jk1962
13.04.12, 12:14
A ja mam prośbę do pani Olejnik.
Czy to jest wielki problem zaprosić do studia jakiegoś rozgarniętego człowieka i zadać kilka pytań żeby wyjaśnił jak krowie na miedzy co wydarzyło się w ostatnich sekundach lotu?
Kiedy pojawiają się ekspertyzy komisji Antoniego Macierewicza, natychmiast powinny być omawiane przez zespół Jerzego Millera. Powinny być spotkania ekspertów Millera i Antoniego Macierewicza.
Więcej... wyborcza.pl/1,90914,11528097,Milczacy_premier.html#ixzz1ruf6cVdY
Pisze pani o ekspertach Antoniego Macierewicza. Ale to nie są eksperci. To są kłamcy. Ja nie potrzebuję argumentów Macierewicza bo to wszystko brednie. Ja rozumiem że pyskówki jakie urządza pani w studiu z zaproszonymi politykami, ku uciesze gawiedzi, podnoszą oglądalność, ale mnie osobiście takie dziennikarstwo nie interesuje.
Chcę wiedzy i faktów, nie załganej politycznej propagandy. Gdyby pani przynajmniej prostował te brednie głoszone przez pani gości, ale kłamstwa są w "Kropce" wypowiadane za pani przyzwoleniem zupełnie otwarcie.
Ma pani jakieś pretensje do Tuska że nie odzyskał wraku. A po cholerę mi ten wrak? Czy to nie jest dla pani oczywiste że polski rząd powinien dbać o interes Polski a nie ulegać chciejstwu smoleńskich żałobników szczutych przez Kaczyńskiego? W interesie Polski są dobrosąsiedzkie stosunki z Rosją, a wrak nie jest wart szkód jakie może spowodować natarczywe upominanie się o zwrot wraku, który jest ciągle dowodem w toczącym się postępowaniu w Rosji.