ewa1-23 28.11.11, 19:07 A ja myślałam, że opublikujecie listę Grupy Bilderberg.... Ten Bernenke, to ten sam, któremu "wcięło gdzieś" drobne 500 mld USD? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrd6611 Oto stu ludzi, których myślenie zmienia świat 28.11.11, 19:43 Przestanci chrzanic. Ta Arabska Rewolucja to przejecie wladzy przez islamistow. Egipt, Libia, Tunezja a teraz Maroko przemieniaja sie w panstwa islamskie z prawem szariatu. Bieda w Afryce i Azji jest spowodowana nieproporcjonalnym wzrostem populacji do miejsc pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
saint_just A ja myslałem ,że osoba z Europy wsch. 28.11.11, 19:48 to Pan Antoni Macierewicz i jego przłomowe teorie o wyjątkowo agresywnych brzozach lotniczych ....Cóż ,żal i jakieś rozczarowanie jednak .... Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Propagandowa BZDURA... 28.11.11, 19:50 Swiat zmieniaja ci , ktorzy ow swiat posiadaja i kontroluja.-Dziwnym zbiegiem okolicznosci nosza takie specyficzne nazwiska : Goldman , Sachs ,Rotszyld , Perle,Wolfowitz i inni... Odpowiedz Link Zgłoś
saint_just Re: Propagandowa BZDURA... 28.11.11, 19:57 kaszebe12 napisał: > Swiat zmieniaja ci , ktorzy ow swiat posiadaja i kontroluja.-Dziwnym zbiegiem o > kolicznosci nosza takie specyficzne nazwiska : Goldman , Sachs ,Rotszyld , Perl > e,Wolfowitz i inni... _________________________________________ Szczęście,że nie Kupść, Kowalski, Jajszczyk , czy Kaczyński , bo smród by nie został i nie byłoby czego kontrolować. Odpowiedz Link Zgłoś
saint_just Re: Propagandowa BZDURA... 28.11.11, 20:02 Żydzi w zachodniej europie w XVI - XVII w, dostali zakaz wykonywania prawie wszystkich zawodów. Został im - jako jedna z niewielu mozliwości - obrót gotówką..... Nie mieli wielkiego wyboru żeby przetrwać, żalosny niedouczony , wygolony , cuchnący i niedomyty śmieciu rasistowski oraz przygłupie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Propagandowa BZDURA... 28.11.11, 20:21 Przeciez ja , nawet , nie wymienilem slowa "Zyd" , wspanialy , douczony,niewygolony , pachnacy i domyty skarbenku. -Aha !-Nadzwyczaj inteligentny skarbusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
saint_just Re: Saint Just... 28.11.11, 20:45 kaszebe12 napisał: > Jak wpadles na pomysl takiego nick'u ? _______________________________ Bo Saint -Just skasował trochę takich łajz jak ty i miał niezłą zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 ...dopóki i jego nie skasowali, główki pozbawili.. 28.11.11, 20:54 ...ciałkiem bezwstydnie pobawili, zanim go w morzu nie utopili... Occupy Wall Street! saint_just napisał: > kaszebe12 napisał: > > > Jak wpadles na pomysl takiego nick'u ? > _______________________________ > Bo Saint -Just skasował trochę takich łajz jak ty i miał niezłą zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
saint_just Re: ...dopóki i jego nie skasowali, główki pozbaw 28.11.11, 21:24 ubiquitousghost88 napisał: > ...ciałkiem bezwstydnie pobawili, zanim go w morzu nie utopili... > Occupy Wall Street! ____________________________________________ Nie wiadomo , czy ty bezpieczniutko wydasz ostatniego bąka na kanapie.... Odpowiedz Link Zgłoś
saint_just Re: Propagandowa BZDURA... 28.11.11, 20:47 kaszebe12 napisał: > Przeciez ja , nawet , nie wymienilem slowa "Zyd" , wspanialy , douczony,niewygo > lony , pachnacy i domyty skarbenku. -Aha !-Nadzwyczaj inteligentny skarbusiu. _________________ A jak to jest robić z siebie takiego obsikanego przygłupa? Jak by zapytał Mariusz Szczygieł. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Propagandowa BZDURA... 28.11.11, 21:28 A kogo bardziej kochasz , St just ? -Mamusie , czy tatusia ? -Czy w twoich snach pojawia sie morze,zbiorniki wodne,otwarte drzwi , okna ? Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 To nie 1848 - Wschodnia Europa przestała myśleć... 28.11.11, 20:57 ...Wall Street myśli za nią... Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Saint Just... 28.11.11, 21:26 Mmmmm....lubie ,jak mnie tak wyzywasz.-Chce jeszcze i jeszcze .- Bluznij dalej , moze sie w tobie zakocham.-Masz ladna pupcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kpix Re: Oto stu ludzi, których myślenie zmienia świat 29.11.11, 14:02 "Chairat el-Szater - główny strateg egipskiego Bractwa Muzułmańskiego. Przez wiele lat więziony przez reżim Mubaraka, po zwycięstwie egipskiej rewolucji napisał w "Guardianie": "Nie bójcie się Bractwa, szanujemy prawa wszystkich grup politycznych i religijnych"; " No tak. Jak napisał w Guardianie, to rzeczywiście nie bójmy się ... :P Odpowiedz Link Zgłoś
goral27 a dlaczego nie ma Wałęsy 29.11.11, 16:09 Przecież on nawet nie ma czasy się spotkać z Obamą, taki jest zapracowany. Adaś chyba powinien napisać o tym komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś