Dodaj do ulubionych

Film o reprezentacji. Najbardziej płakali Tytoń...

25.06.12, 16:48
Tak na pocieszenie !
www.wiadomosci24.pl/artykul/volkswagenem_golfem_na_ryby_humoreska_236105.html
Obserwuj wątek
    • ttoorroo05 Film o reprezentacji. Najbardziej płakali Tytoń... 25.06.12, 17:06
      Placzki zamiast wyciagnc wnioski z przyczyn nieudolnosci,woleli pic do rana.
      • tomaszbk Re: Film o reprezentacji. Najbardziej płakali Tyt 25.06.12, 17:46
        Tak cały barek w strefie VIP na lotnisku we Wrocławiu oprożnili z tej rozpaczy.
      • antropoid Re: Film o reprezentacji. Najbardziej płakali Tyt 26.06.12, 11:09
        ttoorroo05 napisał:

> Placzki zamiast wyciagnc wnioski z przyczyn nieudolnosci,woleli pic do rana.

Ależ wnioski już wyciągnięto. Trener stwierdził, że Polska Myśl Szkoleniowa dalej jest zwycięska - on błędu żadnego nie popełnił, zabrakło tylko szczęścia i czasu na przygotowania... :)
    • jurber1 Film o reprezentacji. Najbardziej płakali Tytoń... 25.06.12, 17:53
      Gdyby cala 11-tka wykazała tyle serca do walki co Polański, Perquiz, Błaszczykowski, czy Dudka to bez trudu gralibyśmy w ósemce najlepszych drużyn europejskich
    • menuet1 Trzeba walczyc dalej !!! 25.06.12, 17:57
      I Smuda i Lato powinni dalej prowadzic 'polska piłke' !!!
      • aramba Re: Trzeba walczyc dalej !!! 25.06.12, 18:16
        Tak, wiem, to żart, ale mało śmieszny...
        • fidziaczek Re: Trzeba walczyc dalej !!! 25.06.12, 21:47
          Jeśli wszyscy mówią ze kadra miała zapewnione warunki jak nigdy dotąd to wychodzi na to że Lato zrobił swoje, resztę mieli zrobić piłkarze z trenerem.
          • trzy.14 Re: Trzeba walczyc dalej !!! 25.06.12, 23:02
            Lato odpowiada za to, by ta kadra w ogóle była, by taki Smuda miał z kogo wybierać. Tzn. za ligę. Za szkolenie juniorów. I za to, a nie za euro, należy go wyrzucić z posady.
    • zlappande Film o reprezentacji. Najbardziej płakali Tytoń... 25.06.12, 22:30
      > Jest królem dowcipu, nieustannie prowokuje ludzi do żartów albo sam je robi. Potrafi zabrać kierowcy autobusu kluczyki do stacyjki, schować je i cała drużyna nie może pojechać na trening

nie wiem, jak Wy, ale ja bym plakal z takiego dowcipu
    • rawahecht A łzy Boenischa? ... 25.06.12, 23:24
      ... parówy, co to do dzisiaj nie wie, czy jest Niemcem, Polakiem, albo może Mongołem?

Ih liben IM !!!
    • silling Respect for Perquis 26.06.12, 00:14
      Respect for Perquis,
      played really good games despite the injury
    • ks.pedofil Film o reprezentacji. Najbardziej płakali Tytoń... 26.06.12, 08:58
      No i wyszlo szydlo z worka. Za Smudy pilkarze tez chleja. Cala noc i dalej beda w reprezentracji? A przeciez burak dyzma obiecywal ze nikt w kadrze nie pije. Banda konikow z biletami a nie pilkarze. Jaki poziom? Wmowiliscie im ze potrafia grac w pilke i oni w to uwierzyli. Blaszczykowski to kapitan na miare dyzmy. Burak nr 2 zaraz po smudzie. Pazerni na pieniadze amatorzy. Bez ambicji, bezpanstwowcy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka