Dodaj do ulubionych

Obrazy tygodnia

24.03.12, 02:17
Najbardziej znanym z żyjących patriotów moczarowskich jest niejaki Jaruzelski, który dzielnie oczyścił swego czasu Ludowe Wojsko Polskie z kilkunastuset wrogich elementów syjonistycznych. Sugeruje redaktor, że on z tymi grobami ma coś...?!
Obserwuj wątek
    • maczimo Obrazy tygodnia 24.03.12, 06:52
      Znów sprofanowali ... Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę. A Blumsztajn jak zwykle ... pie....
      • flipvert Re: Obrazy tygodnia 24.03.12, 10:09
        Masz problem z Michnikiem?Zwalczaj Michnika a nie jego zmarlych rodzicow.
        Jaka logika kieruja sie ludzie niszczacy grob?
        Ja uwazam,ze Zimny Lech byl lichym prezydentem.Czy wedlug ciebie mam prawo pojsc na Wawel i np.oblac jego grob farba?W mojej opinii to on "sial wiatr" i chcialbym zeby "zebral burze".
        Ogranijcie sie ludzie.Padlina to padlina i nie ma sensu sie na niej wyzywac.Zwlaszcza jesli problem ma sie z zyjacym.
        Przestancie tez juz przytruwac o bracie Michnika.Po pierwsze to brat przyrodni .Po drugie: czyz jestes strozem brata swego?
        • maczimo Re: Obrazy tygodnia 24.03.12, 14:22
          Poza głupotą to co ci jeszcze dolega.
          • flipvert To wszystko co masz do powiedzenia? 24.03.12, 16:09
            Troche malo konstruktywnie i niezbyt kulturalnie.
            Nawet mnie nie zaskoczyles.
            W sumie sam jestem sobie winien,ze sie wdalem w dyskusje z ehm...toba.
      • 123jna Re: Obrazy tygodnia 25.03.12, 08:28
        Maczimo - chodziles pewnie do szkoly, chocby tylko podstawowej, tam pewnie nauczyli Cie, ze czlowiek zaistnial w chwili gdy zaczal grzebac szczatki swoich przodkow - a wiec mial juz uczucia tzw. wyzsze. Hiena cmentarna to bylo najgorsze okreslenie czlowieka do niedawna, sluszne.
        Ty jestes dla mnie takim nie-czlowiekiem pozbawionym uczuc wyzszego rzedu i do tego hiena cmentarna. To jest "kultura" w ktorej sie w przyzwoitej polskiej rodzinie wychowala, gdzie szanowano wszystkich ludzi bez wzgledu na pochodzenie i czczono groby ludzkie. Moja matka stracila w I Wojnie swiatowej ojca, 4-ech braci (byli wtedy rosyjskimi zolnierzami - warszawiacy) pozniej jeszcze 2 siostry i ich dzieci w sowieckiej Rosji. Nie wiemy gdzie sa ich groby i czy ich szczatki nie zostaly zniszczone przez takich jak Ty wyrzutkow spoleczenstwa, rozwleczone gdzies na Syberii przez "patriotow" rosyjskich do tego ortodoksow. Wstydz sie czlowieku, ze jestes tak odczlowieczonym i odmozdzonym osobnikiem, Takich "Polakow" nam nie potrzeba aby nasza Ojczyzna odzyskala dobre imie po okropnosciach ostatnich wojen. Dla mnie jestes pogrobowcem nazizmu i stalinizmu, niestety zdania mego juz nie zmienie, wstydze sie, ze jestes.
    • trajkotek Znów sprofanowali grób 24.03.12, 07:11
      ufff... Znów sprofanowali grób i jakoś teraz łatwiej o NICH pisać, nienawistnikach ... sprofanowany grób, to dowód na ich istnienie, a są wszędzie, dookola, na zewnątrz i w środku.
      Redaktor rozżalony i smutny przypomina kawal własnej historii, jak to w roku ...
      A może ON był tylko jeden, ten dewastator?

NIE, redaktor BLUMSZTAJN wie, żę ich było kilku!

red. Kurski potafi nawet wskazać więcej ... a puzzle się jakoś tak sama składają ...

I żeby było jasne, redaktorze: nie wolno niszczyć grobów, nawet w imię "wyższej idei" jaką jest władza nad rzędami dusz!
      ... Jak bardzo trzeba nienawidzić, żeby [...] dewastować grób rodziców?
      • 123jna Re: Znów sprofanowali grób 25.03.12, 08:30
        trajkotek Ciebie takze dolaczam do hien cmentarnych jak maczimo. Shame on you.
    • abracham7 Obrazy tygodnia 24.03.12, 07:16
      Niech dalej za pieniądze podatnika indoktrynują dzieci w szkołach publicznych, że żydzi zabili Chrystusa, szerzą rasizm i nietolerancję. Słuchajcie nauki Kościoła o masonach, żydach ruskich.
      W ten sposób powiększamy swój dystans od cywilizacji. Owocem zaś będzie niszczenie grobów, rasistowskie graffiti, nienawiść. Gdy rozum śpi budzą się upiory.
    • paputekonly Nie dość że podłe i głupie te trolle ePiSkopatu,to 24.03.12, 07:29
      .. jeszcze niewdzięczne...
      Gdyby nie Michnik to, te szmaty, nie miałyby miejsca żeby się same wyżąć...
      Taka to cecha tchórzliwych kato-masturbantów.. opluć zza węgła.. jak uczy Główna Ściera.. drGrzybbels.
      • trajkotek podłe i głupie 24.03.12, 08:56
        łoj, tak, tak - qultury i rycerskości POwinni uczyć się od GW-masturbantów!
    • czesio48 Zamiast 24.03.12, 07:56
      TRWAM należy zamknąć wyborczą
    • paul_kemp Każdy wie, do czego zdolne jest żydowstwo 24.03.12, 08:19
      Typowe:
      www.youtube.com/watch?v=kyUQjaz2sb0
      www.youtube.com/watch?v=6EL67ajELJw
    • nex_us Bydło sprofanowało groby a teraz rzucuiło się... 24.03.12, 09:15
      ... do bluzgania tutaj na forum pod tekstem S.B.
      • prawdziwygagatek Bydło było na ciepłych etatach u Moczara, a teraz, 24.03.12, 09:37
        .. na ciepłych emeryturach, bluzga, wspominając stare faszystowskie ciągoty Miecia.. i wspierając nowe katolicko-faszystowskie marzenie Ka Czo Doopa..
        Skończą jak tamci.. Może ktoś na nich splunie.. a wszyscy niedługo zapomną że istnieli...
        A paradoksalnie, Michnik zrobił więcej niż ktokolwiek inny, żeby ta hołota mogla teraz bezkarnie pluć zatrutym jadem.. ha ha ha..
        • yost25 Prawa ręka Moczara rzucona na odcinek 24.03.12, 11:45
          odżydzania LWP czyli Jaruzelski Wojciech to przecież kumpel naczelnego, który zrobił z niego bohatera narodowego. Się hołubiło tego moczarowca przez ostatnie 23 lata to się ma, hłe, hłe.
      • trajkotek Re: Bydło sprofanowało groby a teraz rzucuiło się 25.03.12, 08:23
        tu nie było potrzebne żadne bydło, wystarczył jeden i to niezbyt potężny bystrzak, który popchnął pomnik i na nim naskrobał ... może on całkiem pożądny, nic przeciw nie ma, jaeno na palący problem antysemityzmu w radiu maryja i telewizji trwam uwagę chciał zwrócić!!!
    • pol_lop Obrazy tygodnia 24.03.12, 09:32
      niechsię Michnik nie dziwi. Kto sieje wiatr zbiera burzę!
      • flipvert Re: Obrazy tygodnia 24.03.12, 10:08
        Masz problem z Michnikiem?Zwalczaj Michnika a nie jego zmarlych rodzicow.
        Jaka logika kieruja sie ludzie niszczacy grob?
        Ja uwazam,ze Zimny Lech byl lichym prezydentem.Czy wedlug ciebie mam prawo pojsc na Wawel i np.oblac jego grob farba?W mojej opinii to on "sial wiatr" i chcialbym zeby "zebral burze".
        Ogranijcie sie ludzie.Padlina to padlina i nie ma sensu sie na niej wyzywac.Zwlaszcza jesli problem ma sie z zyjacym.
        Przestancie tez juz przytruwac o bracie Michnika.Po pierwsze to brat przyrodni .Po drugie: czyz jestes strozem brata swego?
    • xouveyer11 Obrazy tygodnia 24.03.12, 09:38
      W roku 2040 nie będzie takiego stanowiska, jak kasjerka w hipermarkecie!
    • prawdziwy-moher Na koncu zacytuje..... 24.03.12, 11:04
      Najpierw komentarz.DzisiajWyborcza jest na pierwszej linii frontu walki z kosciolem, z ktorego wsparcia kiedys korzystali
      Cytat.
      Kiedy wsadzili nas w 1977 r., by rozbić KOR, mimo swoich 76 lat wziął udział w protestacyjnej głodówce w kościele św. Marcina.
      • 123jna Re: Na koncu zacytuje..... 25.03.12, 08:33
        prawdziwy-moher a gdzie Ty wtedy byles, dekowniku? Tacy jak Ty sa zawsze tchorzami gdy trzeba zajac stanowisko, a "bohaterami" gdy nic juz nam nie grozi. Ruscy mowia o takich swolocz. Pasuje jak ulal do twoich niegodnych wypowiedzi. Jestem tu osobista ale sa sytuacje, gdy prawda jest konieczna i nalezy nazywac rzeczy po imieniu. Psujesz moj kraj.
    • stach.sl.2 Obrazy tygodnia 24.03.12, 12:48
      Na litsc Boga opamietajcie sie ludzie ! Trzeba byc skonczonym bydlakiem, by niszczyc groby !
    • paul_kemp Jeszcze jedno jest ciekawe 24.03.12, 19:08
      GW podnosi alarm z powodu profanacji grobu zdrajcy Polski, który powinien najwyżej wylądować pod płotem, a nie widzę w żadnym widocznym miejscu nic na temat haniebnego zbezczeszczenia zwłok Gosiewskiego przez "braci Moskali".
      • flipvert Re: Jeszcze jedno jest ciekawe 24.03.12, 20:40
        Przeciez byl artykul o ekshumacji.Jemu ciagle ktoras zona nagrobek demoluje i zawsze o tym mozna tu poczytac.Ku mojemu szczeremu ubolewaniu.
      • 123jna Re: Jeszcze jedno jest ciekawe 25.03.12, 08:37
        paul_kemp(a?). Co ma Twoje "bezczeszczenie" zwlok Gosiewskiego do polskich hien cmentarnych? Gosiewskiego "zwlok" nie bylo, po pierwsze, jedynie resztki, szczatki ludzkie, kazdego centymetra nie mogli przebadac pod katem DNA, nie osmieszaj sie czlowieku i nie konfabuluj po to tylko, aby odsunac jak malolat od siebie odium jakie na takich jak Ty spada. Jestescie pomiotami najgorszymi jakie nasza ziemia wydala, tak juz od stuleci odpowiadacie za nasze nieszczescia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka