Dodaj do ulubionych

Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z akade...

28.05.12, 17:34
"bo Murzyn może je (ogrodzenie) zawsze przeskoczyć" !!! Dlatego Ruscy, profilaktycznie, będą Murzynom pętać nogi albo obcinać, co ???
Obserwuj wątek
    • vinogradoff Nie musieliby przeskakiwac ploty a zwabic do plota 28.05.12, 17:51
      I sprawe zalatwic przez oczka siatki drucianej.
      • ubiquitousghost88 ale oczka drobne jak u Wacka, muszą skakać... 28.05.12, 18:41
        vinogradoff napisał:

> I sprawe zalatwic przez oczka siatki drucianej.
      • nostradamuspl [...] 29.05.12, 11:46
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • isanaltd / 29.05.12, 21:34
          Akurat murzyni sa zboczeni. Wystarczy obejrzec ten film www.youtube.com/watch?v=yo7dhp5_u0c od minuty 3:13. Raczej nie trzeba tego komentowac.
          Ja sama wielokrotnie bylam zaczepiana na ulicy przez nachalnych murzynskich 'Romeow".
          Dla tego nie ma miejsca w Europie , niech to wraca do Afryki . I ci , ktorzy www.youtube.com/watch?v=wxSJ7FWj4ns promuja tzw multikulturalizm tez.
          • unhappy Re: / 30.05.12, 11:00
            isanaltd napisała:

> Ja sama wielokrotnie bylam zaczepiana na ulicy przez nachalnych murzynskich 'Ro
            > meow"

Zrzuć trochę wagi. Będzie zdrowiej i mniej niewłaściwych kolorystycznie zalotów :)
          • sowa_46 Re: / 31.05.12, 03:40
            isanaltd napisała:

> Ja sama wielokrotnie bylam zaczepiana na ulicy przez nachalnych murzynskich 'Ro
            > meow".
            > Dla tego nie ma miejsca w Europie , niech to wraca do Afryki .

*** Jeżeli Ty się podobasz Murzynom to musi być z Ciebie niezły pasztet, uważaj podczas pobytu na plaży, Greenpeace może chcieć zepchnąć Cię do morza, nie pozwól na to, dbaj o środowisko!!!
    • aaannemarie Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z akade... 28.05.12, 20:02
      Nie ma to jak solidarni Słowianie i ich pełne miłości bliźniego, mądre wypowiedzi.
      • komcionauta Skoro w Izraelu biją Murzynów to znaczy, że 29.05.12, 00:34
        jest to rozwiązanie słuszne. W przeciwnym wypadku należałoby uznać Izrael za państwo rasistowskie, co z definicji jest niemożliwe.
      • andrzejto1 Re: Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z aka 29.05.12, 09:28
        aaannemarie napisała:

> Nie ma to jak solidarni Słowianie i ich pełne miłości bliźniego, mądre wypowied
        > zi.

Jedź gdzieś na zachód do kolorowego getta, to tam nasłuchasz się miłych, mądrych i kulturalnych wypowiedzi pełnych miłości.
        Najwięcej do powiedzenia mają zwykle ci, którzy najmniej widzieli...
        • aaannemarie Re: Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z aka 29.05.12, 18:30
          Spędziłam pół życia we Francji i bardziej przeszkadza mi niedomyty koleś w polskim tramwaju. Nie dzielę świata na kolorowych mniej lub bardziej, tylko na mądrych i głupich, wrażliwych lub niewrażliwych, etc. Mieszkałam w biednych i bogatych dzielnicach różnych miast i ludzie zachowują się przyzwoicie. Na szczęście w Polsce wśród młodych to się zmienia.
      • kynos1 Re: Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z aka 29.05.12, 11:53
        >Nie ma to jak solidarni Słowianie i ich pełne miłości bliźniego, mądre wypowiedzi.

Nie ma to jak kolejna idiotka, posługująca się kryteriami rasowymi.

"To nie jest Afryka", "Kończcie gadać, zacznijcie deportować", "Czarni wynocha" - to są hasła wznoszone przez przedstawicieli narodu wybranego, tak ciężko doświadczonego Holocaustem.
        W Tel Avivie trwają demonstracje przeciwko czarnym mieszkańcom Izraela - www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/israel/9287715/Israeli-anti-immigration-riots-hit-African-neighbourhood-of-Tel-Aviv.html
        • aaannemarie Re: Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z aka 29.05.12, 18:34
          Widzisz, ja miałam rodziców, którzy nauczyli mnie nie obrażać innych (anonimowo, w dodatku, co za akt odwagi), tylko rozmawiać na argumenty. Trzeba je mieć.
          • moja_sprawa3 Re: Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z aka 04.06.12, 07:52
            A czy ty masz jakieś argumenty? Bo na razie walisz samymi ogólnikami.
    • nauszy Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z akade... 28.05.12, 20:36
      Pani isanaltd ma absolutną rację. Zupełnie co innego być pobitą, okradzioną czy wreszcie zgwałconą przez porządnych polskich skinów/kiboli/zboczeńców. Nikomu nie są potrzebni Murzyni czy Arabowie, nasi zwyrodnialcy świetnie sobie poradzą sami! Do boju, Słowianie!
      Qffa, jak ja nie cierpię głupoty!
    • nauszy Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z akade... 28.05.12, 21:37
      isanaltd pokazuje, że nie ma znaczenia wiek, płeć, narodowość czy kraj – głupota rządzi niepodzielnie. W książce "Nieprzystojne obnażenie" Tom Sharpe opisuje atmosferę w RPA w czasach Apartheidu, w latach 1970. Połowa książki to opisy starych lub brzydkich aryjskich babsk snujących okropne wizje gwałtów przez opętanych seksem czarnuchów, którzy "przywiązują sobie cegłę do przyrodzenia, żeby się wydłużało i rosło", w drugiej połowie opętani seksem BIALI policjanci zajmują się gwałceniem czarnych kobiet i zabijaniem ich mężów. Ale oczywiście, jak w wizji isanaltd, żydkowie nie chcą u siebie czarnuchów. Zresztą aryjscy Afrykanerzy nie chcą też żydków. isanaltd – czy w głowie masz tylko nitkę trzymającą uszy?
      • scibor3 Re: Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z aka 28.05.12, 23:13
        Oto jak głupi lewak strzela we własne kolano. RPA dzierży palmę pierwszeństwa w przestępczości na Świecie a w szczególności akurat w gwałtach. I to robią twoi czarni pupile.
        • 3.ndd Re: Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z aka 28.05.12, 23:31
          Ostatni w Tel-Awiwie też gwałcą nielegalni.
          Agdy Izrael postanawiaz nimi robić porządek To świat wrzeszczy "RASIZM"
          Jest ich w Izraelu ok. 60.000.

izrael.org.il/news/2280-brutalny-gwalt-wstrzasnal-tel-awiwem.html
        • isanaltd Re: Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z aka 28.05.12, 23:33
          Jakby on tylko sobie strzelal to byloby pol biedy, ale oni chca nas chca tym 'uszczesliwic'. A ci nieudacznicy zyciowi robia to z czystej zawisci.
          Wystarczy spojrzec www.youtube.com/watch?v=qxoPG3hRMng , brzydkie panie , ktore nie potrafia sklecic sensownego zdania w ojczystym jezyku, ta kretynka w rozowym w sekundzie 0:39 wymysla nawet nowe pojecie 'Polak polskiego pochodzenia'.
          • culebre Re: Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z aka 28.05.12, 23:42
            Dobrze, ty moja tytanko intelektu i aryjsko zawsze dziewico, snuj dalej mrzonki o rycerzu Macierewiczu na białym rumaku i waszej gromadce słodkich bejbików. Ale zanim złoty sen się ziści, to rączki tylko na kołderce! Gdyby jednak się nie powiodło, to też mam dla ciebie filmik światopoglądowy, traktuje nie o czarnuchach, ale o muslimach, ale to i tak wszystko jedno, ta sama zaraza. Może kawaler-dobra partia wpadnie ci w oko: www.youtube.com/watch?v=bx6lupC6WyE
          • wrd6611 Re: Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z aka 29.05.12, 00:32
            Boze, co sie z tym krajem stalo. Kiedys dziewczyny byly normalne i chodzily w sukienkach. To ja juz tam wole te feministki z Ukrainy. Maja mocne argumenty.
        • chilum Re: Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z aka 29.05.12, 00:39
          > Oto jak głupi lewak strzela we własne kolano.

A mądry, zapewne "prawak", nie wie, ze w kontekście, jaki cytuje, używamy "strzelić w stopę".

"W kolano" to już zupełnie inna sytuacja jest .

Ale co tam. Ważne, ze w nogę, co??

Taka ta logika"prawaków"

LOL
          • scibor3 Re: Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z aka 29.05.12, 09:53
            chilum napisał:

> A mądry, zapewne "prawak", nie wie, ze w kontekście, jaki cytuje, używamy "strz
            > elić w stopę".

Jasne. A możesz się podzielić swoimi przemyśleniami w wyniku których doszedłeś do tak odkrywczych wniosków? To jest ciekawe! ROTFL!
      • isanaltd Re: Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z aka 29.05.12, 12:02
        Poniewaz moj post zostal skasowany , powtorze.
        Co sie tak plujesz hasbarowcu.
        To co jest w tej ksiazeczce to sa fantazje jakiegos pisarzyny, w dolaczonym przeze mnie linku z flimem z zamieszek w Paryzu jest rzeczywistosc.
        • unhappy Re: Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z aka 29.05.12, 12:21
          isanaltd napisała:

> Poniewaz moj post zostal skasowany , powtorze.

I nie dało ci to do myślenia. Do myślenia... co ja piszę :D

> Co sie tak plujesz hasbarowcu.

Kto to jest "hasbarowiec" w twoim słowniku?
    • servicio Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z akade... 28.05.12, 23:19
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,11713986,Nowe_porazajace_dane_nt__gwaltow_w_Kongo__Jest_ich.html
    • zlotabeczka Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z akade... 28.05.12, 23:51
      Zastanawiam sie, czy mam sie smiac, czy plakac - nie tylko z tresci artykulu, ale przede wszystkim z poziomu niektorych komentujacych. Isa...cos tam- twoj nik brzmi strasznie podejrzanie.....
    • wrd6611 Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z akade... 29.05.12, 00:24
      Sa jurni, to fakt. Ale to pewno od tel melaminy. Pracowalem pare razy z afrykanczykami i glownym ich tematem byly problemy z niewyzytymi kobietami. Oj ciezkie maja zycie, ciezkie.
    • stettinshark Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z akade... 29.05.12, 00:54
      obawiam się, ze żaden płot nie pomoże. słowianki beda wypinać dupy do dziurek w płocie albo przeskakiwać na murzyńską stronę. przypomnijcie sobie murzyna który pozarażał setki polek hivem. te intelignentne cywilizowane panie dobrze chyba wiedziały czym grozi seks z nieznajomym bez zabezpieczenia.
    • r1234_76 Re: Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z aka 29.05.12, 06:37
      A czy wyborcza nie pisała niedawno, że w Afryce powszechna jest wiara, że seks z dziewicą leczy z AIDS, i nawet 12 letnie dziewczynki są porywane w tym celu?

Widocznie urzędnicy czytają wyborczą...
      • tom1980live Re: Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z aka 29.05.12, 12:30
        To akurat prawda, pracuje w UK z pielegniarzami i lekarzami - emigrantami z Afryki. Jeden opowiadal mi ci sie dzialo, gdy mial dyzur na oddziale wenerologicznym w RPA. Masakra
    • wlody1 KK 29.05.12, 08:38
      Powinni raczej usunąć kościółek!
      Chodzą ubrani na czarno lub purpurowo i też gwałcą- znacznie gorzej bo gwałcą nie tylko ciała ,ale i umysły...
    • konichiwabitches Kilkanascie dni temu, w UK zostal zkazany na kare 29.05.12, 08:48
      wiezienia gang 8 ciemnoskorych pakoli za wykozystywanie seksualne 12-13 letnich dziewczynek. Merowie miasta Orenburg powinni rozszezyc swoje z'a,dania o przybyszy z krajow muzulmanskich, ktorzy to kultywuja swoje tradycje na ziemiach Europejskich.
      P.S.
      Ten kto mial okazje doswiadczc prawdziwych zachowan Hebanow - wie ze wladze miasta maja racje......
      • zweifeln Re: Kilkanascie dni temu, w UK zostal zkazany na 29.05.12, 15:57
        A skąd wiadomo, które zachowania są prawdziwe, a które nie?
    • three-gun-max Coś w tym jest 29.05.12, 09:07
      Dla ludzi z różnych dzikich krajów dziewczyna jest "zdatna do użytku" ledwo co jej zaczną rosnąć cycki, co pokazały ostatnie aresztowania w UK. Ja też bym nastolatek nie kwaterował koło facetów z Afryki.
      • kotek.filemon Re: Coś w tym jest 29.05.12, 11:22
        three-gun-max napisał:

> Dla ludzi z różnych dzikich krajów dziewczyna jest "zdatna do użytku" ledwo co
        > jej zaczną rosnąć cycki

Jak u proboszcza z Tylawy...?
    • q-ku to nie murzyni przeskoczą a dziewczyny - jak w PL 29.05.12, 10:02
      co tu daleko szukać - w Polsce niedawno była ta sprawa czarnego dziennikarza z HIV, na którego leciały tabuny studentek
    • anders76 Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z akade... 29.05.12, 10:14
      "sąsiedztwo z czarnoskórymi jest dla 14-letnich dziewczynek niebezpieczne. Ich zdaniem płoty oddzielające akademik od terenu obozów dziecięcych nic nie dadzą, bo Murzyn może je zawsze przeskoczyć."

Nie beda musieli skakac, dziewczynki same przyjda aby przezwyciezyc rasistowskie przesady i kilka innych.
    • ecleo Nie tylko w Orenburgu 29.05.12, 10:24
      cia.media.pl/izrael_antyimigrancki_pogrom
    • pubz To rasizm w najczystszej postaci 29.05.12, 10:47
      takie wyrzucanie Murzynów. A wystarczyłoby wykastrować.
    • maciek_stachura Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z akade... 29.05.12, 11:18
      Aby dokładniej zrozumieć takie postawy, należy troszkę lepiej zapoznać się z podłożem rosyjskiej ksenofobii. Ostatnio czytałem o tym dobry materiał "Ksenofobia na tle etnicznym w rosyjskim społeczeństwie"

www.korespondent-wschodni.org/analizy/kolejna-analiza-korespondenta-ksenofobia-na-tle-etnicznym-w-rosyjskim-spoleczenstwie
      • tom1980live Re: Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z aka 29.05.12, 12:32
        dzieki bardzo za linka, cholernie interesujacy. Mialbys moze wiecej linkow na ten temat?
    • nwowatch Podrzucam rasistowską informację 29.05.12, 13:36
      z rasistowskiego portalu onet.pl:
      wiadomosci.onet.pl/cnn/dziewczynki-zmuszane-do-seksu-maja-leczyc-z-hiv,1,5144398,wiadomosc.html
    • 1hans Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z akade... 29.05.12, 18:12
      Jest zupełnie oczywistym fakt,że MURZYNI to zwyrodnialcy i gwałciciele. Każdy MURZYN musi byc obserwowany i kontrolowany ponieważ może w każdej chwili zgwałcic. Oni mają to w genach. Gwałcą kobiety i mężczyzn, najczęściej analnie.
    • aaannemarie Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z akade... 29.05.12, 18:38
      W sumie BBC ma rację, o co ten krzyk. Wystarczy krótka lektura forum.
    • sowa_46 Coś podobnego!!!! 30.05.12, 04:07
      Do tej pory słyszałem, że to Polacy są rasistami, o Holendrach jakoś cicho a tam rasizm na co dzień, teraz poststalinowscy urzędnicy również wybrzydzają grając w kolory, czarne im się qrde nie podoba, ciekawe jaki będzie odzew społeczeństwa.
    • amelie2 Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z akade... 30.05.12, 06:31
      Kto zna Murzynów ten przyzna rację merostwu Orenburga i rosyjskiej policji. Kto nie mieszkał w Afryce, albo nie zetknął się z czarnymi nuworyszami - niech głosu nie zabiera.
      • sowa_46 Re: Bo Murzyni gwałcą nieletnie. Usunąć ich z aka 31.05.12, 03:35
        amelie2 napisał:

> Kto zna Murzynów ten przyzna rację merostwu Orenburga i rosyjskiej policji. Kto
        > nie mieszkał w Afryce, albo nie zetknął się z czarnymi nuworyszami - niech gło
        > su nie zabiera.

*** Wszystko zależy od poziomu edukacji i wychowania w rodzinie, znam porządniejszych Murzynów od niejednej białej rodziny. Rosyjska policja to szambo w szambie.
    • kylax1 A kto nie chciałby 16-letniej Rosjanki? 04.06.12, 12:04
      :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka