sportif 07.04.12, 16:08 obszczymurek próbuje się wybielić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefaniszyn Kolejarz, który sikał na Centralnym, tłumaczy s... 07.04.12, 16:20 A ja poczułem silne, nie do opanowania obrzydzenie. Mam też nadzieję, że niektórzy inni panowie związkowcy odwiedzający Warszawę przy okazji manifestacji syndykalistyczno-politycznych przestaną obsikiwać bramy. Odpowiedz Link Zgłoś
antypis-pl syndykalistyczno pijana swinia 08.04.12, 17:18 powinna za kare teraz dworce myc. problem w tym, ze nic nie umie robic Odpowiedz Link Zgłoś
ruben-blades Kolejarz, który sikał na Centralnym, tłumaczy s... 07.04.12, 16:28 Osoba która zrobiła to zdjęcie to "współczesny Kent Clark" !!!!! Czytajcie o nowym superbohaterze stolicy na www.tylkoswiat.pl Warszawa doczekała się bohatera na miarę Batmana czy Supermana! Odpowiedz Link Zgłoś
harmannk Re: Kolejarz, który sikał na Centralnym, tłumaczy 07.04.12, 16:29 Skoro zwiazkowiec, to raczej poczul silna potrzebe oddania tego "plynu fozjologicznego" bo sie naje.. piwskiem. Jak mieszkalem w AL. Ujazdowskich to nasz ciec musial w czasie demonstracji zwiazkowcow zamykac brame na klucz zeby nie szcz...li nam w podworku. Ja to bym dal to zdjecie na you tube z nazwiskiem i opisem jego funkcji. Niech idze w swiat- bedzie sławny! Odpowiedz Link Zgłoś
scan33 Kolejarz, który sikał na Centralnym, tłumaczy s... 07.04.12, 16:36 jak nie panuje się nad odruchami, to siedzi się w domu koło kibelka. Takie tłumaczenie to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
speedy13 Kolejarz, który sikał na Centralnym, tłumaczy s... 07.04.12, 17:07 Do wszystkich, którym nieobojętny jest ciężki los kolejarza polskiego: Nie żałujcie tych paru groszy i kupcie pampersy, np. takie allegro.pl/tena-pants-normal-l-pieluchomajtki-warszawa-i2222770356.html (zresztą wystarczy wpisać w wyszukiwarkę "pieluchomajtki", "pampersy" czy coś podobnego, w sieci pełno jest ofert) podając adres do wysyłki: Związek Zawodowy Kolejarzy Małopolski 31-155 Kraków ul. Warszawska 17 z dopiskiem "dla Pana Przewodniczącego Krzysztofa Knapika" Może wtedy coś do niego dotrze (nie tylko pampersy). Odpowiedz Link Zgłoś
stefaniszyn Re: Kolejarz, który sikał na Centralnym, tłumaczy 07.04.12, 18:39 Świetny pomysł!::D Odpowiedz Link Zgłoś
garfield tego szczocha powinni odziać w pomarańczową 07.04.12, 17:09 narzutkę z napisem SIKAŁEM NA PERONIE DWORCA i niech przez miesiąc sprząta perony. Odpowiedz Link Zgłoś
penible4 Popieram pomysł! W kamizeli również osiedlowych 08.04.12, 09:44 szczyli, którzy w biały dzień, bez pardonu, sikają pod drzewami i śmietnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
mer-llink Ja tez mam chore nerki 08.04.12, 16:09 Jak mam chore nerki, to też moge sikac, gdzie chce? Oj, panie Kolejarzu Związkowy, widac Panu pęcherz cisnał na szare komórki zbyt bardzo. A to źle;... P.S. Czy nie wszczyna sie z urzedu postepowania przeciwko komuś, kto 1.: zanieczyszcza teren publicznby; 2. robi to celowo?; 3. powoduje publliczne zgorszenie? Moim zdaniem dochodzenie i wniosek o ukaranie powinny już od dawna być w toku.... I nie tylko, jak słusznie pisze garfield, karą powinn byc praca na rzecz.. ALe i wydalenie z pracy - za niszczenie mnajątku pracodawcy. I pare miesięcy pudła za obsceniczne zachowanie... I pare tysięcy kary finansowej.... Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Mam nadzieję, ze sąd mu przyłoży taki mandat, że 07.04.12, 17:19 odechce się mu na przyszłość robić, gdzie popadnie. PKP nie myje dworców, nie remontuje, pociągi brudne, personel dalej próbuje dzielić się zyskami z biletów z pracodawcą, a "związkowiec" sika na wyremontowanym dworcu, dając do zrozumienia, gdzie ma firmę i innych ludzi, których pieniądze właśnie ob.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariatg8 Cała Polska popiera szczających związkowców. 07.04.12, 17:36 Mozna przecież chorować na wątrobę i nerki . Ja chlałam denaturek i mam to samo . W demokracji mamy wolność szczania , a pismakom precz . Odpowiedz Link Zgłoś
piogor9618 Kolejarz, który sikał na Centralnym, tłumaczy s... 07.04.12, 17:43 chyba też zacznę popuszczać w swoim miejscu pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
piogor9618 Kolejarz, który sikał na Centralnym, tłumaczy s... 07.04.12, 17:46 jakbym zrobił to z nagłej potrzeby, sytuacja byłaby spowodowana chorobą etc. to po pierwsze: 1. spaliłbym się ze wstydu i nie wymachiwał fuckiem 2. przeprosił i zapłacił osobie sprzątającej za ogarnięcie tego bajzlu. ot tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
garkuchta Re: Kolejarz, który sikał na Centralnym, tłumaczy 08.04.12, 13:35 To samo chciałam napisać. Bezczelny buc. Hej, obszczyperonie, pozwij i mnie. Wiadomość na mail gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszygeorge Kolejarz, który sikał na Centralnym, tłumaczy s... 07.04.12, 17:47 Przykład polskiego pieniactwa - odlać się perfidnie na środku 'swojego zakładu' i jeszcze zawiadamiać prokuratora. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Powinie z pokora odejsc w milczeniu. 07.04.12, 17:52 Jak ma problem z nerkami i prostata, to jest cos takiego jak pieluchy dla doroslych. Pewnie wiedzial wczesniej, ze ma problem z nerkami i prostata, wiec powinien juz od dawna miec pare pampersow w zapasie. Do sadu bedzie podawal? Mam nadzieje, ze sad wnikliwie zbada wysylajac go na wszelkie mozliwe badania w szpitalach i wyda jeden wyrok: refundacje pieluch. Cala reszta miala fakt i tego nie da sie cofnac. Cukrzyk jedzacy w supermarkecie slodycze bedzie mowil, ze jest chory i nagle poczul nieodparta potrzebe zjedzenia garsci najdrozszych cukierkow. Alkoholik musi wypic sobie w alejce sklepowej piwko, bo jest chory. Chorzy z prostata moga lac gdzie popadnie. Brak slow. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_english Kolejarz, który sikał na Centralnym, tłumaczy s... 07.04.12, 18:51 obszczane bydle, zamiast przeprosić, to woli się jeszcze bardziej pogrążać... Odpowiedz Link Zgłoś
kapen Kolejarz, który sikał na Centralnym, tłumaczy s... 07.04.12, 19:57 Otóż miał nie tylko nerki, ale i poglądy: mojeparanoje.com/index.php/project/kolejarz-sikajacy-na-dworcu-centralnym-ma-chore-nerki/ Odpowiedz Link Zgłoś
batura3 Kolejarz, który sikał na Centralnym, tłumaczy s... 07.04.12, 20:25 gratuluję związkowi...czlonka - olewającego. Żenada, chamstwo, brak odwagi cywilnej. Jednym słowem związkowy członek Odpowiedz Link Zgłoś
makar55 A ten środkowy palec to też potrzeba fizjologiczna 07.04.12, 20:33 Żałosny gość. Odpowiedz Link Zgłoś
biof Re: A ten środkowy palec to też potrzeba fizjolog 07.04.12, 21:24 Ten środkowy palec to raczej problemy ze stawami. Schorowany biedaczek nie może zginać paluszka -:) Odpowiedz Link Zgłoś
wojskowe_sluzby_informacyjne piwa sie opil na nerki 07.04.12, 22:35 bo zdrowe w koncu Odpowiedz Link Zgłoś
crxiak Ham i prostak kolejarz, który sikał na Centralnym 07.04.12, 22:43 Ham i prostak! Ciekawe czy jak jedzie windą u siebie w bloku czy w jakimś hotelu i go przyciśnie to tez szcza w róg? Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: Kolejarz, który sikał na Centralnym, tłumaczy 07.04.12, 23:10 żenada, facet powinien schować się w mysią dziurę. Odpowiedz Link Zgłoś
podobny_do_nikogo Kolejarz, który sikał na Centralnym, tłumaczy s... 07.04.12, 23:49 Chore nerki - o czym wiadomo - powodują stwardnienie i usztywnienie paliczka palca środkowego. Nagły atak parcia moczu na mózg - podobnie - powodują wtórny idiotyzm objawiający się przyznawaniem racji pseudoprawnikom, którzy miast doradzić schowanie głupiej facjaty we własnej dupie - wnoszą o uznanie chamstwa za objaw choroby. Obszczymur zawsze będzie się burzył że nim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
maryshaa Re: Kolejarz, który sikał na Centralnym, tłumaczy 08.04.12, 09:28 Facet wyszczał się na dworcu a teraz się głupio tłumaczy. 1. Skoro musiał to zrobić z powodu choroby, to rozumiem, że zna swoje reakcje i wie że może mu się przydarzyć takie nagłe "oddanie płynu" to rozumiem miał przy sobie chustkę lub ściereczkę z płynem dezynfekucjącym, żeby od razu po sobie posprzątać? Tak jak właściciele sprzątają kupki po swoich pupilach wiedząc że mogą narobić na chodnik?? Miał czy nie? Czy to taki nagły pierwszy incydent mu się w życiu akurat przytrafił?? 2. Na Centralnym są toalety. Można z nich skorzystać. A jak ma problemy z dotrzymaniem moczu w drodze do toalety i wie o tym (prostata i nerki) to rozumiem że chodzi w specjalncych wkładkach w majtkach, chroniących bieliznę przed płynami które mogą mu nagle polecieć z.... Nosi czy woli szcz... gdzie popadnie jak pies idący po ulicy, który nie panuje na odruchami i szcza gdzie mu wygodniej? Z tą różnicą, że człowiek znając swoje słabości powinien się przed nimi zabezpieczać, a pies ma w szystko w d... i szcza gdzie popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gangut Kanalia? Kanalia. 08.04.12, 10:21 Oczywiście mówię o fotografie. No ale takie wzorce osobowe są lansowane przez me(r)dia. "W historii Stanów Zjednoczonych wojna była zawsze okazją do permanentnej intensyfikacji władzy państwa nad społeczeństwem" - Murray Rothbard Odpowiedz Link Zgłoś
pollos Zwykły prostak, burak i cham... 08.04.12, 11:06 Macie się czego wstydzić panowie kolejarze, przecież to wy go wybraliście. Dobrze że jeszcze zwieracze mu trzymają bo byłoby jeszcza mniej ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 ciekawe czy jak w domu go przycisnie do tez leje w 08.04.12, 12:07 kaciku za wersalka?? bezszczelnosc nie zna granic: czy istnieje prostata mozgu? Odpowiedz Link Zgłoś
batura3 Kolejarz, który sikał na Centralnym, tłumaczy s... 08.04.12, 12:32 towarzysz związkowiec chyba zamiast mózgu ma to, czym sikał:) ...płyn fizjologiczny:):):) Odpowiedz Link Zgłoś