Dodaj do ulubionych

Zarzuty dla wiceszefa BOR. A ekspert Kaczyński ...

10.02.12, 07:46
Czyli, jeśli dobrze zrozumiałam, były wiceszef BOR w okresie władzy pisuarowców, wywalony ze służb, wydaje negatywną opinię o kolejnych szefach BOR, szefujących w okresie władzy partii, której pisuarowcy nie cierpią. na dodatek były wiceszef BOR, p.K, był i jest w sporze z BOR. Opinia została zlecona przez polską prokuraturę, a były wiceszef BOR, w sporze z pracodawcą, o którym wydał opinię, dostał za tę opinię wynagrodzenie pieniężne, na które złożyliśmy się my wszyscy.
Obserwuj wątek
    • jurek4491 Zarzuty dla wiceszefa BOR. A ekspert Kaczyński ... 10.02.12, 07:48
      Prokuratura jest nafaszerowana popłuczynami po IV RP i można się spodziewać wiele wniosków przeciwko osobom nie związanych z PiSem co jest oczywiste jak oczywista oczywistość.
    • henryk_49 Zarzuty dla wiceszefa BOR. A ekspert Kaczyński ... 10.02.12, 08:13
      Myślę że wiceszef BOR to płotka, prawdziwych winnych należy szukać wśród tych, kto:
      - Kto stał w telewizorze dzień i noc i do nieposłuszeństwa obywatelskiego nawoływał?
      - Kto rządową koalicję-PiS i LPR "moherową " nazywał, a głosujących na PiS i LPR moherami zwał, głosujących zaś na PO nazywał młodymi i wykształconymi z dużych miast i w ten sposób doprowadził , do podziału Polaków na moherów i młodych wykształconych ?
      -Kto wydał polecenie , by śp. Prezydenta , jak małpę w klatce traktować, kopać, pluć na klatkę niech się małpa wścieka?
      -Kto, przed wydaniem jakichkolwiek oficjalnych wyroków, osądził sp. Prezydenta i gen Błasika?
      • he1ku Re: Zarzuty dla wiceszefa BOR. A ekspert Kaczyńsk 10.02.12, 10:14
        henryk_49 napisał:

> Myślę że wiceszef BOR to płotka, prawdziwych winnych należy szukać wśród tych,
        > kto:
        > - Kto stał w telewizorze dzień i noc i do nieposłuszeństwa obywatelskiego nawoł
        > ywał?
        > - Kto rządową koalicję-PiS i LPR "moherową " nazywał, a głosujących na PiS i L
        > PR moherami zwał, głosujących zaś na PO nazywał młodymi i wykształconymi z duży
        > ch miast i w ten sposób doprowadził , do podziału Polaków na moherów i młodych
        > wykształconych ?
        > -Kto wydał polecenie , by śp. Prezydenta , jak małpę w klatce traktować, kopać
        > , pluć na klatkę niech się małpa wścieka?
        > -Kto, przed wydaniem jakichkolwiek oficjalnych wyroków, osądził sp. Prezydenta
        > i gen Błasika?
        Czy to ciebie pokazują w migawkach z pod pałacu , jak tłum odcina ze sznura ?
      • jwasz1952 Re: Zarzuty dla wiceszefa BOR. A ekspert Kaczyńsk 10.02.12, 15:16
        "Nie ląduj dziadu we mgle,nie wieziesz kartofli"- też zabrakło w stenogramach.
    • pelikan1969 Ja w kwestii formalnej 10.02.12, 08:18
      Bielawny przyszedł rano na przesłuchanie. Odmówił składania zeznań.

Zeznania składa świadek a podejrzany składa wyjaśnienia , oznacza to że Bielawny odmówił składania wyjaśnień. Ci dzisiejsi dziennikarze....

• hanpas Zarzuty dla wiceszefa BOR. A ekspert Kaczyński ... 10.02.12, 10:48
      Autor tego tekstu,Czuchnowski powinien wzorem Kolendy zniknąć ze sceny i nie męczyć ludzi swoim paskudnym,wazeliniarskim dziennikarstwem bo czytelnicy tego już nie kupią.....
      • koloratura1 Ilu was? 10.02.12, 12:48
        hanpas napisał:

> Autor tego tekstu,Czuchnowski powinien wzorem Kolendy zniknąć ze sceny i nie męczyć
        > ludzi swoim paskudnym,wazeliniarskim dziennikarstwem bo czytelnicy (podkreśl. moje)
        > tego już nie kupią.....

Czytelnicy? Ty i twój sąsiad z przeciwka?
    • rodzaj_konta On ukradł, jemu ukradli 10.02.12, 13:12
      emilly_davisson napisała:

> Czyli, jeśli dobrze zrozumiałam, były wiceszef BOR w okresie władzy pisuarowców
      > , wywalony ze służb, wydaje negatywną opinię o kolejnych szefach BOR, szefując

Kiedy był wywalony ze służby? Właśnie za pisuarów i pisuarową decyzję dał do sądu.

Czyli tak jak piszesz tylko dokładnie odwrotnie.
      • rodzaj_konta Konkretnie to Dorn go zwolnił 10.02.12, 13:28
        Konkretnie to Dorn zwolnił Kaczyńskiego (nie mylić z Kaczorem).
        • emilly_davisson Re: Konkretnie to Dorn go zwolnił 11.02.12, 09:17
          To zwracam honor... Ale artykuł sugeruje coś innego.
    • grajag Zarzuty dla wiceszefa BOR. A ekspert Kaczyński ... 10.02.12, 14:47
      Biednz ten kraj jeđli musi siga po TAKICH ekspertow! Innzch nie ma_
    • asraz Zarzuty dla wiceszefa BOR. A ekspert Kaczyński ... 10.02.12, 14:53
      Czy w prokuraturze pracują, bądź muszą pracować mądrzy inaczej ?
    • stivi47 Zarzuty dla wiceszefa BOR. A ekspert Kaczyński ... 10.02.12, 16:37
      Ta Polska Prokuratura to jest polskie dno jak ja slysze i widze jak ta polska Prokuratura dziala to sie zygac chce to sa jakies dawni Pegerowcy z Obor tych wysprzedanych Bykow po likwidacji Komuny w polsce jeszcze maja obornik na butach i to sa Prokuratorzy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka