paulhandyman 05.04.12, 16:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r1111111 Życzę PiS-owi udanego festynu 05.04.12, 16:29 Wojciech Maziarski - "Życzę PiS-owi udanego festynu" Żart nad trumnami ofiar. Jak śmiech nad trumnami ofiar Pana (wtedy) Marszałka Bronisława Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
trzy.14 Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 05.04.12, 17:47 r1111111 napisał: > Żart nad trumnami ofiar. Chodzi o pochówek na Wawelu? Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 05.04.12, 21:01 trzy.14 napisał: > r1111111 napisał: > > > Żart nad trumnami ofiar. > > Chodzi o pochówek na Wawelu? ---------------------------------------- Jeszcze bardziej o bandę zidiociałych oszołomów (z tym najgorszym na czele), która na tych trumnach urządza sobie co i rusz wyborcze rodeo po Krakowskim Przedmieściu. Odpowiedz Link Zgłoś
przy_grobli Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 06.04.12, 08:33 Po co obrażasz ludzi? Kultura osobista - u Maziarskiego też (nazwanie spotkania dla uczczenia ludzi, którzy zginęli "festynem") - iście bolszewicka i czerwonoarmijna. Bo w tym paradygmacie przeciwnika się gnoi i zwalcza a nie rozmawia z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 06.04.12, 11:55 Jeżeli nie udajesz, że nie wiesz jak jest i rzeczywiście nie wiesz, to zrób sobie przeskok na paradygmat prasy prawicowej (ot choćby takich tuzów "rzetelnej publicystyki" jak Wildstein, czy Ziemkiewicz). Przekonasz się jak tam się "rozmawia" z przeciwnikiem i zmienią ci się kryteria na temat bolszewickiej/czerwonoarmijnej kultury osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
na_grobli Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 07.04.12, 19:43 Czytam Wildsteina i Ziemkiewicza od lat i wiem że w kulturze słowa i traktowaniu przeciwników politycznych są o lata świetlne od michnikowskich cyngli i innej gazecianej bolszewii - rzeczywiście czerwonoarmijnej i umysłowo parcianej Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 07.04.12, 20:08 na_grobli napisał: > Czytam Wildsteina i Ziemkiewicza od lat i wiem że w kulturze słowa i traktowani > u przeciwników politycznych są o lata świetlne od michnikowskich cyngli i innej > gazecianej bolszewii - rzeczywiście czerwonoarmijnej i umysłowo parcianej Może przestaw się na inne lektury, dobrze Ci to zrobi. Poczytaj na przykład Tygodnik Powszechny. A od Wyborczej zdecydownie odstaw się, to Ci zrobi jeszcze lepiej:-) Po co się męczyć lekturą gazecianej bolszwii, czerwonoarmijnej i umysłowo parcianej prasy na której forum tylko cierpisz werbalnie. Życzę Ci szczęśliwych i spokojnych Świat bez "parcianej umysłowo gazecianej bolszewji. Jeśli tylko możesz bez nas zyć:-) Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 07.04.12, 22:44 na_grobli napisał: > Czytam Wildsteina i Ziemkiewicza od lat i wiem że w kulturze słowa i traktowani > u przeciwników politycznych są o lata świetlne od michnikowskich cyngli... O lata świetlne, ale cofnięci (intelektualnie też). I ty razem z nimi, skoro uważasz, że ten ich jazgot wściekłych psów ma cokolwiek wspólnego z kulturą słowa. > i innej > gazecianej bolszewii - rzeczywiście czerwonoarmijnej i umysłowo parcianej Innej nie trzeba . Ziemkiewicze, Wildsteiny i ich polityczny pupil to najlepszy przykład czerwonoarmijnej i umysłowo parcianej bolszewii, która dla niepoznaki wskoczyła pod kościelne sztandary. Odpowiedz Link Zgłoś
na_grobli Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 08.04.12, 12:39 >O lata świetlne, ale cofnięci (intelektualnie też). I ty razem z nimi, skoro uważasz, że ten ich jazgot wściekłych psów ma cokolwiek wspólnego z kulturą słowa. < To daj - biedny i nieszczęśliwy (bo ciągle agresywny i obrażający) człowieku przykład tego "jazgotu wściekłych psów". No! Proszę uprzejmie! Czekam. I jeszcze raz napiszę - chamstwem i prostactwem jest nazwanie spotkania poświęconego uczczeniu zmarłych przyjaciół "festynem". Albo autor cham chce obrazić i opluć albo autor prostak nie rozumie znaczenia słowa festyn (festyn - zabawa urządzana pod gołym niebem dla większej liczby osób). Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak3 To zartowac nie wolno 06.04.12, 08:12 z najmarniejszego prezia w historii Pomrocznej? Nisil szcur razy kilka poniesli i szczurka:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldnick5 Wykapany ojciec... 05.04.12, 16:30 A Pan jesteś tak złośliwy jak Pana tata. I nawet rację ma Pan tak jak on. Stanisław Remuszko www.remuszko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Wykapany ojciec... 05.04.12, 17:14 oldnick5 napisał: > A Pan jesteś tak złośliwy jak Pana tata. > I nawet rację ma Pan tak jak on. > Stanisław Remuszko Błaźni się Pan - Panie Remuszko na potęgę! Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Wykapany ojciec... 05.04.12, 17:15 Jeszcze jedno Panie Remuszko! Grafomańskich książeczek nie zwykłem kupować! Odpowiedz Link Zgłoś
k.janno [...] 05.04.12, 17:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
brzmski [...] 05.04.12, 16:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bonton.3 Życzę PiS-owi udanego upadku 05.04.12, 16:42 Ja waśnie będę radośnie obchodził ten dzień bo już mam dość czytania i słuchania temat Smoleńska. Spotykamy się z kolegami żeby opić tę radosna chwilę kiedy PiS i SP upadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
k.janno Re: Życzę PiS-owi udanego upadku 05.04.12, 17:32 Nie upadnie, a nawet się podniesie. Tez będziesz pił, bo liczy się picie, nie powód. Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Póki popierają PiS tacy, jak ty - nie macie szans. 05.04.12, 18:50 I nie rzucaj się tutaj z takimi wyzwiskami, które wrzuciłeś wyżej. Polecisz do kosza. k.janno napisał: > Nie upadnie, a nawet się podniesie. Tez będziesz pił, bo liczy się picie, nie p > owód. Odpowiedz Link Zgłoś
podhajce Życzę PiS-owi udanego festynu 05.04.12, 16:54 Lech Kaczyński.....warto było zginąć pod Smoleńskiem,bo to na Wawelu pochowali ,pomnikami upamiętnili i na karty historii współczesnej być może się załapię. Zadanie wykonane Panie Prezesie. Odpowiedz Link Zgłoś
mortimer21 Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 05.04.12, 17:32 Jakże typowa pisowska strategia - najpierw napluć, obrzucić błotem i oskarżyć o wszystko co najgorsze a potem chlipać że naród już nie jest razem. Zresztą i tak ci ludzie godzą się na pojednanie i pokój tylko na ich warunkach i tylko dla tych których uznają godnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy [...] 05.04.12, 17:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aussie1inc Życzę PiS-owi udanego festynu 05.04.12, 17:55 Z pisiaczkami sie nie dyskutuje. Pisiaczkow sie olewa. Odpowiedz Link Zgłoś
helguera [...] 05.04.12, 18:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wezyronly Życzę PiS-owi udanego festynu 05.04.12, 18:31 poczuć tę samą atmosferę co przed dwoma laty Więcej... wyborcza.pl/1,90914,11488786,Zycze_PiS_owi_udanego_festynu.html#ixzz1rBU2RhiX Tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
gostek_2 Życzę PiS-owi udanego festynu 05.04.12, 18:55 zgromadzenie niby-żałobników koniecznie pod Pałacem Prezydenckim, nie na żadnym cmentarzu - bo przecież tam nie ma po co, prawda? to faktycznie żadne upamiętnienie ani żałoba, tylko brak szacunku dla zmarłych, kolejne prowokacyjne, podsycające podziały przedstawienie na czysto politycznym tle zmarginalizowani politycy robią sobie z tragicznych zdarzeń polityczną trąbę, żeby znowu choć na chwilę zaistnieć nie wahają się manipulować ofiarami katastrofy jak narzędziami żenujący spektakl ich własnej próżności i zwykłe chamstwo całe to "zaproszenie" to zwykła manipulacja obliczona na media Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Życzę PiS-owi udanego festynu 05.04.12, 20:36 Madre slowa. Bede 10-go w Warszawie ale moja noga w poblizu palacu nie postanie. Pisowcy podzielili Polske, obrazili nas - wiekszosc jak mowia "narodu". Do mojego "narodu" ci ludzie nie naleza zbytnio przypominaja mi tych, ktorzy kilkadziesiat lat temu zmusili mnie do opuszczenia kraju. Te same "aparycje", ten sam oszukanczy, przeklamany jezyk, taki sam "jedyny wodz", taka sama "sprawiedliwosc i prawo", taka sama ocena naszych postaw odrzucajacych postulaty tych ludzi. Ci ludzie niszcza zdobyta wolnosc, psuja opinie Polski poza jej granicami, sa gorszymi wrogami naszego panstwa niz nasi niedawni wrogowie. Mamy w naszej historii nieslawnych zdrajcow, od Sicinskiego po Targowice. Czy ci nasi pisowcy ida w ich niechlubne slady? Ja mowie - tak. Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 05.04.12, 20:40 ciemnogrodzianin7 to nie jest oplakiwanie zmarlych ale niecne wykorzystywanie ich smierci przeciw spoleczenstwu polskiemu, okolo 30 % Polakow zyje w stanie pomrocznosci jasnej i nie jest w stanie dac sobie rady z rzeczywistoscia - jak dzieci pytaja: jak zyc? Dorosly powinien sam umiec sobie na to pytanie odpowiedziec a nie wirzyc w duchy lub jednego wodza, w dodatku wykorzystujacego biedaka jako kladke do wladzy. Wstydz sie czlowieku albowiem wlasnie cyfra 7 uzyta w Twoim nicku pasuje do Twego wieku - dzieciak. Odpowiedz Link Zgłoś
fujiyama Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 06.04.12, 00:50 To się nazywa tolerancja: - jak ktoś idzie dobrowolnie postawić znicz, bo jest to dla niego ważne to terroryzuje "większość", która "nie może tego znieść" więc robi "krzyż" z puszek Lecha i wypisuje farmazony. - A jak debil lata wokół procesji w stroju motyla prowokując to potem piszą, że to artysta. Co Cie obchodzi człowieku, że ktoś inny chce wspomnieć czyjąś śmierć. Mroczność jasna, wierzenie w duchy etc. - ich sprawa. A Ty sobie idź na spacer i pooglądaj panoramę miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 06.04.12, 08:24 Przecież tej katastrofy nie byłoby, gdyby właśnie nie takie ciągotki przywódcy PiS do wykorzystywania zmarłych. Ten cały lot służył kampanii wyborczej na grobach pomordowanych w Katyniu. Rozróby na Krakowskim Przedmieściu również wpisują się w ten scenariusz: wykorzystywanie zmarłych do własnych celów propagandowych. Jest to po prostu obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 05.04.12, 21:10 ciemnogrodzianin7 napisała: > Panie RED AKTORZE bycie na 2rocznicy pod Pałacem Prezydenckim to nie kwestia za > praszania tylko tego czy się chce uczcić czy nie.Proszę ,wiec spokojnie siedzie > ć w domu .Włączyć TVN i błogo nic nie wiedzieć na temat uczczenia przez Polaków > 2-rocznicy TRAGEDII SMOLEŃSKIEJ tradycyjnie pod Pałacem Prezydenckim. To chyba jakaś nowa pogańska tradycja, bo w cywilizowanym świecie pamięć zmarłych/ofiar czci się raczej w miejscach ich pochówku, ew. tam, gdzie katastrofa nastąpiła. Tu zaś nie ma żadnego "czczenia", tylko kolejne wyborcze kiczowate szoł stukniętej miernoty, która z żądzy władzy postradała resztki rozumu i przyzwoitości. Przyzwoity człowiek nie wykorzystywałby swoich zmarłych bliskich do urządzania jednego po drugim hucznych benefisów na swoją cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 05.04.12, 22:03 antropoid napisał: > To chyba jakaś nowa pogańska tradycja, bo w cywilizowanym świecie pamięć zmarły > ch/ofiar czci się raczej w miejscach ich pochówku, ew. tam, gdzie katastrofa n > astąpiła. 1 września 1997 r. - pogańscy niecywilizowani Brytyjczycy czczą pamięć zmarłej księżnej Diany w miejscu w którym ani nie została pochowana, ani nie zginęła. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 05.04.12, 22:17 No, ale to Brytyjczycy - czyli heretycy ze zgniłego, szatańskiego Zachodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 05.04.12, 22:22 Ps. A tak bardziej serio, mam pytanie - czy wiesz może ile razy i z jaką częstotliwością czcili pamięć Diany Brytyjczycy i czy podobnie jak w W-wie miało to charakter partyjnego wiecu? Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 06.04.12, 08:35 antropoid napisał: > Ps. A tak bardziej serio, mam pytanie - czy wiesz może ile razy i z jaką częs > totliwością czcili pamięć Diany Brytyjczycy i czy podobnie jak w W-wie miało to > charakter partyjnego wiecu? Nie mam pojęcia. A jaka częstotliwość jest dozwolona? I od kiedy polskie prawo zabrania "partyjnych wieców"? Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 06.04.12, 12:04 joseph.007 napisał: > Nie mam pojęcia. A jaka częstotliwość jest dozwolona? I od kiedy polskie prawo > zabrania "partyjnych wieców"? Nie odwracaj Alika ogonem, nigdzie nie sugeruję, że tego zabrania, lub powinno zabraniać prawo. Piszę natomiast o bezczelnych hipokrytach z mandatami posłów, które częściej niż w Sejmie RP przebywają ulicznych pochodach swej partii, a wiece wyborcze i wygrażanie przeciwnikom cynicznie nazywają czczeniem pamięci ofiar. I to nie tylko tych z katastrofy smoleńskiej, ale kogo się da. Jakoś nie pamiętam, żeby Kaczyński kogokolwiek tak gorliwie czcił, zanim nie zapachniało mu wynikiem wyborczym pozwalającym na myślenie o władzy. To jest zwykła, obrzydliwa nekrofilia polityczna, a nie czczenie pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 06.04.12, 14:25 Mnie również nie podoba się wykorzystywanie własnych i cudzych tragedii do celów politycznych; acz w odróżnieniu chyba od ciebie, dostrzegam je nie tylko po jednej stronie politycznych sporów. A powyżej odnosiłem się tylko do dziwacznej tezy, jakoby publiczne czczenie pamięci zmarłych z jakichś tajemniczych względów (moralnych? prawnych? zwyczajowych?) odbywało się "na świecie" wyłącznie w miejscach, w których stracili oni życie lub zostali pochowani. Jeśli tylko przez chwileczkę trzeźwo pomyślisz, błyskawicznie skonstatujesz że to kompletna bzdura; przykład śp. księznej Diany jest tylko jednym z bardzo, bardzo wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 07.04.12, 12:55 A ty jeśli przez chwilę trzeźwo pomyślisz zadasz sobie pytanie co ma piernik do wiatraka - a więc co ma wspólnego faktyczne uczczenie pamięci - i to tuż po śmierci, spontanicznie - z urządzanym co miesiąc przez PiS w centrum stolicy cyklicznym i starannie wyreżyserowanym festynem wyborczym, którego głównym punktem programu jest domaganie się przewrotu politycznego i przegnania obecnego rządu, bo PiS nie potrafi (i całe szczęście) wygrać z nim wyborów. Jak chcesz uczcić pamięć kogoś z rodziny, to idziesz na cmentarz ze zniczem (ew. do kościoła zamówić mszę), czy wystajesz przed domem nielubianego sąsiada i wrzeszcząc domagasz się wygnania go z miasta? To jedno, a drugie: > Mnie również nie podoba się wykorzystywanie własnych i cudzych tragedii do celó > w politycznych; acz w odróżnieniu chyba od ciebie, dostrzegam je nie tylko po j > ednej stronie politycznych sporów. Bo w tym akurat przypadku nie ma innej strony. Nikt inny nie zaczął robić z tej tragedii wyborczego cyrku, wrzeszcząc od pierwszych dni po katastrofie o rzekomym zamachu, który zarówno naszemu rządowi, jak i ruskim potrzebny byłby jak dziura w dachu. Jeśli sięgasz pamięcią trochę dalej wstecz niż tylko do czasu Smoleńska, to chyba wiesz, że kaczor do teorii spiskowych byłby zdolny wykorzystać nawet swój katar i strzykanie w tyłku. Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 08.04.12, 13:36 Człowiekoidzie, walczysz z wiatrakiem, i to w dodatku takim, który sam sobie wyobraziłeś ;) Jak pisałem, nie pochwalam wykorzystywania własnych i cudzych tragedii do celów polityczno-ambicjonalnych. Po pierwsze primo, trzeba jednak być (pardon) ślepcem, by dostrzegać te tendencję akurat tylko u PiSowców w przypadku katastrofy smoleńskiej - jest to bowiem zjawisko powszechne wśród wszystkich praktycznie innych sił politycznych i społecznych, nie tylko zresztą w Polsce. Po drugie primo, nie jest ani moją ani twoją sprawą, jak kto i gdzie chce upamiętniać pamięć drogich mu ludzi, jeśli tylko nie łamie przy tym prawa. Po trzecie primo wreszcie, w swojej wypowiedzi miałem na myśli li tylko odklepywany przez wielu dyskutantów jak mantrę slogan, że czczenie pamięci zmarłych w miejscu gdzie ani nie zmarli, ani nie zostali pochowani jest jakąś ogólnoświatową aberracja - co jest oczywistym nonesensem; w każdym razie dla każdego kto spróbuje trzeźwo na ten temat pomyśleć choćby przez kilka sekund. Miłego relaksu świątecznego życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
hate-war Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 09.04.12, 09:46 i czy postać Diany dzieli naród brytyjski jak LK naród polski?? Odpowiedz Link Zgłoś
cehaem Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 05.04.12, 23:25 joseph.007 napisał: > antropoid napisał: > > > To chyba jakaś nowa pogańska tradycja, bo w cywilizowanym świecie pamięć > zmarły > > ch/ofiar czci się raczej w miejscach ich pochówku, ew. tam, gdzie katast > rofa n > > astąpiła. > > 1 września 1997 r > . - pogańscy niecywilizowani Brytyjczycy czczą pamięć zmarłej księżnej Diany w > miejscu w którym ani nie została pochowana, ani nie zginęła. Diana byla gwiazdeczka yellow press. I "oplakiwaly" ja glownie paniusie, ktore akurat zyjacego pudelka przy okazji jakiejs "royal" imprezy przystajaja w Union Jack. Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Przyglupy sa wszedzie 06.04.12, 08:36 Bywając na tym forum? Ani trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Życzę PiS-owi udanego festynu 05.04.12, 21:19 >>W Budapeszcie postulowaliście na transparentach: "Orbán na premiera Polski".<< ----------- Czym się tylko ośmieszyli, bo gdyby do tego przyszło Orbán pogoniłby gdzie pieprz rośnie PiSowską hałastrę, z jej kacykiem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Życzę PiS-owi udanego festynu 05.04.12, 21:23 Ja też tego zyczę PiSowi. I tylko zastanawiam się dlaczego tak cicho jest o nie PiSowskich ofarach katastrofy. Dlaczego inne wdowy w milczeniu medialnym zakladaja funadacje "ku pomocy" (jak Pani Arkadiuszowa Rybicka) zamiast wrzeszczeć o eksumacje, o profanacji i zakładać "Izby Pamięci", ewentualnie piszczeć ze strachu jak pani Kochanowska, lub opluwać własny kraj jak pani/panna i dziewica wieczysta Kaczyńska przed Parlamentem Europejskim? Dlaczego spośród rodzin 96 ofiar katastrofy tylko rodziny jednej opcji politycznej jadą dalej na trumnach swoich bliskich? Owszem kilkanaście osób wystapiło w wyborach, kilka przegrało, kilka wygrało. Ale tylko PiSowską opcje w tym chórku macierewiczowskim nadal słychać. Reszta milczy. Milczy z godnością. A polityczni nieudacznicy ujadają, tylko na to ich stać:-( Obrzydliwość Drodzy Państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
oldnick5 Bardzo dobre pytanie 05.04.12, 21:58 Dlaczego INNE wdowy milczą... Stanisław Remuszko www.remuszko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Bardzo dobre pytanie 05.04.12, 22:08 oldnick5 napisał: > Dlaczego INNE wdowy milczą... > Stanisław Remuszko > www.remuszko.pl Tylko dlaczego spod Pana klawiatury ono tak dziwnie inaczej brzmi niż spod mojej? Odpowiedz Link Zgłoś
oldnick5 @fedorczyk4 06.04.12, 08:18 Szanowny Panie, Na to Pana pytanie nie da się odpowiedzieć wprost. Przypuszczam, ze ma Pan słuch lub/iklawiaturę inne niż ja. Dla mnie brzmi ono identycznie/tożsamo z tym, co Pan wcześniej napisał :-) Stanisław Remuszko www.remuszko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
es_zet_pe To Wy spieprzyliście, panie Maziarski 05.04.12, 21:35 To Wy spieprzyliście tamtą wspólnotę - Andrzejem Wajdą, Dominikiem Tarasem, Januszem Palikotem, Hanną Gronkiewicz-Waltz, krzyżem z puszek, gaszeniem zniczy i lujami z "zakąsek przekąsek". Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: To Wy spieprzyliście, panie Maziarski 05.04.12, 21:53 Wspólnotę spieprzyły oszołomy, którym żałoba pomyliła się z marszem na pałac, a Krakowskie Przedmieście z cmentarzem i prywatnym mauzoleum rodziny polskich Kimów. Odpowiedz Link Zgłoś
koniepobetonie Nieprawda, to PISiory spieprzyli !!! 05.04.12, 23:26 Była nadzieja, że będzie dobrze, że będzie pojednanie... Ale wtedy to chyba Wolski wyskoczył z wierszem, że będą prezydenta wieść na lawecie... I zaczęło się, polityka po trupach, jątrzenie, obrzucanie błotem, taka to PISowska hołota. Odpowiedz Link Zgłoś
apodemik [...] 05.04.12, 23:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Życzę PiS-owi udanego festynu 05.04.12, 22:20 Juz sama nie wiem w ktora strone rece zlozyc i prosic na ten dzien o gradobicie czy cokolwiek co by powstrzymalo ta bande opentancow. Odpowiedz Link Zgłoś
apodemik [...] 05.04.12, 23:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1ewkas Re: Życzę PiS-owi udanego festynu 06.04.12, 00:34 "Tradycyjnie" czyli w okresie dwóch lat. Też mi tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
jerobert6 Jakiś nienawistny typ .. 06.04.12, 02:04 ..ten maziarski . My go wcale na Krakowskim nie chcemy. Niech spada na plac czerwony . Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Ty możesz już spadać w podskokach. 06.04.12, 02:32 Najlepiej od razu w objęcia Kima. Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Re: Jakiś nienawistny typ .. 06.04.12, 06:06 słusznie jero6 Maziarskiego nie chcecie - wyróżniał by się wśród kretynów Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekd38 Życzę PiS-owi udanego festynu 06.04.12, 06:03 Zaloba zostala zamieniona w CYRK to wystepy artystyczne zniszczyly pamiec o zmarlych. Ludzie maja dosyc tych pochodni marszow i krzykow. Otworzcie Krakowskie dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś