodu Lisa, Nergala,Dąbrowy wyrejestrowałe 19.10.11, 18:36
        i racja. Slychaj tylko Radia Maryja, tam sama prawda i tylko prawda. Mozesz tez chodzic na miesiecznice zeby dowiedziec sie o ostatnich wiadomosciach o rozpylaczach mgly i pancernych samolotach. Ufaj tylko co sam uslyszysz od prezia bez posrednictwa telewizji by tam wszystko przekrecone i zamanipulowane. I na wszelki wypadek zapytaj go czy nie jest na prochach albo pod wplywem zlych doradcow.
      • wwww.2 Re: Z powodu Lisa, Nergala,Dąbrowy wyrejestrowałe 19.10.11, 20:16
        a ja na złość Tuskowi, choć nie muszę zacznę płacić z powodu Lisa, Nergala ,Dąbrowy
    • wwww.2 Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. ''Chci... 19.10.11, 19:53
      jeśli polityk zamiast odpowiadać na pytania robi jakiś wycieczki pod adresem dziennikarza (jrgo środowiska czy pogladow, badz pochodzenia ) to niech się nie spodziewa ,że wygra kiedyś wybory.Do takich chwytów Kaczyński ucieka wtedy gdy nie ma argumentów więc pozostaje sarkazm i złośliwość.Ale to jest cały Kaczyński.Słusznie mu Lis odpowiadał że to nie on ubiega się o psadę premiera 40mil. kraju i to nie jego poglądy są poddawane ocenie .Lis reprezentował nas wszystkich wyborców a Kaczyński samego siebie i to powinien mieć zawsze na uwadze.
    • r.romanek63 Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. ''Chci... 19.10.11, 20:16
      Nie, no wyborne. Tak się składa, że oglądałem ten program i sytuacja miała się akurat odwrotnie. Zresztą każdy może sprawdzić na youtubie jak biedny Lis ma minę jakby nie mógł zrobić kupy, może powinien wcześniej poczytać Kublik albo Czuchnowskiego?
      A że poszedł z tego tłumaczyć się do Wojewódzkiego to już wcale mnie nie dziwi, wszak to wielki polski, zasłużony artysta, jak to swego czasu tytułowała go Wyborcza. Ale z niego taki artysta jak z Lisa dziennikarz.
    • barbaraow50 Re: Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chc 19.10.11, 21:54
      Lis naprawdę się wypalił i powinien zmienić program a najlepiej pracę. Szczególnie dziennikarz prowadzący program polityczny musi trzymać na wodzy swoje emocje polityczne , nie powinien w trakcie rozmowy pokazywać swoich upodobań politycznych, w tych sprawach powinien być neutralny.
      baba
    • yarow12 Mery ... co? ... Toryczny?? 20.10.11, 03:24
      Merytoryczny wywiad? Pytanie o personalia tylko??
      TO przykład totalnego pseudodziennikarstwa. Prowadzenie własnej albo czyjejś wojny - tak to odbieram:
      www.youtube.com/watch?v=c9-gKrEjsq4&noredirect=1
    • alfred.skowronski Re: Lis zdradza kulisy wywiadu z Kaczyńskim. "Chc 13.11.11, 21:47
      Zgadzam sie z toba calkowicie,tobyl blamaz .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka