Dodaj do ulubionych

Szydzenie z majestatu

11.11.11, 12:19
No i wyszło na to, ze to jednak Biedroń winien temu, że Kotliński zelżył Monikę Olejnik. Bardzo zgrabny wywód, redaktorze Beylin.
Obserwuj wątek
    • saint_just Szydzenie z majestatu 11.11.11, 12:21
      Palikot pokazał ,że cała róznica miedzy PO, PiSem polega tylko na tym,że ci pierwsi nauczyli się jakoś załatwiać do WC a nie obok. To samo zresztą dotyczy PSL i SLD.
      • makoshika A Grzeszczak z PSL: "Biedroń prowokował". 11.11.11, 12:26
        Swojaków nie wolno prowokować, bo mogą nad sobą nie zapanować. Biedroń miał szczęście, że grzeszczaki se tylko porechotali, mogli mu przecież wyrżnąć przez łeb kłonicą.
        • saint_just Re: A Grzeszczak z PSL: "Biedroń prowokował". 11.11.11, 12:35
          makoshika napisał:

> Swojaków nie wolno prowokować, bo mogą nad sobą nie zapanować. Biedroń miał szc
          > zęście, że grzeszczaki se tylko porechotali, mogli mu przecież wyrżnąć przez łe
          > b kłonicą.
          ________________________\
          Prawdę mówiąc to widok tej pełnej sali SEJMU RZECZPOSPOLITEJ POLSKIEJ rżącej jak świnie i z pogardą z jednego ze swych wpółobywateli lekko mnie zaskoczył. Sarmacja - dokładnie jak Ruś - jednak była, jest i pozostanie na zawsze dziczą, mimo garniturów i perfum., nie miejmy złudzeń.
          • royal_pl Re: A Grzeszczak z PSL: "Biedroń prowokował". 11.11.11, 13:00
            Nie pamiętasz jak POsłowie naśmiewali się z nieporadności i braku elokwencji posłów Samoobrony? Wtedy Ci to pewnie nie przeszkadzało?
            • saint_just Re: A Grzeszczak z PSL: "Biedroń prowokował". 11.11.11, 13:10
              royal_pl napisała:

> Nie pamiętasz jak POsłowie naśmiewali się z nieporadności i braku elokwencji po
              > słów Samoobrony? Wtedy Ci to pewnie nie przeszkadzało?
          • rwakulszowa Re: A Grzeszczak z PSL: "Biedroń prowokował". 11.11.11, 14:54
            No własnie, obraz był całkiem taki jak Sicz Kozacka pisząca list do Chana ............

saint_just napisał:

> makoshika napisał:
            >
            > > Swojaków nie wolno prowokować, bo mogą nad sobą nie zapanować. Biedroń m
            > iał szc
            > > zęście, że grzeszczaki se tylko porechotali, mogli mu przecież wyrżnąć p
            > rzez łe
            > > b kłonicą.
            > ________________________\
            > Prawdę mówiąc to widok tej pełnej sali SEJMU RZECZPOSPOLITEJ POLSKIEJ rżącej
            > jak świnie i z pogardą z jednego ze swych wpółobywateli lekko mnie zaskoczy
            > ł. Sarmacja - dokładnie jak Ruś - jednak była, jest i pozostanie na zawsze dzi
            > czą, mimo garniturów i perfum., nie miejmy złudzeń.
        • bezspokoju Re: A Grzeszczak z PSL: "Biedroń prowokował". 11.11.11, 15:40
          Na wizji wyłazi kołtuństwo, zakłamanie, hipokryzja i słoma z butów WYBRAŃCÓW NARODÓW. Ktoś jednak to buractwo wybrał. Gogol nisko się kłania.
    • 0721x Re: Szydzenie z majestatu 11.11.11, 12:23
      panie redaktorze po prostu te prymitywy uprzytomniły sobie że to co mają poniżej pasa jest śmieszne
    • saint_just Re: Szydzenie z majestatu 11.11.11, 12:27
      pn-ski napisał:

> No i wyszło na to, ze to jednak Biedroń winien temu, że Kotliński zelżył Monikę
      > Olejnik. Bardzo zgrabny wywód, redaktorze Beylin.
      Świętojebliwa - obłudna- niedoszła - zakonnica Olejnik pierwsza pogardliwie zredukowała Kotlińskiego i nie jest bez winy. Kotliński przesadził, ale nie za bardzo., bo to była reakcja na JEJ atak.
      Tym bardziej ,że też zabiegała o wywiad z "mordercą" Piotrowskim. Teraz całe to jej "oburzenie" jest funta kłaków warte i obrzydliwe - nie rozumiem kajania się Palikota.
      • pn-ski nigdy nie jest za późno na naukę. 11.11.11, 12:40
        Może Monika Olejnik nauczy się czegoś. Że ktoś może oddać pięknym za nadobne.
        Nigdy nie jest za późno na naukę.
    • sphinxpinastri 222 11.11.11, 12:30
      Co tam byle jacy posłowie, najważniejsze, że Tusk, Schetyna i Sikorski nie rechotali, nie rżeli, nie pękali ze śmiechu, lecz zachowali majestatyczność godna Mężów Stanu. Cieszy mnie to, że chłoptaś z wyborczej potępia posłów, a docenia owych Mężów.
      • czyzyk331 Re: 222 11.11.11, 13:21
        Takie jest prawdziwe oblicze ekipy Mag Donalda.
        Czy spotka ich los posła Węgrzyna?
        • sphinxpinastri Re: 222 11.11.11, 14:19
          Tusk miałby siebie samego wykluczyć?
          • sam16 Re: 222 11.11.11, 15:49
            sphinxpinastri napisał:

> Tusk miałby siebie samego wykluczyć?
            Tusk nie ma powodu sie wykluczac. Wygral wybory i ma obowiazek wobec wyborcow aby dalej rzadzic. Kaczynski powinien sie wylkuczyc po szostych przegranych wyborach i nacisku ze strony czlonkow swojej partii.
            • sphinxpinastri Re: 222 11.11.11, 16:32
              Kamień z serca, kamień z serca mi zdejmujesz. Za seksistowskie zachowanie Tusk wykluczył Węgrzyna, więc można by pomyśleć, że będzie konsekwentny i sam się za to samo wykluczy. Na szczęście, Tusk nie jest konsekwentny.

Kaczyński? A co mnie obchodzi człek o niskiej inteligencji, który przegrał sześć razy. Mnie interesuje człowiek o wysokiej inteligencji, czyli Pawlak, który nigdy nie wygrał, a sobie rządzi, twoje i moje pieniądze podatnika trwoni i nikt go nie zamierza wykluczać. Tacy inteligenci pełną parą mi imponują.
    • royal_pl Re: Jaki majestat? 11.11.11, 12:58
      Jak można traktować poważnie człowieka, który będąc POLITOLOGIEM nie ma pojęcia co to jest konwent seniorów, a całą jego "kariera" polityczna i publiczna, polega na promowaniu własnej orientacji seksualnej. No bądźmy poważni. Przecież cały ten Ruch Palikota to nic innego jak nowa odsłona Samoobrony, tyle że w wersji dla wykształciuchów. Jakoś nie przypominam sobie, aby Pan czy inni redaktorzy GW wyrażali oburzenie z faktu naśmiewania się z posłów Samoobrony. Mało tego, redaktorzy GW sami się często z nich śmiali.
      • pn-ski Re: Jaki majestat? 11.11.11, 13:15
        >Jak można traktować poważnie człowieka, który będąc POLITOLOGIEM nie ma pojęcia co to jest konwent seniorów, a całą jego "kariera" polityczna i publiczna, polega na promowaniu własnej orientacji seksualnej.<

A jak można poważnie traktować człowieka, którego zawodem było seksualne uwodzenie a następnie korumpowanie kobiet mających władzę? Obecnie jest on w wieku lat 35, i na zasłużonej emeryturze.
        Ciekawe, jak będzie glosował w sprawie emerytur dla służb mundurowych... ale to na pewno poważny człowiek.

Jeśli już wspomniałeś konwent seniorów, to nasz parlament domaga się uproszczenia. Senat to jest banda darmozjadów do niczego absolutnie niepotrzebna. Nawet rozrywka, której dostarczają, jest na żenującym poziomie.
        • sysmech A co miał, głupku, robić ? 11.11.11, 14:36
          Prosić o wyłączenie go z obowiązujących w tej służbie przepisów ?! A może razi Cię, że doprowadził do zdemaskowania tego obrzydlistwa, które - jak przewiduję - wykręci się od "pudła" i wroci na ministra prywatyzacji służby zdrowia w rażadzie Tuska (Kopacz już wykonała wstępną robotę i odpowiednio zabagniła wszystko...). Jeśłi w ogóle za Twą ksywką nie ukrywa się Sawicka, która mówiła do agenta, ktorego opluwasz: "Niech chołota zobacvzy jak nam się żyje"
      • saint_just Re: Jaki majestat? 11.11.11, 13:17
        Przecież cały ten Ruch Palikota to nic innego jak nowa odsłona Samoobrony, tyle że w wersji dla wykształciuchów.
        • czyzyk331 Re: Jaki majestat? 11.11.11, 13:35
          Red. Grupy Trzymającej Media napisał.."Bo również Kotliński, oczerniając Olejnik, ujawnił w Sejmie mentalność kibolską."
          Pytanie jaką mentalność ujawnił piszący te słowa?
          Czyżby poseł Kotliński naruszył majestat Grupy Trzymającej Media?

• czyzyk331 Re: Jaki majestat? 11.11.11, 13:24
        Racja, nawet nie potrafili przed wyborami napisać kto faktycznie jest na liście Palikota.
        Modne było dowalanie Napierkowi.
        Grupa Trzymająca Media chce pokazać, kto faktycznie rządzi Polską.
        Na posła można pluć, a plucie na celebrytkę GTM jest zabronione.
        Typowa mentalność kalego...
    • ryszmyszisztokfisz Szydzenie z majestatu 11.11.11, 13:35
      Hmm obejrzyjcie film. Biedroń po początkowym słabym rechocie sam podrzewał atmosferę i próbował wykorzystać żart, wyjątkowo nieudolnie. Wyszło żałośnie, to zaczął się zgrywać na ofiarę homofobii... Srsly, obraza majestatu???...

Sejm to nudne miejsce, nie pierwszy i nie ostatni raz tam rechoczą z byle czego. A marszałka Józefa "Nieczęsto mi staje" Zycha pamiętacie?
    • neoendeo Polska jest biało-czerwona, a nie kolorowa ... 11.11.11, 13:51
      Kolorowo to ty masz w głowie, pajacu ...
    • robin32 Szydzenie z majestatu 11.11.11, 14:50
      A ja nie zgadzam sie z red Siedlecka, ze media nie powinny biegac po komentarz do Pitery i Niesiolowskiego! A niech zaboli tych wszystkich intelektualistow, celebrytow, ludzi rozsadku, ktorzy glosowali na platforme. Co nie wiedzieliscie, ze Niesiolowski to prostak, a Pitera ma poooowazne problemy neurotyczne??? Oni tam byli zawsze.
      ps
      Niesiolowski dopiero co zarzucil Ziemkiewiczowi prostactwo, a sam szydzi z naturalnoscie, usmiechu, nieporadnosci Biedronia i to jest wielki profesor, patriota, wybitny opozycjonista. W Polsce naprawde mozna sie pogubic!
    • rwakulszowa Szydzenie z Moniki Olejnik 11.11.11, 14:51
      A kto stanie w obronie Kotlinskiego zelzonego przez Monike Olejnik, który jej zdaniem jest wespół z Piotrowskim morderca Popieluszki ?
      A kto stanie w obronie Julii Pitery, która MO zelzxyła nazywając ją nietolerancyjną ?
      A kto stanie w obronie Moniki Olejnik zelzoneju przez Lecha Kaczynskiego jako " Stokrotki z Krótkiej listy " ???
      Przestan pan...... fanzolic, panie Beylin !
      Olejnikowej dawno sie nalezało !@!!!!
    • gnom_opluwacz Uwierzę w słowa p. Beylina 11.11.11, 14:57
      Gdy pokaże mi jeden swój tekst o szydzeniu - a bylo parę takich sytuacji - z Prezydenta Kaczyńskiego. Bez tego, cóż, jakoś trudno mi uwierzyć w dobre intencje i troskę o majestat Rzeczpospolitej.
      • gemelar Przecież prezydent Kaczyński... 11.11.11, 15:05
        ...nie był pedałem. Co Ty ?!
    • amadeusz191 Szydzenie z majestatu 11.11.11, 15:03
      Gdyby to był kto inny , niechby i homo , wcale by się tak nie śmiali. Ale pan Biedroń jest wyjątkowo irytujący: wygląd i sposób mówienia , no i te uśmieszki są nie do strawienia dla być może i co poniektórych homo, nie tylko dla osób z etykietką macho (w rodzaju p.Leszka Millera). Jego zachowanie może budzić tylko albo niechęć , albo śmiech. Tertium non datur. Prowokacja jakby tkwiła w jego naturze.
    • 1ewkas Szydzenie z majestatu 11.11.11, 16:14
      Mnie najbardziej uderzyło nie to, że banda półgłówków zwanych posłami zareagowała tak, jak można było po nich oczekiwać, bo jak się bierze taką kasę, to co można mieć innego w głowie niż to, co poniżej pasa, myślenie, jak tu przeżyć do następnej wypłaty, czy zasiłku ? Nie, ich postrzeganie świata jest na znacznie wyższym poziomie. Dla debili na nich płacących jest baza, dla wybrańców narodu - nadbudowa - i dowiedzieliśmy się, że nie są nią książki, sport czy muzyka, nie, oni mieli tylko jedno skojarzenie: "chwyt poniżej pasa".
      I przepraszam za wyrażenie, ale jakby mi ktoś w mordę dal, kiedy zobaczyłam, że identycznie zachowuje się premier rządu Rzeczypospolitej Polskiej.
      Nie do uwierzenia !
    • ryszard-2 Szydzenie z majestatu 11.11.11, 16:32
      niezmiernie jestem zadowolony, że głos w tej sprawie zabrali czołowi intelektualiści z PO posłowie RP pp Pitera i Niesiołowski.Jak by co to zawsze można na nich liczyć.Ich wypowiedzi robią świetną reklamę partii rządzącej.A osiągnięcia na zajmowanych dotychczas przez nich stanowiska we władzy ustawodawczej i wykonawczej pokazują ich nieograniczone kompetencje. Oby tak przez następne cztery lata.
      • 1ewkas Re: Szydzenie z majestatu 11.11.11, 17:59
        O właśnie ! Mieliśmy okazję przekonać się, kim są i zobaczyć, co dla nich znaczy majestat Rzeczypospolitej.
      • iwano19 Re: Szydzenie z majestatu 11.11.11, 18:54
        A cóż Szanowny Panie,ma wspólnego rząd PO,Pitera i inni,wspólnego z troglodytami,debilami i zwykłymi przestępcami?Obarczanie rządu za zdziczenie różnych"patriotów,szalikowców i innego tałatajstwa"jest przesadą.
    • iwano19 Szydzenie z majestatu 11.11.11, 18:51
      Przeraża mnie"Nowa Polska",Polska w której wicepremier pyta bezczelnie"jak można zgwałcić prostytutkę?",w której pani poseł,uważająca się za reprezentantkę Narodu,z mównicy sejmowej,wygłasza"sekretarz ONZ Kofani Anani".Co to ma wspólnego z posłem Biedroniem?Otóż ma:prostactwo,bezczelność,podłość,małość jest u nas w ofensywie.Przeraża mnie to,że posłowie to podobno najlepsi z nas.
    • bysko Ojejnik sama sobie winna 11.11.11, 18:57
      niektóre jej wywiady są bardzo napastliwe i nie przyzwoite
    • pogodny100 Szydzenie z majestatu 11.11.11, 19:02
      Beylin jest za a nawet przeciw, ale jaja ,tym razem nie ponizej pasa.
    • nazikomunista_back Szydzenie z majestatu 11.11.11, 19:02
      "nawet w brytyjskiej partii konserwatywnej, gdzie pełno naprawdę twardych konserwatystów"

megaLOL
    • wolny_polak Szydzenie z majestatu 11.11.11, 21:00
      Nie znam Palikota i nie wiem jak dobrym bylby politykiem, gdyby mial realna wladze, ale po mistrzowsku zdziera te obludna maske hipokryzji juz nie tylko z PiS-u, ale glownie i przede wszystkim z PO. PO, poprzez PiS, usadowila sie wygodnie w zaklamanym swiecie podzialu rol, ze to niby PO to tacy liberalowie i demokraci, a PiS to obciach. Tak naprawde PO to tylko mieksza wersja PiS-u, po prostu dlatego, ze zarowno PiS jak i PO odzwierdziedlaja przewazajaca nietolerancyjnosc bioraca sie z braku doswiadczenia demokratycznego i tradycji wolnosci. Raz ta maska zostanie zdarta, trzeba bedzie na serio podyskutowac o tym, czym jest demokracja i wolnosc, jaka jest rola panstwa, a jaka kosciola itd, itp, i to nie z ludzmi, do ktorych bedzie mozna puscic oczko i unikac pewnych tematow, ale z ludzmi, z ktorymi trzeba bedzie na serio dyskutowac. I wtedy mit tej pieknej liberalnej PO prysnie jak banka mydlana. Strach tylko pomyslec, ze tak naprawde nie bardzo bedzie komu wypelnic tej luki, chyba, ze Palikot sie szybko zreformuje na powaznego polityka reprezentujacego na serio swiat Polski swieckiej, demokratycznej i przywiazanej do wartosci lewicowych wolnosci i sprawiedliwosci.
    • kirdan1 Szydzenie z majestatu 11.11.11, 22:42
      Krótko - precz z "Kolorową niepodległą"!
    • realizmforte Szydzenie z majestatu 11.11.11, 23:22
      Nie ma końca przepraszania pani Olejnik, a kiedy doczekamy się przeproszenia pana Kotlińskiego przez panią Olejnik, wszak bluzgała pierwsza ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka