lomas50 Żyd z pieniążkiem podbija Polskę 19.02.12, 02:05 Ten lubiany Zyd z pieniazkami juz wywiozl tony pieniazkow z Ameryki i nadal wywozi Niedlugo wszyscy amerykanie zamieszkaja na ulicach /jak na razie 50 milionow tylko/a Zyd przejmie ich kamienice Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Przeciętny amerykański dom jest tekturowy. 19.02.12, 02:13 Kamienic tam mało. Wszystkie już dawno zajęte. Teraz gra Drogi Panie idzie o jak największę esploatację niewolników. "Żeby doić strzyc to bydło a jak padnie zrobić mydło." Odpowiedz Link Zgłoś
wyciety Żyd z pieniążkiem podbija Polskę 19.02.12, 02:34 Niestety sa tacy,ktorzy traktuja powaznie zydowska propagande. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyhs Re: Żyd z pieniążkiem podbija Polskę 19.02.12, 02:37 wyciety napisał: > Niestety sa tacy,ktorzy traktuja powaznie zydowska propagande. ale stare wojskowe powiedzenie mówi: "co z tego, że psy we wsi szczekają - jak wojsko przez tę wieś ma przejść, to i tak przejdzie" zatem tym poważnym traktowaniem nie ma co się przejmować! Odpowiedz Link Zgłoś
leworucja Żyd z pieniążkiem podbija Polskę 19.02.12, 02:43 michnik jestes juz starym dziadziskiem, nie zaprzeczysz bolka nie schowasz, generalow itp, nawet tak nie glowkuj prawda i tak wyjdzie na jaw co ci zgredzie zalezy stan i powiedz jak jest ludzie ci wybacza, historia sie na ciebie zesra Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygagatek leworucja ma polucję,narodowo-katolicką,jedyną na 19.02.12, 03:17 .. jaką pozwala ePiSkopat.... Odpowiedz Link Zgłoś
ember99 Przemysl Holokaust/ The Holcaust Industry 19.02.12, 03:30 A wiec sie znowu zaczyna. Pierwsze "podejscie" nie odnioslo zamierzonego skutku. Ciekaw jestem kiedy sie znowu pojawi jakis (kolejny) J.T.Gross 2 ze swoimi pseudonaukowymi opracowaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyhs Re: Przemysl Holokaust/ The Holcaust Industry 19.02.12, 11:44 ember99 napisał: > A wiec sie znowu zaczyna. Pierwsze "podejscie" nie odnioslo zamierzonego skutku > . Ciekaw jestem kiedy sie znowu pojawi jakis (kolejny) J.T.Gross 2 ze swoimi ps > eudonaukowymi opracowaniami. Już mamy - przykład - paszkwil będący przedmiotem dyskusji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ember99 Re: youngcontrarian 19.02.12, 03:44 A moze by tak twoi przyjaciele (ziomkowie) zaczeli w koncu "sprzatac wlasny chlewik"-link ponizej persia1.wordpress.com/2009/01/19/holocaust-survivors-from-wold-war-ii-make-holocaust-in-gaza-photos/ A moze to juz podchodzi pod kategorie "Walka z terroryzmem" i wszystko jest usprawiedliwione jak zwykle. Nie wspomne juz o zachowaniu duzej czesci twoich przyjaciol po 17 wrzesnia'39 na ziemiach pod okupacja sowiecka czy tez ich dzialalnosci w UB w latach 1944-56. Ciekaw jestem czy juz zasluguje na miano "antysemity"? Odpowiedz Link Zgłoś
paputekonly Który perfidnie dobiera karty żeby mieć 7 bez atu. 19.02.12, 17:26 .. a to oszustwo.... Przeczytaj jeszcze raz co napisał youngconrtarian.. albo 2x.. albo więcej.. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy cos sie pani antropolozce pomylilo... 19.02.12, 04:01 zyd z pieniazkiem podbil polske dobrych kilka wiekow temu, niech sie jakis historyk wypowie, kiedy ich do polski sprowadzono/wpuszczono... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyhs Re: cos sie pani antropolozce pomylilo... 19.02.12, 11:46 XIII-XIV wiek - i tak już pozostało.... Odpowiedz Link Zgłoś
skronet Z dedykacją dla wszystkich antysemitów. 19.02.12, 04:14 Julian Tuwim “Całujcie mnie w dupę” Absztyfikanci Grubej Berty I katowickie węglokopy, I borysławskie naftowierty, I lodzermensche, bycze chłopy. Warszawskie bubki, żygolaki Z szajką wytwornych pind na kupę, Rębajły, franty, zabijaki, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Izraelitcy doktorkowie, Widnia, żydowskiej Mekki, flance, Co w Bochni, Stryju i Krakowie Szerzycie kulturalną francę ! Którzy chlipiecie z "Naje Fraje" Swą intelektualną zupę, Mądrale, oczytane faje, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Item aryjskie rzeczoznawce, Wypierdy germańskiego ducha (Gdy swoją krew i waszą sprawdzę, Werzcie mi, jedna będzie jucha), Karne pętaki i szturmowcy, Zuchy z Makabi czy z Owupe, I rekordziści, i sportowcy, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Socjały nudne i ponure, Pedeki, neokatoliki, Podskakiwacze pod kulturę, Czciciele radia i fizyki, Uczone małpy, ścisłowiedzy, Co oglądacie świat przez lupę I wszystko wiecie: co, jak, kiedy, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Item ów belfer szkoły żeńskiej, Co dużo chciałby, a nie może, Item profesor Cy… wileński (Pan wie już za co, profesorze !) I ty za młodu nie dorżnięta Megiero, co masz taki tupet, Że szczujesz na mnie swe szczenięta; Całujcie mnie wszyscy w dupę. Item Syjontki palestyńskie, Haluce, co lejecie tkliwie Starozakonne łzy kretyńskie, Że "szumią jodły w Tel-Avivie", I wszechsłowiańscy marzyciele, Zebrani w malowniczą trupę Z byle mistycznym kpem na czele, Całujcie mnie wszyscy w dupę. I ty fortuny sku...synu, Gówniarzu uperfumowany, Co splendor oraz spleen Londynu Nosisz na gębie zakazanej, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A sr... chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Item ględziarze i bajdury, Ciągnący z nieba grubą rentę, O, łapiduchy z Jasnej Góry, Z Góry Kalwarii parchy święte, I ty, księżuniu, co kutasa Zawiązanego masz na supeł, Żeby ci czasem nie pohasał, Całujcie mnie wszyscy w dupę. I wy, o których zapomniałem, Lub pominąłem was przez litość, Albo dlatego, że się bałem, Albo, że taka was obfitość, I ty, cenzorze, co za wiersz ten Zapewne skarzesz mnie na ciupę, Iżem się stał świntuchów hersztem, Całujcie mnie wszyscy w dupę !… Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyhs Re: Z dedykacją dla wszystkich antysemitów. 19.02.12, 11:49 z wzajemnością ( tyle tylko, że przedtem proszę się wydezynfekować aby nie roznosić chorób)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skronet PRAWDA. 19.02.12, 04:20 Fantastyczna opinia. Całkowicie się zgadzamy i podpisujemy pod jej treścią. - K&W - Odpowiedz Link Zgłoś
serwolatka5 Żyd z pieniążkiem podbija Polskę 19.02.12, 04:27 Wielowiekowa symbioza Polaków z żydami zrobiła wielkie spustoszenie w ich małych mózgach. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Żyd z pieniążkiem podbija Polskę 19.02.12, 05:18 Ty nie pisz tak o nich, bo jeszcze się żydzi obrażą za to "spustoszenie w ich małych mózgach". Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa.live Re: Żyd z pieniążkiem podbija Polskę 19.02.12, 13:11 landaverde napisał: > Ty nie pisz tak o nich, bo jeszcze się żydzi obrażą za to "spustoszenie w ich m > ałych mózgach". Wszystko co mówisz powinno być prawdą. Ale nie wszystko co jest prawdą powinieneś mówić. (Voltaire 1694-1778) Bo skończysz jak art.usa pożartego przez cenzurę GW Odpowiedz Link Zgłoś
skronet Prawda. 19.02.12, 04:28 Fantastyczna opinia. Podpisujemy się pod jej treścią. - K&W - Odpowiedz Link Zgłoś
login-xyz Polski ciemnogrod! 19.02.12, 04:33 A moze jeszcze tak "murzynka" z banankiem powiesicie na scianie, to wiekszy urodzaj na polu bedzie. Dla mnie to jest zwykly rasizm. Najgorsze jest to, ze Wy w Polsce na tyle durni i zacofani jestescie, ze tego nie rozumiecie. Mysle, ze Zydzi np. w Izraelu sie bardzo zle z tym czuja. Tylko ze Wy tacy ciemni jestescie, ze tego nie rozumiecie. A jak Wy byscie sie czuli, jak Niemcy by tak Polaka z kieliszkiem wodki w reku na zdrowie wieszali? Podobalo by sie??? Glupcy w Polsce! Co za idiotyczny artykul. Oj czlowieku, co zes napisal ten badziew, to chefredaktor Cie z roboty powinnien wypieprzyc. Najgorsze jest to, ze on chyba taki sam slepy balwany jak Ty! Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyhs Re: Polski ciemnogrod! 19.02.12, 11:59 login-xyz napisał: > A moze jeszcze tak "murzynka" z banankiem powiesicie na scianie, to wiekszy uro > dzaj na polu bedzie. Dla mnie to jest zwykly rasizm. Najgorsze jest to, ze Wy w > Polsce na tyle durni i zacofani jestescie, ze tego nie rozumiecie. Mysle, ze Z > ydzi np. w Izraelu sie bardzo zle z tym czuja. Tylko ze Wy tacy ciemni jestesci > e, ze tego nie rozumiecie. A jak Wy byscie sie czuli, jak Niemcy by tak Polaka > z kieliszkiem wodki w reku na zdrowie wieszali? Podobalo by sie??? Glupcy w Pol > sce! Co za idiotyczny artykul. Oj czlowieku, co zes napisal ten badziew, to che > fredaktor Cie z roboty powinnien wypieprzyc. Najgorsze jest to, ze on chyba tak > i sam slepy balwany jak Ty! Pozdrawiam! :) A czemu obrażasz wszystkich Polaków nie znając faktów ???? To że ktoś "puścił bąka" to wcale nie znaczy, ze cała Polska jest zas...a i wszędzie capi. Ten paszkwil to zwykła prowokacja, sabotaż sporządzony przez nawiedzonego żydofila. To - dając przykład "niemiecki" - tak samo jakby ktoś napisał w największej niemieckiej gazecie, że w każdym niemieckim domu wisiał portrecik Adolfka obejmującego z jednej strony Ribbentropa , z drugiej Mołotowa a razem stojących na stercie pomordowanych ludzi - napis - "alles meine". ByLoby to taką samą prawdą, jak to, że Polacy dostali "sraczki" ze szczęścia że stojąc tydzień w kolejce kupili wreszcie upragnioną "chałę" i z tej okazji wielki, świąteczny zjazd rodzinny - pod tytułem"wieszanie obrazka z Żydem"!!!! Żeby to nie było tragicznym sabotażem i prowokacją, to byłoby nawet trochę śmiesznie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Uderz w stół... 19.02.12, 05:15 Podstawowa refleksja, jaka się nasuwa po przeczytaniu tego artykułu, to: uderz w stół... a GW się odezwie. Jak widać nie bez powodu GW określana jest jako "żydowska gazeta dla Polaków". Panowie redachtorzy mogliby staranniej ukrywać swoje skrzywienia i kompleksy, no i sugeruję trochę dystansu do siebie. Rozbawił mnie nie ten Żyd z pieniążkiem, ale Żyd w kosmosie - "UFO-Judek", jak mówi dowcip 'z brodą'. ;-) Inne z serii to: Żyd z głową w piasku - "Żydkiewka", Żyd w lesie - "Rabin Hood". Tylko tyle pamiętam, może ktoś zna węcej? Odpowiedz Link Zgłoś
komarrek Żyd z pieniążkiem podbija Polskę 19.02.12, 06:12 Może w tym chorym kraju to nienormalne podejście ale nie wierzę w zabobony. Mam gdzieś czarne koty, przechodzę pod drabiną itp. Ludzie mamy XXI wiek! Niestety niektórzy mentalnie nadal tkwią w średniowieczu. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwig_z_ameryki Żydomania w Judeopolonii 19.02.12, 06:18 Niech sobie jeszcze każdy oprócz Żyda Jezusa na krzyżu i Żydówki Maryi "królowej Polski", powiesi jeszcze portret Żyda z pieniążkiem, wtedy już na pewno będzie się każdemu żyło dostatniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mentor Zyd zrujnowal moja rodzine 100 lat temu... 19.02.12, 07:32 wlasnie taki z pieniazkiem to jak go eraz kupie to mi zwroci ta kase? Odpowiedz Link Zgłoś
mniklasp Re: Zyd zrujnowal moja rodzine 100 lat temu... 19.02.12, 07:52 dwie godziny temu wracalem samochodem do domu przejezdzajac La Brea , to jest spora dlugosci moze 20 km ulica w Los Angeles , na pewnym odcinku zobaczylem idacych Zydow w chalatach , pejsatych z brodami i w kapeluszach , z nimi malych chlopcow, z myckami ladnie ubrani, wychodzili z synagogi, pomyslalem co za wspanialy kraj ktory pozwala wszystkim ludziom roznych wyznan na swiecie razem mieszkac. Mam Zydow przyjaciol, chodze na barmitzwa ,chodze na Passover, Zydzi sa wmoim zyciu ,nie sa ortodkysjni, pejsaci ale Zydzi . Mam siwdomosc ze jestem bogatszy o znajomosc ich kultury i religi mimo ze jestem katolikiem. Ameryka jest krajem tolerancji, a wydawanie opini nt kraju wktorym sie nie mieszkalo nawet miesiaca a tylko na podstawie tego ze sie nie dostalo wizy jestwielkim naduzyciem. Pomysl Polakow na Zydka z pieniazkiem jest taki sam jak pomysl Pijanego Polaka ktorego nalezy miec w kazdym domu Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: Zyd zrujnowal moja rodzine 100 lat temu... 19.02.12, 08:47 W tym twoim kraju tolerancji, podczas II WŚ, internowano i skoszarowano wszystkich obywateli pochodzenia japońskiego, w obawie przed ich nielojalnością. Poza tym ten twój kraj tolerancji nigdy nie musiał podpisywać takich "tolerancyjnych" traktatów jak np. "Mały Traktat Wersalski" itp. itd... Wygląda na to koleżanko/kolego, że masz problem z historią. I to nie tylko "kraju tolerancji", ale historią Polski również. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek.epoki nie bełkocz, wstydu oszczędź 20.02.12, 14:31 akurat ten przykład o internowanych Japończykach to z dupy wzięty i nie pasuje do tematu: to normalne, że gdy państwo A jest w stanie wojny z państwem B, obywatele państwa B zamieszkujący w państwie A (i vice versa) będą niejako z automatu podejrzani o nielojalność i spotkają ich mniejsze lub większe nieprzyjemności. co to ma wspólnego z tolerancją? Odpowiedz Link Zgłoś
syncc sam nie bełkocz 20.02.12, 16:35 Chodziło nie o obywatelstwo, ale o pochodzenie, wiesz? A represje mogą być różne. Tamte były rasistowskie, tak tak, oraz niewspółmierne do ewentualnych (z palca wyssanych) zagrożeń. Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: Zyd zrujnowal moja rodzine 100 lat temu... 19.02.12, 09:16 mniklasp napisał: > > . Pomysl Polakow na Zydka z pieniazkiem jest taki sam jak pomysl Pijanego Polak > a ktorego nalezy miec w kazdym domu Zapamiętaj więc, kochany: autorka tego świetnego pomysłu jest..... Tokarska-Bakir Tokarska-Bakir Tokarska-Bakir Odpowiedz Link Zgłoś
plantin Co za "analiza" ?! Freud, Moszyński 19.02.12, 07:57 zamiast zwykłego określenia że to ciemnota i wzrastający prymitywizm Polaków. Z Freuda wyśmiewają się poważni naukowcy od dawna, tylko u nas rozkwita bo to moda rodem z USA a ponieważ my w większości stamtąd chłoniemy wszystko co najgłupsze i najprymitywniejsze dlatego u nas Freud "trzyma się mocno". Pani antropolożko - Moszyński analizował a właściwiej przedstawiał i opisywał społeczeństwo Słowian i to nie powinno mieć przełożenia na zachowania ludzi w XXI wieku a jeśli jednak ma to bardziej trzeba to rozumieć właśnie jako wzrastający prymitywizm i cofanie się w rozwoju społecznym oraz kulturowym. Ale o ile mechanizmy opisane przez Moszyńskiego mają pewne zastosowanie do ludzi współczesnych o tyle mieszanie do tego Freuda jest takim samym cofaniem się "naukowo" co opisywane wcześniej społeczne ale wszak nauki społeczne (szczególnie w Polsce) także ulegają pewnej "cofce"... Odpowiedz Link Zgłoś
tomesio temat dnia 19.02.12, 07:59 Nie ma jak główny temat na pierwszą stronę. W dodatku to jakiś bełkot na zamówienie wiadomych kręgów, słowem czysta propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_999 Żyd z pieniążkiem podbija Polskę 19.02.12, 08:24 Ja znam inną wersję "instrukcji obsługi" - nie chcesz mieć problemów materialnych, to nie pożyczaj od Żyda pieniążków. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamilochy Żyd z pieniążkiem podbija Polskę 19.02.12, 09:01 Witam, mój znajomy wykonuje takich Żydów na zamówienie, więcej na grzegorzfijalkowski.wordpress.com/miedzioryt-astry15x117/ Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Zły tytuł, będzie okazją do zwierzęcych 19.02.12, 09:03 antysemickich ataków polskiego kołtuna, który nie widzi doskonałości w plemieniu mojżeszowym. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Polacy modlą się do Żydów 19.02.12, 09:05 więc jeden obrazek więcej do bicia pokłonów nie róznica. A tak naprawdę modlą się do tego pieniążka w rękach Żyda. Bo sami są za głupi żeby ten pieniążek zarobić, utrzymać, pomnożyć. A Żyd to ten niedobry bo mądrzejszy / bardziej cwany i nie da się wydymać Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Mądrze napisane, oby więcej 19.02.12, 09:14 w ten sposób myślących było Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
gruszkasia Żyd z pieniążkiem podbija Polskę 19.02.12, 09:19 "W kraju, którego społeczeństwo tak bardzo wzbogaciło się na "zniknięciu" swoich Żydów, sporzący "Żyd z pieniążkiem" to czysta groteska" mowa o Francji? Najpewniej, bo najbardziej na Żydach wzbogacili się Francuzi, potem może Amerykanie, zaś współcześni Żydzi rozwijają nienawiśc do Polaków, idącą chyba w parze z szeroką rzeką pieniędzy płynącą od państwa polskiego poprzez kancelarie adwokackie np w Holandii do "potomków" polskich Żydów. Nie kultywuje się nienawiści do Niemców, bo oni wciąż mają cudowne euro, dawniej dojczmarki. Odpowiedz Link Zgłoś
ziggiz Żyd z pieniążkiem podbija Polskę 19.02.12, 09:25 Tak tak zydki z pieniazkami podbijają Polske... a raczej wykupują. Odpowiedz Link Zgłoś
shadowthrone Agora wkrótce upadnie wydając kasę na takie bzdety 19.02.12, 09:34 Dołujący tekst Odpowiedz Link Zgłoś
gruszkasia Re: Żyd z pieniążkiem podbija Polskę 19.02.12, 09:37 youngcontrarian napisał: Otóż to. Polski lud jest ciemny i trzymany w ciemnocie przez KK oraz kolejne władze państwowe. U nas nawet tego katolicyzm ma postać zabobonu, cóż więc się dziwić, że oprócz aniołów stróżów i innych bożków przynoszących szczęście jest i czarodziejski Żyd przynoszący majątek. A polscy przedstawiciele narodu wybranego? Gorąco wspierają KK we wszystkim - wystarczy przyjrzeć się choćby polityce GW od poczatków jej istnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
youngcontrarian "Bez religii ani rusz" - Adam Michnik 19.02.12, 10:12 gruszkasia napisał: Otóż to. Polski lud jest ciemny i trzymany w ciemnocie przez KK oraz kolejne władze państwowe. U nas nawet tego katolicyzm ma postać zabobonu, cóż więc się dziwić, że oprócz aniołów stróżów i innych bożków przynoszących szczęście jest i czarodziejski Żyd przynoszący majątek. (...)wystarczy przyjrzeć się choćby polityce GW od poczatków jej istnienia. "Próba wyeliminowania religii z debaty o najważniejszych sprawach w państwie, w społeczeństwie demokratycznym jest drogą do unicestwienia świata wartości. Rola religii była i pozostanie fundamentalna, dlatego że uczy nas - wierzących i niewierzących - że jedyną władzą, przed którą wolno nam klękać, jest władza Boga. I nie ma innej władzy. Pan Bóg nas obdarzył naturalnym poczuciem godności i wolności. I dlatego nie możemy przed nikim zginać kolan. To jest absolutny fundament myślenia o demokratycznym społeczeństwie w dzisiejszej Europie. Odrzucenie tego jest wyborem nihilizmu i cynizmu. Z czego nie wynika, że religia zinstrumentalizowana jako broń w walce politycznej o władzę nie staje się czymś niebezpiecznym." - Adam Michnik Więcej... wyborcza.pl/1,90705,5108300.html#ixzz1aKD2vzAN Nie zapmnielismy, Panie Adamie.... Odpowiedz Link Zgłoś