Dodaj do ulubionych

Palikot w Starych Kiejkutach: Za więzienia CIA...

05.04.12, 16:10
Oczywiście tu Palikot ma rację. Powinien jednak dodać, że te same osoby powinny też przeprosić za udział Polski w napaści na Irak i jego okupacji.
Nie miał natomiast Palikot przywołując Jedwabne. Na zbrodnię jedwabieńską władze Rzeczypospolitej nie miały żadnego wpływu.
Obserwuj wątek
    • paw73 Palikot za zwiększeniem wojska RP w Afganistanie 05.04.12, 16:38
      SONARZE LECĄ NA PYSK PALIKOCIARNI,WIĘC MENDA PALIKOT POJECHAŁ ŁGAĆ W POLSKĘ!
      Oszust i Kłamca Pali-coś tam a Palikot!

Palikot i palikociarnia NIGDY NIC NIE MIELI I NIE MAJĄ WSPÓLNEGO Z LEWICĄ!
      Palikociarnia i Pali-kmiot, są za podwyższeniem wieku emerytalnego 67. Palikoty dla tego wstrzymali się od głosowania , aby wesprzeć Tuska i tę haniebną ustawę. Udając przy tym ,że są wrażliwy.
      Palikot razem z Jeremim Mordasewiczem, są za zmniejszeniem najniższej płacy o 15%.
      Palikot prowadząc se spółki, zatrudniał pracowników, za najniższą krajową, na umowy śmieciowe. Mnóstwo pracowników, zatrudnianych u Palikota, pieniądze otrzymywali w ratach, do dziś nie wszystkie.
      Palikot twierdzący ,że jest ateista od 16 roku życia. Teraz można udowodnić ,że łże jak bura suka: Palikot poza sakramentami z młodości(chrzest , komunia, bierzmowanie), wziął ślub kościelny.
      Palikomiot ochrzciłaś całą czwórkę dzieci z pierwszego i drugiego małżeństwa. Jego dzieci chodzą na religię , są ochrzczone, oraz po sakramentach komunii i bierzmowanie -starsi synowie.
      Palikot studiował na KUL-Katolicki Uniwersytet Lubelski.
      6 grudnia 2009 r. Palikot oświadczył: " Nie przeszkadzają mi krzyże w szkołach czy innych miejscach publicznych. Krzyż jest w takim samym stopniu w Polsce symbolem religijnym, co narodowym. Jeśli komuś przeszkadza symbol religijny niech odczytuje to w sposób narodowy właśnie. Kościół w Polsce był zawsze bowiem po stronie ludu i po stronie polskości.
      Dziś Palikot zamilkł o sprawach zdjęcia krzyża w sali posiedzeń sejmu.
      Palikot zamilkł o sprawach, usunięcia religii ze szkół. Palikot na polecenie Tuska,schował czołowego antyklerykała RP, aby nie drażnić kleru.
      Palikot w sejmie podczas ślubowania dodawał "tak mi dopomóż Bóg!. Palikotowe z RP, podczas tego ślubowanie tez dodawali "tak mi dopomóż Bóg".
      Oszust Palikot, na polecenie zakonnika dominikanina Macieja Zięby stworzył obrzydliwy homofobiczny tygodnik Ozon. Przy tygodniku Palikota Ozon,to nawet Rydzyk i Gowin to liberałowie.
      www.nop.org.pl/old_www/?artykul_id=304
      Palikot to ścierwo , które próbuje wmówić społeczeństwu,że jest przeciwnikiem wojny.
      2009 grudzień rząd Polski PO PSL,zwiększa kontyngent w Afganistanie o 600 żołnierzy . Palikot głosował ZA!
      • uczonykot Ciole , matole komunistyczny, zamknij gębę 05.04.12, 18:47
        bo ci ja obija cymbale jeden na emeryturze mundurowej, aparatczyku porabany, Ty jesteś haniebny. Ja natomiast cymbale nie chcę idąc na emeryture w wieku 65 lat mieć 10 % twojej czerwonej mundurowej emerytury i biedować.
        • zomozadwa Re: Ciole , matole komunistyczny, zamknij gębę 05.04.12, 20:51
          uczonykot napisał:

> bo ci ja obija cymbale jeden na emeryturze mundurowej, aparatczyku porabany, Ty
          > jesteś haniebny. Ja natomiast cymbale nie chcę idąc na emeryture w wieku 65 la
          > t mieć 10 % twojej czerwonej mundurowej emerytury i biedować.

kiciusiu,
          ty nawet 3% emerytury tomcia ruchały
          nie dostaniesz
          że o 1/2% emerytury grubego sqrwysyna z prokuratury
          nie wspomnę. :-D
      • gregroyx Re: Palikot za zwiększeniem wojska RP w Afganista 05.04.12, 20:40
        paw73: Plesc od rzeczy to potrafisz, ale do szkoly to miales pod gorke. Wez do lap slownik ortograficzny i sprawdz jak pisze sie pierwsze slowo z tytulu twoich wypocin.
    • romp66 Palikoty to zbiórka idiotów bandytów i łgarzy 05.04.12, 16:43
      Palikot wie,że kolejne wybory, do sejmu już się nie dostanie . Palikot i jego zbiórka oszołomów "naćpanych" nie ma pojęcia o niczym-dowody:
      www.youtube.com/watch?v=1g1FWAHkbes&feature=related
      wiadomosci.radiozet.pl/Programy/Gosc-Radia-ZET/Gosc-Radia-ZET-Robert-Biedron
      Palikot stworzył coś na wzór miejskiej Samoobrony.
      Poseł Pękalski,który odsiadywał w młodości wyrok 2 lat i 3 miesiący więzienia, za pobicie kijem baseballowym. Za drugim razem sąd skazał posła Pękalskiego za wymuszenie. Trzeci wyrok posła z Ruchu Palikota Pękalskiego, za pobicie i wymuszenie.
      Palikot nazwał min. Biedronia ciotą, Rozenek na to,że wszystko ok.
    • bodzio151 Palikot w Starych Kiejkutach: Za więzienia CIA... 05.04.12, 16:50
      swinski ry,picie z gwinta, palenie kadzidelek, obrazanie innych nie wystarcza, maly czlowieczek chce blyszczec, a tu guzik WIELKI BRAT pogrozil paluszkiem, i juz nie ma transferow do RP,/czy grozil sprawami o oszustwa podadkowe, nielegalny transfer pieniedzy zzagranice czy czyms innym/ tak wiec maly karzelek tylko macha skrzydelkami ,macha tylko na MILLERA bo ma pozwolenie WIELKIEGO BRATA, ktory chce cos przy okazji ukryc/ czy umowe gazowa z Gazpromem/ i tak bedzie chodzil i przebieral nozkami karzelek ,maly biedny czlowieczek, za g....o uwazany w Polskiej polityce,za granica nie mowie bo tam takimi gardza, Z OKAZJI SWIAT WIELKIE NOCY ZYCZE WSZYSTKIM SPOKOJNYCH SWIAT, I BYSMY ZMADRZELI I ZACZELI WRESCIE SZANOWAC JEDEN DRUGIEGO , I PAMIETAC ZE POLSKA JEST NAJWAZNIEJSZA
    • drmuras Palikot ? Nie dziekuję 05.04.12, 17:11
      Milioner lewicowiec który do niedawna wydawał katolickie pismo.
      Mrożek by tego nie wymyślił do spółki z Lemem. Ale trzoda wierzy zanim zostanie wysłana na rzeź...
    • borsuk112 Palikot w Starych Kiejkutach: Za więzienia CIA... 05.04.12, 17:14
      jesteście śmieszni. strach tyłki ściska. fajnie. bójcie się. zaklinanie rzeczywistości przez was oszołomy nic nie da, hahahahaha
      • zapora10 Re: Palikot w Starych Kiejkutach: Za więzienia C 05.04.12, 20:08
        Jaki strach.. przed kim.. przed tą polityczną "ciotą"..-;)))
    • maxixxx Palikot w Starych Kiejkutach: Za więzienia CIA... 05.04.12, 17:18
      To niech przepasza jak chce

Zapisywał się do PO choć ta poparła wyjazd wojsk do Iraku

Z radością witał w PO Sikorskiego, który jako minister PiS zmienił charakter polskiej obnecności w Iraku i z 280 żołnierzy wysłał tam prawie 2000

Czepiając się innych powinien pamiętać o swojej przeszłości
    • guzikiewicz Szymany Palikota 05.04.12, 17:40
      No jak tam Januszku -judaszku,nie znudziła ci się twoja awionetka?
      Trzeciorzędny aktor Travolta lata prywatnym odrzutowcem,a Ty-wielki człowiek europejskiej polityki tylko nędzną pyrkawką? Weźże chłopie kredyt z UE,kiepełe masz niezłą,więc nie spłacisz kapitalistom. Laski najlepiej biorą na prywatne jumbo-jety.A resztę na jaranie.
      • indris Kimkolwiek jest Palikot.... 05.04.12, 18:05
        ...w tej sprawie. to on ma rację, a nie proamerykańskie lobby i sługusy Busha.
        • 2berber Re: Kimkolwiek jest Palikot.... 05.04.12, 18:28
          indris napisał:
          > ...w tej sprawie. to on ma rację,
          Ech Indris zawsze jesteś na jedną nutę.
          Ludzie naprawdę mają poważniejsze problemy.
          Daj se siana.
          • vox.1 Palikot to opowiadacz ciotowy - ruch smieci paliko 05.04.12, 20:11
            wont z Polski
    • old_lodzer Palikot nie wart ... 05.04.12, 18:08
      ....komentarza.
    • stach22 Palikot w Starych Kiejkutach: Za więzienia CIA... 05.04.12, 19:08
      oby nie trzeba było kiedyś przepraszać za Palikota
    • antobojar Wolę Palikota z penisem, niż penisa z pochodnią... 05.04.12, 19:32
      Głosowałem na niego, jak moja rodzina i przyjaciele.. i nikt z nas nie żałuje i będziemy głosować w przyszłości...

Robi dokładnie to, czego oczekiwaliśmy... może trochę za mało..
      Trzeba wywrócić do góry nogami to zatęchłe katolskie, pruderyjne, pełne hipokryzji myślenie, gdyż jest to pierwszy krok do myślenia samodzielnego...

I powiem wam, a wiem to dobrze, i mimo że sprawi to przykrość wielu rodzicom i rodzinom, że 80% młodych ludzi którzy wyjechali za granicę, wyjechali nie dlatego że nie miało pracy w Polsce..
      Wyjechali dlatego że chcieli wyrwać się z tego zapaździałego grajdoła, tego cuchnącego fałszem katolstwa..., tej monotonii przerywanej przesądami i wielopokoleniową głupotą... to WY ICH wyrzuciliście z kraju, a teraz bronicie tego starego porządku, bo nie potrafiliście skorzystać z rad swoich dzieci i przystosować się do nowego świata...

Po kilkudziesięciu latach za granicą.. za 126 dni przechodzę na emeryturę... I mimo że sobie radziłem w życiu nieźle.. zawsze przy podjęciu poważnych decyzji radzę się mojej córki, syna i... wnuka..(14l.).. ha ha.. i daje mi to dużo szerszy i swobodny obraz oglądanego świata.. bo podpowiadają mi jakie są wymogi współczesnego życia.. i nie da się tego zatrzymać..

Palikot was oburza.. bez wątpienia.. a wy zamiast przemyśleć jego i innych punkty widzenia, ograniczacie się do krytyki i obelg... Róbcie tak dalej.. i patrzcie końca..(jak mówiła moja babcia..ha ha).. będziecie zawstydzeni waszym lenistwem i zażenowani swoim tchórzostwem...
      I módlcie się dalej do braci Kaczyńskich którzy od czasów braci Radziwiłłów, Janusza i Bogusława, są największym przekleństwem Polski.
    • thorn5 Palikot w Starych Kiejkutach: Za więzienia CIA... 05.04.12, 19:46
      Palikot to jest wlasnie taka zydowska ciota. Robi to wszystko, zeby sie przypodobac roznym michnikom i blumsztajnom. Gdyby kwestia zydowska byla rozwiazywana dokladniej, nie byloby dzisiaj takich problemow. Proste.
      • gregroyx Re: Palikot w Starych Kiejkutach: Za więzienia C 05.04.12, 20:04
        Szanowny pismaku!
        Reprezentujesz najgorszy gnoj ktory w czlowieku mozna znalezc, czyli bezmyslny rasizm. Twoj wpis mozna zakwalifikowac jako nawolywanie do nowego Holokaustu.
        TO PODLEGA W POLSCE POD PARAGRAF KODEKSU KARNEGO! Mam nadzieje, ze ktos tym sie zainteresuje.
        • vox.1 Palikot jest dnem i zerem nie ma prawa nic mowic 05.04.12, 20:10
          to facet ktory na biednych ludziach się dorabia kapitalu spolecznego, amoralny potwor
        • uczonykot Tak drugi holokaust jeszcze gorszy 05.04.12, 20:45
          im sie należy, bo wszystko co złe na tej ziemii to wina zydów , od zarania historii. Tylko w Polsce żydzi Polakom usta zamykaja, cenzura psia krew !!!!!!!!!!!!!!!!
      • antobojar obsrane szmaty, jak thorn5 uzasadniają istnienie.. 05.04.12, 20:20
        ..Palikota i dowodzą że ma on rację... I że jest za łagodny..

Jestem i zawsze bylem przeciw przemocy.. ale dla ciebie szubrawcu z ePiSkopatu,.. zrobiłbym wyjątek...
      • gregroyx Re: Palikot w Starych Kiejkutach: Za więzienia C 05.04.12, 20:34
        Dlaczego thorn5 znajduje sie jeszcze na forum???
    • gregroyx Do Janusz Palikota 05.04.12, 20:33
      Janusz,
      Od polowy ubieglego roku bylem dosc zafascynowany twoimi sukcesami wyborczymi. Do wyborow. Potem sytuacja sie znienila.
      Najpierw usmiechales sie do Tuska, potem na sile probowales bratac sie z bylym komuchem Millerem (ogladalem dyskusje na forum Agnieszki Kublik – cos obrzydliwego!) teraz, gdy Miller pokazal ci srodkowy palec probujesz potepiac go w czambul. Polityk jakis kosciec polityczny miec powinien. Nie moze byc jak choragiewka na dachu powiewajaca jak wiatr powieje. A na dodatek styl twojego politykowania wskazuje na to, ze wziales przyklad z jaroslawa k.: krytykowac wszystko wokolo dla samego krytykanctwa. Ani ladu ani skladu w postepowaniu. Ani zadnej sensownej linii politycznej. Trudno bedzie ci znalezc koalicjantow, bo jestes nieobliczalny, a Miller to wyczul. On jest przynajmniej wiarygodny. Byl, jest i bedzie Bolszewikiem i nic tego nie zmieni. Sprawa jest jasna: smiecie do odkurzacza i na wysypisko.
      Ty jestes znacznie gorszy. Tobie nie mozna ufac! Kurek na dachu to nie dla mnie.
    • easy.teraz Urok Palikota polega na 05.04.12, 21:07
      tym, że jest nieprzewidywalny. Raz mądry, a raz głupi. Tu przychyliłbym się do tego drugiego
    • maarek5 Palikot w Starych Kiejkutach: Za więzienia CIA... 05.04.12, 21:13
      Przeprosić?A kogo!Morderców nie liczących się z życiem niewinnych ludzi?Ci pojebańcy powinni być wyjęci z pod prawa/obojętnie co do motywów nimi kierujących/.Jeżeli facet z Biłgoraja chce przepraszć,to jego sprawa.Ja się pod tym nie podpisuję.Dla mnie to są bandyci.p.s.Nie bardzo rozumiem motywów "Biłgoraja".Przecież oni nie walą wódy.
    • argutus Co ja zrobiłem !!! 05.04.12, 21:40
      Głosowałem na pajaca
    • vinogradoff Nie ma dowodow na te wiezienia CIA. 05.04.12, 22:14
      Nie ma i nie bedzie wiarygodnych dowodow na istnienie tych tyjnych wiezien CIA w Polsce a wiec nie ma zadnego powodu do samooskarzania sie na podstawie wlasnych przypuszczen i przeprosin. Ja tez moge przypuszczac, ze pan Palikot jest ciezkim Idiota ale nie mam na to zadnych dowodow a wiec nie osmiele sie oskarzyc pana Palikota o Idiotyzm. Poaz tym Terrorysci nie musza wogole przyjmowac jakichs przeprosin a potraktuja kazdego kogo zakwalifikuja jak wroga na jedno kopyto gdyz nie maja we zwyczaju bawic sie w takie subtelnosci a Polaska sobie nagrabila juz przez sam fakt wyslania swych Misjonarzy Pokojowych , ktorzy sa Niewierni do Iraku i Afhganistanu, ktorzy jako Poganie zbrukali swiete ziemie ludow Islamu. Mozna zasadnie przyjac, ze gdyby Polska byla tak samo jak Niemcy otwartym i przyjaznym krajem dla obcokrajowcow i miala porownywalna proporcjonalnie liczbe obcych to juz by doszlo do jakichs exscesow zamachowych ale tu wygrywa tym, ze bedac nieatrakcyjna do emigracji nie ma takiego nasycenia ludnoscia z kultury Islamu.
    • patience Palikot ma rację... 05.04.12, 22:16
      No proszę, jak to się zmienia. Miałam Palikota za pajaca, a się okazało, że pajacem jest Gowin. Bo to Gowinowi się wydaje, że światowi terroryści mówią i czytają wyłacznie po polsku (jak i on sam). Zapewne dlatego wysnuł Gowin taki wniosek, że jak będziemy o Kiejkutach mówić, to wzrośnie zagrożenie terrorystyczne :D
    • aussie1inc Palikot w Starych Kiejkutach: Za więzienia CIA... 05.04.12, 22:18
      Pan Palikot nalykal sie swiezego powietrza, a to przytepilo mu inteligencje. Kogo przepraszac? Tych co wysadziwi World Trade Center? Czy tych, ktorzy zaatakowali okret Cole? A moze tych, ktorzy zabijaja kobiety, ktore nie chca nosic burek? A moze tych, ktorzy polewaja kwasem dzieci, ktore chodza do szkoly? A moze wszystkich islamskich bandytow? No bo w koncu to biali winni , bo nie chca uwierzyc w Allaha, prawda? Panie Palikot, prosze o uscislenie swojej wypowiedzi, bo musimy wiedziec kogo przepraszaC i za co, zeby sie nam nie pomylilo.
      • ex.czytelnik.wyborczej Niech Palicośtam przeprasza Talibów! 05.04.12, 23:38
        Popieram, niech jedzie do Afganistanu sam, w worze pokutnym niech na klęczkach idzie do obozowiska Talibów, niech nie zapomni ze sobą wziąć swego gumowego sobowtóra i świńskiego łba.
      • antobojar Hrabia chodzi do służącej po to, czego hrabina mu 06.04.12, 00:02
        .. nie chce robić...
        A Wandzia, która kiedyś Niemca nie chciała robi mu to chętnie...
        No i pani hrabina, musi zachować godność...
        Polska powinna być dumna że ochroniła konstytucję, godność i prawo Stanów Zjednoczonych, srając jednocześnie na swoje imponderabilia...??

124 lata zaborów nie nauczyły nas NIC..! Jesteśmy krajem IDIOTÓW..?
        Jakieś fatum.. ? jakaś tęsknota za podległością..?
        Wymyślone kondominium niemieckie.. rosyjskie... faktyczne kondominium watykańskie, amerykańskie..

Z historii możemy wyciągnąć wniosek, że ludzie nie wyciągają wniosków z historii...

Szczególnie w Polsce..
    • ryanmdusa Palikot w Starych Kiejkutach: Za więzienia CIA... 06.04.12, 00:44
      Lubie Palikota bo jest rozrywkowy, ale tym razem powinien zmienic dilera
    • marek01949 Palikot w Starych Kiejkutach: Za więzienia CIA... 06.04.12, 13:37
      Polska nikogo nie powinna przepraszac! Pomagalismy przyjacielowi ktory zostal napadniety przez bande zbrodniarzy. Ataki na NY i Washington to byl akt wojny. Za co mamy przepraszac ? Kogo mamy przepraszac ? Ludzie w NY palili sie zywcem i wyskakiwali z 100 pietra. Za co mamy przepraszac ? CIA robilo i robi dobra robote. Polikot powinien pomyslec zanim wyskoczyl z tak niemadrym pomyslem.
    • marek01949 Re: Palikot w Starych Kiejkutach: Za więzienia C 06.04.12, 13:59
      Totalny nonsens. Nikogo nie prezpraszac. Kogo przeprosic? Terorystow ktorzy wypowiedzieli wojne USA, wypowiedzieli wojne Europie, woijne Swiatu? Ludzie palili sie zywcem w NY. Wyskakiwali z 100 pietra. Za co mamy przepraszac. CIA robila dobra robote. Jest nonsensem laczyc wydarzenia. Irak byl bledem, ale dla Polskiej Armi byl pozytywny. Armia sie przewietrzyla. nabrala troche doswiadczenia. Ale to inna historia. Terrorysci ktorzy byli przesluchiwani przez CIA w Polsce nie maja nic wspolnego z Irakiem. Sadzenie ludzi za wspolprace z CIA to juz jest super nonsens. CIA jest organizacja ktora stoi na strazy bezpieczenstwa USA, i na strazy bezpieczenstwa Polski.

• abdank27 Palikot w Starych Kiejkutach: Za więzienia CIA... 08.04.12, 19:24
      Przepraszaj sobie, ale we własnym imieniu. Byle nie w imieniu mojej rodziny, a nade wszystko wujka, który zginął w WTC.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka