araya 30.08.12, 10:44 A szanowna małżonka P. kiedy na sanki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boykotka Prezes Amber Gold Marcin P. aresztowany 30.08.12, 11:02 Słucham posiedzenia sejmu na żywo. Nachodzi mnie jedna refleksja. Niech no tylko jeszcze raz mi GUS z bzdurnym sprawozdaniem wyskoczy albo urząd skarbowy będzie się domagał jakiegoś bezzasadnego pisma podpisanego zgodnie z reprezentacją. Upewnię się najpierw czy Amber Gold już złożył. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Wreszcie !!! 30.08.12, 12:41 Aresztowanie spóźnione o kilka lat. To właśnie bezkarność dla Plichty oraz jemu podobnych (szczególnie WGI) napędzała oszustwa, bo oszuści nie bali się kary. A teraz poczytajcie o bezczelności piramid i SKOKów, która nadal trwa: www.skubi.net/ambergold2.html Odpowiedz Link Zgłoś
lungompa Re: Wreszcie !!! 30.08.12, 13:07 A mnie najbardziej bawi to zaklamanie - wszyscy wiedza o kogo chodzi a nadal pisze sie oficjalnie - Marcin P ! I zaslania sie oczy oszusta czarnym prostokatem. Taka symbolika bez tresci - my chronimy "dobra osobiste" przestepcy. Jesli ktos jest aresztowany to powinno sie publikowac jego pelne imie i nazwisko + zdjec bez cenzury - do oporu. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Re: Wreszcie !!! 31.08.12, 00:45 > A mnie najbardziej bawi to zaklamanie - wszyscy wiedza o kogo chodzi a nadal pi > sze sie oficjalnie - Marcin P ! I zaslania sie oczy oszusta czarnym prostokatem Zgadzam się. Ja piszę Marcin Plichta, a nie Marcin P. Odpowiedz Link Zgłoś
manifest_pkwn Dlaczego nie każą mu iść schylonym 30.08.12, 11:20 Dlaczego go nie ciągną po glebie, nie kopią i nie pałują, tak jak to standardowo robią? Bo to pieszczoszek PEŁOSZKÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
helmuth1975 Prezes Amber Gold Marcin P. aresztowany 30.08.12, 11:36 powiesi się w celi? jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
efczer Re: Prezes Amber Gold Marcin P. aresztowany 30.08.12, 12:09 Żonusia będzie mówiła, że niczego nie podpisywała, i nie wie "o co chodzi" Odpowiedz Link Zgłoś
bardzoharakterny Prezes Amber Gold Marcin P. aresztowany 30.08.12, 12:11 Dlaczego ścigają jednego oszusta jak większym oszustem jest "ojciec dyrektor", który okrada najbiedniejszą część społeczeństwa tym bardziej, że oni są tak owładnięci przez "ojca dyrektora" (w swym prymitywie) jak sekciarze!!! Panie Gowin dlaczego pan nie ściga hierarchów KK, a jeszcze okrada pan skarb państwa? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka51 Re: Prezes Amber Gold Marcin P. aresztowany 30.08.12, 13:24 bardzoharakterny napisał: > [b]Dlaczego ścigają jednego oszusta jak większym oszustem jest "ojciec dyrektor > ", który okrada najbiedniejszą część społeczeństwa tym bardziej, że oni są tak > owładnięci przez "ojca dyrektora" (w swym prymitywie) jak sekciarze!!! Panie Go > win dlaczego pan nie ściga hierarchów KK, a jeszcze okrada pan skarb państwa? [ > /b] Problem w tym, że ojciec dyrektor obiecuje im raj niebieski, a nie raj ziemski (zyski tam, a nie tu i teraz). Gwarancje tych zapewnień skontrolować niesposób, bo niebo może dla każdego oznaczać coś innego;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozwado Gra pozorow 30.08.12, 14:05 Odtad musimy udawac, ze nie wiemy ze Marcin P. to Marcin Plichta, a w.w. musi nosic opaske na oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
m1r4640 Prezes Amber Gold Marcin P. aresztowany 30.08.12, 16:59 ku... jakigo biznesmena! Odpowiedz Link Zgłoś