Dodaj do ulubionych

Gazeta Polska wchodzi do mainstreamu

08.11.11, 11:03
A dlaczegóż to w komentarzu Szackiego nie ma troski o jakość prawicy? Matkobosko, czyżby "GW" - powstała z solidarnościowego zaczynu - stała się gazetą LEWICOWĄ?!
Obserwuj wątek
    • pn-ski decyzje ojca dyktatora 08.11.11, 12:27
      "Rozmawiałem z ojcem dyrektorem i rozmowa potwierdziła moje, dawno ukształtowane przekonanie co do postawy ojca dyrektora. Na pewno decyzje ojca dyrektora będą racjonalne - będą służyły zwycięstwu w przyszłych wyborach".

Czyli ani tak ani siak. Czyjemu zwycięstwu będą służyły decyzje ojca dyktatora? PiS, ZZ, PO, Palikota? Przecież ojdyr sam nie kandyduje w wyborach. Zwykły niezrozumiały bełkot kaczora.
      Jedno jest pewne - decyzje ojca dyrektora będą służyły ojcu dyrektorowi.
    • birnbaum09 Ojciec Rydzyk popiera ojca ... 08.11.11, 12:28
      ...Ziobrę.
      Jednak kiedy Palikot obieca mu dofinansowanie budowy SPA,
      to pokocha Ruch Poparcia.
    • antropoid Dziennikarze otoczyli "kurtyną kłamstw"... 08.11.11, 12:57
      wylęgarnię kłamstw??? A to dobre.

>>...winą za to co się dzieje w jego partii prezes obarcza dziennikarzy, bo otoczyli Prawo i Sprawiedliwość "kurtyną kłamstw"<<

Biedactwo - za nic chce dopuścić myśli, że kurtyną kłamstw to sam się otaczał - tak długo, że od tego zgłupiał.
    • antropoid Gazeta Polska wchodzi do mainstreamu 08.11.11, 13:24
      "Gazeta Polska wchodzi do mainstreamu"

Ciekawe jakiego, bo w tym rynsztokowym mainstreamie już dawno jest.
    • kociewiak2 Gazeta Polska wchodzi do mainstreamu 08.11.11, 14:05
      ..a okazalo sie ze grupa nacisku byla pod nosem pana prezesa J.Kaczynskiego,kiepsko widze PIS w drodze po ,,tron dla prezesa,, Gazeta polska bardzo dobrze palisie w piecu ma w sobie tyle ognia nienawisci ze wystarczy tylko jedna zapalka i juz plonie w WC probowale -rysuje- same miecze i sztylety....
    • rwakulszowa A komu wchodzi Gójska ? 08.11.11, 14:41
      Komu teraz daje **** pani Katarzyna Gójska, Hejke, Kurtykowa, Agentowa Tomkowa, bo sie trochę pogubiłem ?
      Czy zrobi pictoriala u Mellera, albo w CKM ?
    • jqu Gazeta Polska wchodzi do mainstreamu 08.11.11, 15:25
      Prezes nareszczie znalazł UKŁAD i ujawnił jego knowania.
      Brawo, Prezesie!
      W czwartek proponuję na Krakowskim spalić kukły wrednych układowców,
      którym według Ojca Tadeusza (a ja, gupi, myślałem że ojcu Prezesa to Rajmund
      było) sam Zły pomagał!!
    • franek-janek Gazeta Polska wchodzi do mainstreamu 08.11.11, 15:33
      Gazeta Polska wchodzi do MAINSTREAMU? Zalosny sie zrobil ten polski jezyk i to dzieki tym co podobno powinni go znac. Czy nie mozna to samo napisac poprawnie?
      Babcia mnie zapytala, jak to gazeta mogla wejsc do mainstreamu? Co to jest? Wytlumaczylem jej ze to sa takie powiedzenia ludzi ktorzy po latach spedzonych w Chicago zapomnieli swoj jezyk a po angielsku znaja tylko slowka. Cos w rodzaju, Franek luknij przez window czy pipole po stricie chodza.
    • jurek4491 Gazeta Polska wchodzi do mainstreamu 08.11.11, 17:00
      Teraz to berety zgłupieją kogo popierac PiSdzielców czy PiSdzielców, ale się porobiło. Może Yarkacz wśród ziobrystów ulokował agenta śpiocha tak jak w PJN-ie Bielana który mu kapował co i jak. Coś tam coś tam musiał wiedzieć o zamachu bo cały czas otacza go zgraja buldogów coś w rodzaju ochrony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka