Dodaj do ulubionych

Diabeł krąży po wiosce

• lopose.crime A o uniewinnieniu gangsterów jakoś w GW cicho... 13.09.12, 11:07

temat zastępczy - księża;-)
      • nerwus0 Re: A o uniewinnieniu gangsterów jakoś w GW cicho 13.09.12, 16:10
        Zapłać Piano to znajdziesz a nie cymbal tutaj.
        Temat zastęczy, temat zastępczy. Posłuchać możesz
        Radryja, oni napewno o tym mówią, albo TV SRAM.
      • zdybka Re: A o uniewinnieniu gangsterów jakoś w GW cicho 13.09.12, 16:16
        A czym rozni sie ten klecha od gangsterow ?
      • virgil33 Re: A o uniewinnieniu gangsterów jakoś w GW cicho 13.09.12, 19:15
        lopose.crime napisał:

>
        > temat zastępczy - księża;-)

Jaki do jasnej temat zastępczy?!?
        Pierwszy raz tu jesteś?
    • 36krzysiek Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 11:08
      Ja pie*dole! Czytam i oczom nie wierzę, że tacy tępi ludzie jeszcze po ziemi chodzą. Kościół powiniem być traktowany jak każdy totalitaryzm. Won do zakonów, tam kapucyna klepać i od ludzi się odpie*dolić!
      • drzejms-buond Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 11:12
        przepraszam uprzejmie a z czego ten pan żyje? Głodem go! Głodem!
        • zdybka Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 16:41
          drzejms-buond napisał:

> przepraszam uprzejmie a z czego ten pan żyje? Głodem go! Głodem!

Zawsze znajdzie sie jakis zdrajca, ktory doniesie zarlo dla niego .
          Moim zdaniem to raczej nie powinnismy sie wtracac do nich ,niech
          przestana narzekac a wezma sie za porzadki .
        • nerwus0 Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 16:41
          To chyba nie przejdzie. W piwniczce zapewne ma ze dwie zamrażarki
          z darami wiernych. Jakiś prosiak albo i dwa, kurki i gąski też pewnie
          wierni donosili. W razie czego może konia zeżreć.
          • virgil33 Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 19:17
            nerwus0 napisał:

> To chyba nie przejdzie. W piwniczce zapewne ma ze dwie zamrażarki
            > z darami wiernych. Jakiś prosiak albo i dwa, kurki i gąski też pewnie
            > wierni donosili. W razie czego może konia zeżreć.

...leśniczy dziczyznę dowozi...
    • compor Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 11:15
      jak pała stanie to co ma robić? na recznym ma jechac? zostawcie tego biednego plebana w spokoju
      • nerwus0 Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 16:57
        Właśnie. Przynajmniej za dzieci się nie zabiera. A że jedna z drugą
        zrobi księżulkowi dobrze, to zaraz zadrość we wsi.
        Ksiądz też może lubieć lody.
    • krzak164 Ksiądz też może na głowę byc chory. No i ten jest. 13.09.12, 11:15
      Dziwi mnie postawa biskupa, bo ja bym wcześniej gościa odprawił.
    • nickczemnik Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 11:17
      Ciekawe kto mądry wrzucił na główną zdjęcia ks. Jaworskiego? Teraz wszyscy będą myśleć, że to on jest tym od domu schadzek. Mądrzy Ci redaktory w gazecie, że hej.
    • taunus68 Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 11:18
      A za tydzień dostojnicy kościelni wystosują list pasterski do parafian o brutalnych atakach na KK...
    • jan.grz Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 11:20
      10 września w programie Pytanie na sniadanie, TVP 2, nadano poważną dyskusje z trzema katolickimi księżmi ekspertami (program nastawiony jest na wywiady ze specjalistami i ekspertami z róznych dziedzin) od...egzorcyzmów, których ilość w naszym kraju wyraznie narasta. Omawiano objawy opętania przez złego ducha i metody jego wypędzania. I to wszystko w państwowej tv, która domaga sie masowego płacenia abonamentów. Kaleki kraj, kalekie społeczeństwo i kaleki rząd pogrążający kraj w chaos bezprawia i kościelnego kołtuństwa. Tak na marginesie - leczenie chorób, też zaburzeń psychicznych jest prawnie zakazane przez osoby bez uprawnień. Czy Ministerstwo Zdrowia lub NFZ będzie wystawiał uprawnienia egzorcystom? A może koszty wypędzania złego ducha będzie objęte ubezpieczeniem?
      • virgil33 Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 19:21
        jan.grz napisał:

> 10 września w programie Pytanie na sniadanie, TVP 2, nadano poważną dyskusje z
        > trzema katolickimi księżmi ekspertami (program nastawiony jest na wywiady ze sp
        > ecjalistami i ekspertami z róznych dziedzin) od...egzorcyzmów, których ilość w
        > naszym kraju wyraznie narasta. Omawiano objawy opętania przez złego ducha i met
        > ody jego wypędzania. I to wszystko w państwowej tv, która domaga sie masowego p
        > łacenia abonamentów. Kaleki kraj, kalekie społeczeństwo i kaleki rząd pogrążają
        > cy kraj w chaos bezprawia i kościelnego kołtuństwa. Tak na marginesie - leczeni
        > e chorób, też zaburzeń psychicznych jest prawnie zakazane przez osoby bez upraw
        > nień. Czy Ministerstwo Zdrowia lub NFZ będzie wystawiał uprawnienia egzorcystom
        > ? A może koszty wypędzania złego ducha będzie objęte ubezpieczeniem?

100 lat temu mnie też uważaliby za opętaną, bo lunatykuję i po nocy kurze wycieram :D
        Na szczęście chłop mój ateista, to się cieszy. :)
      • jabmax Re: Diabeł krąży po wiosce 14.09.12, 08:50
        jan.grz napisał:
        > Tak na marginesie - leczeni
        > e chorób, też zaburzeń psychicznych jest prawnie zakazane przez osoby bez upraw
        > nień. Czy Ministerstwo Zdrowia lub NFZ będzie wystawiał uprawnienia egzorcystom
        > ? A może koszty wypędzania złego ducha będzie objęte ubezpieczeniem?
        ---
        Pisałem już chyba o tym:
        Aby wypędzać "szatana" z ludzi, trzeba najpierw "włożyć im go do głowy"(najlepiej już w przedszkolu)
        Naturalną konsekwencją "masowego prania mózgu", nauczaniem kościoła(m.in. religia w szkole i przedszkolu) jest wzrost zaburzeń psychicznych na tle religijnym. Masz rację- kolejnym naturalnym (w tej sytuacji) krokiem jest refundacja egzorcyzmów przez NFZ. ;-)
    • tyberium11 bywa czasami na odwrót 13.09.12, 11:28
      u mnie we wsi dobry ksiądz pomimo protestu parafian został wyeksmitowany siłą a na jego miejsce pojawił się zły ksiądz. Dobry ksiądz niedługo potem umarł w domu opieki dla emerytowanych księży. Krzywda go zabiła.
      • zdybka Re: bywa czasami na odwrót 13.09.12, 21:20
        tyberium11 napisał:

> u mnie we wsi dobry ksiądz pomimo protestu parafian został wyeksmitowany siłą a
        > na jego miejsce pojawił się zły ksiądz. Dobry ksiądz niedługo potem umarł w do
        > mu opieki dla emerytowanych księży. Krzywda go zabiła.

Jakbyscie sie lepiej postarali z tym protestowaniem ,ksiezulko zylby do dzisiaj .
        A tak ! Macie nowego Gargamela i meczcie sie .Dobrze wam tak .
    • minstrel515 Nowy serial kręcą? 13.09.12, 12:18
      Będą protesty radiomaryjnych.
      • vento_p Re: Nowy serial kręcą? 13.09.12, 12:31
        odgrzewane kotlety. pisaliście już o tym . Powtarzacie się również w Piano
    • 01maciek5 Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 12:58
      Matkę z piątką dzieci wiedzieliby jak ich wyeksmitować.Kogo oni się boją. Nietykalny czarny książe.Ja bym go zaspawał lub zamurował w tej twierdzy.W mojej dzielnicy tak by mu dali popalić że do Watykanu by na nogach za.....l...ł.
    • 01maciek5 Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 12:58
      Matkę z piątką dzieci wiedzieliby jak ich wyeksmitować.Kogo oni się boją. Nietykalny czarny książe.Ja bym go zaspawał lub zamurował w tej twierdzy.W mojej dzielnicy tak by mu dali popalić że do Watykanu by na nogach za.......ł.
      • zdybka Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 15:18
        01maciek5 napisał:

> Matkę z piątką dzieci wiedzieliby jak ich wyeksmitować.Kogo oni się boją. Nie
        > tykalny czarny książe.Ja bym go zaspawał lub zamurował w tej twierdzy.W mojej d
        > zielnicy tak by mu dali popalić że do Watykanu by na nogach za.......ł.

I tu jest tak zwany pies pogrzebany .Na ile sobie ludziska pozwola ,na tyle klecha
        bedzie sobie pozwalac .Zebrac paru dobrego chlopa ,na taczke dziada i wypieprzyc
        z wiochy .Gdzie problem ?
    • normalniejszy2 Jak księdzu odbije, to ma tyle do dyspozycji 13.09.12, 13:43
      Wypędzanie szatana z dzieci, święcenie czego popadnie, osądzanie ludzi w imię Boga... wydaje się, że taka władza (nie ważne czy uważamy ją za iluzoryczną czy za nadaną przez Boga) powinna być obwarowana szczególną kontrolą.
    • leming.nr1 Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 13:45
      "Różne takie paniusie na czerwonych obcasach. Jak pytałem, kto to jest, to mówił, że końmi się opiekują."

Koniem opiekować się ktoś musi. Lepiej paniusie, niż dzieci.
      • zdybka Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 15:11
        Zawsze twierdzilam ,ze oni maja tam jeden wielki burdel .
        • 6.smiech Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 15:20
          zdybka napisała:

> Zawsze twierdzilam ,ze oni maja tam jeden wielki burdel .

Oczywiscie, ale w doslownym tego slowa znaczeniu. Klient idzie do burdelu zeby poczuc namiastke milosci i placi. To samo robi ta sekta obiecujac "wierzcym" milosc i zbawienie.
          Zadna roznica, poza tym ze w prawdziwym burdelu to klient ma sekundy fizycznego zadowolenia a w kosciolku tylko obiecanki cacanki.
          • zdybka Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 15:36
            Raczej watpie ,zeby " panienki " robily te uslugi za friko z tym katabasem .
            Najlepszy jednak ubaw z tego ,ze baranki widzac na co sa wydawane ich
            " ofiary " ,wala dalej na tace .Sami sa sobie winni .
    • grzech_pierworodny Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 14:24
      "Kilka tygodni temu nowy proboszcz złożył w sądzie wniosek o eksmisję nieprawowitego lokatora plebanii. Jego rozpatrzenie może jednak potrwać."

Biednego emeryta, z kamienicy nowobogackich chamów, to sąd potrafi szybciutko eksmitować.
    • habemus_papam666 W kaftan i do czubów tego klechę psychola 13.09.12, 14:30
      Ale najpierw temu śmieciowi paradującemu w czarnej sukience przykładnie skuś mordę i na taczce wywieźć do rynsztoka !!!
      • zdybka Re: W kaftan i do czubów tego klechę psychola 13.09.12, 15:51
        A ja jestem za tym ,zeby nic nie podpowiadac " cierpiacym " .
        Maja co chca ,niech rusza swoje wygodne dupska i sami dojda do
        ladu z tym burdelem .
    • nerwus0 Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 15:47
      A cóżeście tak naskoczyli na klechę.
      Spróbujcie zapakować konia do mercedesa.
      Do tego sianko dla zwierza. Konik to nie chomik.
      Torebka słonecznika nie starczy. A stajnię na zaczep,
      koń musi mieć domek.
      Jesteście bez serca. Amen.
      • zdybka Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 15:56
        Chronmy zwierzeta !
        Nie pozwalajmy im ogladac starych wytartych moherow ,pozwolmy im
        na widok ladnej panienki ,na wysokich obcasach !!!!!!!!!!!
        A niech maja .
        • 6.smiech Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 16:25
          Jestem calkowicie za tym co piszesz, i co pisze twoj poprzednik. O zwierzeta trzeba dbac
          i transport musi odbywac sie w odpowiednich warunkach. Merc to znecanie. Rols to na
          pograniczu a gladzenie i pieszczoty tez musza byc na poziomie.
          Wprost nie mam slow zgrozy dla tych owieczek z tej parafi ktore tego nie rozumieja.
          • zdybka Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 16:32
            Raczej chyba nie przesadze jak okresle ich jako - nie czytate i nie pisate barany .
          • virgil33 Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 19:25
            6.smiech napisał:

> Wprost nie mam slow zgrozy dla tych owieczek z tej parafi ktore tego nie rozumi
            > eja.

Owca nie człowiek. Rozumieć nie musi.
    • chris2010 Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 17:53
      Darmowy cyrk dostępny tylko w Wolsce :-))))))
    • janczar42 Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 20:16
      niezły sqrwiel z tego klechy.!!!!!!!!!!!!!!
    • pablobodek Diabeł, anioł, chodzenie po wodzie, egzorcysta... 13.09.12, 22:09
      Czy musicie zawracać głowę normalnym, racjonalnym Polakom jakimiś zabobonami sekty Krk?!
      Mają oni swoje świątynie, gazetki, telewizję. Niech się w to bawią.
      Dajcie spokój, to nie średniowiecze.
      Wymrą jak dinozaury.
    • jedyny_twardziel Diabeł krąży po wiosce. 13.09.12, 23:45

Owszem, ksiądz może
      Wziąć forsę od " buraka ",
      Jeżeli z księdza
      Jest już korzyść jaka.

• ateo66 Diabeł krąży po wiosce 14.09.12, 00:40
      a durni ludzie wierzą i płacą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka