pn-ski 10.08.12, 14:36 Przymusowe leczenie, jeśli chory - a jeśli zdrowy, to do trybunału za oszczerstwa wobec rządu i władz państwowych. A za sam wygląd - 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ahmed_jubara Kondominium,ale pieniądze od niego się bierze! 10.08.12, 15:12 Polska to kondominium rosyjsko-niemieckie? Skoro tak, to wszyscy ci, co biorą od niego pieniądze, w tym posłowie do sejmu tego kondominium to zdrajcy, płatni agenci, na żołdzie Berlina i Moskwy! Macierewicz jedną ręką bierze od nich forsę, a drugą im wygraża. Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Smoleńska mgła kontra ekonomia 10.08.12, 15:33 Jesienna ofensywa PIS miała się podobno koncentrować się na gospodarce. Wygląda na to, że Macierewicz postanowił wystrzelić ostatnie salwy ze smoleńskiej mgły zanim Jarosław Zęby-Wpraw Kaczyński zaatakuje z pozycji ekonomicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos kto agent i zdrajca? 10.08.12, 17:27 gdyby przylepiać łątkę "agenta" i "zdrajcy" za faktyczne szkodzenie polskiej racji stanu , to Jarek i Antek mieliby pierwszeństwo. Nikt tak w ostatnich latach nie zaszkodził wizerunkowi Polski jak owi "prawdziwi patrioci" . Jeżeli do tego dodać realne szkody poczynione przez Macierewicza w służbach specjalnych i wywiadzie - to wnioski nasuwają się same ! Już nie trzeba ich rozliczać nawet za sianie ziarna nienawiści i zwykłego chamstwa w polityce. Plony tego będą zbierać jeszcze następne pokolenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
belka2 Trzeci wybuch Macierewicza: książka 10.08.12, 17:52 macierewicz,nie bredz,lecz sie Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Re: Trzeci wybuch Macierewicza: książka 10.08.12, 18:07 w tym wypadku leczenie nie rokuje -idiotyzm jest nieuleczalny Odpowiedz Link Zgłoś
hen-live Re: Trzeci wybuch Macierewicza: książka 11.08.12, 10:33 belka2 napisał(a): > macierewicz,nie bredz,lecz sie To nieuleczalne,tylko pokoj z drzwiami bez klamek moze w atmosferze helu. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Trzeci wybuch Macierewicza: książka 10.08.12, 18:39 Szkoda, że 5 minut takich jak Macierewicz musi trwać tak długo i na koszt podatnika. Odpowiedz Link Zgłoś
pelikan1969 Re: Trzeci wybuch prawdy 10.08.12, 19:03 advancem napisał: > . Zadam pytanie: > Prof Binieda wydal na badania ok $2 000 000. > Czy ktos wydal z was ze swych pieniedzy $1 dollara? A ja odpowiem. Nie widziałem rachunków tego profesora i nie wiedziałem że jest człowiekiem tak bogatym by sobie machnąć 2 miliony w błoto. Szkoda tylko że ze swoimi rewelacjami nie chciał sie z Prokuraturą podzielić...taki dziwny rodzaj "patriotyzmu". > Ale mundrosci to gadac umiecie, prawda? A o instrukcji zabraniajacej pilotom poruszania sie po obszarze objętym mgła słyszałeś? No chyba powinieneś bo z 2005 roku jest ....byłeś już chyba na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Re: Trzeci wybuch prawdy 10.08.12, 20:05 advancem napisał: > Prof Binieda wydal na badania ok $2 000 000. > Czy ktos wydal z was ze swych pieniedzy $1 dollara? Jak mu się udało wydać dwie bańki na badania na papierze, na wróżki tyle wydał? W tym PiS-ie niezłe przekręty odchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
semafor12 Trzeci wybuch Macierewicza: książka 11.08.12, 07:09 Antek policmajster wychodzi z założenia że,, bujać to my możemy ale nie nas" po za tym ja przestałem już brać tego ćwoka na powarznie bo to jest chory czlowiek a takiemu tylko współczuć, on ma obłęd w oczach. Ale jest i pozytywna strona im więcej takiego oszołomstawa tym PISdzielce tracą na wartości KIEDY TEN KRAJ STANIE SIĘ NORMALNY Mam takie marzenie!! rydzol i jarkus biorą cale swoje zaplecze wyborcze i wędrują do ziemi obiecanej KTÓRA ZWIE SIĘ WOLSKA Odpowiedz Link Zgłoś
joris Trzeci wybuch Macierewicza: książka 11.08.12, 08:46 W Smolensku zgineli ludzie w tym jeden maly smieszny czlowiek o wiele za maly na swoje stanowisko ( i nie chodzi tu o wzrost), kilku innych, ktorzy sie chcieli promowac (np pan Szmajdzinski, ktory przez lata spedzone w PZPR nie slyszal o zbrodni w Katyniu), wielu z proznosci i wielu przypadkowych. TO BYL NAJZWYCZAJNIESZY WYPADEK LOTNICZY, a ze Polakom trudno uwierzyc ze maja lichych pilotow to odsylam do historii - niewiele wojen zesmy wygrali. Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Trzeci wybuch Macierewicza: książka 11.08.12, 09:48 Maciarewicz i jego maly prezio dobrze pamietaja literature na ktorej sie wychowali - slowa Goebelsa i Stalina - klamstwo wielokrotnie powtarzane stanie sie prawda. Poza tym mam pytanie - dlaczego ci ludzie tak nienawidza naszego kraju? Bo chyba nikt rozsadny nie nabierze sie na ich slowa o "patriotyzmie". To sa zwykli oszuscia, warto jednak bylo by ich postepowanie przeanalizowac psychologicznie - skad ta trauma, ta nienawisc do Polski i wiekszosci Polakow, ktorych oni nazywaja "nieprawdziwymi"? Mam wlasna teorie ale nie zdradze jej albowiem uznaja pisowcy ja za hate speach choc to tylko ludowa prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Zupełnie nie zgadzam się 11.08.12, 10:10 z Tymi którzy uważają Macierewicza za wariata. To nie jest wariat, to jest zimny cynik który doskonale zdaje sobie spawę że istnieje elektorat miałkich w rozumie frustratów którzy muszą karmić się teoriami spiskowymi, bo gdyby świat nie był przeciwko nim to okazało by się że są niczym. A tak są "bohaterami", "bojownikami sprawy" Doskonale też zdaje sobie sprawę, że nie poniesie konsekwencji żeby nie wiadomo jakie HANIEBNE rzeczy wygadywał czy wyprawiał. Czy poniósł jakiekolwiek po rozwaleniu polskich służb specjalnych, doprowadzając do osłabienia państwa do którego miłością obciera sobie gębę przy każdej okazji? Nie w szpitalu psychiatrycznym, powinien siedzieć a w pierdlu za zdradę stanu. Wyjątkowo niebezpieczne, bydle dla którego nie istnieją granice! Po nas choćby potop, bylebyśmy wygrali! Odpowiedz Link Zgłoś
hen-live Re: Zupełnie nie zgadzam się 11.08.12, 10:39 fedorczyk4 napisała: > z Tymi którzy uważają Macierewicza za wariata. To nie jest wariat, to jest zimn > y cynik który doskonale zdaje sobie spawę że istnieje elektorat miałkich w rozu > mie frustratów którzy muszą karmić się teoriami spiskowymi, bo gdyby świat nie > był przeciwko nim to okazało by się że są niczym. A tak są "bohaterami", "bojow > nikami sprawy" > Doskonale też zdaje sobie sprawę, że nie poniesie konsekwencji żeby nie wiadomo > jakie HANIEBNE rzeczy wygadywał czy wyprawiał. Czy poniósł jakiekolwiek po roz > waleniu polskich służb specjalnych, doprowadzając do osłabienia państwa do któr > ego miłością obciera sobie gębę przy każdej okazji? > Nie w szpitalu psychiatrycznym, powinien siedzieć a w pierdlu za zdradę stanu. > Wyjątkowo niebezpieczne, bydle dla którego nie istnieją granice! > Po nas choćby potop, bylebyśmy wygrali! Nic dodac nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Panie Redaktorze, mniej pisać i więcej czytać 11.08.12, 16:05 Choćby nagrane na "czarnych skrzynkach" w kokpicie słowa kapitana, że "spróbuję podejść" Pan Redaktor nadal nie rozumie o czym pisze. "Spróbuję podejść" oznacza podejście do wysokości decyzji (w Smoleńsku 100 m) samolotem skonfigurowanym jak do lądowania. Jeśli początek pasa nie jest widoczny ze stu metrów (i ok. kilometra przed jego początkiem) to piloci odchodzą na drugie podejście, czekając aż się pogoda poprawi lub lecą na lotnisko zapasowe. I tak też załoga tupolewa zamierzała zrobić (polecam dane z Cockpit Voice Recorder odczytane przez krakowski IES), a dlaczego jej się to nie udało to osobna kwestia - chyba nie na Pański rozum. Nawet raport komisji Millera nie utrzymywał, że załoga chciała lądować. Raportem MAK-u proszę się nie sugerować - zawiera uproszczenia, błędy, insynuacje i dezinformacje. Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski To ma coś wspólnego z ostatnia rozmowa braci? 12.08.12, 10:23 <"Spróbuję podejść" oznacza podejście do wysokości decyzji (w Smoleńsku 100 m)... I tak też załoga tupolewa zamierzała zrobić (...), a dlaczego jej się to nie udało to osobna kwestia - chyba nie na Pański rozum. > Na mój tez nie. Bardzo chciałbym, abyś mi to wyjaśnił. Dlaczego samolot znalazł się na wysokości brzozy... A może Macierewicz w swojej publikacji to wyjaśnia? ps. Tylko bez wybuchów, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Re: Zupełnie nie zgadzam się 11.08.12, 18:23 fedorczyk4 napisała: > z Tymi którzy uważają Macierewicza za wariata. To nie jest wariat, to jest zimn > y cynik Cyniczny wariat :) Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Zupełnie nie zgadzam się 11.08.12, 18:31 leming.nr1 napisał: > fedorczyk4 napisała: > Cyniczny wariat :) Wiesz mnie takie przypadki jakoś nie śmieszą. Ja się ich boję. Zbyt dużo ludzi im wierzy, a historia już zna takie przypadki, ze jeden kompletny popapraniec pociagnął za sobą sfrustrowńcow którzy jakoś dziwnie okazali się większością. A ci którzy się chichrali okazali się mniejszością. Może psychiatria też ma na ten temat wiele do powiedzenia, ale w psychatrii mam mniejsze rozeznanie niż w historii. Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Re: Zupełnie nie zgadzam się 11.08.12, 18:58 fedorczyk4 napisała: > leming.nr1 napisał: > > > fedorczyk4 napisała: > > > Cyniczny wariat :) > > Wiesz mnie takie przypadki jakoś nie śmieszą. Ja się ich boję. Zbyt dużo ludzi > im wierzy, a historia już zna takie przypadki, ze jeden kompletny popapraniec p > ociagnął za sobą sfrustrowńcow którzy jakoś dziwnie okazali się większością. A > ci którzy się chichrali okazali się mniejszością. Może psychiatria też ma na te > n temat wiele do powiedzenia, ale w psychatrii mam mniejsze rozeznanie niż w hi > storii. Bądź dobrej myśli. W narodzie jest dużo zdrowego rozsądku, a preziowi czy ojcu dyrechtorowi do Adolfa daleko. Zresztą ten drugi sfrustrowanych to ma raczej takich w stylu dinozaurów. Nie chodzi mi oczywiście o siłę i wielkość, chociaż niektórzy z tych wiekowych szarżują niczym Tyranozaurus Rex, jak do wolnego miejsca w tramwaju lub autobusie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wujekabc Trzeci wybuch Macierewicza: książka 11.08.12, 10:17 Antosiowi może jedynie pomóc potrójna lewatywa i potrójne płukanie żołądka. I to jedynie na krótki czas !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wels5 Trzeci wybuch Macierewicza: książka 11.08.12, 10:49 Czekam na czwarty, piaty i kolejne wybuchy Macierewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
he1ku Re: Trzeci wybuch Macierewicza: książka 11.08.12, 12:20 Przymusowe leczenie, jeśli chory - a jeśli zdrowy, to do trybunału za oszczerst > wa wobec rządu i władz państwowych. > A za sam wygląd - 10 lat. Dlaczego pajaca karać ? Zawsze to jest co posłuchać,pośmiać się z idioty.Proszę nie wyrzucajcie Macierewicza z PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
sanch-o-pansa Ale mydlą oczy 11.08.12, 12:24 Wielki lord Macierewicz przemówił. i co? I nic nie zmieni tego że ci co mu wierzą będą wierzyć dalej, a reszta odstawi jego książkę na półkę między Tolkiena a Lema . I tak będą puszczać tą płytę do wyborów. Mnie interesuje bardziej jak długo media będą się zajmować sprawami drugorzędnymi . Zielona wyspa tonie w długach, jest prawie 2 miliony ludzi bez pracy, wielkie inwestycje w infrastrukturę tak wychwalane przez PO do października wychamują, a ludzie przy nich pracujący zasilą szeregi bezrobotnych. Z wielkich reform nici zamiast tego jest akcja Rostkowskiego "księgowanie na medal" bo budżet nie wytrzyma . A media ścigają się na newsy o których zwykły człowiek jutro już nie będzie pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
bzbz666 wybuch Macierewicza 11.08.12, 17:58 Antoni Macierewicz to najlepszy agent jakiegokolwiek Rosja czy Sowiety kiedykolwiek miały w Polsce. Absolutnie bezkonkurencyjny w przyprawianiu Polakom gęby idiotów. Putin powinien wziąć przykład z Hitlera, który dla swoich ulubionych pilotów zamawiał specjalne odznaczenia - a to z czterdziestoma, a to z sześćdziesięcioma diamentami. Gwiazda Bohatera Związku Radzieckiego z co najmniej setką diamentów - oto godna nagroda dla ajatollaha Ibn Macierewi. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: wybuch Macierewicza 11.08.12, 18:07 bzbz666 napisał: > Antoni Macierewicz to najlepszy agent > jakiegokolwiek Rosja czy Sowiety kiedykolwiek miały w Polsce. > Absolutnie bezkonkurencyjny > w przyprawianiu Polakom gęby idiotów. > Putin powinien wziąć przykład z Hitlera, który dla swoich ulubionych pilotów > zamawiał specjalne odznaczenia - a to z czterdziestoma, > a to z sześćdziesięcioma diamentami. > Gwiazda Bohatera Związku Radzieckiego z co najmniej > setką diamentów - oto godna nagroda dla ajatollaha Ibn Macierewi. |"Pacz Pan" ze też mi to nie przyszło do głowy:-( Święta racja. Odpowiedz Link Zgłoś
luk-70 Trzeci wybuch Macierewicza: książka 12.08.12, 10:38 Uważam, że pisanie o Maciarewiczu dawno straciło sens. Dialog jest wykluczony, obraz choroby umysłowej zbyt wyraźny. A jeśli to nie choroba, jeszcze gorzej, gdyż wyłania się mroczna osobowość, która dla swoich doraźnych celów jest gotowa podpalić świat. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Trzeci wybuch Macierewicza: książka 12.08.12, 12:02 Antek zarobi kasę ,wydając te wypociny p.Biniendy(prof),a uzyskany dochód przekaże temu rzekomemu naukowcowi,który wydał kilka tys.dolców na podróż do Polski i brednie pseudonaukowe.Nie ma zlituj się,Antek! Musi zapłacic, bo Jarek nie wyda złotówki na ten cel. Odpowiedz Link Zgłoś