Dodaj do ulubionych

Pinior: Była zamówiona klatka dla więźniów tort...

• bd-75 Pinior: W polskiej firmie zamówiono klatkę dla ... 20.06.12, 14:55
      Ktoś widział tych więźniów? Albo tortury? Bo na razie mamy wyrzuconą kiełbasę i rachunek na klatkę niewiadomego przeznaczenia. Cała reszta to intensywne ssanie z palca.
    • anna-888 Pinior: W polskiej firmie zamówiono klatkę dla ... 20.06.12, 15:03

A Ci ludziie ktorzy ukrywali prawde - wiedzac co sie dzalö i nadal dzieje - napewno dobrze zarobili na tym brudnym interesie. Czesc z nich zginelo jak lecieli do Katynia zapominajac o tym co sami robia i czym sie naprawde zajmuja !! Wspomina sie obozy koncentracyje, Katyn, a robi sie zupelnie to samo. Jaka obluda !!
    • doomsday Wiadomość dla Pana Piniora 20.06.12, 20:06
      Szanowny Panie Pinior !

Proszę przypomnieć mediom i innym draniom, że w Polsce nie tak dawno , wprawdzie po 4 latach procesów, ale jednak skazano prawomocnym wyrokiem dyrektora ZOO we Wrocławiu , pana Gucwińskiego za przetrzymywanie niedżwiedzia o imieniu Mago w klatce zamiast na wybiegu . Nie bawiono się w żadne trybunały stanu, tylko przywalono wyrok kryminalny i pan Gucwiński od tej pory jest zwykłym skazanym bandziorem, który torturował niedżwiedzia . Notabene z matką Mago uganiałem sie po Dolinie Roztoki swego czasu w Tatrach, kiedy jeszcze żyła na wolności. Nawet ją karmiłem osobiście żółtym serem w kawałkach . W niniejszej sprawie nie występują zwierzęta , tylko ludzie . Więc jak to jest z tymi naszymi moralnymi standardami? Wsadziłbym Milera i Kwaśniewskiego na 10 lat do tej samej klatki , w której siedział miś Mago. Jeszcze jest we Wrocławskim Zoologu i czeka.
      Z poważaniem Doomsday.
      • frey8b Re: Wiadomość dla Pana Piniora 21.06.12, 15:01
        Pieprzysz" doomsady "głupoty o niedzwiedziu pewno nie byłeś w Tatrach , Pamiętaj że niedzwiedz to nie taki pluszak z jakim się bawiłeś. Natomiast dolina roztoki ci przypomina bajkę o Rogasiu z Doliny Roztoki, i poplątałeś się. Dolina Roztoki jest w Beskidzie Sądeckim, a tam nie widziano niedzwiedzi. Więc wymyśl inną bajkę,( palant )
    • bornintheusa Pinior: W polskiej firmie zamówiono klatkę dla ... 20.06.12, 20:54
      artykul jest nierzetelny bo autor pisze ze kielbasa lezala pod plotem! otoz jest to wierutne klamstwo gdyz wiem z wiarygodnego zrodla ze kielbasa byla natychmiast zbierana przez miejscowa ludnosc ktora koczowala pod ogrodzeniem dzien i noc wypatrujac nadlatujacych petek kielbasy. Ponadto sa naoczni swiadkowie ktorzy na wlasne oczy widzieli jak nadlatujaca kielbasa byla przechwytywana jeszcze w powietrzu przez lokalnych wyrostkow, tak wiec o zadnym lezeniu kielbasy pod plotem mowy byc nie moze.
    • q-ku orły wywiadu - zamówili klatkę na swój adres 20.06.12, 21:15
      za sam fakt takiej niefrasobliwości (podanie placówki docelowej w fakturach) powinny te orły kontrwywiadu wylecieć z woja
    • frey8b Pinior: W polskiej firmie zamówiono klatkę dla ... 21.06.12, 14:41
      Szanowny pan Pinior prowadzi śledztwo już siedem lat , i nie może wyśledzić czy ta klatka była dla kanarków, piesków, czy królików . Jak by mu ktoś z informatorów powiedział że w tym czasie zakupiono łańcuch , twierdziłby z pewnością że do wiązania więzionych , senator Pinior powinien poprosić Szmacierewicza eksperta lotniczego do współpracy razem w rozwikłaniu sprawy byli by idealni (jak z samolotem) Dziwię się tylko Pani Agnieszce że rozmawia z głupkami chcącymi się pokazać. Jak chce się pokazać niech robi to do czego wyborcy go wybrali , zaś jak się do tego nie nadaje to zrezygnuje z senatora, już tę sprawę bada komisja specjalna i prokuratura a jego pomoc jest zbędna.
    • dyktator_bolandy Pinior: W polskiej firmie zamówiono klatkę dla ... 21.06.12, 19:48
      wywalono mój wpis dlatego powtarzam Piniorowi i innym lewakom, idiotom wielce pożytecznym islamonazistom:
      Jestem dumny, że w Polsce było (mam nadzieję) takie więzienie i taka klatka! Oby jak najwięcej takich klatek dla bestii chcacych zniszczyć naszą cywilizację. Bez litości i pardonu dla nich, tak jak wczesniej dla nazistów. Przydałby się porzadny nalot dywanowy, jak na nazistowski Hamburg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka