Dodaj do ulubionych

Przesłuchujemy Kwaśniewskiego

09.03.05, 07:08
Nie tlumacz sie facet bo i tak nikt w to nie uwierzy .
Obserwuj wątek
    • wtes1 Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 07:27
      Wierzmy Prezydentowi.Ręczy że mówi prawdę swoim HONOREM
      • x3936012 Czy te oczy (magistra) moga klamac? 09.03.05, 09:59
        koncz wasc, wstydu oszczedz.
        • twprezydent Bez charakteru,bez honoru. Drobny szmaciarz z PZPR 09.03.05, 12:23
          Co tu więcej pisać - spieprzaj dziadu!
          • m635 Olek! Czekam na Ciebie, prycza wolna - Twój Pęczak 09.03.05, 12:26
            • slon2002 Mgr świruje i rżnie głupa, chyba pijany od rana 09.03.05, 19:08
              • slon2002 jestem dumy z Prezydęta 09.03.05, 19:12
                ten pie..ny śmieć i tak zdechnie w lochu razem z Millerem i Kulczykiem.
                Niech no tylko Kaczory okrzepną u władzy.
                Tak im daj Boże, daj.
                • lisle NO NAROD KRETYNOW !!! JAK CZYTAM TE POSTY ! 16.03.05, 12:06
                  ZERO ROZUMU ZERO DUMY NARODOWEJ ZERO SZACUNKU ZERO WSZYSTKIEGO !!! POLACZKOWIE
                  JESTESCIE JEDYM WIELKIM ZEREM !!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
          • lady_m2 Re: Bez charakteru,bez honoru. Drobny szmaciarz z 09.03.05, 13:27
            Słuchaj gnojku.
            Licz się ze słowami, nie głosowałeś na niego to niekrytykuj szmaciarzu.
            Ciekawa jestem czy ty jesteś taki honorowy........
            O Prezydydencie w taki sposób się nie mówi.
            Pogadamy jak prezydentem zostanie Leppert
            • ms473 Re: Nie głosowałeś, nie krytykuj (?) 09.03.05, 16:03
              > "nie głosowałeś na niego to nie krytykuj szmaciarzu"

Nie zrozumiałem tego argumentu. Jeszcze raz dla słabszych, proszę.

W Twojej wypowiedzi dostrzegam ukrytą krytyke Leppera (może się mylę). Mam
              pytanie: głosowałaś na niego? Bo jeśli nie, to według Twojej własnej logiki,
              nie masz prawa go krytykować.
              • slon2002 czerwona swołocz zdycha bez godności 09.03.05, 19:10
            • marek10004 Re: lady_m2 09.03.05, 17:34
              Ladies nie uzywaja takiego jezyka. To raczej jezyk ladacznic, tudziez
              prostytutek. A juz czerwonych prostytutek po prostu nie mozna sluchac.
      • 77qwerty Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 10:47
        Ja tez recze za Kwasniewskiego honorem
        Dziwkarz i Złodziej
      • as75 SPASLAK-TLUSTA SZMATO!!! 09.03.05, 20:28
    • dzikamalpa i tak go lubię 09.03.05, 07:28
      nie jestem przekonany czy taktyka jaka obral prezydent jest najlepszym
      rozwiazaniem, taka widocznie byla kalkulacja polityczna, jednoczesnie widzac
      slabych aktorów w tanim kabarecie probujacych w zenujacy sposob osiagnac swoj
      cel polityczny (patrz komisja sledcza) to mu sie nawet nie dziwie....
      a tak na marginesie to zabawne bylo zobaczyc posła romana giertycha, który na
      wtorkowym posiedzeniu komisji zloscil sie i prawie plakal tak jakby ktos mu
      obiecal ze dostanie samochodzik i w ostatnim momencie stwierdzil ze na niego
      nie zasluguje, a on przeciez zaplanowal juz jak sie bedzie nim bawil...
      no coz zalosny endek
    • bogalfa Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 07:42
      Prezydent Kwaśniewski to jednak nieporównywalnie lepsza klasa polityka niż np.
      Kaczyńscy (ostatnio strasznie demagogiczni), Giertych, Wrzodak, Wasserman etc.
      etc. etc. I chyba dlatego, że to jest rzeczywiście "ktoś", różni przeciwnicy
      wkładają tyle wysiłku, złej woli i jadu, żeby go pomniejszyć, czy nawet
      zniszczyć. Byłoby niedobrze, gdyby im się to udało. Ale chyba się w końcu
      nacięli.
      • t324911 Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 07:49
        O tym nacieciu to bedzie mozna porozmawiac po wyborach . Na razie to on rozdaje
        karty a przynajmniej tak mu sie wydaje .
        "...Byłoby niedobrze, gdyby im się to udało.."
        A coz by sie takiego stalo gdyby stanal przed komisja ??. Teraz pewnie stanie
        przed Trybunalem Stanu . Mysle ze komisja bylaby bardziej wyrozumiala .
        • bogalfa Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 08:15
          Wątpię, i to bardzo, żeby doszło aż do Trybunału Stanu. A o "wyrozumiałości"
          Komisji Śledczej wątpię jeszcze bardziej. W tej komisji nie tylko brak rozumu,
          ale zwykłej odpowiedzialności i rzetelności. No a jak będzie z wyborami, to się
          okaże. Koalicja PO i PiS, teoretycznie możliwa, praktycznie albo się nie złoży,
          albo nie potrwa długo. Rokita nie jest demagogiem i jednak ma na uwadze
          interesy zarówno państwa jak i obywateli. Jeżeli do Sejmu wejdzie Partia
          Demokratyczna, to PiS znajdzie się poza rządem koalicyjnym. I obawiam się, że
          słusznie. LPR szans na dojście do władzy drogą demokratyczną raczej nie ma. A
          na pucz szanse są równie nikłe. Więc odgrażanie się jest zawieszone w próżni.
          • zenek2011 Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 09:07
            Dlatego Macierewcz i Gietrych pojechali do rydzyka, zeby zalatwic sobie
            poparcie naiwnych wyznawcow radia maryja.Prezydent nie musi nawet siedziec
            przed taka kamisja obciachową.
          • antinowhere Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 09:25
            bogalfa napisał:

> No a jak będzie z wyborami, to się
            >
            > okaże. Koalicja PO i PiS, teoretycznie możliwa, praktycznie albo się nie
            złoży,
            >. Jeżeli do Sejmu wejdzie Partia
            > Demokratyczna, to PiS znajdzie się poza rządem koalicyjnym. I obawiam się, że
            > słusznie.

Odlatujesz, czy jeszcze jesteś w realu ? 6 % poparcia dla PeDe to kilkunastu
            posłów. Więc z czym do ludzi. Ale pomarzyć zawsze można.
            • holyboy_666 Re: sondaże 09.03.05, 10:46
              sondaż robiła zdaje sie rzepa. 6% to ok 30 posłów.
            • x-y-z Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 13:15
              antinowhere napisał:

> 6 % poparcia dla PeDe to kilkunastu
              > posłów.

i na dodatek PD odbiera głosy własnie PO, a więc sumarycznie zajmą tyle samo
              foteli w sejmie, tylko, że będa podzieleni
          • luksusowy_yacht Rokita nie jest demagogiem - niezły tekst 09.03.05, 18:54
            bogalfa napisał:
            Rokita nie jest demagogiem i jednak ma na uwadze
            > interesy zarówno państwa jak i obywateli.
            ehiehiehei dobre Rokita nie jest demagogiem. To co robi od paru miesięcy PO za
            sprawąust Rokity to czysta demagogiai populizm, tylko ubrane w ładne i mądre
            słówka. Jedyne na czym Rokicie zależy to bycie premierem, podobnnie jak
            Kaczorom zresztą i to jest nasza tragedia, bo po lewej stronie są złodzieje, a
            po prawej ludzie z niezaspokojonymi ambicjami, albo ekstremiści. Praktycznie
            nie ma u nas prawdziwych polityków, tzn. takich, którym zależy właśnie na
            Państwie
      • seawolfie Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 22:07
        "Prezydent Kwaśniewski to jednak nieporównywalnie lepsza klasa polityka niż np.
        > Kaczyńscy (ostatnio strasznie demagogiczni), Giertych, Wrzodak, Wasserman
        etc. "
        taaaak? To dlatego sie ich przestraszył? Skoro taki dobry, to mógł ich roznieść
        na strzępy przed kamerami i jeszcze załapać punkty. Tyle, że zwieracz puścił.
        Prawda jest taka, że kręgosłupem i odwagą prezio nigdy nie grzeszył. Ustawione
        i uzgodnione pytania, odpowiednie oświetlenie, tło, to co innego. A przede
        wszystkim zeznania pod przysięgą, to nie to samo, co gładkie paplanie dla pism
        kobiecych.
    • dezerter2 Zeznania Dochnala 09.03.05, 07:49
      Zeznania Dochnala są już na www.tylkopolityka.pl!
    • zimmer Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 08:19
      Nie daj się Kwach! Ta cała komisja to jakaś parodia.
    • darl powinno się go aresztować 09.03.05, 08:22
      powinno się go aresztować
      • bogalfa Re: powinno się go aresztować 09.03.05, 08:30
        Za co? Na jakiej podstawie prawnej? Członkowie Komisji Śledczej uczynili z niej
        przede wszystkim narzędzie gry politycznej. Prezydentowi Polski wolno odmówić
        udziału w tej grze. I słusznie, że odmówił.
      • terminatius2 Re: powinno się go aresztować 09.03.05, 09:29
        darl napisał:

> powinno się go aresztować

Kogo aresztowac? Macieja(konia)G. Alez zgadzam sie.
    • tomek9991 Nie był przygotowany, dobre 09.03.05, 08:31

Hmm.
      "Powiedział, że nie był przygotowany dostatecznie na to, żeby komentować na
      przykład kolejne zdjęcia, które komisja miałaby w zanadrzu."
      Ile on jeszcze porobił sobie zdjęć z osobami, które teraz siedzą
      po więzieniach ?
      Obawiam się, iż dużo.
      Milerowi trzeba przyznać, iż ma więcej odwagi cywilnej.
      • bogalfa Re: Nie był przygotowany, dobre 09.03.05, 08:39
        tomek9991 napisał:

>
        >
        > Hmm.
        > "Powiedział, że nie był przygotowany dostatecznie na to, żeby komentować na
        > przykład kolejne zdjęcia, które komisja miałaby w zanadrzu."
        > Ile on jeszcze porobił sobie zdjęć z osobami, które teraz siedzą
        > po więzieniach ?
        > Obawiam się, iż dużo.
        > Milerowi trzeba przyznać, iż ma więcej odwagi cywilnej.
        Ej, Tomek, wyciągasz jedno zdanie i robisz przekręt. A odwagi cywilnej to
        akurat Prezydent Kwaśniewski wykazał bardzo dużo, odmawiając stawania przed tą
        Komisją.
        • tomek9991 Bajki dla dorosłych prezio opowiada 09.03.05, 09:56
          Kwach opowiada bzdury, iż "Wprost" obaliło po 1989 wszystkich premierów.
          Przeciez to on brał udział w obaleniu Millera, zaś Łysego obalił Elektryk.
          Pawlak sam się obalił.
          • tomek9991 Prezio i Wildstein - szczyt hipokryzji 09.03.05, 10:03
            "To brzmi jak teza Wildsteina: pajęczyna agentów oplata III RP.

- Wildstein i ja mówimy o podobnym środowisku. "

Kilka dni wcześniej prezio atakował Wildsteina jako oszołoma.
            Jak to punkt widzenia się zmienia !
            • tomek9991 Proszę porównać oba teksty 09.03.05, 10:16
              "Jak to było z Dochnalem? Pan twierdzi, że go nie znał. A przecież jesteście
              we "Wprost" na wspólnym zdjęciu. Gwóźdź do Pańskiej trumny?

- Dochnala nie znałem. Był tutaj osiem lat temu, ale tylko jako członek
              delegacji, a nie mój pierwszoplanowy partner w rozmowie. Tu przychodzą setki
              ludzi, zwracam uwagę tylko na głównych rozmówców. Na niego nie zwróciłem uwagi,
              nie zapamiętałem.
              ...
              I potem o Dochnalu Pan nie słyszał?

- Owszem, pojawiał się w różnych dokumentach, które do mnie docierają...

...w dokumentach służb specjalnych?

- Tak, i one mają charakter negatywny, włącznie z ostrzeżeniem, żeby w żaden
              sposób nie dawać mu szansy kręcenia się koło nas.

serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,2591896.html?as=3&ias=9

Wcześniej :
              "Dochnala oczywiście nie znam, nigdy z nim nie rozmawiałem, nie miałem z nim
              żadnych kontaktów. "
              polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1197351&MP=12
        • janmucha Re: Nie był przygotowany, dobre 09.03.05, 12:06
          bogalfa napisał:

> A odwagi cywilnej to
          > akurat Prezydent Kwaśniewski wykazał bardzo dużo, odmawiając stawania przed

> Komisją.

Szczegolnie jej duzo wykazal uciekajac po drabinie przez okno. Brawo! Opowiada
          dyrdymaly dziennikarzom, zreszta z niezwykle zyczliwej mu GW, bo juz na Olejnik
          pokrzykiwal, a naiwni sie nabieraja.
          A o tej liscie rady nadzorczej Orlenu to oczywiscie nie wiedzial, z Millerem
          sie spotkal przypadkowo, a Kulczyk oczywiscie przypadkowo znalazl sie u
          Millera, bo tam przeciez siadal calymi dniami i czekal czy aby po drodze pan
          prezydent nie wpadnie odwiedzic (oczywiscie przypadkowo) premiera.
          Kiedys byla taka piosenka - Oj naiwny, naiwny, naiwny....
      • holyboy_666 Re: czy królowa anglii powinna abdykować? 09.03.05, 10:47
        przeciez tez ma zdjęcie z dochnalem?..
    • zenek2011 Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 09:04
      Jesli Olo jest czysty, to slusznie zrobil nie stajac przed komisja oszolomow!
    • myzzard Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 09:12
      Przykro czytać takie wywiady. Wygląda jakby przesłuchujący dziennikarz zadawał
      pytania z kartki przygotowanej przez Kancelarię Prezydenta. Rozmówcy stoją po
      jednej stronie, podobnie próbują wytłumaczyć prezedenta.
      Wywiad na zamówienie, smutno mi.
      Gazeto! Kupowałem Cię ponad 10 lat. Przykro mi, ale rezygnuję po doświadczeniu
      ostatnich miesięcy, sprawach Kwaśniewskiego, Wildsteina itp.
    • sluczyn ObecnośćGiertycha,polityczny układ oddala intencje 09.03.05, 09:14
      Obecność Giertycha, polityczny układ oddala intencje społeczne powołania
      komisji.
      Oczyszczenie działań z kapitalizmu politycznego wymaga działań niepolitycznych
      lub jakiejś utopii jak Radio Maryja i PiSowskie państwo prawa.
      W tej sytuacji zawsze będę za Kwaśniewskim!
      Choćbym padał z głodu, nie przyjmę chleba od oszołoma, któremu chleb żytni
      kojarzy się z żydnim.
      • tola2003 Re: ObecnośćGiertycha,polityczny układ oddala int 09.03.05, 09:42
        No to gloduje koles i bron dalej oszusta i sprzedawczyka Polski. Tez mi sie
        Giertych nie podoba, ale Kwach to juz chyba szczyt wszystkiego, dziwie sie ze
        sa jeszcze tacy jak ty co go bronia.
        • sluczyn Tobie życzę kraju przyjaznego dla nauki, technolog 09.03.05, 09:54
          Tobie życzę kraju przyjaznego dla nauki, ochrony zdrowia, technologii i
          biznesu, bo dzięki niemu w takim stanie skończy się mniemanologia.
          Co do głodowania to masz rację, za dużo tych skojarzeń chleba żytniego z żydnim!
          • ms473 Re: Kwach musi być cacy, skoro Giertych jest be 09.03.05, 16:16
            Po niektórych wypowiedziach na tym forum widać, że wiele osób popiera Pana
            Prezydenta, bo ma niskie mniemanie o postaciach typu Giertych, Macierewicz,
            Gruszka itd. Ale dlaczego właściwie? Czemu nie można przyznać, że rola
            Kwaśniewskiego w głównych aferach ostatnich lat jest co najmniej zagadkowa i
            wymaga wyjaśnienia? Czemu musi to oznaczać poparcie dla działań Romana? Nie
            umiecie, ludzie, oddzielić tych dwóch rzeczy?
            • pjpb Re: Kwach musi być cacy, skoro Giertych jest be 09.03.05, 16:56
              nie mozna tego przyznac bo w polsce dominuje kultura plemienna. wyrazny jest
              podzial na 'my' i 'oni'. 'naszym' wierzymy 'onych' uwazamy za glupkow kretaczy
              itp itd. fakty? kogo one obchodza? znamienna jest w wywiadzie powyzej ilosc
              pytan 'wierzy pan X?'.
              aleksander kwasniewski jest ucielesnieniem takiego podejscia. dopoki przed
              nawazelinowanymi dziennikarzami czy odpowiednio pokornymi prokuratorami moze
              odpowiedac na pytania 'szanowny panie prezydencie, stop waszych lizac niegodnym,
              jaka jest panska ocena ...' jest w swoim zywiole. natomiast kiedy podkreceni
              kamerami niekonieczniej zyczliwi poslowie moga go zapytac o cos konkretnego pod
              przysiega - obrazek jest zgola inny.
              kwasniewski uwaza ze 'panstwo to ja' mozna go tylko podziwiac i pytac o wyroki.
              pytania o fakty bylyby obraza majestatu
    • mirek99 Prezydencie - masz moje calkowite poparcie. 09.03.05, 09:47
      Ja tez mam juz calkowicie dosc tego co ta komisja wyrabia!!
      A wszystko pod mila sentecja: odkrycie prawdy! - heh, co za kraj.
      • tomek9991 To samo prezio mówił do Busha 09.03.05, 09:58
        Całkowicie bezsensowne jest takie deklarowanie miłości w polityce.
    • dziwak4 Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 09:58

A caly swiat sie smieje z tego,i jak on mogl prosic Prezydenta
      Busha o znisienie wiz dla Polakow,dla kogo?dla tych obrzepalow,
      ktorzy przyjezdzaja tutaj a ja sie musze nimi zajmowac,no bo to
      Polak,a wiec zal i trzeba z nim jak z niemowleciem;tylko po co on tu?
      Siedzcie sobie zasrane polaczki tam gdzie siedzicie i nie wyjezdzajcie
      nigdzie,a napewno nie do USA,bo w tym kraju trzeba sie wami opiekowac,
      bo jest to twardy i ciezki kraj;i jak kto ma dynamike to zarobi i nie tylko,
      ale pijaczkow to tutaj nie potrzebujemy;jak rowniez polrozwinietych umyslowo.
      Wystarczy wam pomroczna,tam ciemno juz z wieczora,mozna cos wypic,potem spac.
      Jakos do rana a potem dalej,sku..synskie polaczki.

• tomek9991 Frustracja 09.03.05, 10:01
        Nie pij tyle.
    • dziwak4 Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 10:04

Jak mozna tak traktowac Prezydenta Rzyczypospolitej Polskiej.

Wy wszyscy w tej Polsce jestescie Ch..ami i skonczycie jak Ch..e!
    • xmisiax Kwachu trzymaj sie!!!!! 09.03.05, 10:13
    • pasmail Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 10:37
      Nie jestem zwolennikiem Giertycha ale pora już przepędzić to towarzystwo nierobów i wzajemnej adoracji z Kwaśniewskim na czele na szacunek trzeba sobie zapracować postawą a nie funkcją
    • przecinaki Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 10:45
      hm..... nigdy nie lubilem Kwasniewskiego, nie glosowalem na niego ani sld,
      ale...... cos mi sie wydaje ze to nie On jest tu najbardziej umaczany w
      kontakty z Rosja. Jego polityka jest zdecydowanie anty-rosyjska. Choc
      zrownozanona i rozsadna. Jesli ktos tu moglby byc podejrzany o kontakty i
      reprezentowanie interesoj rosji to przede wszystkim Roman G... czy wiec nie
      jest tak ze najprostszym sposobem odwrocenia uwagi gdy sie ukladlo torebke jest
      glosny krzyk "lapaj zlodzieja"
      • quasimodos4 Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 11:03
        prezio u Olejnikowej pokazuje twarz spanikowanego typa, który jako główny
        kontrargument przedstawia wielokierunkową agresję. W wywiadzie dla Trybuny
        Wyborczej miarkuje się już, ale to chyba wynika z faktu, że jak zauważył jeden
        z przedmówców wywiad ma cechy tekstów PR, jest ewidentnie pisany pod prezia i w
        wielu pytaniach zawiera się teza.
        Wywiad o określonych celach, nieobiektywny i żenujący.
        - Śmieszą mnie tłumaczenia prezia, pytanego o X lub Y, a tak przypadkowo w
        drodze do kibla podałem mu rękę, żona prezia całkiem przypadkowo łamała się z
        Kuną pod Żaglami opłatkiem itd.
        - Wildstein jest be, ale jeśli jego opinie pokrywają się z moimi to staje się
        wiarygodny
        I tak przez cały wywiad. Jeżeli prezio jest taki czysty, dlaczego nie zechciał
        tych wszystkich (pobożnych) deklaracji złożyć pod przysięgą? Ach tak, brzydził
        się oszołomów... z pewnością. Tym bardziej, że te oszołomy mogliby mu zadać
        pytania na które jego kancelaria jeszcze nie zmontowała odpowiedzi.
    • domk1 KIEDYŚ ŻYD - DZISIAJ UBEK I KOMUNISTA 09.03.05, 10:56
      Tak sobie wymyślili panowie Giertych z Kaczyńskim, że to właśnie najlepszy
      sposób do zdobycia władzy i pieniędzy.
      Podatki, bezrobocie, koszty funkcjonowania państwa?
      To wszystko jest nieważne - to wszystko się samo rozwiąże jak tylko ujawnimy
      wszystkich agentów i otworzymy wszystkie teczki.
      Kiedyś pan Hitler obiecywał szczęście narodowi - wystarczyło tylko pozbyć się
      Żydów. No i poszli za nim - szczęście osiągnęli pod gradem amerykańskich bomb,
      które spadły na ich miasta.
      Nasi żałośni endecy idą podobnym tokiem myślenia - tylko Żyda zastąpili ubekiem
      i komuchem.
      Jak się ich pozbedziemy - reszta się sama ułoży.
      BIEDNA TO NASZA POLSKA - A MY Z NIĄ.
    • domk1 JAK SIE POZBEDZIEMY UBEKÓW - POPRAWI SIE SAMO 09.03.05, 10:57
      Nie wierzysz w to? Pan Kaczyński przecież słowem zaręcza. I Romek Giertych
      równiez.
    • barnog Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 11:20
      ale za to Pan Prezydent niezle tanczy heh :) zenada fuj
    • mrrek Przesłuchanie w wykonaniu Pacewicza i Stasińskiego 09.03.05, 11:33
      Toż to (na pewno) samo kadzidło, a w tle złoto. Nawet czytał nie będę, bo i po
      co? Ci dwaj to typowe przypadki pomyłki w wyborze zawodu, a wynurzeń tego opoja
      "magistra", uciekającego po drabinie, mimo bolącej goleni - nikomu nie potrzeba.
      Czysta strata miejsca (na serwerze). Spadajcie, kolesie!
      • dziwak4 Re: Przesłuchanie w wykonaniu Pacewicza i Stasińs 09.03.05, 11:37
        mrrek napisał:

> Toż to (na pewno) samo kadzidło, a w tle złoto. Nawet czytał nie będę, bo i po
        > co? Ci dwaj to typowe przypadki pomyłki w wyborze zawodu, a wynurzeń tego
        opoja
        > "magistra", uciekającego po drabinie, mimo bolącej goleni - nikomu nie
        potrzeba
        > .
        > Czysta strata miejsca (na serwerze). Spadajcie, kolesie!

Dobrze nawet to okresliles,widze,ze dobry z Ciebie czlowiek,
        a takiemu zawsze slawa sie nalezy.
    • kemalata Mam zdjęcie z Kwaśniewskim... 09.03.05, 11:59
      ... na którym podaję mu rękę. Poza tym mam też zdjęcie z Jerzym Buzkiem i z
      Danielem Olbrychskim.
      Dajmy na to, że teraz bym na przykład poderwał jakąś małolatę. I już mamy szajkę
      pedofili na politycznym i kulturalnym szczycie III Rzeczypospolitej!
    • sluczyn Przesłuchujemy Kwaśniewskiego,, aby Rokita pojął ! 09.03.05, 12:01
      Obecność Giertycha, polityczny układ oddala społeczne intencje powołania
      komisji.
      Oczyszczenie działań biznesowych z kapitalizmu politycznego wymaga zachowań
      niepolitycznych lub jakiejś utopii jak Radio Maryja i PiSowskie państwo prawa.
      W tej sytuacji zawsze będę za Kwaśniewskim!
      Choćbym padał z głodu, nie przyjmę chleba od oszołoma, któremu chleb żytni
      kojarzy się z żydnim.
    • yukie Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 12:10
      Calkowicie popieram jego decyzje odmowy zeznan przed TA komisja. Zreszta
      poparlabym odmowe przed jakakolwiek komisja. Przeciez jest to organ czysto
      polityczny, nie ma nic wspolnego z niezawislym organem sprawiedliwosci.
      Nie rozumiem o co tyle krzyku?
      Przeciez przed prokuratorem chce zeznawac - calkiem rozsadnie. I takie
      przesluchanie ma sens - bez groteskowej gry i przedstawienia, jakim sa obrady
      komisji, a przeciez tez pod przysiega itd.
      Wogole to nie miesci sie w glowie, jak latwo niektorzy szafuja oskarzeniami,
      jak o tym glosno. Czy naprawde nie mamy w tym kraju powazniejszych problemow?!
      Uwazam, ze mamy swietnego prazydenta, ktorego, jak by nie bylo - sami
      wybieralismy. A smutne jest to, ze obecnie nie widze zadnego sesnownego
      nastepcy.
      pozdrawiam.
      • spiq Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 17:17
        Clinton był jednak odważniejszy! Nie uciekał przed Kongresem pomimo, że go kłuli
        ostrzej!
        Swoją drogą powoływanie się na honor i uczciwość przez kogoś kto był sekretarzem
        partii komunistycznej (czyli swego rodzaju gangu politycznego w dodatku
        podległogo mafii z kremla) to szczyt naiwności albo krańcowa bezczelność!
    • mateluczak Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 12:30
      "Po drugie, ja mogę odeprzeć zarzut związany ze zdjęciem z panem Lepiarzem, bo
      to się już ukazało i miałem okazję zebrać informacje. Ale komisja mogła
      wyciągnąć mi jakieś kolejne zdjęcia, a ja nie byłbym przygotowany, nie
      pamiętałbym, w jakich okolicznościach zostały zrobione."
      Coś tu nie gra. Czy nie mógłby w takiej sytuacji powiedzieć "Nie pamiętam"?
      Wszystkie wyjaśnienia dlaczego nie stawił się przed Komisją są pokrętne i
      nieprzekonujące, bo próbują ukryć rzecz oczywistą - nie chciał zeznawać pod
      przysięgą. Wstyd mi, że mamy takiego prezydenta.
      • yukie Re: Przesłuchujemy Kwaśniewskiego 09.03.05, 12:43
        mateluczak napisał:

> Wszystkie wyjaśnienia dlaczego nie stawił się przed Komisją są pokrętne i
        > nieprzekonujące, bo próbują ukryć rzecz oczywistą - nie chciał zeznawać pod
        > przysięgą. Wstyd mi, że mamy takiego prezydenta.

a przed prokuratura to juz nie pod przysiega?

no tak, ale wtedy juz nie byloby tego calego cyrku, a przeciez o to tu chodzi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka