zuzia_zuzia 24.03.05, 09:32 I tutaj się z Janikem zgadzam. Borowski nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaa_ga Re: Janik: Borowski bez szans na prezydenturę 24.03.05, 09:43 Z pewnością większe, niż Cimoszewicz. A wygra....T U S K Odpowiedz Link Zgłoś
create też się zgadzam z Janikiem 24.03.05, 10:26 lubie Cimoszewicza, i jezeli w wyborach wystartuje to ma mój głos. Moim skromnym zdaniem Borowski na prezydenta raczej sie nie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
sadziu88 Cimoszewicz wygra wybory? 24.03.05, 12:07 Ha ha ha ha ha ha!!! Ale się uśmiałem. Ubaw po pachy. Pan Janik do kabaretu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
slon16 TAKI SOBIE ŚMIESZNY TROCHĘ FACIO??????? 25.03.05, 20:23 Aż żałoś bierze mnie barmana stolikowego jak na niego patrzę.Popatrzcie tylko jak on się przymila ,jak on się mizdrzy jak kokietuje jakby wiedział więcej a jaka kultura ja myślę,ze on na kulturę weźmie durnych ale,że żyrował układ 4 letni ,który nic nie wie jak wypłynęło do prywatnych kieszeni 8,5 miliarda zł to on też nic nie wie i co i nic kandyduje dalej jak jakas lafirynda nawet gorzej, Odpowiedz Link Zgłoś
slon16 A Cimoszewicz to trochę inny ?????? 25.03.05, 20:32 Ale też śmieszny facio . Najbardziej mi się podobał jak w PAŁacu Prezydenckim pokazali go w myśliwskim ubraniu piekne to bylo To jak jakiś KUBA ROZPruwacz Ale on bierze na urodę podoba się na tkzw. solidność pozorowaną konkretnościa wypowiedzi i odpowiedziami no ale nie ch mi Pan odpowie Jakby tak pan nie żyrował tego układu to by pan tak wysoko nie zaszedł teraz zgrywa Pan outsidera ale,przecież To Gwiazda jest outsiderem a nie Pan SZLACHETNY PAZNIE, Odpowiedz Link Zgłoś
slon16 Bez szans 28.03.05, 21:12 Żyrował i był niestety i stety miał to szczęście i nieszczęście być w układzie,który nic nie wie jako rządzący o 8,5 miliardzie złotych który wyciekł do prywatnych kieszeni nic nie wie ??????????????????? LUDZIE CZY WY CZUJECIE JAK ZOSTALIŚCIE OKRADZENI I DURNY fRASYNIUK zYRUJE JESZCZE TEN UKŁAD FU ŻYGAĆ SIĘ CHCE I NIE CHCE Odpowiedz Link Zgłoś
slon16 jAK tUSK WYSTARTUJE TO TAK 28.03.05, 21:19 Jak Tusk nie odda swoich głosów na Kaczyńskiego to Cimoszko wygra i będzie kontynuował swoją ideę czystych rąk jak kontynuuje od kilku lat Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 a kto by miał szansę, jako bratanek Jakuba Bermana 30.03.05, 20:46 nawet i z poparciem innych Wybrańców Odpowiedz Link Zgłoś