Dodaj do ulubionych

Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Kacz...

07.12.11, 10:01
Kurski nawrócił się na prawdę a tyle lat żył w zakłamaniu PiSowskim, brawo JACEK nic nie mogłem KURSKI bo byłem ubezwłasnowolniony.
Obserwuj wątek
    • 6.smiech Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Kacz... 07.12.11, 10:02
      Ta sFatygowana panienka powinna rowniez zalozyc zespol do obrony wlasnego imienia.
      Nazwa "czarna dziura" ktora jej dali amerykanie nie swiadczy o niej zbyt dobrze. Tym bardziej
      ze niby byla ministrem spraw zagranicznych.
      • saint_just Re: Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Ka 07.12.11, 10:25
        6.smiech napisał:

> Ta sFatygowana panienka powinna rowniez zalozyc zespol do obrony wlasnego imien
        > ia.
        > Nazwa "czarna dziura" ktora jej dali amerykanie nie swiadczy o niej zbyt dobrze
        > . Tym bardziej
        > ze niby byla ministrem spraw zagraniczny
        • 1zorro-bis Jest dobrze.... 07.12.11, 10:31
          jak juz sie miedzy soba PISuary wykanczaja!
          • surfer6 Miotła bierze się za innych 07.12.11, 12:22
            bo na ochrone swojego dobrego imienia już za późno
            • paputekonly Zapomniałem że taki był prezydentem Polski.. 07.12.11, 17:04
              .. a ..teraz mi się przypomniało.. to ten przez którego nie mogę chodzić na Wawel..

"Partia jest szaleństwem wielu, dla korzyści nielicznych"
              "Party is the madness of many, for the gain of a few."
              Jonathan Swift
              • 6burakow Re: Zapomniałem że taki był prezydentem Polski.. 07.12.11, 19:00
                na szance! trzeba bronic Polskiej Narodowej Glupoty! Naszej, Wlasnej, Przez Nikogo Nie Narzuconej Glupoty!

i niezbywalnego prawa do ladowania o kazdej porze i w kazdym miejscu!
                • babariba-babariba Re: Zapomniałem że taki był prezydentem Polski.. 07.12.11, 23:01
                  ...ciekawe, czy ktoś by był zaryzykować, żeby fatygę taką do sklepu po flaszkę posłać?
    • sakral Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Kacz... 07.12.11, 10:08
      jeżeli Lech Kaczyński miał dobre imię
      to trzeba bronić
      • 0721x Re: Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Ka 07.12.11, 16:08
        imię miał świetne jeno prezydentem był gó....ym
    • franciszek18 Ta pani przypomina mi strazniczke z obozu 07.12.11, 10:08
      W Treblince .
      • lumpior A moze takze kota Alika? 07.12.11, 10:14
        No i rozpoczac proces beatyfikacji PrezesPana.
        • darek4455 Re: A moze takze kota Alika? 07.12.11, 16:51
          Nie ma się co szczypać. Od razu na ołtarze. Bez kolejki. Santo scurwito czy jakoś tak.
        • jwasz1952 Re: A moze takze kota Alika? 07.12.11, 20:45
          Pierwszy pozwany to biznesmen z Torunia za "Czarownicę " i "Szambo to nie perfumeria".
          Następni to prawicowcy ze spotkania u Kobylańskiego(Urugwaj).
          Niezle się zaczyna.
    • erte2 Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Kacz... 07.12.11, 10:11
      Kolejny zespól Downa.....
    • robokopo Uuu, jacy moralni... 07.12.11, 10:13
      Uuu, jacy moralni... Będą bronić prawdy... A sami łżą na temat innych, ile wlezie, żeby się tylko nachapać. Obrzydliwe towarzystwo!
    • levy Propozycja motta dla "zespołu": 07.12.11, 10:40
      "Spieprzaj dziadu bo cię Irasiadem pogonię!"
    • ddeb123 Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Kacz... 07.12.11, 10:47
      banda idiotów hahaha
    • wujekabc Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Kacz... 07.12.11, 11:03
      Proponujemy Honorowe Prezydium do spraw obrony nieboszczyka na Wawelu : Antoni Maciarewicz, Jadwiga Staniszkis, Beata Kempa, Joachim Brudziński, Nelly Rokita i pozostałe czopki Wielkiego Prezesa
    • ultimate.strike Re: Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Ka 07.12.11, 11:09
      > Kurski nawrócił się na prawdę a tyle lat żył w zakłamaniu PiSowskim, brawo JACE
      > K nic nie mogłem KURSKI bo byłem ubezwłasnowolniony.

Mr Jacek i doc Kurski?
    • nerwus0 Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Kacz... 07.12.11, 11:16
      Fatyga, po co się malujesz?
      -Zeby ładniej wyglądć.
      To czemu nie wyglądasz.
    • antropoid Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Kacz... 07.12.11, 11:18
      He. he, organizatorzy (przeważnie wciąż ci sami) tych wszystkich "ruchów społecznych" i "zespołów ochrony" familii Kaczyńskich chyba sami już nie pamiętają, ile tego rodzaju bzdurnych, jałowych przedsięwzięć zwołali. Żałosna gromadka głupców dalej żyjących w jakiejś wyimaginowanej rzeczywistości, w której rzekomo cały świat nastaje na ich bożka, oraz jego nieżyjącego brata. I tak trzymać, do władzy na tym - na szczęście - nie dojadą...
    • aquarius888 Lech Kaczyński NIE obrażał ludzi przyrównując ich 07.12.11, 11:31
      do "dziadów" i "małp". Czy p. Fotyga byłaby łaskawa to sprostować?
    • kociewiak2 Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Kacz... 07.12.11, 11:37
      ..nie potrzebnie ,bo pan prezydent L.Kaczynski byl wspanialym czlowiekiem,kochal zycie i zawsze byl gotowy na kompromisy jako polityk,ale byl slabym prezydentem .Mysle ze duzo zlego dolozyl brat bizniak,wypaczajac postac brata Lecha.Powolanie pani Fotygi do obrony postaci L.Kaczynskiego to bardzo zly wybor,ta pani sama z soba ma klopoty i moz etylko dolozyc duzo zlego do wizerunku prezydenta L.Kaczysnkiego
      • erte2 Re: Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Ka 07.12.11, 11:55
        Lech Kaczyński był nieco lepszą i nieco gorszą kopią swojego brata. Nieco lepszą, bo trochę lepiej rozumiał otaczający go świat, bo zapewne wierzył w to co mówił, bo był w jakiś stopniu zdolny do kompromisów, bo potrafił jednak ułozyć sobie życie pozabraterskie (czego jarosław nie mógł przeboleć).
        Nieco gorszą natomiast - bo tak naprawdę nie miał własnego zdania, bo w końcu i tak na ogół nie potrafił się przeciwstawić bratu, bo jako prezydent był jedynie marionetką w jego rękach.
        A tak naprawdę to nie można mówić o dobrym czy złym imieniu lecha kaczyńskiego - bo w takim znaczeniu nie miał on żadnego.
    • pn-ski Imię jak imię. Ani dobre ani złe. Co tu bronić. 07.12.11, 11:45
      Niech pani Fotyga lepiej pilnuje swojego imienia, bo z niej i z pana Macierewicza wszyscy się już śmieją. Z zespołu katastroficznego uciekło paru muzyków, największych fałszerzy, i twierdzą, że to prezes kazał im fałszować.
    • obraza.uczuc.religijnych Czyli Fotyga będzie walczyć z wolnością słowa 07.12.11, 11:48
      niczym Michnik
    • kotek.filemon Re: Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Ka 07.12.11, 11:55
      Po raz pierwszy zdałem sobie sprawę z tego, że będzie mi brakować PiSs-u, tak jak czasem brakuje mi Samoobory i LPR-u ze złotych lat wpół do Czwartej RP. Oglądany z bezpiecznej odległości ten muppet show ma swój urok.
      • antropoid Re: Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Ka 07.12.11, 12:06
        Tak, ale tylko pod warunkiem, że odległość jest rzeczywiście bezpieczna. Np. zza granicy.
        • kotek.filemon Re: Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Ka 07.12.11, 12:18
          antropoid napisał:

> Tak, ale tylko pod warunkiem, że odległość jest rzeczywiście bezpieczna. Np. zza granicy.

Tak, taką właśnie odległość miałem na myśli.
          • nerwus0 Re: Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Ka 07.12.11, 14:46
            Witamy w klubie.
            • moustik Re: Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Ka 07.12.11, 18:45
              z krajowej perspektywy nie wygląda to wcale tak śmiesznie.
    • misfire01 świetna robota 07.12.11, 12:20
      świetna robota, pisiory. Róbcie tak dalej, już macie 19%, twarde lądowanie coraz bliżej. Z waszej oferty politycznej dla ministrantów, babć na zapiecku i uciekinierów z Rzeszy zostaje powoli to, co naprawdę sobą reprezentujecie - spędzanie bojówek, dysputy o krzyżu w sejmie i zespoły do spraw ochrony dobrego imienia pana "spieprzaj dziadu". Dzięki temu każdy może sam zobaczyć, czym się różnicie od partii politycznej. W następnych wyborach dogonicie z poparciem ugrupowanie Zbysia aplikanta, a plecy Palikota ledwo dostrzeżecie.
    • 1ewkas Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Kacz... 07.12.11, 12:42
      No i klops, zgodnie z przepisami tylko Martusia może bronić imienia tatusia.
      Ale nic straconego, pani Fotyga i spółka będą mogli wnosić oskarżenia o obrazę uczuć religijnych.
      Od biedy obronę "dobrego imienia" można pod to podciągnąć.
      A nawiasem mówiąc, dobre imię broni się samo.
    • podhajce Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Kacz... 07.12.11, 13:44
      Dobre imię zazwyczaj broni się samo. Jeżeli do jego obrony trzeba powołać zespół to znaczy że to imię nie jest znów aż takie dobre... i żaden zespół tu nie pomoże!
    • pogodny100 Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Kacz... 07.12.11, 14:01
      Baba po wekslach przewaznie pie... glupotay
    • 3744meriva Re: Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Ka 07.12.11, 14:13
      Ta porąbana Fatyga ma wszystko dokładnie w poprzek i dlatego tak pokracznie chodzi a nawet mówi. Rzeczywiście były Alik ją intelegencją przeskakiwał na cztery łapy. Takiego brzydkiego babska ze świecę trzeba szukać. I ta marnota ma bronić jeszcze większą marnotę. Ha, ha !
    • totapis500 Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Kacz... 07.12.11, 14:42

Ten szpetny koczkodan tak ja gnom Jaruś robi wszystko aby zaistnieć.
    • bodzio151 Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Kacz... 07.12.11, 15:19
      musial byc wielki ze trzeba bronic go
    • kpinkara Fotyga będzie bronić dobrego imienia Lecha Kacz... 07.12.11, 15:32
      Każdy człeczyna ma wrodzone i niezbywalne prawo do głupoty w ilościach omal nie ograniczonych.
      Jednak członki PIS-dy, klony tej sekty i ich wielbiciele wykorzystują to prawo tak intensywnie,
      że dla pozostałej większości zostają tylko resztki.
      I Bogu dzięki!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka