Dodaj do ulubionych

Znany pisarz, kibic Ruchu do chorzowskich kibol...

17.04.12, 12:32
Przeciez zaden z nich nie wie,kim jest Kuczok.Sie przejma bardzo.
Obserwuj wątek
    • taglinda Szacunek dla Literata 17.04.12, 12:34
      nic dodać, nic ująć.

No, może przydałaby się parafraza tego listu zaadresowana do niejakiego Kaczyńskiego i jego gwardii kochających inaczej (vide dzisiejszy występ pana Jojo). Pomarzyć wolno....
    • makoshika Nie bój, przejmą się, bo jest o ich jajach 17.04.12, 12:39
      i sterydach. A to przecież wszystko "obrońcy tradycyjnego modelu rodziny". Patologicznej.
      • flipvert Re: Nie bój, przejmą się, bo jest o ich jajach 17.04.12, 13:09
        Zaden z nich tego nawet nie przeczyta.Kuczok to dla nich frajer i pedal(przeciez ksiazki pisze a kazdy,kto pisze ksiazki to frajer i pedal),wiec co on tam moze wiedziec o zyciu "prawdziwych mezczyzn".Se Wojtek pogadal,na stronie powisi i na tym koniec.Bedzie tak samo.Albo lepiej.
    • antropoid Znany pisarz, kibic Ruchu do chorzowskich kibol... 17.04.12, 13:36
      He, dobre, tylko, że dla Kuczoka to troglodyci, a dla innych "patrioci"... :)
    • kwizygon Czy odważny pan Kuczok stanąłby naprzeciw tłumowi? 17.04.12, 13:40
      Bo jeśli nie to czemu pisze :
      "I wy, którzy na to patrzyliście podnieceni lub otępiali, a nie mieliście odwagi się sprzeciwić." (jesteście frajerami). O ile doskonale rozumiem potępienie biorącym udział w zamieszkach tak nie specjalnie podoba mi się nazywanie frajerami tych którzy "otępiali" nie sprzeciwiali się.
    • lodzianin78 Znany pisarz, kibic Ruchu do chorzowskich kibol... 17.04.12, 13:45
      popieram i rzecz dotyczy się nie tylko stadionu na Cichej, także na al. Piłsudskiego, Łazienkowskiej i tak wymieniać. Nie chodzę na Widzew, nie z powodu marnej klasy piłkarzy, braku stadionu. TYLKO nie chce mi się słuchać bluzg ani mnie ani moim bliskim...
    • nowy-trend Jako przysięgły kibic Ruchu jeździłem 17.04.12, 17:15
      w czasach komuny na mecze do Zabrza i kibice Górnika przyjeżdżali do Chorzowa bez obawy że komuś może coś stać się lub złego przytrafić. Jedyną szkodę to miały nasze gardła z tego ryku jaki przez nie wydobywał się. Podobnie było i z innymi drużynami i ich kibicami i nie było potrzeby pójść na boisko z takim narzędziami wspomagającymi doping jak: tasak, nóż, sliekiera, kij bejsbolowy lub jakiś pręt metalowy. Także alkoholu nie zabierało się bo pomimo zakazu nie było tej tradycji - upić się, narozrabiać lub kogoś okaleczyć. Szedłem na Ruch bo chciałem żeby wygrał i na murawie pokazał że jest wielki a nie ilość zniszczonego mienia, liczba okaleczeń i zatrzymań świadczą o współczesnej wielkości klubu sportowego. Od ponad dwudziestu lat jestem kibicem Schalke 04 i nie widziałem jeszcze burd na naszym stadionie a trzeba powiedzieć że prawie każdy mecz ogląda na stadionie prawie 70 tysięcy fanów są w nich także z Dortmundu i też nikt nikogo nie leje bo i po co? A drużyny grają wspaniale tak jak kiedyś wspaniałe były pojedynki Górnika z Ruchem i innymi dobrymi drużynami.
    • republique nie popieram co się działo trzeba karać ale... 17.04.12, 17:30
      Górnik gejksa dwa pe...lala hej hej,
      cały stadion - rodziny z dziećmi , profesorowie, kobiety , księża
      wszyscy w promieniu 20 km , szok jaka nienawiść ale śmieszknie to brzmiało
    • irakirakirak Re: Znany pisarz, kibic Ruchu do chorzowskich kib 17.04.12, 19:02
      He, he. No nie przypuszczałam, że ten wątły intelektualista potrafi tak ładnie się angażować. Brawo, bardzo soczysta odezwa.
    • uczimoo Znany pisarz, kibic Ruchu do chorzowskich kibol... 17.04.12, 21:29
      A ja tam uważam 'Spiski' za genialną powieść.
    • mn7 Re: Znany pisarz, kibic Ruchu do chorzowskich kib 18.04.12, 11:35
      Coś do nich dotrze???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka