klkak 21.02.05, 16:43 Pozyczki, ktore sa umarzane to po prostu DOTACJE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.ba projekt musi być WŁASNY - nie musi już być dobry 21.02.05, 17:00 partyjniactwo - nieważne jaki projekt byle własny - Obcego nie POprzemy bo nie nasz. Odpowiedz Link Zgłoś
bolekzaja Re: PO ma własny projekt naprawy służby zdrowia 21.02.05, 17:04 Następny KNOT rokity. Panie przewodniczący Tusk nie ma Pan rzemienia, by tego wysoce inteleigentnego (Jezus maria- co nas czeka )przyszłego a wręcz znienawidzonego premiera, przywiązać gdzieś w kuluarach obok ubikacji. Nie bedzię Panu przynosił wstydu Niech krzyknie - "umorzenie albo śmierć" i ZEJDZIE na wieczność Odpowiedz Link Zgłoś
aga1000 Re: PO ma własny projekt naprawy służby zdrowia 21.02.05, 17:11 AMEN!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
speev Re: PO ma własny projekt naprawy służby zdrowia 21.02.05, 19:32 i znowu kurfa wszyscy zapłacimy za czyjś "sukces" przedwyborczy!!! były już dotacje dla górników, kolejarzy, stoczniowców itp. itd. a potem wychodzą takie kwiatki jak "ustawa 203". Panie Rokita! nie zapomniał Pan tabletki? Odpowiedz Link Zgłoś
janbacz Myślałem że PO stanie po stronie podatników 21.02.05, 17:22 Miałem nadzieję że PO stanie po stronie podatników i ludzi którzy uczciwie i dobrze pracują ograniczając do rozsądnych wielkości swoje apetyty płacowe. 40% dobrych szpitali nie ma długów - one nie dostaną nagrody od podatników, za to dostaną nagrodę nieudacznicy, (zakładam, że to nieudacznictwo a nie przestępcze wyprowadzanie pieniędzy ze szpitali), którzy beztrosko tolerowali przez lata straty i narastanie długów. Jestem bardzo rozczarowany tą ustępliwością PO przed bezczelnymi żądaniami ludzi którzy akurat najmniej zasłużyli na jakieś nagrody. Odpowiedz Link Zgłoś
dankol1 pożyczki a nastęnie będą kolejne pożyczki itp. 21.02.05, 17:24 czyli kolejna pętla dla służby zdrowia. A może wprowadzić minimalną składkę na publiczną służbę zdrowia i dać ludziom możliwość ubezpieczania się prywatnie od kosztów leczenia?????? A co ze szpitalami które sobie same z tym poradziły?? podobno jest ich 40% Odpowiedz Link Zgłoś
speev Re: pożyczki a nastęnie będą kolejne pożyczki itp 21.02.05, 19:34 ja t ow ogóle proponowałbym zniesienie publicznej służby zdrowia, a za te pieniądze, które tam marnotrawią, to w prywatnych klinikach bylibyśmy traktowani jak paniska! (niedowiarkom zalecam lekturę cenników - ubezpieczenia na życie i kosztów leczenia) Odpowiedz Link Zgłoś
fuente Re: PO ma własny projekt naprawy służby zdrowia 21.02.05, 17:55 PO niech sama się naprawi.Ciekawy jestem co jeszcze wymyśli Mały Janek. Odpowiedz Link Zgłoś
slubicz ...taki jak w latach 97-2001? 21.02.05, 18:17 Prosze, prosze....!!! Kiedyś było "Balcerowicz za budżet" ,a teraz " uzdrawiające" pomysły... A propos: " Gazeta" lubuje sie w wyszukiwaniu zdjęć polityków, zdjęć niekoniecznie pozowanch. A może by tak zdjęcie "bufonka liska chytruska- rkitkę" przedstawić , jak z "premierowskim" ,marsowym obliczem zastanawia sie: pod jakim szyldem ,co by tu jeszcze spie...rzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajms Re: PO ma własny projekt naprawy służby zdrowia 21.02.05, 18:20 Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
yarixch jesli pozyczka na preferencyjnych warunkach to 21.02.05, 18:56 wszystkim a nie tylko szpitalom, one przespaly ostatnie 15 lat, niech pracuja jak moja firma, bez dotacji Odpowiedz Link Zgłoś
mckenna Re: PO ma własny projekt naprawy służby zdrowia 21.02.05, 19:07 A znajomi na mnie warczą jak im mówię że nasza "prawica" to socyjały, tylko bardziej pobożne. Odpowiedz Link Zgłoś
sznaucer465 Re: PO ma własny projekt naprawy służby zdrowia 21.02.05, 19:22 Poprawnego Dyrektor Szpitala broń Boże!!!!! musi być mecenasik za potężne pieniądze. Gratuluję smutny jasiu/od czterech ciotek/ tylko twój głupi łysy łeb mógł to wymyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: PO ma własny projekt naprawy służby zdrowia 21.02.05, 20:32 Panie J.(W.M.) Rokito iluś tam imion. Nie kompromituj się Pan. Za krakowskich czasów lepiej to Panu szło. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
42nat POProstu Kompromitacja 21.02.05, 21:17 Nie chce się wierzyc, ale to PO PROSTU KOMROMITACJA, a nie pomysł! Żenada! Chłopcy, z tym swoim profesjonalizmem wybierzcie się lepiej na piwo, chociaz bidak Kulczyk na was zarobi Odpowiedz Link Zgłoś
romar Re: PO ma własny projekt naprawy służby zdrowia 21.02.05, 21:39 Weterani wielu partii (Pan Rokita,Pan Tusk...), którzy na zmianę rządzili lub byli w opozycji, mają "złotą receptę". :)) Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 oj polaczki , polaczki 21.02.05, 22:41 17 wypowiedzi i ani jednej merytorycznej. Żadna z poprzednich osób nie wysiliła się aby zaprezentować coś więcej niż kilka nieprzemyślanych określeń. Nie potraficie wyjaśnić co z uzdrowieniem sytuacji w służbie zdrowia nic nie mając do zaproponowania. Natomiast obrażać tych, którzy chcą coś zrobić i dotrzymują danego słowa oczywiści "polaczki" muszą obrażać. Ciekawy jestem , które z Was przeczytało ten projekt w całości??? Obawiam się, że żadne. Oczywiście całą wiedzę opieracie na tym co napisał dziennikarz Koszer Cajtung. Wiarygodne źródło.Życze więcej pokory. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś