lopose.crime A o uniewinnieniu gangsterów jakoś w GW cicho... 13.09.12, 11:07 temat zastępczy - księża;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: A o uniewinnieniu gangsterów jakoś w GW cicho 13.09.12, 16:10 Zapłać Piano to znajdziesz a nie cymbal tutaj. Temat zastęczy, temat zastępczy. Posłuchać możesz Radryja, oni napewno o tym mówią, albo TV SRAM. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: A o uniewinnieniu gangsterów jakoś w GW cicho 13.09.12, 16:16 A czym rozni sie ten klecha od gangsterow ? Odpowiedz Link Zgłoś
virgil33 Re: A o uniewinnieniu gangsterów jakoś w GW cicho 13.09.12, 19:15 lopose.crime napisał: > > temat zastępczy - księża;-) Jaki do jasnej temat zastępczy?!? Pierwszy raz tu jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
36krzysiek Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 11:08 Ja pie*dole! Czytam i oczom nie wierzę, że tacy tępi ludzie jeszcze po ziemi chodzą. Kościół powiniem być traktowany jak każdy totalitaryzm. Won do zakonów, tam kapucyna klepać i od ludzi się odpie*dolić! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 11:12 przepraszam uprzejmie a z czego ten pan żyje? Głodem go! Głodem! Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 16:41 drzejms-buond napisał: > przepraszam uprzejmie a z czego ten pan żyje? Głodem go! Głodem! Zawsze znajdzie sie jakis zdrajca, ktory doniesie zarlo dla niego . Moim zdaniem to raczej nie powinnismy sie wtracac do nich ,niech przestana narzekac a wezma sie za porzadki . Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 16:41 To chyba nie przejdzie. W piwniczce zapewne ma ze dwie zamrażarki z darami wiernych. Jakiś prosiak albo i dwa, kurki i gąski też pewnie wierni donosili. W razie czego może konia zeżreć. Odpowiedz Link Zgłoś
virgil33 Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 19:17 nerwus0 napisał: > To chyba nie przejdzie. W piwniczce zapewne ma ze dwie zamrażarki > z darami wiernych. Jakiś prosiak albo i dwa, kurki i gąski też pewnie > wierni donosili. W razie czego może konia zeżreć. ...leśniczy dziczyznę dowozi... Odpowiedz Link Zgłoś
compor Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 11:15 jak pała stanie to co ma robić? na recznym ma jechac? zostawcie tego biednego plebana w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 16:57 Właśnie. Przynajmniej za dzieci się nie zabiera. A że jedna z drugą zrobi księżulkowi dobrze, to zaraz zadrość we wsi. Ksiądz też może lubieć lody. Odpowiedz Link Zgłoś
krzak164 Ksiądz też może na głowę byc chory. No i ten jest. 13.09.12, 11:15 Dziwi mnie postawa biskupa, bo ja bym wcześniej gościa odprawił. Odpowiedz Link Zgłoś
nickczemnik Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 11:17 Ciekawe kto mądry wrzucił na główną zdjęcia ks. Jaworskiego? Teraz wszyscy będą myśleć, że to on jest tym od domu schadzek. Mądrzy Ci redaktory w gazecie, że hej. Odpowiedz Link Zgłoś
taunus68 Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 11:18 A za tydzień dostojnicy kościelni wystosują list pasterski do parafian o brutalnych atakach na KK... Odpowiedz Link Zgłoś
jan.grz Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 11:20 10 września w programie Pytanie na sniadanie, TVP 2, nadano poważną dyskusje z trzema katolickimi księżmi ekspertami (program nastawiony jest na wywiady ze specjalistami i ekspertami z róznych dziedzin) od...egzorcyzmów, których ilość w naszym kraju wyraznie narasta. Omawiano objawy opętania przez złego ducha i metody jego wypędzania. I to wszystko w państwowej tv, która domaga sie masowego płacenia abonamentów. Kaleki kraj, kalekie społeczeństwo i kaleki rząd pogrążający kraj w chaos bezprawia i kościelnego kołtuństwa. Tak na marginesie - leczenie chorób, też zaburzeń psychicznych jest prawnie zakazane przez osoby bez uprawnień. Czy Ministerstwo Zdrowia lub NFZ będzie wystawiał uprawnienia egzorcystom? A może koszty wypędzania złego ducha będzie objęte ubezpieczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
virgil33 Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 19:21 jan.grz napisał: > 10 września w programie Pytanie na sniadanie, TVP 2, nadano poważną dyskusje z > trzema katolickimi księżmi ekspertami (program nastawiony jest na wywiady ze sp > ecjalistami i ekspertami z róznych dziedzin) od...egzorcyzmów, których ilość w > naszym kraju wyraznie narasta. Omawiano objawy opętania przez złego ducha i met > ody jego wypędzania. I to wszystko w państwowej tv, która domaga sie masowego p > łacenia abonamentów. Kaleki kraj, kalekie społeczeństwo i kaleki rząd pogrążają > cy kraj w chaos bezprawia i kościelnego kołtuństwa. Tak na marginesie - leczeni > e chorób, też zaburzeń psychicznych jest prawnie zakazane przez osoby bez upraw > nień. Czy Ministerstwo Zdrowia lub NFZ będzie wystawiał uprawnienia egzorcystom > ? A może koszty wypędzania złego ducha będzie objęte ubezpieczeniem? 100 lat temu mnie też uważaliby za opętaną, bo lunatykuję i po nocy kurze wycieram :D Na szczęście chłop mój ateista, to się cieszy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jabmax Re: Diabeł krąży po wiosce 14.09.12, 08:50 jan.grz napisał: > Tak na marginesie - leczeni > e chorób, też zaburzeń psychicznych jest prawnie zakazane przez osoby bez upraw > nień. Czy Ministerstwo Zdrowia lub NFZ będzie wystawiał uprawnienia egzorcystom > ? A może koszty wypędzania złego ducha będzie objęte ubezpieczeniem? --- Pisałem już chyba o tym: Aby wypędzać "szatana" z ludzi, trzeba najpierw "włożyć im go do głowy"(najlepiej już w przedszkolu) Naturalną konsekwencją "masowego prania mózgu", nauczaniem kościoła(m.in. religia w szkole i przedszkolu) jest wzrost zaburzeń psychicznych na tle religijnym. Masz rację- kolejnym naturalnym (w tej sytuacji) krokiem jest refundacja egzorcyzmów przez NFZ. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tyberium11 bywa czasami na odwrót 13.09.12, 11:28 u mnie we wsi dobry ksiądz pomimo protestu parafian został wyeksmitowany siłą a na jego miejsce pojawił się zły ksiądz. Dobry ksiądz niedługo potem umarł w domu opieki dla emerytowanych księży. Krzywda go zabiła. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: bywa czasami na odwrót 13.09.12, 21:20 tyberium11 napisał: > u mnie we wsi dobry ksiądz pomimo protestu parafian został wyeksmitowany siłą a > na jego miejsce pojawił się zły ksiądz. Dobry ksiądz niedługo potem umarł w do > mu opieki dla emerytowanych księży. Krzywda go zabiła. Jakbyscie sie lepiej postarali z tym protestowaniem ,ksiezulko zylby do dzisiaj . A tak ! Macie nowego Gargamela i meczcie sie .Dobrze wam tak . Odpowiedz Link Zgłoś
vento_p Re: Nowy serial kręcą? 13.09.12, 12:31 odgrzewane kotlety. pisaliście już o tym . Powtarzacie się również w Piano Odpowiedz Link Zgłoś
01maciek5 Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 12:58 Matkę z piątką dzieci wiedzieliby jak ich wyeksmitować.Kogo oni się boją. Nietykalny czarny książe.Ja bym go zaspawał lub zamurował w tej twierdzy.W mojej dzielnicy tak by mu dali popalić że do Watykanu by na nogach za.....l...ł. Odpowiedz Link Zgłoś
01maciek5 Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 12:58 Matkę z piątką dzieci wiedzieliby jak ich wyeksmitować.Kogo oni się boją. Nietykalny czarny książe.Ja bym go zaspawał lub zamurował w tej twierdzy.W mojej dzielnicy tak by mu dali popalić że do Watykanu by na nogach za.......ł. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 15:18 01maciek5 napisał: > Matkę z piątką dzieci wiedzieliby jak ich wyeksmitować.Kogo oni się boją. Nie > tykalny czarny książe.Ja bym go zaspawał lub zamurował w tej twierdzy.W mojej d > zielnicy tak by mu dali popalić że do Watykanu by na nogach za.......ł. I tu jest tak zwany pies pogrzebany .Na ile sobie ludziska pozwola ,na tyle klecha bedzie sobie pozwalac .Zebrac paru dobrego chlopa ,na taczke dziada i wypieprzyc z wiochy .Gdzie problem ? Odpowiedz Link Zgłoś
normalniejszy2 Jak księdzu odbije, to ma tyle do dyspozycji 13.09.12, 13:43 Wypędzanie szatana z dzieci, święcenie czego popadnie, osądzanie ludzi w imię Boga... wydaje się, że taka władza (nie ważne czy uważamy ją za iluzoryczną czy za nadaną przez Boga) powinna być obwarowana szczególną kontrolą. Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 13:45 "Różne takie paniusie na czerwonych obcasach. Jak pytałem, kto to jest, to mówił, że końmi się opiekują." Koniem opiekować się ktoś musi. Lepiej paniusie, niż dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 15:11 Zawsze twierdzilam ,ze oni maja tam jeden wielki burdel . Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 15:20 zdybka napisała: > Zawsze twierdzilam ,ze oni maja tam jeden wielki burdel . Oczywiscie, ale w doslownym tego slowa znaczeniu. Klient idzie do burdelu zeby poczuc namiastke milosci i placi. To samo robi ta sekta obiecujac "wierzcym" milosc i zbawienie. Zadna roznica, poza tym ze w prawdziwym burdelu to klient ma sekundy fizycznego zadowolenia a w kosciolku tylko obiecanki cacanki. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 15:36 Raczej watpie ,zeby " panienki " robily te uslugi za friko z tym katabasem . Najlepszy jednak ubaw z tego ,ze baranki widzac na co sa wydawane ich " ofiary " ,wala dalej na tace .Sami sa sobie winni . Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_pierworodny Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 14:24 "Kilka tygodni temu nowy proboszcz złożył w sądzie wniosek o eksmisję nieprawowitego lokatora plebanii. Jego rozpatrzenie może jednak potrwać." Biednego emeryta, z kamienicy nowobogackich chamów, to sąd potrafi szybciutko eksmitować. Odpowiedz Link Zgłoś
habemus_papam666 W kaftan i do czubów tego klechę psychola 13.09.12, 14:30 Ale najpierw temu śmieciowi paradującemu w czarnej sukience przykładnie skuś mordę i na taczce wywieźć do rynsztoka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: W kaftan i do czubów tego klechę psychola 13.09.12, 15:51 A ja jestem za tym ,zeby nic nie podpowiadac " cierpiacym " . Maja co chca ,niech rusza swoje wygodne dupska i sami dojda do ladu z tym burdelem . Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 15:47 A cóżeście tak naskoczyli na klechę. Spróbujcie zapakować konia do mercedesa. Do tego sianko dla zwierza. Konik to nie chomik. Torebka słonecznika nie starczy. A stajnię na zaczep, koń musi mieć domek. Jesteście bez serca. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 15:56 Chronmy zwierzeta ! Nie pozwalajmy im ogladac starych wytartych moherow ,pozwolmy im na widok ladnej panienki ,na wysokich obcasach !!!!!!!!!!! A niech maja . Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 16:25 Jestem calkowicie za tym co piszesz, i co pisze twoj poprzednik. O zwierzeta trzeba dbac i transport musi odbywac sie w odpowiednich warunkach. Merc to znecanie. Rols to na pograniczu a gladzenie i pieszczoty tez musza byc na poziomie. Wprost nie mam slow zgrozy dla tych owieczek z tej parafi ktore tego nie rozumieja. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 16:32 Raczej chyba nie przesadze jak okresle ich jako - nie czytate i nie pisate barany . Odpowiedz Link Zgłoś
virgil33 Re: Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 19:25 6.smiech napisał: > Wprost nie mam slow zgrozy dla tych owieczek z tej parafi ktore tego nie rozumi > eja. Owca nie człowiek. Rozumieć nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
chris2010 Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 17:53 Darmowy cyrk dostępny tylko w Wolsce :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
janczar42 Diabeł krąży po wiosce 13.09.12, 20:16 niezły sqrwiel z tego klechy.!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pablobodek Diabeł, anioł, chodzenie po wodzie, egzorcysta... 13.09.12, 22:09 Czy musicie zawracać głowę normalnym, racjonalnym Polakom jakimiś zabobonami sekty Krk?! Mają oni swoje świątynie, gazetki, telewizję. Niech się w to bawią. Dajcie spokój, to nie średniowiecze. Wymrą jak dinozaury. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny_twardziel Diabeł krąży po wiosce. 13.09.12, 23:45 Owszem, ksiądz może Wziąć forsę od " buraka ", Jeżeli z księdza Jest już korzyść jaka. Odpowiedz Link Zgłoś