Dodaj do ulubionych

Obrona błotem

18.02.05, 21:37
I pomyśleć, że Wieczerzak przez jedno wymienione nazwisko stał sie dla
Wyborczej kompletnie niewiarygodny!

Jakby tak oskarżył barbarzyńców- Buzka, Krzaklewskiego, byłby OK, przy
Kwaśniewskim można by przemilczeć, nooooo, ale żeby Władek?! Tego już za
wiele. To środowisko w obronie Grażynki na hasło Adasia i Jacusia obalało
rząd RP, co tu mówić o jakiejs prokuraturze.

Wieczerzak nie jest bohaterem mojego romansu, ale... nie powiedzał tego w
wywiadzie dla "Praktycznej Pani", ani dla "Faktu", tylko zeznał pod rygorem
odpowiedzialności karnej. Po co by mu to było?
Obserwuj wątek
    • adax4 Re: Obrona błotem 18.02.05, 23:56
      SZkoda że za jego czasów nie był jeszcze popularny zestaw Mały MIchnik. Ależ to
      byłaby jazda. Apel do wszystkich mafiozów i geszefciarzy; jak robicie jakieś
      interesy z politykami koniecznie je nagrywajcie. Zaszkodzić nie zaszkodzi a
      może się przydać
      • powiedz_to_koniowi Nie wierzę Wieczerzakowi 19.02.05, 01:40
        Kiedy słyszę że to Wieczerzak obciąża tych ludzi - aż mi się chce ich bronić...
        Nie mówię już o tym że okradł PZU. Chodzi mi o politykę.

Wieczerzak jest całkowicie spalony, i dzięki temu mógłby przyjmować od
        polityków zamówienia: wykończyć tego? tamtego? coś się wymyśli !

On już nie zarobi oficjalnie jako działacz albo polityk, i cały czas spędza na
        myśleniu: co zrobić żeby się wywinąć od oskarżeń kryminalnych (za to że okradł
        PZU) i co zrobić żeby jak najlepiej na tym wyjść finansowo. Takim ludziom nie
        wolno ufać.
      • mariarp Re: Obrona błotem 20.02.05, 20:13
        NIE MOGE TEGO czytac KIM WY jestescie . W tramwaju w sklepie . wszedzie
        chamstwo. A chcialam sie zmienic i kochac blizniego.DLaczego jestescie tacy
        ordynarni. CZy w POLSCE tylko lumpen proletariat ma koputery.?POKOLENIE ZMIJOWE.
    • frank_drebin Widze, ze GW robi sie nerwowa. Zreszta jak zwykle. 19.02.05, 01:38
      Inicjatywa centrum im nie wyszla (nawet jej sympatycy ja krytykuja). Do tego
      moze Frasyniuk ich lider, ktory jak przytomnie zauwazyl Ziemkiewicz zniszczyl
      mit UW jako partii ludzi rozumnych. Jest byc moze umoczony. Cos czuje, ze teraz
      w GW "lista Wildsteina" zejdzie na drugi plan. Na pierwszy wejdzie obrona
      Frasyniuka ...
      • powiedz_to_koniowi Re: Widze, ze GW robi sie nerwowa. Zreszta jak zw 19.02.05, 01:46
        Ty, ale zobacz - zrobili to dość profesjonalnie: główna informacja jest w miarę
        neutralna, i bronią dopiero w komentarzu, który z natury jest subiektywny.

A jeżeli jakiś złodziej i oszust oczerniałby twojego kolegę, którego znasz z
        jak najlepszej strony, to nie krzyczałbyś że to kłamstwo ??? Ja mam nadzieję że
        bym krzyczał.
        • wstann Re: Widze, ze GW robi sie nerwowa. Zreszta jak zw 19.02.05, 03:34
          Czy ta niewyedukowana biedota,tracąca prace,protestujaca z haslami złodzieje ma
          racje,ze nasze elity to ZŁODZIEJE?
          Niech zyje prof.Hausner,Balcerowicz...i bezrobocie ktore jak podano w styczniu
          wzroslo o 4/10%
          • holyboy_666 Re: od balcerowicza to się odczep 19.02.05, 10:36
            znajdz sobie innego chłopca do bicia
    • pianola2 Mechanika pisania 19.02.05, 19:56
      Przy okazji zwroccie uwage na mechanike pisania tego rodzaju artykulow. Mamy
      wiec wieczerzaka i jego grypsy, a potem zeznania. Ale nazwisko Frasyniuka jako
      centralne nieladnie by wygladalo, wiec sie na wszelki wypadek podaje sie Buzka i
      Krzaklewskiego. A ze w innym kontekscie, w zwiazku z jakims raportem dziwnym z
      CBS to nei ma znaczenia. wazne ze padlo: Buzek - teraz mozna Frasyniuk napisac.
    • zetp Obrzucanie błotem przez GW 20.02.05, 06:33
      No coz. GW jak jej naczelny nadal chce odgrywac role "sumienia narodu". Szkoda
      bardzo, ze jak w PRL pod gornolotnymi haslami kryja sie juz tylko wszawe
      interesy poszczegolnych ludzi! Moralnosc reprezentowana przez redaktorow GW
      coraz bardziej odstaje od pojec moralnosci i uczciwosci jakie wyznaja ludzie
      nie uwiklani w polityczne i gospodarcze dranstwa. Coraz to wieksze rzesze ludzi
      domagaja sie jawnosci w zyciu politycznym, spolecznym i gospodarczym. I tak
      jest nie tylko w Polsce, ale i w krajach osciennych. Konstruktorom i obroncom
      okraglego stolu, grubej kreski, wspierania lewej nogi, "cywilizowanej"
      lustracji, prawicowej lewicy i lewicowej prawicy juz dziekujemy!
      • rrwawa Re: Obrzucanie błotem przez GW 20.02.05, 19:54
        Widac z daleka fana Koalicji Kaczo-Rokitnej.Niestety jest takze troche ludzi w
        tym narodzie, ktorzy dziekuja rowniez radykalom,
        fundamentalistom,autokratycznym arogantom,populistom oraz amatorom moralnej
        rewolucji przy pomocy sciagania cugli...Tym panom tez dziekujemy.
    • seawolfie Re: Obrona błotem 20.02.05, 15:18
      na marginesie- trwa festiwal Frasyniuka a TV. W sobotę oglądałem go
      przynajmniej 3 razy. To się nazywa patronat medialny!

W Linii Specjalnej na samym początku Frasyniuk stwierdził, że Wieczerzak
      wszystkie zarzuty odszczekał w TVN24. Otóż oświadczam, że Frasyniuk kłamie- nic
      takiego nie nastąpiło. Wieczerzak powiedzał, że nie chodziło o Sląsk Wrocław,
      tylko o inny klub wrocławski. Natomiast zdecydowanie podtrzymał, że chodzi o
      Frasyniuka.

Nie wiem , czy Wieczerzak kłamie, czy mówi prawde, natomiast z całą pewnością
      wiemy, że kłamie i to głupio, niczym szczeniak z podstawówki Frasyniuk!
      Niezły "nowy początek" nowej (?) partii.
    • leszczuk1 Re: Obrona błotem 20.02.05, 21:44
      Dlaczego wszyscy zapomnieli o Berdychowskim, ojcu chrzestnym Wieczerzaka ?
      Może ten szlachetny działacz SKL szykuje się do powrotu do sejmu i ma w
      zanadrzu następnego Grzedorza ?
    • druid1 Wieczerzak nie wzial sie z kosmosu 21.02.05, 02:05
      Ktos go na tym stanowisku posadzil
      Wczesniej ktos go musial popierac - chyba nie sadzicie, ze takie stanowisko
      obejmuje sie po bezstronnym konkursie :-))

Stoja za nim konkretne sily polityczne - i przeciez wiadomo, ze nie robil nic
      bez przyzwolenia tych sil

Jak ktos ma czas i ochote moze przesledzic te powiazania :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka