Dodaj do ulubionych

Protest katowickich kibiców

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:26
Dali po ryju sedziemu i pytają dlaczego zawiesili stadion. Bez jaj Panowie.
Tak oto kibice gieksy przyczynili się do rozpoczęcia przyszłego sezonu od B
klasy. W sumie bardzo dobrze, wracamy do cygańsko-załężańskich korzeni. I tak
niech zostanie. Jeszcze Pan Czado niech coś napisze w obronie kibiców-
bandytów. Przeca o giekse chodzi....
Obserwuj wątek
    • Gość: aert Re: Protest katowickich kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:06
      1. A jak kiedys ktos rzucił bodajże na legii cegłowką w trybune vipów to było
      mniej nie bezpieczne?
      2. Wiesz gdzie gra gieksa? wiesz gdzie leży załęże? żal mi Cię.
      • Gość: everblue Re: Protest katowickich kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:55
        1. Zasadniczo nie dyskutuje się z argumentami napisanymi w trybie warunkowym
        np. bodajże.
        2. Załęże znajduje się 10 min. od Bukowej na piechotę. Licząc od świateł na
        Gliwickiej 5 min.
        3. Nie czas żałować róż, gdy płoną lasy
        • Gość: aert Re: Protest katowickich kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:01
          >2. Załęże znajduje się 10 min. od Bukowej na piechotę. Licząc od świateł na
          > Gliwickiej 5 min.
          a chorzów jeszcze bliżej :))
    • Gość: Antygks Re: Protest katowickich kibiców IP: 195.94.208.* 07.06.05, 14:15
      Masz racje dip-wentylatory-hołota precz z ligi
      • Gość: Antyruch Re: Protest katowickich kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 22:09
        A to pewnie jakiś chorzowski pisze. Żal mi ci gościu bo wy brudasy jesteście
        gorsi od tego jednego co na sędziego napadł a wasz stadion nie powinien być
        dopuszczony nawet do B klasy ze względu na bezpieczeństwo.
    • Gość: irishman Re: Protest katowickich kibiców IP: *.gisz.sti.net.pl / *.sti.net.pl 07.06.05, 21:00
      Tak się czasem zastanawiam, czy Chorzów to nie jest czasem dzielnica
      Warszawy??? Mimo wszystko mam nadzieję, ze spotakmy się za pare miesięcy na
      derbach na Bukowej, a nie na Rozwoju!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka