Dodaj do ulubionych

Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:24
"Ostatni samuraj II" będą tam kręcić, że jakaś baba lata z mieczem ? ;) Ogólnie mówiąc wiadomo od dawna co polityka robi z ludźmi, skaczacy Janowski na prochach itd. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Puchatek Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:26
      No, słodko po prostu. Zwłaszcza, jak się pomyśli, że burmistrza wybiera się w
      wyborach bezposrednich. Czyli mieszkańcy już po raz drugi tę panią wybrali -
      mimo poprzednich historii.
      Czy czegoś nam to nie przypmina?...
      • Gość: Kubuś Gigant Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:41
        Zawsze w takich konfliktach staje się po czyjejś stronie.A rzadko jest dość
        danych aby rozwiązać konflikt bo tylko to dla normalnego inteligenta
        nieuwikłanego w masońskie i mafijne zmowy ma znaczenie.Nikt nie jest
        obiektywny.Ja po tym słowie mutant mógłbym sądzić,że to bestia która obraża
        urzędników.Ale może ma powody?
        • antipatico Jakie panstwo, tacy politycy... 18.02.05, 13:21
          • wojtexkowron Jacy wyborcy tacy politycy! 19.02.05, 11:13
            To nie zadne "panstwo" ja wybralo a wyborcy.
            • antipatico Trafna uwaga: jacy wyborcy tacy politycy. 19.02.05, 17:32
        • fuckitall ZIEMIA JEST PLASKA!!!!!!!! 18.02.05, 15:23
      • Gość: dzm Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:42
        matka mi mowi ze obie zna i tak naprawde to ta co nie jest teraz burmistrzem a
        byla znowu chce zostac i przez zawisc wyciaga jakies sprawy z przeszlosci, a to
        co jest teraz burmistrzem i jest kontrowersyjna to duzo robi dla lokalnej
        spolecznosci ktora docenia to wybierajac ja na burmistrza a nie ta druga ktora
        tez by chciala
        • Gość: BumBum Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry... IP: 129.81.192.* 17.02.05, 23:41
          Coz... internauto "dzm" - to nie jest wcale wykluczone,
          ze nawet chory (bez watpienia) psychicznie urzednik
          czasem moze zrobic tez i cos dobrego!
          • maksimum Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry.. 19.02.05, 01:32
            Gość portalu: BumBum napisał(a):

> Coz... internauto "dzm" - to nie jest wcale wykluczone,
            > ze nawet chory (bez watpienia) psychicznie urzednik
            > czasem moze zrobic tez i cos dobrego!

Widze,ze ty ja juz badales.
          • strozik.k Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry.. 19.02.05, 20:26
            Już po raz drugi ktoś nazywa burmistrza lub radnych urzędnikami. Czy naprawdę tak trudno zrozumieć, że radny lub wójt , burmistrz jest z nadania partyjnego i nie jest żadnym urzędnikiem ? Przez takie właśnie myślenie utożsamia się afery i korupcję z właściwymi urzędnikami, którzy nic wspólnego z polityką nie mają jak też nie mają udziału w każdorazowym "wyborczym krojeniu tortu władzy i pieniędzy".Pozdrawiam myślących.
      • multikulti.com Barcin, kobiety, poczucie humori 18.02.05, 04:55
        Barcin na zawsze bedzie kojarzyc mi sie z najbardziej czarujaca dama, jaka
        spotkalem w zyciu. Uosobienie piekna, ucielesnienie kobiecosci

z filozoficznym pozdrowieniem
        JWS
        a na dodatek maja wesole wladze... nie ma nic lepszego niz poczucie humoru
      • maruda.r Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 18.02.05, 05:00
        Gość portalu: Puchatek napisał(a):

> No, słodko po prostu. Zwłaszcza, jak się pomyśli, że burmistrza wybiera się w
        > wyborach bezposrednich. Czyli mieszkańcy już po raz drugi tę panią wybrali -
        > mimo poprzednich historii.
        > Czy czegoś nam to nie przypmina?...

A jaka jest procedura wysłania Busha i Kwaśniewskiego na badania psychiatryczne?

• maksimum Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 19.02.05, 01:37
          maruda.r napisał:

> A jaka jest procedura wysłania Busha i Kwaśniewskiego na badania
          psychiatryczne ?

Duzo taniej bedzie tobie fartuszek zalozyc.

• mis22 Jak wyslac glowe panstwa do psychiatry? 19.02.05, 01:41
          maruda.r napisał:
          > A jaka jest procedura wysłania Busha i Kwaśniewskiego na badania
          psychiatryczne

Obawiam sie, ze nie ma takiej mozliwosci. Prezydent Johnson, ktory zaczal wojne
          wietnamska byl podejrzewany o chorobe psychiczna. Ale urzednika Bialego Domu,
          ktory te sugestie wysunal szybko zwolniono.
      • unio4 Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 19.02.05, 00:58
        A może wysłać wyborców do psychola?
        Przecież oni w tym miasteczku muszą mieć wszyscy dobrego pier...ca żeby wybierać
        samych psychopatów. Zamknąć granice gminy i niech się sami pogodzą po japońsku.
        Można tam jeszcze wysłać leppera żeby i w kraju spokój był.
      • maksimum Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry OLEK?? 19.02.05, 01:29
        Gość portalu: Puchatek napisał(a):

> No, słodko po prostu. Zwłaszcza, jak się pomyśli, że burmistrza wybiera się w
        > wyborach bezposrednich. Czyli mieszkańcy już po raz drugi tę panią wybrali -
        > mimo poprzednich historii.
        > Czy czegoś nam to nie przypmina?...

Masz na mysli Kwasniewskiego?
    • Gość: ee Nie ma róży bez ognia... IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 17.02.05, 20:36
      Zostawcie tą Panią w spokoju. To artystka! Pisze fraszki, organizuje
      happeningi z mieczem samurajskim, no i miała autorską wystawe w samym
      Ratuszu! To musiało być wydarzenie kulturalne... Więc uspokujcie się, artyści
      tak już mają że czasami są ekscentryczni... :-)
      • Gość: sloneczko Re: Nie ma róży bez ognia... IP: *.onlink.net 17.02.05, 20:42
        a moze by tak obie panie poddac badaniom? Wg mnie obie zdradzaja objawy
        szalenstwa . :))
    • Gość: różyczka Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.05, 20:58
      Co to za wiadomość,że przyszła z mieczem.Jakby ścięła ze trzy głowy to by była
      wiadomość!.
    • Gość: Posterunkowy Ten Naród otumaniony przez CZARNĄ I CZERWONĄ Mafię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:20
      degeneruje sie coraz bardziej.Tylko emigrować do Australii.
    • Gość: iluminata Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:21
      CZarna Mamba!!!!!
      • duch.ratusza Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 18.02.05, 21:01
        hmm.... Czarna Mamba po menopauzie w różanym kimonie! Bonzai!!!!!
    • Gość: TorV Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry IP: *.devs.futuro.pl 17.02.05, 21:34
      Hmm... To mieszkańcy wybrali... W pewien sposób świadczy o kondycji psychicznej
      samych barcinian. Czyżby miejscowość zamieszkana przez psycholi?
      • Gość: Kuimichino "Mieszkańcy Barcina wybrali Stankiewicz..." IP: *.j.pppool.de 17.02.05, 22:04
        No i o czym tu w ogole mowic, lud pracujacy wybral sobie chora psychicznie pania
        burmistrz wiedzac o tym, ze jest chora psychicznie. rece opdaja.... plakac sie
        chce....
      • douglasmclloyd Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 18.02.05, 05:04
        Gość portalu: TorV napisał(a):

> Hmm... To mieszkańcy wybrali... W pewien sposób świadczy o kondycji psychicznej
        > samych barcinian. Czyżby miejscowość zamieszkana przez psycholi?

A czym się ta baba różni od psychola Tymińskiego, na którego głospwała połowa
        narodu?
        • the_real_kris albo od Walesy? 18.02.05, 17:05
          tez jest 'gieniuszem'
          • desspo22 Re:a od balcerowicza ? tez malpa z brzytwa w ekono 19.02.05, 09:38
            :-P
    • Gość: Bartek Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:10
      To ja dziekuje za mieszkancow, ktorzy glosowali na taka "krewka" babke :)
      • Gość: cdude Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry IP: *.biosci.ohio-state.edu 17.02.05, 22:16
        jak znam zycie to 85% procent mieszkancow nie chcialo sie wstac z wyrka w dzien
        wyborow...
    • rs_gazeta_forum Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 17.02.05, 22:19
      homo sapiens napisał:
      > ... Ogólnie mówiąc wiadomo od dawna co polityka robi z ludźmi ...

Ja przychylał bym się raczej do tezy, że to do polityki często trafiają ludzie,
      hm, inni inaczej ;-)
    • Gość: d. Spacerowały Dzieci Przez PoleMinowe. IP: 217.98.64.* 17.02.05, 22:24
      Spacerowały Dzieci Przez Pole Minowe.i Wesoło Machały Rączkami Na Trzy Kilometry
    • Gość: bazyliszek Sonda IP: *.chello.pl 17.02.05, 22:34
      jeśli chodzi o to co powinno się badać politykom to powinna wyglądać trochę
      inaczej:
      1) inteligencję
      2) zdrowie psychiczne
      3) stan kont bankowych
      4) WSZYSTKO!
    • Gość: NoName Kill Bill!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 00:04
      Ja nie moge - normalnie Hollywood!!! :P

Ciekawe czy cytowala ewangelie ludziom jak jeden z bohaterow "Pul Fiction"?

"-Are you cool?
      -Yes, I'm cool"

ROTLF!
    • Gość: Mondry Arletta BURMISZCZE całego świata łonczcie się s psychiatrą IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.05, 00:07
    • douglasmclloyd Wszystko jest OK 18.02.05, 05:02
      "Niedorozwoje, głupki, mutanty! Ja was wszystkich mogę w d... kopnąć - tak
      swoich radnych scharakteryzowała Ewa Stankiewicz, burmistrz Barcina
      (Kujawsko-Pomorskie), która przyszła do pracy z samurajskim mieczem."

Miecz na pewno dostarczyli Talibowie z Klewek, a taki miecz zobowiązuje.
    • maruda.r Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 18.02.05, 05:07

- Toporek chciałam przekazać gminnej izbie pamięci - odpiera Stankiewicz. - Nie
      poddam się żadnym badaniom. Czuję się świetnie.

A co tym toporkiem zrobiono, że zasłużył na umieszczenie go w gminnej izbie pamięci?

A co do dobrego samopoczucia, to jest raczej wrażenie subiektywne, którego
      doświadcza np. wielu pijanych kierowców.

• szymkoz Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 18.02.05, 11:58
      Miałem "wielka przyjemność" pracy z tą panią, koszmar do potęgi. Oczywiście ona
      nigdy nie była winna. Już dawno powinno się wsadzić w kaftan i wywieźć bez
      prawa powrotu.
      • madrala1 Oj tam - bez przesady 18.02.05, 13:20
        Ciezko dzis byc burmistrzem, a co dopiero pania burmistrz... Od tego samego juz
        moze sie kobicie w glowie pomieszac. A ja tez do pracy z mieczem w reklamowce
        czesto podazam - zawsze to razniej czlowiek sie czuje!
    • oracz_prawdziwy Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 18.02.05, 14:12
      Ta historia najlepiej świadczy o poldskim elektoracie. Co tam zresztą burmistrz
      w małym miasteczku. Pomyślmy co nas czeka w następnej kadencji parlamentu. Juz
      wszyscy zapomnieli o TKM AWSu. Wszyscy pragną prawicy (no bo interes większości
      cienkoprzędzącego społeczeństwa nas nie interesuje). My wszyscy Kulczyki
      Bochniarze i Goliszewscy. Oj durnoto, durnoto.
    • michalina27 Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 18.02.05, 15:47
      ...ukochany kraj
      umiłowany kraj

...bo szalone Gołębie latają... a gołębie tylko pocztowe być powinny
      (dla niewtajemniczonych, dodamy, że zanim Pani Ewa została żoną Pana
      Stankiewicza, była żoną Pana Gołębia)
      Życzymy aby mieszkańcy Barcina dokonywali już samych trafnych wyborów.
    • merkury2 CZYŻBY LIGA POLSKICH RODZIN? 18.02.05, 16:00
      Z opisu wynika, że pani burmistrz przeszła szkolenie u samego Giertycha...
    • borrus Babskie piekło 18.02.05, 19:31
      W Barcinie rządzą kobiety. Np w Radzie Gminy stanowia ogromną większość.
      Polecam tą wiadomoś wszystkim którzy twierdza że kobiety łagodza obyczaje.
    • ja.ja222 Re: Radni wysłali panią burmistrz do psychiatry 18.02.05, 22:12
      Pewnie ta pani burmistrz jest z SLD.
    • adam81w no no a z materialu faktow wygladalo ze z pania b 19.02.05, 00:46
      burmistrz wszytsko jest ok a ci radni sieja zamet z nie wiadomo jakiego
      powodu , ze wymyslili sobie zarzuty no no obiektywny dziennik niby
    • szabo Czarna Mamba 19.02.05, 00:55
      i Ren O'Ishi
    • dziobak71 ilustracja tego tekstu to skandal 19.02.05, 02:07
      ilustracja tego tekstu to skandal. fotka i podpis, ze miecze są piekne i
      zabójczko skuteczne, nijak sie ma bezposrednio do tekstu, a pośrednio jest
      puszczaniem oczka do publiki, ze oto "wariatów opisano". szkoda ze nawet
      wyborcza nie potrafi potraktowac choroby psychicznej powaznie.
    • kozaczek3 Na początek wystaczy odprawić egzorcyzm!!!! 19.02.05, 05:37
      Miejscowy egzorcysta (kapłan katolicki) po zakończonych czarach powie co łaska.
      Można tedy dać mu jakąś działkę (nie prochy), chętnie przyjmie.
      Amen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka