eggerger Re: Kaczyński apeluje: Nie dajmy Tuskowi zniszczy 08.05.12, 19:30 @marco-wr. Dołączam się do błagań. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszeko2.pl Kaczyński apeluje: Nie dajmy Tuskowi zniszczyć ... 08.05.12, 19:33 Otworzy dziób i ... ... i ... i ... i ... WANIAJET ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Kaczyński apeluje: Nie dajmy Tuskowi zniszczy 08.05.12, 19:40 Pisz po polsku. Dziób smierdzi. WANIAJET to pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszeko2.pl Re: Kaczyński apeluje: Nie dajmy Tuskowi zniszczy 08.05.12, 21:35 BOH/JA/Tb . Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Kaczyński apeluje: Nie dajmy Tuskowi zniszczy 08.05.12, 22:42 mam nadzieję, że rozumiesz moją aronię. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Kaczyński apeluje: Nie dajmy Tuskowi zniszczyć ... 08.05.12, 19:42 Cholera jasna, mam juz dość tego wrednego dziada! On niszczy nas wszystkich swoją nienawiścią i podłością. szkoda, naprawdę szkoda, że nie poleciał był... Razem z podlecem Macierewiczem, o którym zrobiło się cichutko z racji przypomnienia jego niesławnej listy... Na czym miala polegac deprowincjalizacja - przez czlowieka, ktory chlubił się tym, ze nie bawił się na podwórku w dzieciństwie? On zna życie, dupek blady? Psia krew, mam dość! Zamiast pomóc Polsce w organizacji wielkiej imprezy międzynarodowej on wzywa związkowe lachy do rozróby. Precz z jego głową - powiedziałaby królowa kier, o ile on zna Alicję z krainy Czarów... Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Kaczyński apeluje: Nie dajmy Tuskowi zniszczyć ... 08.05.12, 20:42 ..slowa ,slowa ,slowa ,klamstwa ,klamstwa ,nienawisc ,nienawisc ,nienawisc,tyle zrozumialem z przemowy pana prezesa PIS Odpowiedz Link Zgłoś
jozwa51 Kaczyński apeluje: Nie dajmy Tuskowi zniszczyć ... 08.05.12, 20:45 precz z kaczyzmem .niech zyje koziolek matolek Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Kaczyński apeluje: Nie dajmy Tuskowi zniszczyć ... 08.05.12, 20:49 "Kaczyński - W 2007 roku mój brat i ja chcieliśmy"... ...Polskę zgnoić, odseparować, po czym podporządkować sobie i ulepić na własne pokraczne podobieństwo. Na szczęście wam się nie udało trolle. Apele tego człowieczka jak zwykle kierowane są do podobnych mu pomyleńców. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-anna-maria Kaczyński apeluje: Nie dajmy Tuskowi zniszczyć ... 08.05.12, 20:50 Najprawdopodobniej ciało L. Kaczyńskiego było w wielu "kawałkach". Ciekawe przy,którym z nich był telefon, a może i on nie pozostał cały-telefon. A propo's , ktos dzisiej puścił plotę, że Lech K. przezył katasrtofę. Idiotów nie sieją, sami rosną. ZGROZA. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt35 Kaczyński apeluje: Nie dajmy Tuskowi zniszczyć ... 08.05.12, 21:10 Kolejny bełkot Kaczyńskiego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
podhajce Re: Kaczyński apeluje: Nie dajmy Tuskowi zniszczy 08.05.12, 21:46 marco-wr napisał: > Błagam, skończcie z relacjami z domu wariata... :( PROSZĘ SKOŃCZCIE POZWÓLCIE PARANOIKOWI ŻYĆ W TYM WYIMAGINOWANYM ŚWIECIE I PRZESTAŃCIE GO POKAZYWAĆ. BŁAGAM. Odpowiedz Link Zgłoś
aussie1inc Kaczyński apeluje: Nie dajmy Tuskowi zniszczyć ... 08.05.12, 21:56 I tak bylo, ze pan Kaczynski z bratem chcieli deprowincjonalizowac Polske - bo oni ze wsi byli, czyli z prowincji, to chcieli udawac ze nie sa. I tez tak by bylo, ze jakby pan Kaczynski z bratem rzadzili to w Polsce wszystko by bylo - i stadiony i drogi i pilki by byly, zeby sobie chlopaki na tych mistrzostwach mogli pokopac, a tak to nie ma nic, bo cala Polska nie jest zdeprowincjonalizowana, czyli ze wsi jest, a Polacy to cwoki. Tak powiedzial sam pan Kaczynski Jaroslaw zreszta, bo on to jest madre panisko i jak cos powie, to powie. I pan Kaczynski tez nie chcial bojkotowac tych mistrzostw, to znaczy na poczatku to chcial, ale potem to nie chcial, bo mu sie zmienilo, albo moze ktos mu cos powiedzial, albo co. Ale ma byc tak jak chce pan Kaczynski, nawet jak on nie wie co chce, bo on to jest prawdziwy patriota, a nie taki udawany, jak ci inni. Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos Orwell 1984 08.05.12, 22:06 nikt tak nie wciela w życie zasad Wielkiego Brata jak Największy Opozycjonista WszechCzasów. Ministerstwo Prawdy działa ! Ministerstwo Pokoju raz produkuje odezwę do braci Rosjan , raz wypowiada prawie-wojnę , raz bojkotujemy za dwa dni anty-bojkotujemy . Toż Orwell za chwilę z grobu powstanie i ze zdziwienia wielkiego pomrze znowu ... Odpowiedz Link Zgłoś
1sz-truten Ja z bratem chcielismy zrobic ...... 08.05.12, 22:12 ok i nic nie zrobiliscie ale to nie wina Tuskodonta czy jego rzadu to wina wyborcow , ktorzy nawet po wielkiej ofierze jaka zlozyl twoj brat ty idioto nie dali sie nabrac na twoje kolejne wcielenia chorego na umysle malego czlowieczka daj se na wstrzymanie jedz na wawel zdac raport ze dupa zimna z deprowinizacii a jego smierc poszla na marne bo debil braciszek nie wykorzystal szansy wyjechania na tron po trupie braciszka teraz pozostalo ci nic innego tylko spuscic wode w klozecie i zamknac drzwi by smrod nie rozniosl sie dookola Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1951 Kaczyński apeluje: Nie dajmy Tuskowi zniszczyć ... 08.05.12, 22:12 Nie dość że mały to jeszcze głupi, Bozia go wyraźnie nie kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Kaczyński apeluje: Nie dajmy Tuskowi zniszczyć ... 08.05.12, 22:47 I zasada propagandy: Niech mówią o mnie dobrze czy źle. Ważne, że mówią. To trzeba skończyć. Dość pisania o tym cymbale. Odpowiedz Link Zgłoś
wasylzly to bedzie swieto sportu i przemian Polski 08.05.12, 23:05 oczywiscie nie ma co meldowac facet, ktory nie ma rawa jazdy i niedawno chodzil w butach zawiazanych sznurkiem :-))))))))) budowy, rozmach zmian w kraju bedzie powalajacy dla odwiedzajacych nasz kraj - nikt nie oczekuje luksusow, odwiadzajacych chca widziec ze Uniia Europejska inwestuje kase i Polacy umia to wykorzystac. Jak bedzie wygladal festiwal piosneki europejskiej w azerbejdzanie ?? tez bedzie wszystko zapieta na ostatni guzik ? napewno nie. Nie mamy sie czego wstydzic, a wszystko zaluga premiera Tuska i pieniedzy UEFA i Unii Europejskej. Premier Tuska juz wszedl do historii naszej Ojczyzny, w przeciwniestwie do populistow, ktorzy stanowia przeszkode w rozwoju cywilizacyjnym Polski. Ten Pan tutaj powinien sie zastanowic i nie przeszkadzac, gdy Polacy szykuja sie do spokojnej sportowej imprezy. Zazdrosc zrzera, ale niestety dla tego pana i calej 4 rp ksiegi historii Polski sa zamkniete. Odpowiedz Link Zgłoś
kuma1 Kaczyński apeluje: Nie dajmy Tuskowi zniszczyć ... 08.05.12, 23:08 Wyjątkowy głą.Najpierw zapowiada bojkot a teraz chce się podłączyć pod cudzy sukces.Debil z dyplomem.Jak można było uważać takiego człowieka za stratega, nic dziwnego ze tutka ladowała w mgle . Odpowiedz Link Zgłoś