Dodaj do ulubionych

Kaczmarek: mówią, żebym szykował szczoteczkę do...

24.11.11, 11:30
Ten ślunski Kaczmarek kręci (w odróżnieniu od uczciwych poznańskich) twierdząc: "Nie wiem gdzie przy prywatyzacji Stoenu mogło dojść do korupcji"...
I nie dowiedział się nawet przeszedłszy ze stanowiska Ministra do pracy u Gudzowatego, gdzie został kolegą pracującego tamże b. wiceprezesa NIK?! Nie wzbudziły jego podejrzeń nawet warunki, na jakich ten Niemiec (CZY JEGO TEŻ - MAM NADZIEJĘ - PRZYMKNIĘTO?) otrzymał przywilej ŚCIĄGANIA OPŁAT ZA PRĄD Z WARSZAWIAKÓW Z GÓRY - WG WŁASNYCH PROGNOZ (branych chyba z sufitu , przynajmniej w moim wypadku). CO OZNACZA KREDYTOWANIE PRZEZ NAS DZIAŁALNOŚCI TEGO NIEMCA?!
Głupiego, chcesz z nas robić fałszywy Kaczmarku ?!

Obserwuj wątek
    • ingo43 Kaczmarek: mówią, żebym szykował szczoteczkę do... 24.11.11, 11:46
      Gaz łupkowy … !! …????
      Zapomnij o nim Polaczku
      Rząd już zadbał, abyś goowno z niego miał …
      www.youtube.com/watch?v=RvwEGLrATAk
      • surfer6 Generał był doradcą 24.11.11, 16:27
        'mówił Kaczmarek.: - Miałem z nim taką jedną rozmowę, traktowałem ją jako rozmowę ostrzegającą, zresztą zeznawałem o tym w komisji śledczej. Generał przyszedł mi powiedzieć, że jeżeli zdecyduję się na wykonanie prywatyzacji z firmą Roche, to muszę mieć świadomość, że jej partner strategiczny - Lukoil - następnego dnia podpisze umowę o przejęciu Roche'a.'

Takie doradztwo miało, dla kogoś, konkretną wartość, a to co ma wartość posiada też cenę.
    • falco2009 Może być płyn do płukania jeśli szczoteczka drażni 24.11.11, 13:01
      • august.k Ten ryży nie miał na to wpływu... 24.11.11, 14:51
        Piskorski - jak właśnie usłyszałem - też nie. Bo niby skąd? Prezydentowi Stolicy coś sie tylko o uszy obiło, że STRATEGICZNEGO dla Warszawy dystrybutora energii elektrycznej dostaje od Kaczmarka NIEMIEC. Na dodatek z prawem finansowania swej działalności z POBIERANYCH Z GÓRY OPŁAT ZA PRĄD wg prognoz zużycia Niemca. Wyliczył nam, ile zużywa się w Europie, a więc ile my powinniśmy zużywać, wedle czego ustalił nam opłaty. Jak mnie ustalił - to PRZEZ ROK musiał mnie spłacać zwolnieniami z opłat za prąd (b. W odwecie przysłał jakichś, żeby miu wymienili licznik na swój i próbował mnie też przy tej wymianie okraść na parę setek. Na szczęście znałem tych schweinhundów z czasów okupacji i jąłem fotografować licznik.
        Wg mnie powinno się tego gnoja wyprowadzić o świcie i rozstrzelać - tak jak Niemcy robili z Polakami.
        PREZYDENT PISKORSKI O TYM WSZYSTKIM NIE WIEDZIAŁ... BOWIEM BYŁ ZAJĘTY GRĄ NA GIEŁDZIE I KOLEJCONOWANIEM ZNACZKÓW, nicht war? Mam nadzieję, że Czempiński zacznie sypać. Ma usprawiedliwienie; jako czlowiek socjhalizmu został wrzucony w KAPITALIZM gdzie JAK MOZNA UKRAŚĆ, TO SIĘ KRADNIE - no nie? A pod Kiszczakiem nie mógł kraść, bo by mu rękę ucięto.
    • alakyr Prokuratura działa po staremu tylko.... 24.11.11, 18:43
      zleceniodawcy inni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka