Dodaj do ulubionych

Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie czy...

25.04.12, 13:09
Ta kobieta jest geniuszką. Doskonale wie, czego się od niej oczekuje i zarabia na tym masę kasy.
Obserwuj wątek
    • mattijjah Re: Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie c 25.04.12, 13:23
      z jednej strony cos tu smierdzi - nie ogladam wiadomosci i nie interesuje mnie to, ale z drugiej juz w sprawie madzi jestem ekspertka.

acz musze przyznac ze po raz pierwszy zgadzam sie z Doda (!!) - oczywiscie kiedy mowi o celebrytach i smierci madzi.
    • maly_picolino Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie czy... 25.04.12, 14:05
      wygląda na to, że udaje głupszą niż jest w rzeczywistości (o ile w ogóle jest)
      • piglowacki Re: Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie c 26.04.12, 00:44

maly_picolino napisał:

> wygląda na to, że udaje głupszą niż jest w rzeczywistości (o ile w ogóle jest)

Dorotka Rabczewska jest w MENSA Pomrocznej:
        www.mensa.org.pl/?mod=mensanin&id=1868
        • losoid Re: Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie c 28.04.12, 16:19
          W mensie przecież można podstawić kogoś innego na egzamin, byleby zapłacił za to - dokumentów nie sprawdzają.
          • 2berber Re: Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie c 28.04.12, 18:22
            losoid napisał:
            > W mensie przecież można podstawić kogoś innego na egzamin,
            > byleby zapłacił za to

Hm, ty tak poważnie?
            W odróżnieniu od twojej niezwykle skromnej osoby Doda faktycznie
            w wielu miejscach nie musi się legitymować.
            • losoid Re: Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie c 29.04.12, 15:39
              Hm, skoro się nie znamy, to opinia jest wydana na podstawie znajomości forum dyskusyjnego Gazety Wyborczej, czyli (zapewne) reprezentatywnej grupy jej czytelników - ja od kilku lat się nie zaliczam do niej. Też uważam, że są to sfrustrowani ludzie, którzy niczego nie osiągnęli.
              • antobojar losoid to troll podstawiony za tych zdychających.. 29.04.12, 23:22
                .. już na wściekliznę, rozprzestrzenianą przez ePiSkopat...
                Najlepiej splunąć.. i ignorować...
                • lechujarek_wolski Re: losoid to troll podstawiony za tych zdychając 30.04.12, 10:24
                  Dobra rada!
    • jamesbond28 ponawiam pytanie 25.04.12, 14:36
      kim do k* jędzy jest Doda? Pytam poważnie. Oprócz tego, że jest celebrytką. Ale co robi? śpiewa (co)? tańczy? gra w filmie (w jakim)?
      P.s. i czemu taka żółta na twarzy?
      • 33qq Re: ponawiam pytanie 25.04.12, 16:06
        umiesz korzystać z wyszukiwarek?
        • jamesbond28 Re: ponawiam pytanie 25.04.12, 17:04
          w wyszukiwarkach głównie informacje o procesie w sprawie mania lubi niemania majtek
          • lechujarek_wolski Re: ponawiam pytanie 25.04.12, 17:42
            Obecnie mało śpiewa, jeszcze mniej tańczy (chyba, że na rurze o czym nie wiem) ale onego czasu wystąpiła w reklamie lodów ... jej ojciec startował niedawno do Senatu z listy PJN ... to słynna rodzina :)
      • buck_turgidson Re: ponawiam pytanie 25.04.12, 19:37
        > kim do k* jędzy jest Doda?

Po angielsku mowi sie "she is famous for being famous".
        • lechujarek_wolski Re: ponawiam pytanie 25.04.12, 19:43
          "she is famous for being famous"

No fuckin' kiddin' ... tylko, czy on to jarzy?
          • wolnemiastoursynow Re: ponawiam pytanie 25.04.12, 20:43
            jaaarzy... i kosi kasę.. innym kozy pasać a nie robić szołbiznes
            Boleję nie nad tym jaka jest Doda.. tylko nad tym, jak wielki jest rynek jej odbiorców, ilu ludzi fascynują jej majtki i "muzyka".. tacy jesteśmy en masse
            Ale jeżeli red. Żakowski przeprowadza z nią wywiad.. to pora umierać
            • antobojar RIP, odpczywaj w pokoju, a tu Doda śpiewa dla cie 25.04.12, 21:21
              .. ciebie.. przesyłając "Znak pokoju.."

youtu.be/LNC2kpUTzEE
              I te durnie z ePiSkopatu, pogonili ostatnią celebrytkę, która nie tylko ich wspierała, choćby taką piosenką, to także, i to baaardzo.. finansowo...
            • lechujarek_wolski Re: ponawiam pytanie 25.04.12, 21:41
              Nie tak dawno temu jakiś wykonawca muzyki zwanej w Stanach hip-hop, nazwał ją blacharą. Poleciała z tym do sądu, bo była obrażona :)
            • sir_fred Re: ponawiam pytanie 26.04.12, 09:51
              Dlaczego pora umierać? Doda dziennikarstwa przeprowadza wywiad z Dodą. Co w tym dziwnego?
    • kaszub102 Jas Fasola znalazl wreszcie wlasciwego adwersaza:) 25.04.12, 14:43
      to radosna wiadomosc ktora tym bardziej buduje gdy spojrzec na pelna szczerosci postawe pani Dody: swiadoma wlasnych ograniczen nie sili sie na nieustanne zajmowanie stanowiska czy nachalne narzucanie sie czytelnikom ze swoim - wywolanym wlasna ignorancja - "przerazeniem" z niczego niewinnymi czytelnikami. "Panu redaktorowi" pozostaje jeno brac przyklad do czego szczerze zachecam.
      • paputekonly Nie podszywaj się dupku pod Kaszubów i ortografią 25.04.12, 15:04
        .. się zajmij...
    • antobojar Doda,Dodunia,Dodeńka,moja ukochana,najwybitniejsza 25.04.12, 15:08
      .. przedstawicielka polskiej hermeneutyki...
      Nikt tak pięknie i prawdziwie nie wyjaśnił młodzieży czym jest biblia...
      Brawo, fajna jesteś dziewczyno...
      I potrafi śpiewać..
      • aaannemarie Re: Doda,Dodunia,Dodeńka,moja ukochana,najwybitni 25.04.12, 18:27
        Mam w ręku "Politykę" z tym wywiadem, nawet nie jestem zdziwiona w ilu sprawach się z nią zgadzam, fajna dziołcha :)
      • paputekonly Śpiewa Doda.. rozdziawiłem gębę... z zachwytu..... 26.04.12, 04:10

youtu.be/Oos2pbMhwH8
    • kamyk_wj Mądrości ma tyle, co mój pies 25.04.12, 16:21
      zeżreć, dać się pogłaskać, zaszczekać i pójść na spacer.
    • aussie1inc Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie czy... 25.04.12, 19:05
      I po co to Zakowskiemu? Ten wywiad pokazuje tylko ze Doda jest przynajmniej dwa razy inteligentniejsza od Zakowskiego. Robi sobie z niego jaja, a on to skrzetnie zapisuje, bo mu sie w tej jego glowinie nie miesci, ze Doda robi go w bambuko. Zakowski pisz dalej bzdury nie ma temat, moze ktos przeczyta i pochwali.
      • lechujarek_wolski Re: Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie c 25.04.12, 19:37
        Mnie się wydawało, że ten Żakowski to jakiś ekspert od Smoleńska i różnych zawiłości wokół tego temat, a tu masz ci babko placek: Doda. Czy oni czasem nie mają się ku sobie?

Na zdjęciu, to dawne bożyszcze skundlonych intelektualnie młodych kobiet, wygląda jakby miała żółtaczkę (żółta twarz). Czy to nie zaniepokoiło pana Żakowskiego?

Ż. - Nie bała się pani przez ostatnie dni, że Hiszpania padnie, euro się rozpadnie i co będzie ze światem?
        D. - Jaja pan sobie robi?

Ż. - Poważnie, jestem ciekaw.
        D. - Poważnie to ja mam to w dupie. Kompletnie.

www.polityka.pl/spoleczenstwo/artykuly/1526355,1,zakowski-z-doda-o-polsce.read
      • antobojar Jeżeli kogoś stać na odrzucenie majtkowych uprzedz 25.04.12, 21:36
        .. uprzedzeń i poświęci trochę czasu na oswojenie się z jej językiem, to MUSI przyznać że, ta młoda osoba jest dużo bardziej inteligentna od nas wszystkich..
        I czego daje dowody materialne... (nie oglądam, nie czytam... dogaduję się z przyjaciółką która może nosić mohair'owy kombinezon.. itp..)
      • swiatlo Żakowski się nadział 26.04.12, 00:12
        Chciał pewnie z niej zrobić idiotkę, a zrobił sam z siebie. Bo ona akurat go zagięła. We wszystkim. Kimkolwiek jest i cokolwiek śpiewa, to jest od niego parę razy inteligentniejsza.
        • artau Re: Żakowski się nadział 26.04.12, 04:11
          Jesli ten trzepot głupoty nazywasz inteligencją wyżej oceniając robaczewską, czy też żabczewską od Żakowskiego to znaczy - ni mniej ni więcej - że masz kłopot. Odejmie z puszczania bąków w towarzystwie uczyniła metodę nieuzasadnionego niczym wywyższania się. Zyskuje wyłącznie poklask oraz aprobatę u idiotów, szczęśliwych, że oni nie są najgłupsi. Prostak będzie szukał sprzymierzeńca wśród prostaków. Ciężko życ w świecie, w którym coś takiego jak Odejmie może "przemawiac" do wielu. Bez makijażu [ czyli, co naprawdę mówi ] Odejmie idealnie pasuje do osiedlowego warzywniaka w Sieradzu-nie umiejsząjąc warzywniakom i do tego w Sieradzu. Głupią udaje, ot cwaniara z tupetem. Media są cierpliwe, niestety, jak papier...
          • m1r4640 Re: Żakowski się nadział 26.04.12, 06:04
            tez ladnie napierdziales!
            • lechujarek_wolski Re: Żakowski się nadział 26.04.12, 08:00
              Może ten Żakowski się znudził wreszcie laniem wody o wypadku lotniczym? Praca tych gryzipiórków - wbrew pozorom - jest bardzo nudna i rutynowa :)
    • caramba000 hahaha... Głupi i głupszy 26.04.12, 08:56
      "Jak się rano budzę, myślę tylko, żeby dobrze zjeść"...lol
      A potem "ciągnę swój Majdan przez życie"...lol

A Żakowski "euro się rozpadnie i co będzie ze światem?"..
      lol
    • ador43 Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie czy... 26.04.12, 09:25
      Robi za idiotke a wcale nia nie jest.
      • losoid Re: Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie c 28.04.12, 16:25
        Jest, jest, nie przejmuj się...
    • ciociakaroli Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie czy... 26.04.12, 09:34
      Jestem ze starszego pokolenia. Nigdy nie interesowałam się zbytnio P. Dodą. Dzisiaj przeczytałam wywiad i jestem zdziwiona z jak wieloma jej poglądami się zgadzam. Wyrażam pełny szacunek.
    • foczka_z_ochoty Dobro wspólne 26.04.12, 09:54
      Dobry przykład - ta baba nie ma pojęcia co to dobro wspólne. Jest wypasioną, bogatą egoistką, ma w doopie przestrzeń wspólnych interesów, i to dzisiaj jest w polskim społeczeństwie bardzo ok. - każdy woli gonić za własną kasą i błogostanem po zjedzeniu śniadania, wypróżnieniu się i szczytowaniu podczas seksu (nieważne czy z drugą osobą czy z wibratorem).

Grzechem Państwa Polskiego jest to, że swoją biurokracją i arogancją zachęca do takich aspołecznych postaw.

papa
      Fosia
      • same.zalety Re: Dobro wspólne 26.04.12, 10:29
        a dlaczego miałoby ją interesować dobro wspólne?

na swoje bogactwo sama zapracowała, nikogo nie okradła

jak cię nie obchodzi z czym lub z kim szczytuje, to przestań czytać pudelka

ludzie, to nie jest tak że jak ktoś jest bogaty to ma moralny obowiązek dzielić się ze światem.

ona jest ze średniej miejscowości, rodzice żadni znani, na wszystko zapracowała sama. nie miała większych szans niż Ty czy ja. więc nie ma wobec nas żadnych zobowiazań. jak się włączy w jakąś akcję to jej dobra wola i tyle.

w Polsce jest zwyczaj pogardzania bogatymi i mieszania ich z błotem, a potem zdziwienie dlaczego oni się nie angażują w przestrzeń publiczną jak w USA? a no w USA się ich podziwia i zaprasza do szkół a nie wyzywa od złodziei.
        • greges58 Re: Dobro wspólne 26.04.12, 14:19
          Jeśli płaci ( podejrzewam - niemałe ) podatki,
          to dokłada się również do " wspólnego dobra " !!!
          W tym i do Twojego socjalu...

Proste ???
          ;)
    • nazikomunista_back Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie czy... 26.04.12, 13:58
      Żenada, że nie wiedziałam. Bo bym poszła. (...) Cholera, ale historia."

Mocne, dobrze zagrane :D Do serialu jakiegoś z nią, ma talent.
    • harerama Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie czy... 26.04.12, 15:12
      Ha ha Doda Doda głupia Doda ...

• voytexbezportek HAHA, Doda nie tylko piekna, ale madra i naturalna 26.04.12, 17:43
      Zakowski sie mizdrzy, pewnie ma nadzieje......., ale nic z tego nie bedzie. Doda, prosze cie , przedzwon..., masz moj numer.
    • hanna1233 Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie czy... 27.04.12, 08:39
      zaskoczyła Doda, a nie lubiłam jej.
    • prawdziwygagatek Mecz z Kościołem/Kołtunem Doda wygrała 10:0.. 27.04.12, 09:15
      .. tylko jakieś łachudry zostały w tym ePiSkopacie...
    • losoid Re: Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie c 28.04.12, 16:16
      Ta kobieta jest modelową kretynką. Nie wie, że w Polsce zostanie (słusznie) ukarana za profanowanie Biblii i że (miejmy nadzieję) skończy to jej "karierę" w Polsce. Kiedyś twierdziła, że o jej IQ świadczą pieniądze, dom i samochód, który ma w garażu. Skłonny jestem domniemywać, że inne jest powiązanie między jej pieniędzmi a "egzaminem" w mensie.
      • lechujarek_wolski Re: Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie c 28.04.12, 16:29
        Mam wrażenie, że coś ci się popier.doliło - biblię sprofanował niejaki Darski w czasie swojego wystąpienia na estradzie. Rabczewska w zasadzie powiedziała, to co myśli całe pokolenie wychowane na "nauce" Wojtyły, a fakt że jakiś rozmodlony idiota to zaskarżył, jedynie utwierdza to pokolenie, że czarnych trzeba stanowczo osikać ciepłym moczem. Czarne stonki o tym wiedzą i dlatego tak grabią majątek narodowy za przyzwoleniem władz Księstwa Warszawskiego. Amen!
        • losoid Re: Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie c 28.04.12, 17:01
          Oj, kultura jak Dody, gratuluję :) Rozumiem, że jest Pan przedstawicielem nurtu, który kilkadziesiąt lat temu wypowiadał się "w imieniu całego narodu". Ha, jakoś społeczeństwo takiego podejścia nie zaakceptowało i nie akcpetuje.
          Btw. wydaje się, że p. Rabczewska nie wie, że w Kostaryce ponad 80% populacji to chrześcijanie - i nie mają oni tak tolerancyjnego podejścia do profanowania przedmiotów kultu ich religii, jak zniewieściałe społeczeństwa Europy. I w dodatku tam internet jest używany, a nuż ktoś potraktuje p. Rabczewską jak muzułmanie na wieść o profanowaniu koranu? Proszę to potraktować jako wypowiedzieć w dyskusji na temat inteligencji p. Rabczewskiej.
          • lechujarek_wolski Re: Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie c 28.04.12, 18:37
            O czym ty majaczysz rozmodlony dupku? To niejaki Darski sprofanował biblię (notabene, biblia to rzecz kompletnie drugorzędna w kr-k) i to w czasie swojego występu scenicznego, natomiast Rabczewska wyraziła swoją opinię - czy ty nawąchałeś się zbyt dużo kadziła na zakrystii? Co do tego ma Costa Rica? A może lepiej podaj przykład Kuby, gdzie capo di tutti capi niedawno złożył wizytę ... rozmodlenie to godny pożałowania stan umysłu :)
            • losoid Re: Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie c 28.04.12, 19:25
              A, więc nie tylko p. Rabczewska wypowiada się na tematy, o których nie ma pojęcia... Kolejne podobieństwo.
              Wyjaśniam: Kostaryka (właściwa nazwa tego kraju) występuje jako idylliczny azyl p. Rabczewskiej w wywiadzie, którego udzieliła p. Żakowskiemu w czasopiśmie "Polityka". Wywiad ten jest tematem naszej dyskusji.
              • lechujarek_wolski Re: Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie c 28.04.12, 20:52
                Claro, hermosa Costa Rica - tierra con sabor!

Ok loser, to może jeszcze przypomnij kiedy Rabczewska sprofanowała biblię? Jak nie pamiętasz, to nawet nie fatyguj się z odpowiedzią :)
                • losoid Re: Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie c 29.04.12, 06:33
                  www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/518195,Sensacyjny-wyrok-Doda-skazana
                  www.polityka.pl/kraj/opinie/1523537,1,doda-walczy-o-zmiane-wyroku.read
                  • lechujarek_wolski Re: Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie c 29.04.12, 09:07
                    Ok, rozmodlony dupku, powtarzam abyś zrozumiał pytanie: przypomnij kiedy Rabczewska sprofanowała biblię? Jak nie pamiętasz, to nawet nie fatyguj się z odpowiedzią :)
                    • losoid Re: Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie c 29.04.12, 15:46
                      Kultura aż pachnie. Że nie wspomnę o przenikliwości analiz. Nie widzę żadnej różnicy między profanowaniem Biblii (piszemy z dużej litery; to wymóg ortografii nauczany w szkołach podstawowych) a obrażaniem uczuć religijnych. I to i to stawia p. Rabczewską na drodze do Kostaryki (gdzie się nią już zajmą...)
                      • lechujarek_wolski Re: Żakowski zderza się z dodą. polityka: - nie c 29.04.12, 19:27
                        Nie widzisz różnicy miedzy profanacją biblii, a wypowiedzią w sprawach religii? Szkoda mi cię :)

Tylko zmiany pokoleniowe mogą uwolnić Polaków od terroru tępych katoli jak Ty!
    • antobojar Ściganie bredni zawartych w biblii z urzędu, już 29.04.12, 14:33
      .. jest podstawą, do rozwiązania (niezależnie od tego faktu, niekonstytucjonalnego!!) konkordatu..
      Należy zacząć zbierać podpisy pod obywatelskim projektem ustawy o zmianie konstytucji i rozwiązaniu konkordatu..
    • antobojar Sorki!! miało być OBRONA bredni zawartych w biblii 29.04.12, 14:40
      .. z urzędu... etc..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka