huston_mamy_problem 02.04.12, 08:13 podobno w 3 min filmu słychac strzały... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechu733 Syberia. Spadł samolot pasażerski 02.04.12, 09:32 Czemu gazeta nie ujawnia kto naciskał na pilota? I nie oszukujmy się. Dopóki nie zostaną zaprezentowane rozmowy telefoniczne Kaczyńskiego nigdy nie dowiemy się "prawdy" Odpowiedz Link Zgłoś
afromoskwicz Pchi... 02.04.12, 09:57 Pchi... U kacapów to normalka, to jak wypadek samochodowy. Chcesz być pyłem, lataj ruskim IŁem. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.para Syberia. Spadł samolot pasażerski 02.04.12, 10:09 Jak to nie wiadomo co ? Sztuczna Polska mgła. W dodatku jak to możliwe, że samolot tak się rozpadł i zginęło tyle osób po upadku na miękki śnieżek ? Coś tam nie gra ? trzeba powołać komisję, wydaje mi się że to wina premiera Rosji, obalić rząd, z krzyżem pod plac czerwony. Dalej Rosjo obudź się !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
afromoskwicz Hahaha! 02.04.12, 10:25 Hahaha! Już się śmiejemy z twojego genialnego "poczucia humoru". Chcesz być pyłem? Lataj ruskim IŁem... Odpowiedz Link Zgłoś
kownopalka Syberia. Spadł samolot pasażerski 02.04.12, 10:43 Ruskie badziewie lotnicze jest przerażające. Do tego piloci pod wpływem. Dla Rosji to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Syberia. Spadł samolot pasażerski 02.04.12, 12:21 Jak masz pisać brednie to lepiej zamilcz. ATR 72 pasażerski samolot turbośmigłowy, produkowany przez włosko-francuskie przedsiębiorstwo lotnicze ATR (wł.: Aerei da Trasporto Regionale, franc.: Avions de Transport Régional). Odpowiedz Link Zgłoś
kownopalka Re: Syberia. Spadł samolot pasażerski 02.04.12, 16:06 To ty zamilcz. samoloty ruskie, szczególnie te do urzytku wewnętrznego to złom, a piloci nie zawsze są trzeżwi. Prawda w oczy kole, matole. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Syberia. Spadł samolot pasażerski 02.04.12, 17:58 kownopalka napisała: > To ty zamilcz. samoloty ruskie, szczególnie te do urzytku wewnętrznego to złom, > a piloci nie zawsze są trzeżwi. Prawda w oczy kole, matole. Jak juz sie wyrywasz z oskarzeniami to pisz dokladniej. Mam tam zamiar troche polatac ,wiec oswiec mnie prosze i napisz dokladniej ,jakie linie posiadaja zlomy z pijanymi pilotami ? Jak odpiszesz to podziekuje za ostrzezenie. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Syberia. Spadł samolot pasażerski 02.04.12, 19:10 Matole, naucz się polskiego. Użytku wewnętrzego a nie urzytku. I czego się czepiasz? ATR 72 jest francuusko-włoskim samolotem, a nie rosyjskim. Polskie linie Eurolot też mają 8 takich maszyn. Są to maszyny stosunkowo nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Syberia. Spadł samolot pasażerski 02.04.12, 23:26 Jesteś pilotem tych samolotów, cymbale? Tak dobrze wiesz, to chyba tam latasz. Odpowiedz Link Zgłoś
zomozadwa Re: Syberia. Spadł samolot pasażerski 02.04.12, 13:35 helka bombki nie zrobiła? Odpowiedz Link Zgłoś
maritt.g Katastrofa na Syberii. Dlaczego samolot spadł? 02.04.12, 15:18 Tam są brzozy. To wyjaśnia sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
saint_just Tam częto się leci z kurami i owcami 02.04.12, 19:16 wożonym przez okolicznych chłopów z targów. A w razie zauważonego np. chlapania oleju z silnika na szybę itp stukani aczy zgrzytów albo stuków pilot ląduje na najbliższym, w miarę płaskim miejcu, wychodzi ze skrzyneczką z narzędziami , postuka, popuka i lecimy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś