Dodaj do ulubionych

W Katyniu nikt nie śpiewał 'sto lat'. Niech Kac...

17.04.12, 13:14
Olejnik pytała też o obchody drugiej rocznicy katastrofy smoleńskiej. - W Katyniu nikt nikomu nie śpiewał "sto lat". To było żenujące, w życiu nie uczestniczyłabym w takich pochodach.

Głos rozsądku; niestety w przypadku Kaczyńskiego &Co to wołanie na puszczę. Tym niemniej dziękuję za tę rozsądną wypowiedź.
Obserwuj wątek
    • stivi47 W Katyniu nikt nie śpiewał 'sto lat'. Niech Kac... 17.04.12, 13:16
      Co wy polacy tak otym malym Kaczynskim to jest chory polak zostawcie go samego sobie niech gada co chce on juz sie niezmieni az do jego SMIERCI tylko jego Smierc wybawi polakow z tego wariackiego belkotania tego chorego na padaczke polaka
    • costa3500 W Katyniu nikt nie śpiewał 'sto lat'. Niech Kac... 17.04.12, 14:04

Gnom Jaruś nie chce być politykiem ani rodziną ten komunistyczny bękart chce być wodzem.
      • m.szef Re: W Katyniu nikt nie śpiewał 'sto lat'. Niech K 17.04.12, 14:55
        On nie chce być wodzem, on nim jest - tylko nie wszyscy chcą to przyjąć do wiadomości, dlatego taki wkur.... chodzi...
        • koloratura1 25% : 75% 17.04.12, 16:06
          m.szef napisał:

> On nie chce być wodzem, on nim jest - tylko nie wszyscy chcą to przyjąć do wiadomości,

Jakieś 25% - chce, 75% - nie chce.
          • robert6_666666 Re: 25% : 75% 17.04.12, 16:48
            Bolszewikow w Rosji w 1917 popieralo znacznie mniej niz 25% ludzi...
            • koloratura1 Re: 25% : 75% 19.04.12, 07:29
              robert6_666666 napisał:

> Bolszewikow w Rosji w 1917 popieralo znacznie mniej niz 25% ludzi...

I to chyba wystarczy za przestrogę?
              • robert6_666666 Re: 25% : 75% 19.04.12, 15:00
                wlasnie o to mi chodzilo... nie nalezy lekcewazyc tych 25%...
    • obraza.uczuc.religijnych Re: W Katyniu nikt nie śpiewał 'sto lat'. Niech K 17.04.12, 14:14
      Hmmm, a jak w ogóle została w tym roku uczczona rocznica zbrodni w Katyniu?
      • flipvert Re: W Katyniu nikt nie śpiewał 'sto lat'. Niech K 17.04.12, 15:40
        Najlepszy komentarz jaki przeczytalem.
        Chyle czola.
    • waldemark112 W Katyniu nikt nie śpiewał 'sto lat'. Niech Kac... 17.04.12, 14:19
      Dziękuję Pani.WIerzę że za Panią pojdą inni.Nie możemy dopuścić do zbiorowego szalęństwa na grobach zmarłych.
      • nerwus0 Re: W Katyniu nikt nie śpiewał 'sto lat'. Niech K 17.04.12, 15:02
        Myślę tak samo. Cały ten, który wyprawia Jaro doprowadzi
        w końcu do znienawidzenia tematu katastrofy. Jaro
        zachowuje się tak, jakby tam zginął tylko LK. A reszta jest nieważna.
        • zdybka Re: W Katyniu nikt nie śpiewał 'sto lat'. Niech K 17.04.12, 15:50
          A ja mysle ,ze kaczorowi tak wcale nie chodzi o wygrana czy o prawde
          o katastrofie.
          On raczej chce kaczy- rod wyniesc ponad wszystkich ,on sobie juz powoli
          za zycia stawia szczegolne miejsce w historii Polski.
          Jego zejscie bedzie sie wiazalo z katastrofa Polski ?
          Mohery juz maja wpojone jak maja o nim cwierkac.
          To nie jest zaden oblakaniec, to raczej wyrafinowany ......... niech sobie kazdy doda.
          Ciekawe gdzie ten wielki strateg seniorce miejsce zaplanowal ?

• wujekabc Re: W Katyniu nikt nie śpiewał 'sto lat'. Niech K 17.04.12, 16:41
            On choruje na coś, co się nazywa władza. Za wszelką cenę, pomimo iż społeczeństwo kilkakrotnie powiedziało mu NIE. A dobrał sobie pomocników jak ta lala - Ojciec Dyrektor, Specjalista Maciarewicz oraz Gazetę Polską.
    • ador43 W Katyniu nikt nie śpiewał 'sto lat'. Niech Kac... 17.04.12, 14:45
      host26.pl/2010/12/11/kim-sa-kaczynscy-fakty-mity/ Zydkaczynski(patrz link) nie musi niczego co polskie szanowac.Zamawiajac niejako katastrofe "laduj za wszelka cene" ten BRATOBOJCA zimno kalkulowal swoja przyszlosc polityczna i sposobnosc do politycznego wykorzystania tejze.Teraz jedzie na tym koniu i oszukuje ludzi zwiazanych z radiem nienawisci ktore ma ryja.Oczywiscie pomaga mu w tym ku...rydzyk i Episkopat .
    • ludwikpp W Katyniu nikt nie śpiewał 'sto lat'. Niech Kac... 17.04.12, 15:48
      Miałem sen... Nie było żadnej katastrofy pod Smoleńskiem...Skończyły się wieczorne wymarsze z pochodniami spod Katedry na Krakowskie Przedmieście... Obrońcy krzyża okazali się niepotrzebni...Manifestanci przestali obrażać Krzyż...Wielkie zmiany nastąpiły w telewizji. Zniknął TVN a wraz z nim Monika Olejnik, zniknęły wszystkie seriale...Kościół zamienił się w Dom Ojca. Panuje w Nim cisza i skupienie. Do Ojca podążają ludzie ze swoimi troskami i radościami, żeby porozmawiać z Ojcem, bez pośredników...Nie ma celebry, Lichenia, Jasnej Góry, pomnika Chrystusa Króla...W atmosferze Ewangelii i Dekalogu wszyscy jesteśmy dziećmi Boga Ojca, także Rydzyk i Michalik. Na Euro 2012 przegrywamy mecz z Rosją 0:2. Bramki strzelają Putin i Kaczyński. Potem jest już wspaniale, zdobywamy mistrzostwo Europy. Najlepszym piłkarzem jest Donald Tusk ( wszystkie strzały bierze bohatersko na klatę). Dobry był też Radek Sikorski, najsłabszy Waldemar Pawlak...Potem się budzę...
    • ignor-antka W Katyniu nikt nie śpiewał 'sto lat'. Niech Kac... 17.04.12, 16:22
      Obraza uczuc religijnych?????????Odpier..............l sie od pana PALIKOTA ty MOHERZE zasrany,albo klecho pierd................
      • nerwus0 Re: W Katyniu nikt nie śpiewał 'sto lat'. Niech K 17.04.12, 17:26
        Przeczytaj jeszcze raz czyj to cytat. Potem oburzaj się.
        Czytanie po łebkach zmienia sens.
        • nerwus0 Re: W Katyniu nikt nie śpiewał 'sto lat'. Niech K 17.04.12, 17:29
          Nie mojego linka a stopkę w poście tego, naktórego tak wyskoczyłaś.
    • koloratura1 Przykro mi, ale... 17.04.12, 16:23
      Jeszcze trochę i wszyscy, którzy związani są z katastrofą smoleńską, będą postrzegani jako natręci.

Niestety, droga Pani; już są tak postrzegani. I to od dłuższego czasu.
      A podziękować za to należy Kaczyńskiemu et consortes.
      • robert6_666666 Re: Przykro mi, ale... 17.04.12, 16:51
        szkoda tylko, ze takze Ci ktorzy swoja tragedie i strate najblizszych przezywaja godnie i w milczeniu...
      • kotek.filemon Re: Przykro mi, ale... 17.04.12, 21:50
        koloratura1 napisała:

> Jeszcze trochę i wszyscy, którzy związani są z katastrofą smoleńską, będą po
        > strzegani jako natręci.

>
        > Niestety, droga Pani; już są tak postrzegani. I to od dłuższego czasu.

Nieprawda. Ja cały czas pamiętam, że oprócz pisiego tałatajstwa leciało tam wielu przyzwoitych ludzi.
        • koloratura1 Szkoda... 19.04.12, 07:32
          kotek.filemon napisał:

> koloratura1 napisała:
          > > Niestety, droga Pani; już są tak postrzegani. I to od dłuższego czasu.
          >
          > Nieprawda. Ja cały czas pamiętam, że oprócz pisiego tałatajstwa leciało tam wie
          > lu przyzwoitych ludzi.

Ja też pamiętam, co nie zmienia faktu, o którym wspomniałam.

• jurek4491 W Katyniu nikt nie śpiewał 'sto lat'. Niech Kac... 17.04.12, 18:10
      Jak tak można Pani Skąpska przecież to najlepsze kadry PiSu pewnie pierwszego listopada na cmentarzach też śpiewają sto lat. To jest poprostu SZOK, małpiszony z Krakowskiego Przedmieścia to prymitywny zacofany umysłowo motłoch. Dzicz PiSowska zachowuje się niczym afrykańskie plemie które nigdy nie miało kontaktu z cywilizacją. Żadne ugrupowanie polityczne po II wojnie światowej nie przyniosło nam tyle wstydu na arenie międzynarodowej co to prawicowo-kościółkowe oszołomstwo, to zaawansowany debilizm .
    • zolla23 W Katyniu nikt nie śpiewał 'sto lat'. Niech Kac... 17.04.12, 19:49
      Brawo i SZACUNEK Sz P I Sariusz -Skapska ps Ale ten Debil ze swoimi pieskami Hofmanem Macierewiczem i Blaszczykiem no nie möwiac o tej Klempa czy Kompa Jest prawda co powiedzal Bismark " Z Polska nie trzeba walczyc ,ale pozwolic aby sami soba zrzadzili " I TU WIDAC ILE JEST NIENAWISCI W TEJ PARTII ? a moze tylko w tym starem Debilu juz jeden z tej kategori Kaczynskich spiewal Hymn / z ziemi polskiej do wloskiej / I CO TAKIM POMNIKI chyba nie na konu a na OSLE
    • orzech-owski W Katyniu nikt nie śpiewał 'sto lat'. Niech Kac... 17.04.12, 21:46
      A ci, którzy wydali rozkaz rozstrzelania korzystali z donosów kapusiów (TW - jeśli to pomoże Pani Izabeli na skojarzenie prostych faktów?)
      • waall Re: W Katyniu nikt nie śpiewał 'sto lat'. Niech K 18.04.12, 11:41
        JAK słyszę słowa KATYŃ,SMOLEŃSK to zbieram mnie msię na gwałtowne wymioty.
    • frey8b W Katyniu nikt nie śpiewał 'sto lat'. Niech Kac... 19.04.12, 10:38
      Co wy ludzie wyprawiacie, przeszkadzacie Kaczyńskiemu zbawić Polskę. On musi być prezydentem żeby razem z Rydzem ojczulkiem zbawiać świat katolicki.Brat Lech w zbawieniu im pomaga, z pomocą Dziwisza wstąpił do Królestwa niebieskiego pojednał się z wszystkimi świętym, teraz czekajcie na cud zbawienia Polski, tego pragną mohery. AMEN.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka