Gość: homo sapiens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:24 "Ostatni samuraj II" będą tam kręcić, że jakaś baba lata z mieczem ? ;) Ogólnie mówiąc wiadomo od dawna co polityka robi z ludźmi, skaczacy Janowski na prochach itd. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Puchatek Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:26 No, słodko po prostu. Zwłaszcza, jak się pomyśli, że burmistrza wybiera się w wyborach bezposrednich. Czyli mieszkańcy już po raz drugi tę panią wybrali - mimo poprzednich historii. Czy czegoś nam to nie przypmina?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubuś Gigant Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:41 Zawsze w takich konfliktach staje się po czyjejś stronie.A rzadko jest dość danych aby rozwiązać konflikt bo tylko to dla normalnego inteligenta nieuwikłanego w masońskie i mafijne zmowy ma znaczenie.Nikt nie jest obiektywny.Ja po tym słowie mutant mógłbym sądzić,że to bestia która obraża urzędników.Ale może ma powody? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtexkowron Jacy wyborcy tacy politycy! 19.02.05, 11:13 To nie zadne "panstwo" ja wybralo a wyborcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzm Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:42 matka mi mowi ze obie zna i tak naprawde to ta co nie jest teraz burmistrzem a byla znowu chce zostac i przez zawisc wyciaga jakies sprawy z przeszlosci, a to co jest teraz burmistrzem i jest kontrowersyjna to duzo robi dla lokalnej spolecznosci ktora docenia to wybierajac ja na burmistrza a nie ta druga ktora tez by chciala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BumBum Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry... IP: 129.81.192.* 17.02.05, 23:41 Coz... internauto "dzm" - to nie jest wcale wykluczone, ze nawet chory (bez watpienia) psychicznie urzednik czasem moze zrobic tez i cos dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry.. 19.02.05, 01:32 Gość portalu: BumBum napisał(a): > Coz... internauto "dzm" - to nie jest wcale wykluczone, > ze nawet chory (bez watpienia) psychicznie urzednik > czasem moze zrobic tez i cos dobrego! Widze,ze ty ja juz badales. Odpowiedz Link Zgłoś
strozik.k Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry.. 19.02.05, 20:26 Już po raz drugi ktoś nazywa burmistrza lub radnych urzędnikami. Czy naprawdę tak trudno zrozumieć, że radny lub wójt , burmistrz jest z nadania partyjnego i nie jest żadnym urzędnikiem ? Przez takie właśnie myślenie utożsamia się afery i korupcję z właściwymi urzędnikami, którzy nic wspólnego z polityką nie mają jak też nie mają udziału w każdorazowym "wyborczym krojeniu tortu władzy i pieniędzy".Pozdrawiam myślących. Odpowiedz Link Zgłoś
multikulti.com Barcin, kobiety, poczucie humori 18.02.05, 04:55 Barcin na zawsze bedzie kojarzyc mi sie z najbardziej czarujaca dama, jaka spotkalem w zyciu. Uosobienie piekna, ucielesnienie kobiecosci z filozoficznym pozdrowieniem JWS a na dodatek maja wesole wladze... nie ma nic lepszego niz poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 18.02.05, 05:00 Gość portalu: Puchatek napisał(a): > No, słodko po prostu. Zwłaszcza, jak się pomyśli, że burmistrza wybiera się w > wyborach bezposrednich. Czyli mieszkańcy już po raz drugi tę panią wybrali - > mimo poprzednich historii. > Czy czegoś nam to nie przypmina?... **************************** A jaka jest procedura wysłania Busha i Kwaśniewskiego na badania psychiatryczne? Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 19.02.05, 01:37 maruda.r napisał: > A jaka jest procedura wysłania Busha i Kwaśniewskiego na badania psychiatryczne ? Duzo taniej bedzie tobie fartuszek zalozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Jak wyslac glowe panstwa do psychiatry? 19.02.05, 01:41 maruda.r napisał: > A jaka jest procedura wysłania Busha i Kwaśniewskiego na badania psychiatryczne Obawiam sie, ze nie ma takiej mozliwosci. Prezydent Johnson, ktory zaczal wojne wietnamska byl podejrzewany o chorobe psychiczna. Ale urzednika Bialego Domu, ktory te sugestie wysunal szybko zwolniono. Odpowiedz Link Zgłoś
unio4 Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 19.02.05, 00:58 A może wysłać wyborców do psychola? Przecież oni w tym miasteczku muszą mieć wszyscy dobrego pier...ca żeby wybierać samych psychopatów. Zamknąć granice gminy i niech się sami pogodzą po japońsku. Można tam jeszcze wysłać leppera żeby i w kraju spokój był. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry OLEK?? 19.02.05, 01:29 Gość portalu: Puchatek napisał(a): > No, słodko po prostu. Zwłaszcza, jak się pomyśli, że burmistrza wybiera się w > wyborach bezposrednich. Czyli mieszkańcy już po raz drugi tę panią wybrali - > mimo poprzednich historii. > Czy czegoś nam to nie przypmina?... Masz na mysli Kwasniewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Nie ma róży bez ognia... IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 17.02.05, 20:36 Zostawcie tą Panią w spokoju. To artystka! Pisze fraszki, organizuje happeningi z mieczem samurajskim, no i miała autorską wystawe w samym Ratuszu! To musiało być wydarzenie kulturalne... Więc uspokujcie się, artyści tak już mają że czasami są ekscentryczni... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko Re: Nie ma róży bez ognia... IP: *.onlink.net 17.02.05, 20:42 a moze by tak obie panie poddac badaniom? Wg mnie obie zdradzaja objawy szalenstwa . :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: różyczka Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.05, 20:58 Co to za wiadomość,że przyszła z mieczem.Jakby ścięła ze trzy głowy to by była wiadomość!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Posterunkowy Ten Naród otumaniony przez CZARNĄ I CZERWONĄ Mafię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:20 degeneruje sie coraz bardziej.Tylko emigrować do Australii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iluminata Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:21 CZarna Mamba!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
duch.ratusza Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 18.02.05, 21:01 hmm.... Czarna Mamba po menopauzie w różanym kimonie! Bonzai!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TorV Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry IP: *.devs.futuro.pl 17.02.05, 21:34 Hmm... To mieszkańcy wybrali... W pewien sposób świadczy o kondycji psychicznej samych barcinian. Czyżby miejscowość zamieszkana przez psycholi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuimichino "Mieszkańcy Barcina wybrali Stankiewicz..." IP: *.j.pppool.de 17.02.05, 22:04 No i o czym tu w ogole mowic, lud pracujacy wybral sobie chora psychicznie pania burmistrz wiedzac o tym, ze jest chora psychicznie. rece opdaja.... plakac sie chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 18.02.05, 05:04 Gość portalu: TorV napisał(a): > Hmm... To mieszkańcy wybrali... W pewien sposób świadczy o kondycji psychicznej > samych barcinian. Czyżby miejscowość zamieszkana przez psycholi? A czym się ta baba różni od psychola Tymińskiego, na którego głospwała połowa narodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:10 To ja dziekuje za mieszkancow, ktorzy glosowali na taka "krewka" babke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdude Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry IP: *.biosci.ohio-state.edu 17.02.05, 22:16 jak znam zycie to 85% procent mieszkancow nie chcialo sie wstac z wyrka w dzien wyborow... Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 17.02.05, 22:19 homo sapiens napisał: > ... Ogólnie mówiąc wiadomo od dawna co polityka robi z ludźmi ... Ja przychylał bym się raczej do tezy, że to do polityki często trafiają ludzie, hm, inni inaczej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d. Spacerowały Dzieci Przez PoleMinowe. IP: 217.98.64.* 17.02.05, 22:24 Spacerowały Dzieci Przez Pole Minowe.i Wesoło Machały Rączkami Na Trzy Kilometry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Sonda IP: *.chello.pl 17.02.05, 22:34 jeśli chodzi o to co powinno się badać politykom to powinna wyglądać trochę inaczej: 1) inteligencję 2) zdrowie psychiczne 3) stan kont bankowych 4) WSZYSTKO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NoName Kill Bill!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 00:04 Ja nie moge - normalnie Hollywood!!! :P Ciekawe czy cytowala ewangelie ludziom jak jeden z bohaterow "Pul Fiction"? "-Are you cool? -Yes, I'm cool" ROTLF! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mondry Arletta BURMISZCZE całego świata łonczcie się s psychiatrą IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.05, 00:07 Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Wszystko jest OK 18.02.05, 05:02 "Niedorozwoje, głupki, mutanty! Ja was wszystkich mogę w d... kopnąć - tak swoich radnych scharakteryzowała Ewa Stankiewicz, burmistrz Barcina (Kujawsko-Pomorskie), która przyszła do pracy z samurajskim mieczem." Miecz na pewno dostarczyli Talibowie z Klewek, a taki miecz zobowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 18.02.05, 05:07 - Toporek chciałam przekazać gminnej izbie pamięci - odpiera Stankiewicz. - Nie poddam się żadnym badaniom. Czuję się świetnie. **************************** A co tym toporkiem zrobiono, że zasłużył na umieszczenie go w gminnej izbie pamięci? A co do dobrego samopoczucia, to jest raczej wrażenie subiektywne, którego doświadcza np. wielu pijanych kierowców. Odpowiedz Link Zgłoś
szymkoz Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 18.02.05, 11:58 Miałem "wielka przyjemność" pracy z tą panią, koszmar do potęgi. Oczywiście ona nigdy nie była winna. Już dawno powinno się wsadzić w kaftan i wywieźć bez prawa powrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
madrala1 Oj tam - bez przesady 18.02.05, 13:20 Ciezko dzis byc burmistrzem, a co dopiero pania burmistrz... Od tego samego juz moze sie kobicie w glowie pomieszac. A ja tez do pracy z mieczem w reklamowce czesto podazam - zawsze to razniej czlowiek sie czuje! Odpowiedz Link Zgłoś
oracz_prawdziwy Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 18.02.05, 14:12 Ta historia najlepiej świadczy o poldskim elektoracie. Co tam zresztą burmistrz w małym miasteczku. Pomyślmy co nas czeka w następnej kadencji parlamentu. Juz wszyscy zapomnieli o TKM AWSu. Wszyscy pragną prawicy (no bo interes większości cienkoprzędzącego społeczeństwa nas nie interesuje). My wszyscy Kulczyki Bochniarze i Goliszewscy. Oj durnoto, durnoto. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina27 Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 18.02.05, 15:47 ...ukochany kraj umiłowany kraj ...bo szalone Gołębie latają... a gołębie tylko pocztowe być powinny (dla niewtajemniczonych, dodamy, że zanim Pani Ewa została żoną Pana Stankiewicza, była żoną Pana Gołębia) Życzymy aby mieszkańcy Barcina dokonywali już samych trafnych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
merkury2 CZYŻBY LIGA POLSKICH RODZIN? 18.02.05, 16:00 Z opisu wynika, że pani burmistrz przeszła szkolenie u samego Giertycha... Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Babskie piekło 18.02.05, 19:31 W Barcinie rządzą kobiety. Np w Radzie Gminy stanowia ogromną większość. Polecam tą wiadomoś wszystkim którzy twierdza że kobiety łagodza obyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 18.02.05, 22:12 Pewnie ta pani burmistrz jest z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w no no a z materialu faktow wygladalo ze z pania b 19.02.05, 00:46 burmistrz wszytsko jest ok a ci radni sieja zamet z nie wiadomo jakiego powodu , ze wymyslili sobie zarzuty no no obiektywny dziennik niby Odpowiedz Link Zgłoś
dziobak71 ilustracja tego tekstu to skandal 19.02.05, 02:07 ilustracja tego tekstu to skandal. fotka i podpis, ze miecze są piekne i zabójczko skuteczne, nijak sie ma bezposrednio do tekstu, a pośrednio jest puszczaniem oczka do publiki, ze oto "wariatów opisano". szkoda ze nawet wyborcza nie potrafi potraktowac choroby psychicznej powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Na początek wystaczy odprawić egzorcyzm!!!! 19.02.05, 05:37 Miejscowy egzorcysta (kapłan katolicki) po zakończonych czarach powie co łaska. Można tedy dać mu jakąś działkę (nie prochy), chętnie przyjmie. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś