sharn1 17.11.11, 14:20 Dlaczego niby feministki powinny być "naturalnym" sprzymierzeńcem pełnomocnika d/s równego traktowania (cokolwiek to znaczy)? Przecież feministki absolutnie nie chcą równego traktowania - vide ustawa kwotowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antobojar Tusk powinien pożyczyć Annę Grodzką od Palikotków 17.11.11, 15:14 .. i byłoby nareszcie sensownie i do przodu.. Ale zarówno on jak i Kaczorek kochają sprawy "etyczne", bo pięknie i skutecznie odciągają uwagę od innych problemów.. i można je ciągnąć w nieskończoność.. Tuski.. do roboty..! "WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.." "Relativity applies to physics, not ethics" Albert Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Liberałka za konserwatystkę 17.11.11, 15:17 "Zastąpi ją Agnieszka Kozłowska-Rajewicz (nie wiadomo, jeszcze czy będzie samodzielnym ministrem w Kancelarii Premiera czy sekretarzem stanu w ministerstwie pracy)" Czyli z praktycznego punktu widzenia będzie nikim, a ton rozwiązaniom prawnym dotyczącym spraw światopoglądowych będzie nadawał opętany w duchu św. Gowin od płaczących blastocyst. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_kemp Równe traktowanie wg GW, czyli... 17.11.11, 15:18 przywileje dla feministek i innych zboczeńców. Odpowiedz Link Zgłoś
saint_just Re: Równe traktowanie wg GW, czyli... 17.11.11, 15:22 przywileje dla feministek i innych zboczeńców. __________________________________ o innych zboczeńców ministrant Gowin Odpowiedz Link Zgłoś
monci1974 Liberałka za konserwatystkę 17.11.11, 15:20 Pani Radziszewska ze swoim myśleniem plasowała się w PiSie. Drugim nieporozumieniem rządu Donalda Tuska była minister J. Pitera. Nic mi nie wiadomo o osiągnięciach i tej pani (a interesuję się sprawami kraju) poza tym, że dużo mówi jako polityk. To, co i jak wygadywała u Moniki Olejnik, a także później nt. posła Biedronia, było i jest kompromitujące także dla premiera. Biedroń nie jest z mojej bajki, ale po tych ekscesach nabraliśmy z żoną sympatii i szacunku dla tego mądrego, wyrozumiałego i mającego godność człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszub102 co madrego powiedzial dotychczas Biedron? 17.11.11, 16:40 oczywiscie oprocz stalego podkreslania swojej preferencji seksualnej..cos o bezrobociu, dlugu publicznym, infrastrukturze.? jakos mnie minelo... Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: co madrego powiedzial dotychczas Biedron? 17.11.11, 17:26 kaszub102 napisał: > oczywiscie oprocz stalego podkreslania swojej preferencji seksualnej..cos o bez > robociu, dlugu publicznym, infrastrukturze.? jakos mnie minelo... Biedroń jest symbolem raczej - tak jak kiedyś był ( i jest ) Lech Wałęsa. Oczywiście nie można porównywać ani tych dwóch symboli ani tych dwóch ludzi, niemniej jednak sytuację tak. Co do stałego podkreślania swojej preferencji seksualnej. Prawdę powiedziawszy oprócz tego, że Biedroń wchodząc do sejmu stał się symbolem innych oznak nie zauważam. Nie ubiera się i nie zachowuje w sposób szczególny. Oczywiście to jest moja opinia na ten temat. I mam podobne zdanie do naszego przedmówcy - polubiłam tego faceta. Jako człowieka dodam. -- / Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygagatek kaszub102, to coś madrego byś zrozumiał..?? jesteś 17.11.11, 19:30 .. pewien..? Poza tym facet, co cię musi zaskoczyć, mówi na temat... Miał mówić o infrastrukturze, bezrobociu i długu publicznym we wniosku o powołanie Nowickiej na vice-marszałka.. ? Chory od uprzedzeń.. troll... Odpowiedz Link Zgłoś
neoendeo Nie demoralizujcie polskich kobiet !!!!!!!!!!!!!!! 17.11.11, 15:27 To co robi GW i Wysokie Obciachy i różne feministki to jest skandal. Masowo demoralizujecie polskie kobiety, naprawdę szkoda tych ogłupionych dziewczyn, które rezygnują z centralnej roli w polskich rodzinach i uprzywilejowanej pozycji w społeczeństwie na rzecz karier zawodowych, są wykorzystywane i tracą przymioty swojej kobiecości. polskie kobiety tracą styl, wdzięk, klasę i charakter ... najlepszy dowód, że kobiety są chronione przez tradycyjną kulturę to fakt, że statystycznie żyją dłużej od mężczyzn, którzy chroniąc swoje kobiety biorą na klatę większość ciosów jakie niesie życie. ale kobiety ogłupione przez feministki same z tego rezygnują ... Odpowiedz Link Zgłoś
mein-teil Re: Nie demoralizujcie polskich kobiet !!!!!!!!!! 17.11.11, 21:59 Są jeszcze enklawy raju dla kobiet, np Arabia Saudyjska. Tam w trosce o ich bezpieczeństwo zabrania się im nawet prowadzenia samochodu, już nie mówiąc o samotnym szwendaniu się po ulicach. Nie chcesz wyemigrować do tego pięknego kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
neoendeo Re: Nie demoralizujcie polskich kobiet !!!!!!!!!! 17.11.11, 22:28 no to ja dla symetrii zaproponuję tobie wyjazd do Korei Północnej, tam każda kobieta ma prawo do kariery zawodowej, tylko ryżu czasem brakuje ... A co do obyczajów to nie wiem, czy już osiągnięto szczyt komunizmu tzn. kobiety należą po równo do wszystkich mężczyzn, czy jeszcze nad tym pracują ... Szczerze mówiąc już wolę Arabię ... Odpowiedz Link Zgłoś
kaszub102 koordynatorka bez namaszczenia lewicow feministek 17.11.11, 16:37 nie ma po prostu racji bytu - mimo ze w uczciwych wyborach nikt (a przede wszystkim kobiety) na feminstki nie glosuje. na bok legitymacja polityczna, od dzis GW bedzie samowolnie stanowic standarty, oceniac racje i rozstrzygac co sluszne a co wsteczne. nie o taka demokracje walczylismy... Odpowiedz Link Zgłoś
paw73 Po czy PiS w służbie Watykanu! 17.11.11, 17:10 Platforma z PiS-em razem ręka w rękę z klerem w sprawach kobiet! Tusk oddał prawa kobiet i człowieka Rydzykowi i Dziwiszowi! PO ze swymi ministrami z Opus dei , takie same jak PiS! PO z PiS na wyścigi liże tyłki klerowi , Tusk z Kaczyńskim i reszta ich zaplecza kapciowi kleru ! Opus Dei jest instytucją Kościoła katolickiego, której celem jest realizacja jego ewangelizacyjnej misji oraz rozpowszechnianie świadomości powszechnego powołania do świętości i uświęcającej wartości . Odpowiedz Link Zgłoś
monci1974 Re: Po czy PiS w służbie Watykanu! 17.11.11, 21:26 Dobry nick. Puszczanie pawia siedemdziesiaty trzeci raz jest chyba wyczerpujące? To się leczy. To, co wydalasz z siebie, jest czystą bolszewią a rebours. Poczytałbyś sobie o takim myśleniu (homo sovieticus) u księdza profesora Józefa Tischnera, chociażby w "Nieszczęsnym darze wolności". Ale nienawiść i nieodprowadzana sperma zalewają ci ostani zwój mózgowy, więc nic byś z tej lektury nie zrozumiał. Jesteś dokładnie taki sam jak to radiomaryjne oszołomstwo. Odpowiedz Link Zgłoś