Dodaj do ulubionych

Pry-wata refundowana

14.01.12, 23:27
ha ha ha.. cudne jak zwykle..!
A na forum, hołota trolli z episkoPatu ponownie skompromitowała się na całego..
Pewnie kłócą się który plan destrukcji Polski jest lepszy.. PiSu.. czy Solidarnej Polski...
Obserwuj wątek
    • robokopo O przepraszam! 14.01.12, 23:50
      Ja nie wstrzymałem oddechu po tym udawanym samobójstwie. Od razu widziałem, że facet udaje, słaby z niego aktor, bardzo słaby... Jego gra była po prostu żenujące, a tłumaczenia... po i to z takim wigorem że tylko się pod ziemię ze wstydu za niego zapaść. Większość, myślę, też udawała, że jest wstrząśnięta, żeby nie wyjść na nieczułych.
      • creks ----- Czy jestem z "katokumb" ?..: 15.01.12, 21:15
        Nie dałem na Owsiaka
        Daję na Caritas i inne "niemedialne" inicjatywy
        Nie lubię jak mnie ktoś szantażuje "na dzieci nie dasz Owsiakowi"?
        Chętnie bym się dowiedział ile ten 'szol' kosztuje - jest płacony także z moich podatków: zaangażowanie służb publicznych (wojsko, policja, itp), koncerty opłacane z pieniędzy publicznych, itd.
        Chętnie też bym się dowiedział czy podobne wsparcie otrzymują od państwa Caritas, itp.

• trajkotek to jakas epidemia? 15.01.12, 00:16
      rząd mamy dobry - dba o nas, o nasze zdrowie, o nasze portfele ...
      a ludzie nie chcą żyć ... generał miał pistolet, to strzelił - spójrzmy na inny tragiczny przypadek: oto dziennikarz GW ("muchozol") ogłosił własne zabicie ... jak na nieżywego skroił jeszcze dość długi artykuł (to nie jest temat do żartów, zapewne dlatego AUTOR tego nie odnotował)
    • martwalitera Pry-wata refundowana 15.01.12, 02:34

a ogórek to niby w czym się kisi jak nie przy -wacie i w waciakach
    • marek1846 Re: Pry-wata refundowana 15.01.12, 07:08
      Jaka destrukcja? Polska to synonim bylejakości, państwo w którym nic nie może działać normalnie. Historia dawała nam szansę, moglibyśmy być np Szwecją, Austrią czy Prusami (dziś RFN). Nawet Napoleon wiedział, że co najwyżej Księstwo Warszawskie. Jaka destrukcja? Brytyjski premier mówił - polakom można zrobić dużo z polakami nic. Itd itp. Całe szczęście, że żyjemy w szczęśliwych czasach i nic poza własną głupotą nam nie grozi.
      • martwalitera Re: Pry-wata refundowana 15.01.12, 12:14

Polska to zawsze była destrukcja. Rodzaj śmietnika historii na którym rozkładają się wyrzucone odpadki mentalności. Gdzieś to trzeba wywalać.
    • advancem Jurek 15.01.12, 08:34
      Jurek, tfu Michal Ogorek, kielbasa i sznurek.
      Taka odpowiedz jaki komentarz.
    • na_grobli Pry-wata refundowana 15.01.12, 12:42
      Ogórku - jaki Ty się zrobiłeś smutny i żałosny..
      Gdzie humor, gdzie cięta riposta, że o intelekcie nie wspomnę...
      Zaczynałeś ponad 20 lat temu ze swadą i ikrą - potem był już tylko zjazd w dół..
      Nie jest Ci wstyd być funkcjonariuszem załgania i nieprawdy w imię lewicowej ideolo...?
      Aż tyle kredytów do spłacenia?
      Przeczytałeś to co napisałeś o tej refundacji?
      A może nie potrafisz już na trzeźwo (stary problem tych, którzy się sprzedali) i dlatego tak nisko?
      Odpowiedz nam.......
      • antobojar Ja przeczytałem,twój post też:jesteś trollem ePiS 15.01.12, 13:57
        .. ePiSkopatu, wściekłym i bezradnym.. bo inteligentny humor w waszej bandzie jest tak rzadki jak chrześcijaństwo w polskim kościele..
        A jak ci mało to jeszcze dodam.. i jak prawo i sprawiedliwość w partii prezesika Kaczyszenki...

A Ogórek jak zwykle: lakoniczny i genialny..

"WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.."
        "Relativity applies to physics, not ethics"
        Albert Einstein
        • pal666 Re: Ja przeczytałem,twój post też:jesteś trollem 16.01.12, 08:11
          genialny i lakoniczny ogórek nie napisał, że dzięki genialnemu ministrowi Arłukowiczowi Owsiak może mieć problem z przekazaniem szpitalom pomp insulinowych zakupionych za środki zebrane przez orkiestrę.
          To naprawdę bardzo inteligentny dowcip. Kiedy rządziła ta smutna banda pisiorow z prezesikiem Kaczyszenką na czele, takich porywających atrakcji nam nie urządzali, jak teraz Doninho i jego Barca z A-klasy.
          Spodziewam się trollu, że napiszesz, że tak naprawdę to wina Kaczora, Ziobry i jakiegoś nie znanego mi pana MaciArewicza....
      • koloratura1 Szkoda fatygi! 15.01.12, 14:59
        na_grobli napisał:

> Odpowiedz nam.......

Wam?!
        Przecież Wy i tak niczego nie zrozumiecie; Ogórek nie na Wasz, hmm.... intelekt...
    • brzmski nie dziwi nic! 15.01.12, 15:01
      sie pytam
      Autor: brzmski 14.01.12, 22:15!!!...?

co, no coo nam może, zafundować, ktoś o inicjałach... M O?!!
    • jacmenos samobójstwa 15.01.12, 17:04
      pan Ogórek - opinia jak wyżej !
      co do zmian w mediach to jednak jest postęp. do tej pory przyzwyczajono nas do samobójstw intelektualnych . ktoś występuje publicznie i na konferencji popełnia intelektualne seppuku
      głosząc np teorię o helu albo o Budapeszcie albo ( tu liczne przykłady aż się cisną !)
      Można też publicznie zadać sobie intelektualną śmierć zadając rezolutnie pytania w stylu :
      dlaczego samolot bez podwozia wylądował bezpiecznie na betonowym pasie lotniska a z podwoziem nie wylądował w leśnym bagnie ?
      teraz dla odmiany już nie intelektualnie ale na serio ludzie strzelają sobie w głowę na konferencji prasowej !
      to jest postęp - nieprawdaż ?
      • jacmenos Re: samobójstwa 15.01.12, 17:07
        jacmenos napisał:

> pan Ogórek - opinia jak wyżej !
        -----------------------------------------------
        to oczywiście odnosi się do opinii pozytywnej
      • trajkotek postęp i samobójstwa 16.01.12, 08:18
        "co do zmian w mediach to jednak jest postęp ... na serio ludzie strzelają sobie w głowę na konferencji prasowej !to jest postęp - nieprawdaż?"
        no, niestety - kolejne intelektualne sepuku, j.w.
        i to jest "POstęp" !!!

• koloratura1 Re: samobójstwa 16.01.12, 09:38
        jacmenos napisał:

> teraz dla odmiany już nie intelektualnie ale na serio ludzie strzelają sobie w
        > głowę na konferencji prasowej !

Ale niecelnie!

> to jest postęp - nieprawdaż ?

Prawdaż, prawdaż, ale w następnej odsłonie ktoś koniecznie powinien zrobić to skutecznie.
    • antropoid Pry-wata refundowana 15.01.12, 17:22
      "Do tego jakieś prawicowe katokumby internetowe uznały za konieczne informowanie całego społeczeństwa, że nie dadzą nic na Owsiaka. Nie podają wprawdzie, jakiej sumy udało im się nie zebrać na chore dzieci, ale z pewnością pobiły swój rekord."
      ------------

I bez wątpienia był to kolejny rekord głupoty, który udało im się pobić. Następny pewnie już niebawem - nie może być inaczej, skoro ma się takich zapiewajłów, jak Rydzyki, Kaczyńscy, Brudzińscy, Ziemkiewicze, etc. etc...
    • bamberek11 Lewicowe szczytowanie? 15.01.12, 18:31
      No nie wiem, jakiś dziwny ten felietonik... Za mało w nim dowcipu, za dużo wazeliny... Szkoda...
    • drmuras Pośmiejemy się razem 16.01.12, 09:43
      Tym razem z fachowości PO otóż art. 49 ust. 3 ustawy refundacyjnej. Zabrania przekazywania jakichkolwiek zachęt, w tym darowizn i użyczeń, które odnoszą się do leków refundowanych. Kara za nieprzestrzeganie przepisu wynosi 100-krotność wartości przekazanej zachęty, gdy zawinił podmiot, który nie zajmuje się handlem lekami, czyli np. WOŚP. A pompy insulinowe podają leki objęte refundacją.

Zabawne prawda. Zobaczymy jak teraz majstruje się przy tym bublu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka